Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BC CAIRESE vs CIEMME-MALLER OLTRET (26-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC CAIRESE at CIEMME-MALLER OLTRET - Composite Box Score
26-05-2012 at Parma (Bas.Pol.BellŠ)

ASD BC CAIRESE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELLINO cf 
BERRETTA DAN rf/p 
SECHI lf 
SGRO dh 
PASCOLI MA pr 
GIUBILO rf 
LOMONTE 1b 
PASCOLI ss 
BARLOCCO c 
PALIZZOTTO C ph/c 
FERRUCCIO RI 3b 
PALAZZINA 2b 
BERRETTA DAV p 
FERRUCCIO RO p 
PALIZZOTTO U p 
Totals   25  18 

CIEMME-MALLER OLTRET  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PINAZZI lf 
BOCCHI lf 
MATTIOLI rf/cf 
MAGELLI A 2b 
BERTONCINI 2b 
ZANICHELLI 1b 
NEGRINI 1b 
ZAMBELLONI dh 
CASORATI dh 
PUGOLOTTI cf 
PISCITELLI ph/rf 
LORI 3b 
FAVA ph 
FERRAMOLA ss 
MASOLA c 
MAGELLI R ss/3b 
BETTATI p 
ZANACCA p 
Totals   27  13  21 

ASD BC CAIRESE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERRETTA Davide L  1.1  15 
FERRUCCIO Roberto   0.1 
PALIZZOTTO Umberto   3.1  14  19 
BERRETTA Daniele   1.0 
 
CIEMME-MALLER OLTRET  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BETTATI Jacopo W  5.0  19  21 
ZANACCA Alberto   2.0 

Umpires - HP: GALIZIA Lorenzo 1B: BISCARO Marco
Start: 20:30 Time: 2:15 Attendance: 50
Game notes: Classificatore : LUCCHESE Giuseppe HT : TONDINBI Alberto - VT : PEARCE S.William

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC CAIRESE at CIEMME-MALLER OLTRET
26-05-2012 at Parma (Bas.Pol.BellŠ)

ASD BC CAIRESE starters: 17/cf BELLINO; 23/rf BERRETTA DAN; 36/lf SECHI; 48/dh SGRO; 32/1b LOMONTE; 39/ss PASCOLI; 1/c BARLOCCO; 27/3b FERRUCCIO RI; 42/2b PALAZZINA; 6/p BERRETTA DAV;

CIEMME-MALLER OLTRET starters: 1/lf PINAZZI; 11/rf MATTIOLI; 6/2b MAGELLI A; 57/1b ZANICHELLI; 22/dh ZAMBELLONI; 77/cf PUGOLOTTI; 43/3b LORI; 24/c MASOLA; 5/ss MAGELLI R; 38/p BETTATI;

ASD BC CAIRESE 1st - BELLINO grounded out to 3b, bunt. BERRETTA DAN struck out swinging. SECHI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 1st - PINAZZI walked. PINAZZI advanced to second on a wild pitch. MATTIOLI grounded out to p; PINAZZI advanced to third. MAGELLI A walked. ZANICHELLI flied out to rf, SF, RBI; PINAZZI scored. ZAMBELLONI singled through the left side; MAGELLI A advanced to second. ZAMBELLONI advanced to second on a passed ball; MAGELLI A advanced to third on a passed ball. PUGOLOTTI walked. LORI hit by pitch, RBI; PUGOLOTTI advanced to second; ZAMBELLONI advanced to third; MAGELLI A scored. MASOLA grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ASD BC CAIRESE 2nd - SGRO reached on a fielding error by cf. LOMONTE struck out swinging. PASCOLI singled through the right side; SGRO advanced to second. BARLOCCO lined into double play 1b unassisted; PASCOLI out on the play. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 2nd - MAGELLI R walked. MAGELLI R stole second. PINAZZI singled to shortstop. MATTIOLI singled to first base, bunt; PINAZZI advanced to second; MAGELLI R advanced to third. MAGELLI A singled through the right side, 2 RBI; MATTIOLI advanced to third; PINAZZI scored; MAGELLI R scored. MAGELLI A stole second; MATTIOLI stole home. ZANICHELLI grounded out to 2b; MAGELLI A advanced to third. ZAMBELLONI reached on an error by 2b; MAGELLI A scored. PUGOLOTTI singled to right field, advanced to second on the throw; ZAMBELLONI advanced to third. FERRUCCIO RO to p for BERRETTA DAV. LORI reached on an error by rf, SF, RBI; PUGOLOTTI advanced to third; ZAMBELLONI scored, unearned. MASOLA hit by pitch; LORI advanced to second. MAGELLI R struck out swinging. PINAZZI walked, RBI; MASOLA advanced to second; LORI advanced to third; PUGOLOTTI scored, unearned. MATTIOLI walked, RBI; PINAZZI advanced to second; MASOLA advanced to third; LORI scored, unearned. PALIZZOTTO U to p for FERRUCCIO RO. MATTIOLI advanced to second on a passed ball; PINAZZI advanced to third on a passed ball; MASOLA scored on a passed ball, unearned. MAGELLI A grounded out to 2b. 8 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD BC CAIRESE 3rd - FERRUCCIO RI hit by pitch. PALAZZINA flied out to cf. BELLINO reached on a fielder's choice; FERRUCCIO RI out at second 2b unassisted. BERRETTA DAN struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 3rd - ZANICHELLI singled up the middle. ZAMBELLONI flied out to 1b. PUGOLOTTI flied out to 1b. LORI hit by pitch; ZANICHELLI advanced to second. MASOLA hit by pitch; LORI advanced to second; ZANICHELLI advanced to third. MAGELLI R reached on a fielder's choice; MASOLA out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ASD BC CAIRESE 4th - BOCCHI to lf for PINAZZI. BERTONCINI to 2b for MAGELLI A. SECHI hit by pitch. SGRO flied out to 1b. LOMONTE struck out swinging. PASCOLI singled to second base, advanced to second on a throwing error by 1b; SECHI advanced to third. BARLOCCO singled up the middle, RBI; PASCOLI advanced to third; SECHI scored, unearned. FERRUCCIO RI reached on a fielder's choice; BARLOCCO out at second ss unassisted. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 4th - BOCCHI singled to right field. MATTIOLI singled to third base, bunt, advanced to second on a throwing error by 3b; BOCCHI scored. BERTONCINI walked. ZANICHELLI flied out to rf; MATTIOLI advanced to third. CASORATI to dh for ZAMBELLONI. CASORATI flied out to rf, SF, RBI; MATTIOLI scored. PUGOLOTTI walked; BERTONCINI advanced to second. LORI singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; PUGOLOTTI advanced to third; BERTONCINI scored. MASOLA grounded out to 1b unassisted. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD BC CAIRESE 5th - NEGRINI to 1b for ZANICHELLI. PALAZZINA singled to left field. BELLINO struck out swinging. BERRETTA DAN flied out to lf. SECHI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 5th - MAGELLI R reached on an error by p. BOCCHI reached on a fielder's choice; MAGELLI R out at second ss to 2b. MATTIOLI struck out looking. BERTONCINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 6th - ZANACCA to p for BETTATI. SGRO walked. PASCOLI MA pinch ran for SGRO. LOMONTE struck out looking. PASCOLI flied out to rf. PALIZZOTTO C pinch hit for BARLOCCO. PALIZZOTTO C struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 6th - BERRETTA DAN to p. GIUBILO to rf for PASCOLI MA. PALIZZOTTO C to c. / for PALIZZOTTO U. NEGRINI flied out to lf. CASORATI hit by pitch. PISCITELLI pinch hit for PUGOLOTTI. PISCITELLI reached on a fielder's choice; CASORATI out at second 2b to ss. FAVA pinch hit for LORI. FAVA walked; PISCITELLI advanced to second. MASOLA flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC CAIRESE 7th - MATTIOLI to cf. PISCITELLI to rf. FERRAMOLA to ss for FAVA. MAGELLI R to 3b. FERRUCCIO RI fouled out to 1b. PALAZZINA flied out to cf. BELLINO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CIEMME-MALLER OLTRET 13, ASD BC CAIRESE 1 (26-05-2012 at Parma)
----------------------------------------------------------------------
ASD BC CAIRESE...... 000 100 0 -  1  4  4
CIEMME-MALLER OLTRET 280 300 X - 13  9  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD BC CAIRESE - BERRETTA Davide; FERRUCCIO Roberto(2); PALIZZOTTO Umberto(2);
BERRETTA Daniele(6) and BARLOCCO Riccardo; PALIZZOTTO Carlo. CIEMME-MALLER OLTRET -
BETTATI Jacopo; ZANACCA  Alberto(6) and MASOLA Francesco.
Win-BETTATI Jacopo  Loss-BERRETTA Davide  T-2:15  A-50
Game notes:
Classificatore : LUCCHESE Giuseppe
HT : TONDINBI Alberto - VT : PEARCE S.William
Comitato Nazionale Classificatori