Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BC CAIRESE vs CIEMME-MALLER OLTRET (26-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC CAIRESE at CIEMME-MALLER OLTRET - Composite Box Score
26-05-2012 at Parma (Bas.Pol.BellŠ)

ASD BC CAIRESE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELLINO cf 
FERRUCCIO RO lf 
BERRETTA DAN lf 
SECHI 2b 
SGRO dh 
BARLOCCO c 
PALIZZOTTO C ph 
PASCOLI ss 
PALAZZINA 3b 
BURGOS 1b 
DE ANDREIS p 
GIUBILO rf 
LOMONTE p/1b 
Totals   23  18  13 

CIEMME-MALLER OLTRET  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOCCHI cf 
PINAZZI lf 
MAGELLI A dh 
ZANICHELLI 1b 
ZAMBELLONI c 
FERRAMOLA ss 
MAGELLI R ss 
LORI 3b 
SIGNORASTRI rf 
CAVAZZINI 2b 
MORETTI p 
Totals   31  14  14  10  21  10 

ASD BC CAIRESE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LOMONTE Luca L  4.1  21  24  10 
DE ANDREIS Mattia   1.2  10  15 
 
CIEMME-MALLER OLTRET  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORETTI Nicolò W  7.0  23  25 

Umpires - HP: BISCARO Marco 1B: GALIZIA Lorenzo
Start: 15:30 Time: 2:00 Attendance: 40
Game notes: Classificatore : LUCCHESE Giuseppe HT : TONDINI Alberto - VT : PEARCE William

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC CAIRESE at CIEMME-MALLER OLTRET
26-05-2012 at Parma (Bas.Pol.BellŠ)

ASD BC CAIRESE starters: 17/cf BELLINO; 18/lf FERRUCCIO RO; 36/2b SECHI; 48/dh SGRO; 1/c BARLOCCO; 39/ss PASCOLI; 42/3b PALAZZINA; 5/1b BURGOS; 43/rf GIUBILO; 32/p LOMONTE;

CIEMME-MALLER OLTRET starters: 33/cf BOCCHI; 1/lf PINAZZI; 6/dh MAGELLI A; 57/1b ZANICHELLI; 22/c ZAMBELLONI; 2/ss FERRAMOLA; 43/3b LORI; 12/rf SIGNORASTRI; 51/2b CAVAZZINI; 18/p MORETTI;

ASD BC CAIRESE 1st - BELLINO flied out to rf. FERRUCCIO RO singled to third base, bunt. SECHI grounded into double play ss to 2b to 1b; FERRUCCIO RO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 1st - BOCCHI singled to right field. BOCCHI stole second. PINAZZI reached on a fielder's choice; BOCCHI out at third p to 3b. PINAZZI stole second. MAGELLI A grounded out to 2b; PINAZZI advanced to third. ZANICHELLI hit by pitch. ZANICHELLI advanced to second on a passed ball; PINAZZI scored on a passed ball, unearned. ZAMBELLONI reached on an error by 2b; ZANICHELLI advanced to third. ZAMBELLONI stole second, advanced to third on a throwing error by c; ZANICHELLI stole home, unearned. FERRAMOLA singled through the left side, RBI; ZAMBELLONI scored, unearned. LORI struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 2nd - SGRO singled up the middle. BARLOCCO singled to center field; SGRO advanced to third. PASCOLI reached on a fielder's choice, RBI; BARLOCCO out at second 1b to ss; SGRO scored. PALAZZINA singled to second base; PASCOLI advanced to second. BURGOS grounded into double play 2b to ss to 1b; PALAZZINA out on the play. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 2nd - SIGNORASTRI singled to shortstop. CAVAZZINI grounded out to p, SAC; SIGNORASTRI advanced to second. BOCCHI singled to center field, RBI; SIGNORASTRI scored. BOCCHI out at second c to ss, caught stealing. PINAZZI walked. PINAZZI advanced to second on a balk. MAGELLI A grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 3rd - GIUBILO struck out swinging. BELLINO flied out to rf. FERRUCCIO RO walked. SECHI reached on a fielder's choice; FERRUCCIO RO out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 3rd - ZANICHELLI grounded out to 2b. ZAMBELLONI singled to left field. FERRAMOLA reached on a fielder's choice; ZAMBELLONI advanced to second. LORI grounded out to ss; FERRAMOLA advanced to second; ZAMBELLONI advanced to third. SIGNORASTRI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC CAIRESE 4th - SGRO walked. BARLOCCO flied out to lf. PASCOLI grounded out to 1b unassisted; SGRO advanced to second. PALAZZINA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 4th - CAVAZZINI grounded out to 1b unassisted. BOCCHI grounded out to ss. PINAZZI singled to right field. MAGELLI A grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 5th - BURGOS grounded out to 3b. GIUBILO fouled out to 1b. BELLINO flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 5th - BERRETTA DAN to lf for FERRUCCIO RO. ZANICHELLI tripled to right center. ZAMBELLONI lined out to 3b. FERRAMOLA doubled to center field, RBI; ZANICHELLI scored. LOMONTE to 1b for SGRO. DE ANDREIS to p for BURGOS. / for LOMONTE. FERRAMOLA advanced to third on a throwing error by p. LORI hit by pitch. LORI stole second. SIGNORASTRI singled to left field, 2 RBI; LORI scored; FERRAMOLA scored. SIGNORASTRI advanced to second on a throwing error by p, advanced to third on the error. CAVAZZINI grounded out to p. BOCCHI doubled to center field, out at third cf to ss to 3b, RBI; SIGNORASTRI scored. 4 runs, 4 hits, 2 errors, 0 LOB.

ASD BC CAIRESE 6th - BERRETTA DAN grounded out to ss. SECHI grounded out to ss. LOMONTE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 6th - PINAZZI walked. MAGELLI A singled to center field, advanced to second; PINAZZI advanced to second, advanced to third on an error by cf. ZANICHELLI reached on an error by ss; MAGELLI A advanced to third; PINAZZI scored. ZAMBELLONI hit by pitch; ZANICHELLI advanced to second. FERRAMOLA flied out to cf, SF, RBI; ZANICHELLI advanced to third; MAGELLI A scored. LORI singled to left field, RBI; ZAMBELLONI advanced to second; ZANICHELLI scored, unearned. SIGNORASTRI singled to right field; LORI advanced to second; ZAMBELLONI advanced to third. CAVAZZINI singled to left field, 2 RBI; SIGNORASTRI advanced to second; LORI scored; ZAMBELLONI scored. BOCCHI flied out to 1b. PINAZZI walked; CAVAZZINI advanced to second; SIGNORASTRI advanced to third. SIGNORASTRI scored on a throwing error by c, unearned. MAGELLI A fouled out to 1b. 6 runs, 4 hits, 3 errors, 2 LOB.

ASD BC CAIRESE 7th - MAGELLI R to ss for FERRAMOLA. PALIZZOTTO C pinch hit for BARLOCCO. PALIZZOTTO C struck out swinging. PASCOLI flied out to lf. PALAZZINA flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CIEMME-MALLER OLTRET 14, ASD BC CAIRESE 1 (26-05-2012 at Parma)
----------------------------------------------------------------------
ASD BC CAIRESE...... 010 000 0 -  1  4  7
CIEMME-MALLER OLTRET 310 046 X - 14 14  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD BC CAIRESE - LOMONTE Luca; DE ANDREIS Mattia(5) and BARLOCCO Riccardo.
CIEMME-MALLER OLTRET - MORETTI Nicolò and ZAMBELLONI Riccardo.
Win-MORETTI Nicolò  Loss-LOMONTE Luca  T-2:00  A-40
Game notes:
Classificatore : LUCCHESE Giuseppe
HT : TONDINI Alberto - VT : PEARCE William
Comitato Nazionale Classificatori