Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BC CAIRESE vs ASD ARES MILANO Bas (10-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC CAIRESE at ASD ARES MILANO Bas - Composite Box Score
10-06-2012 at Milano (Saini)

ASD BC CAIRESE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELLINO cf 
BERRETTA DAN rf 
SECHI lf 
SGRO dh 
BURGOS 1b 
FERRUCCIO RO 1b/p 
BARLOCCO c 
PALIZZOTTO C c 
PALAZZINA 2b 
PASCOLI ss 
FERRUCCIO RI 3b 
LOMONTE p 
PALIZZOTTO U p 
Totals   38  13  24 

ASD ARES MILANO Bas   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FONTANA lf 
LEONESIO 2b 
DIAZ PERDOMO ss 
HERRERA cf 
CALOIERO 1b  13 
CRIPPA dh 
QUISINI I c 
TAVOLA rf 
BONATO rf 
RAMIREZ 3b 
QUISINI C p 
BERNASCONI p 
Totals   36  15  16  15  27  13 

ASD BC CAIRESE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LOMONTE Luca L  3.0  10  18  23 
PALIZZOTTO Umberto   3.0  11  15 
FERRUCCIO Roberto   2.0  10 
 
ASD ARES MILANO Bas   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
QUISINI Claudio W  5.2  25  28 
BERNASCONI Davide S  3.1  13  13 

Umpires - HP: BISCARO Marco 1B: GALIZIA Lorenzo
Start: 11:05 Time: 2:55 Attendance: 25
Game notes: Classificatori : MAZZETTI Vittorio - WALLNOFER Lucia HT : CERATI Pierre - VT : PEARSE SCOTT William
PALIZZOTTO U faced 1 batter in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC CAIRESE at ASD ARES MILANO Bas
10-06-2012 at Milano (Saini)

ASD BC CAIRESE starters: 17/cf BELLINO; 23/rf BERRETTA DAN; 36/lf SECHI; 48/dh SGRO; 18/1b FERRUCCIO RO; 1/c BARLOCCO; 42/2b PALAZZINA; 39/ss PASCOLI; 27/3b FERRUCCIO RI; 32/p LOMONTE;

ASD ARES MILANO Bas starters: 5/lf FONTANA; 59/2b LEONESIO; 2/ss DIAZ PERDOMO; 69/cf HERRERA; 30/1b CALOIERO; 41/dh CRIPPA; 0/c QUISINI I; 32/rf TAVOLA; 34/3b RAMIREZ; 6/p QUISINI C;

ASD BC CAIRESE 1st - BELLINO singled to shortstop. BERRETTA DAN reached on a fielder's choice; BELLINO advanced to second. SECHI singled to right field; BERRETTA DAN advanced to second, out at second rf to ss; BELLINO advanced to third. SECHI stole second. SGRO struck out looking. FERRUCCIO RO grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 1st - FONTANA singled to pitcher. LEONESIO singled to third base, bunt; FONTANA advanced to second. DIAZ PERDOMO doubled to right center, 2 RBI; LEONESIO scored; FONTANA scored. HERRERA doubled to left field, RBI; DIAZ PERDOMO scored. CALOIERO popped up to 1b. CRIPPA grounded out to 2b; HERRERA advanced to third. QUISINI I singled to right field, RBI; HERRERA scored. TAVOLA grounded out to 1b unassisted. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 2nd - BARLOCCO lined out to p. PALAZZINA popped up to 2b. PASCOLI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 2nd - RAMIREZ doubled to left center. FONTANA walked. LEONESIO grounded out to p, SAC; FONTANA advanced to second; RAMIREZ advanced to third. DIAZ PERDOMO reached on an error by ss. HERRERA singled to right center, RBI; DIAZ PERDOMO advanced to second; FONTANA advanced to third; RAMIREZ scored. CALOIERO flied out to rf, SF, RBI; DIAZ PERDOMO advanced to third; FONTANA scored, unearned. HERRERA stole second. CRIPPA walked. QUISINI I reached on a fielder's choice; CRIPPA out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD BC CAIRESE 3rd - FERRUCCIO RI struck out looking. BELLINO grounded out to 3b. BERRETTA DAN grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 3rd - TAVOLA grounded out to 1b unassisted. RAMIREZ walked. RAMIREZ stole second. FONTANA grounded out to 1b unassisted. LEONESIO singled through the right side, RBI; RAMIREZ scored. DIAZ PERDOMO homered to right field, 2 RBI; LEONESIO scored. HERRERA doubled to left center. CALOIERO lined out to ss. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 4th - SECHI singled through the right side. SGRO singled to right field; SECHI advanced to second. FERRUCCIO RO singled to right field; SGRO advanced to second; SECHI advanced to third. BARLOCCO grounded into double play ss to 2b to 1b; FERRUCCIO RO out on the play; SGRO advanced to third; SECHI scored. PALAZZINA grounded out to 2b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 4th - PALIZZOTTO U to p for LOMONTE. CRIPPA singled down the lf line. QUISINI I walked; CRIPPA advanced to second. TAVOLA hit by pitch; QUISINI I advanced to second; CRIPPA advanced to third. RAMIREZ flied out to lf. FONTANA singled to right field, RBI; TAVOLA advanced to second; QUISINI I advanced to third; CRIPPA scored. LEONESIO singled to right field, RBI; FONTANA advanced to second; TAVOLA advanced to third; QUISINI I scored. DIAZ PERDOMO flied out to cf, SF, RBI; TAVOLA scored. LEONESIO stole second; FONTANA stole third. HERRERA flied out to rf. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC CAIRESE 5th - PASCOLI struck out looking. FERRUCCIO RI flied out to rf. BELLINO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 5th - PALIZZOTTO C to c for BARLOCCO. CALOIERO flied out to cf. CRIPPA struck out looking. QUISINI I grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC CAIRESE 6th - BONATO to rf for TAVOLA. BERRETTA DAN struck out looking. SECHI hit by pitch. SGRO singled through the left side; SECHI advanced to second. FERRUCCIO RO walked; SGRO advanced to second; SECHI advanced to third. PALIZZOTTO C singled through the right side, RBI; FERRUCCIO RO advanced to second; SGRO advanced to third; SECHI scored. PALAZZINA walked, RBI; PALIZZOTTO C advanced to second; FERRUCCIO RO advanced to third; SGRO scored. PASCOLI struck out swinging. FERRUCCIO RI singled up the middle, RBI; PALAZZINA advanced to second; PALIZZOTTO C advanced to third; FERRUCCIO RO scored. BELLINO doubled to right center, 3 RBI; FERRUCCIO RI scored; PALAZZINA scored; PALIZZOTTO C scored. BERNASCONI to p for QUISINI C. BERRETTA DAN fouled out to 1b. 6 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 6th - BONATO grounded out to ss. RAMIREZ flied out to lf. FONTANA walked. FONTANA out at second p to 1b to 2b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC CAIRESE 7th - SECHI singled up the middle. SECHI stole second. SGRO grounded out to 3b; SECHI advanced to third. FERRUCCIO RO lined out to 3b. PALIZZOTTO C grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 7th - LEONESIO doubled to center field. BURGOS to 1b for SGRO. FERRUCCIO RO to p. / for PALIZZOTTO U. DIAZ PERDOMO homered to right center, 2 RBI; LEONESIO scored. HERRERA walked. CALOIERO struck out swinging. HERRERA stole second. CRIPPA struck out swinging. QUISINI I flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 8th - PALAZZINA singled to left field. PASCOLI singled to left field; PALAZZINA advanced to second. FERRUCCIO RI flied out to lf. BELLINO grounded into double play 3b to 1b; PALAZZINA out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 8th - BONATO popped up to 2b. RAMIREZ singled to left field. RAMIREZ stole second. RAMIREZ advanced to third on a passed ball. FONTANA flied out to cf, SF, RBI; RAMIREZ scored, unearned. LEONESIO walked. DIAZ PERDOMO fouled out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 9th - BERRETTA DAN grounded out to ss. SECHI singled to right field. BURGOS grounded out to 2b; SECHI advanced to second. FERRUCCIO RO flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


ASD ARES MILANO Bas 15, ASD BC CAIRESE 7 (10-06-2012 at Milano)
----------------------------------------------------------------------
ASD BC CAIRESE...... 000 106 000  -  7 13  1
ASD ARES MILANO Bas. 423 300 21X  - 15 16  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD BC CAIRESE - LOMONTE Luca; PALIZZOTTO Umberto(4); FERRUCCIO Roberto(7) and
BARLOCCO Riccardo; PALIZZOTTO Carlo. ASD ARES MILANO Bas - QUISINI Claudio; BERNASCONI Davide(6)
and QUISINI Ilario.
Win-QUISINI Claudio  Save-BERNASCONI Davide  Loss-LOMONTE Luca  T-2:55  A-25
HR ARS - DIAZ PERDOMO Danny 2.
Game notes:
Classificatori : MAZZETTI Vittorio - WALLNOFER Lucia
HT : CERATI Pierre - VT : PEARSE SCOTT William

PALIZZOTTO U faced 1 batter in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori