Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BC CAIRESE vs SANREMO BASEBALL (16-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC CAIRESE at SANREMO BASEBALL - Composite Box Score
16-06-2012 at Sanremo (Comunale)

ASD BC CAIRESE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELLINO cf 
PASCOLI ss 
SECHI 2b/lf 
FERRUCCIO RO lf/p 
SGRO dh 
BARLOCCO c  13 
PALAZZINA 3b/2b 
BURGOS 1b 
FERRUCCIO RI 3b 
GIUBILO rf 
PALIZZOTTO C rf 
PALIZZOTTO U rf 
LOMONTE p/1b 
Totals   36  27 

SANREMO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOARIN 3b 
DE FAZIO dh/c 
ROSSIGNOLI 2b 
SCAGLIONE 2b 
ARDIELLI ss 
LIDDI cf 
TARASSI 1b 
ARIETA M c/p 
MORANDIN E rf 
BOETTI rf 
BARBARO lf 
CHERICI lf 
ARIETA G p 
Totals   36  13  27 

ASD BC CAIRESE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LOMONTE Luca W  7.2  12  29  37 
FERRUCCIO Roberto   1.1 
 
SANREMO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ARIETA Giovanni L  2.0  10  16 
ARIETA Matteo   7.0  26  29 

Umpires - HP: BISCARO 1B: TRANI
Start: 16:00 Time: 2:45 Attendance:
Game notes: Classificatore : PAGELLA
ARIETA G faced 2 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC CAIRESE at SANREMO BASEBALL
16-06-2012 at Sanremo (Comunale)

ASD BC CAIRESE starters: 17/cf BELLINO; 39/ss PASCOLI; 36/2b SECHI; 18/lf FERRUCCIO RO; 48/dh SGRO; 1/c BARLOCCO; 42/3b PALAZZINA; 5/1b BURGOS; 43/rf GIUBILO; 32/p LOMONTE;

SANREMO BASEBALL starters: 29/3b BOARIN; 19/dh DE FAZIO; 3/2b ROSSIGNOLI; 15/ss ARDIELLI; 5/cf LIDDI; 12/1b TARASSI; 14/c ARIETA M; 34/rf MORANDIN E; 58/lf BARBARO; 55/p ARIETA G;

ASD BC CAIRESE 1st - BELLINO doubled to right field. PASCOLI walked. SECHI flied out to rf; BELLINO advanced to third. FERRUCCIO RO hit by pitch; PASCOLI advanced to second. SGRO reached on a throwing error by ss; FERRUCCIO RO out at second ss unassisted; PASCOLI scored, unearned; BELLINO scored, unearned. BARLOCCO grounded out to 3b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SANREMO BASEBALL 1st - BOARIN singled to right field. DE FAZIO grounded out to p, SAC; BOARIN advanced to second. ROSSIGNOLI fouled out to 1b. BOARIN stole third. ARDIELLI flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 2nd - PALAZZINA walked. BURGOS flied out to ss. GIUBILO singled to third base; PALAZZINA advanced to second. BELLINO flied out to lf. PASCOLI hit by pitch; GIUBILO advanced to second; PALAZZINA advanced to third. SECHI doubled to center field, 2 RBI; PASCOLI advanced to third; GIUBILO scored; PALAZZINA scored. FERRUCCIO RO singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; SECHI scored, unearned; PASCOLI scored. SGRO flied out to lf. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

SANREMO BASEBALL 2nd - LIDDI struck out looking. TARASSI struck out swinging. ARIETA M hit by pitch. MORANDIN E struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 3rd - BARLOCCO walked. PALAZZINA walked; BARLOCCO advanced to second. DE FAZIO to c. ARIETA M to p. / for ARIETA G. BURGOS doubled to left field, RBI; PALAZZINA advanced to third; BARLOCCO scored. GIUBILO grounded out to 3b, RBI; PALAZZINA scored. BELLINO grounded out to ss. PASCOLI walked. SECHI struck out looking. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SANREMO BASEBALL 3rd - BARBARO struck out looking. BOARIN struck out looking. DE FAZIO walked. SCAGLIONE to 2b for ROSSIGNOLI. SCAGLIONE hit by pitch; DE FAZIO advanced to second. ARDIELLI reached on an error by 2b; SCAGLIONE advanced to second, advanced to third on a throwing error by 1b; DE FAZIO scored, unearned. ARDIELLI advanced to second on a wild pitch; SCAGLIONE scored on a wild pitch, unearned. LIDDI struck out swinging. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 4th - FERRUCCIO RO flied out to rf. SGRO reached on a fielding error by lf. BARLOCCO struck out looking. PALAZZINA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SANREMO BASEBALL 4th - TARASSI flied out to rf. ARIETA M flied out to rf. MORANDIN E flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC CAIRESE 5th - CHERICI to lf for BARBARO. BURGOS struck out swinging. GIUBILO grounded out to 3b. BELLINO flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BASEBALL 5th - CHERICI walked. BOARIN flied out to 2b. DE FAZIO flied out to 2b. SCAGLIONE singled to center field; CHERICI advanced to second. ARDIELLI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC CAIRESE 6th - PASCOLI grounded out to 2b. SECHI flied out to 2b. FERRUCCIO RO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BASEBALL 6th - LIDDI grounded out to ss. TARASSI struck out looking. ARIETA M struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC CAIRESE 7th - BOETTI to rf for MORANDIN E. SGRO flied out to cf. BARLOCCO flied out to cf. PALAZZINA singled to right field. BURGOS fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BASEBALL 7th - BOETTI struck out swinging. CHERICI walked. BOARIN walked; CHERICI advanced to second. CHERICI stole third. DE FAZIO walked; BOARIN advanced to second. SCAGLIONE struck out looking. ARDIELLI reached on an error by p; DE FAZIO advanced to second; BOARIN advanced to third; CHERICI scored, unearned. LIDDI grounded out to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD BC CAIRESE 8th - GIUBILO struck out swinging. BELLINO walked. PASCOLI reached on an error by p; BELLINO advanced to third. SECHI struck out looking. FERRUCCIO RO reached on a fielder's choice; PASCOLI out at second 2b to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

SANREMO BASEBALL 8th - TARASSI singled to center field. ARIETA M grounded out to 2b; TARASSI advanced to second. BOETTI struck out swinging. CHERICI reached on an error by ss; TARASSI advanced to third. BOARIN reached on an error by ss; CHERICI advanced to second; TARASSI scored, unearned. SECHI to lf. FERRUCCIO RO to p. LOMONTE to 1b for SGRO. PALAZZINA to 2b. FERRUCCIO RI to 3b for BURGOS. / for LOMONTE. DE FAZIO flied out to cf. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

ASD BC CAIRESE 9th - LOMONTE singled to shortstop. BARLOCCO flied out to cf. PALAZZINA flied out to lf. FERRUCCIO RI walked; LOMONTE advanced to second. PALIZZOTTO C to rf for GIUBILO. PALIZZOTTO C flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SANREMO BASEBALL 9th - SCAGLIONE hit by pitch. ARDIELLI singled to left field; SCAGLIONE advanced to third. LIDDI doubled to left field, 2 RBI; ARDIELLI scored; SCAGLIONE scored. PALIZZOTTO U to rf for PALIZZOTTO C. TARASSI grounded out to ss; LIDDI advanced to third on a throwing error by 1b, scored on the error, unearned. ARIETA M singled to left field. BOETTI flied out to cf. CHERICI struck out looking. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


ASD BC CAIRESE 8, SANREMO BASEBALL 7 (16-06-2012 at Sanremo)
----------------------------------------------------------------------
ASD BC CAIRESE...... 242 000 000  -  8  7  6
SANREMO BASEBALL.... 002 000 113  -  7  6  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD BC CAIRESE - LOMONTE Luca; FERRUCCIO Roberto(8) and BARLOCCO Riccardo.
SANREMO BASEBALL - ARIETA Giovanni; ARIETA Matteo(3) and ARIETA Matteo; DE FAZIO Alessandro.
Win-LOMONTE Luca  Loss-ARIETA Giovanni  T-2:45  A-0
Game notes:
Classificatore : PAGELLA

ARIETA G faced 2 batters in the 3rd.
Comitato Nazionale Classificatori