Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BC CAIRESE vs NUOVA PIANORESE BAS (06-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC CAIRESE at NUOVA PIANORESE BAS - Composite Box Score
06-05-2012 at Pianoro (Comunale)

ASD BC CAIRESE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELLINO cf 
PALAZZINA dh 
GIUBILO rf 
SECHI 2b 
LOMONTE 1b 
FERRUCCIO RO lf 
BERRETTA DAN rf/p 
BARLOCCO c 
FERRUCCIO RI 3b 
PASCOLI ss 
BERRETTA DAV p 
Totals   32  11  10  21 

NUOVA PIANORESE BAS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RIZZI ss 
AJUTI 3b 
MASTRORILLI 1b 
PAGANUCCI c 
FACCHINI rf 
TAGLIATI dh 
GRANA 2b 
GIUSTI lf 
SLAGER cf 
BONAIUTI p 
VENDITTELLI p 
Totals   24  21 

ASD BC CAIRESE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERRETTA Davide W  5.0  19  23 
BERRETTA Daniele   2.0 
 
NUOVA PIANORESE BAS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BONAIUTI Davide L  2.2  12  18 
VENDITTELLI Sandro   4.1  20  22 

Umpires - HP: TESTI Renato 1B: MORINI Carlo
Start: 15:30 Time: 2:45 Attendance: 22
Game notes: Classificatore : MORETTI Renzo HT : SACCHETTI Oriano - VT : PEARSE SCOTT William
BERRETTA DAV faced 1 batter in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC CAIRESE at NUOVA PIANORESE BAS
06-05-2012 at Pianoro (Comunale)

ASD BC CAIRESE starters: 17/cf BELLINO; 42/dh PALAZZINA; 36/2b SECHI; 32/1b LOMONTE; 18/lf FERRUCCIO RO; 23/rf BERRETTA DAN; 1/c BARLOCCO; 27/3b FERRUCCIO RI; 39/ss PASCOLI; 6/p BERRETTA DAV;

NUOVA PIANORESE BAS starters: 73/ss RIZZI; 46/3b AJUTI; 16/1b MASTRORILLI; 34/c PAGANUCCI; 90/rf FACCHINI; 48/dh TAGLIATI; 51/2b GRANA; 54/lf GIUSTI; 55/cf SLAGER; 9/p BONAIUTI;

ASD BC CAIRESE 1st - BELLINO flied out to cf. PALAZZINA grounded out to ss. SECHI walked. SECHI stole second. SECHI advanced to third on a wild pitch, scored on a throwing error by c, unearned. LOMONTE grounded out to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 1st - RIZZI singled to shortstop. AJUTI walked; RIZZI advanced to second. MASTRORILLI flied into double play rf to 1b; AJUTI out on the play. PAGANUCCI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 2nd - FERRUCCIO RO doubled to left field. BERRETTA DAN walked. BARLOCCO singled through the right side; BERRETTA DAN advanced to second; FERRUCCIO RO advanced to third. FERRUCCIO RI walked, RBI; BARLOCCO advanced to second; BERRETTA DAN advanced to third; FERRUCCIO RO scored. PASCOLI singled to right field, RBI; FERRUCCIO RI advanced to second; BARLOCCO advanced to third; BERRETTA DAN scored. BELLINO walked, RBI; PASCOLI advanced to second; FERRUCCIO RI advanced to third; BARLOCCO scored. PALAZZINA grounded into double play 3b to c to 1b; BELLINO advanced to second; PASCOLI advanced to third; FERRUCCIO RI out on the play. BELLINO advanced to third on a wild pitch; PASCOLI scored on a wild pitch. SECHI grounded out to 3b. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 2nd - FACCHINI hit by pitch. TAGLIATI singled to left field; FACCHINI advanced to second. GRANA singled to pitcher; TAGLIATI advanced to second; FACCHINI advanced to third. GIUSTI reached on a fielder's choice; GRANA advanced to second; TAGLIATI advanced to third; FACCHINI out at home 3b to c. SLAGER struck out swinging; TAGLIATI stole home. RIZZI lined out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC CAIRESE 3rd - LOMONTE homered to left field, RBI. FERRUCCIO RO walked. FERRUCCIO RO stole second. BERRETTA DAN grounded out to 1b unassisted; FERRUCCIO RO advanced to third. BARLOCCO doubled to center field, RBI; FERRUCCIO RO scored. FERRUCCIO RI struck out looking. PASCOLI walked. VENDITTELLI to p for BONAIUTI. BELLINO reached on a fielder's choice; PASCOLI out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 3rd - AJUTI flied out to cf. MASTRORILLI flied out to 2b. PAGANUCCI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC CAIRESE 4th - PALAZZINA flied out to lf. SECHI struck out looking. LOMONTE singled up the middle. FERRUCCIO RO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 4th - FACCHINI struck out swinging. TAGLIATI flied out to 2b. GRANA hit by pitch. GIUSTI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 5th - BERRETTA DAN reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error. BARLOCCO fouled out to 1b. FERRUCCIO RI flied out to ss. PASCOLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 5th - SLAGER struck out looking. RIZZI reached on a throwing error by p. RIZZI stole second. RIZZI advanced to third on a passed ball. AJUTI struck out swinging. MASTRORILLI walked. PAGANUCCI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD BC CAIRESE 6th - BELLINO struck out swinging. PALAZZINA flied out to cf. SECHI singled down the lf line. LOMONTE struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 6th - FACCHINI singled to left field. GIUBILO to rf for PALAZZINA. BERRETTA DAN to p. / for BERRETTA DAV. TAGLIATI flied into double play cf to 1b; FACCHINI out on the play. GRANA singled to third base. GRANA out at first p to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC CAIRESE 7th - FERRUCCIO RO reached on a throwing error by 3b. BERRETTA DAN hit by pitch; FERRUCCIO RO advanced to second. BARLOCCO lined out to 2b. FERRUCCIO RI flied out to 1b. PASCOLI doubled to right field, 2 RBI; BERRETTA DAN scored, unearned; FERRUCCIO RO scored, unearned. BELLINO singled through the left side, advanced to second on the throw, RBI; PASCOLI scored, unearned. BELLINO advanced to third on a wild pitch. GIUBILO singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b, RBI; BELLINO scored, unearned. SECHI hit by pitch. LOMONTE struck out looking. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 7th - GIUSTI grounded out to 3b. SLAGER struck out swinging. RIZZI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


ASD BC CAIRESE 11, NUOVA PIANORESE BAS 1 (06-05-2012 at Pianoro)
----------------------------------------------------------------------
ASD BC CAIRESE...... 142 000 4 - 11 10  1
NUOVA PIANORESE BAS. 010 000 0 -  1  5  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD BC CAIRESE - BERRETTA Davide; BERRETTA Daniele(6) and BARLOCCO Riccardo.
NUOVA PIANORESE BAS - BONAIUTI Davide; VENDITTELLI Sandro(3) and PAGANUCCI Andrea.
Win-BERRETTA Davide  Loss-BONAIUTI Davide  T-2:45  A-22
HR CAI - LOMONTE Luca.
Game notes:
Classificatore : MORETTI Renzo
HT : SACCHETTI Oriano - VT : PEARSE SCOTT William

BERRETTA DAV faced 1 batter in the 6th.
Comitato Nazionale Classificatori