Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BC CAIRESE vs SANREMO BASEBALL (16-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC CAIRESE at SANREMO BASEBALL - Composite Box Score
16-06-2012 at Sanremo (Comunale)

ASD BC CAIRESE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELLINO cf 
BERRETTA DAN rf/p 
DE ANDREIS p 
SECHI 2b/rf 
LOMONTE 1b 
GIUBILO ph 
PALIZZOTTO U rf 
FERRUCCIO RO lf/p 
BURGOS 1b 
BARLOCCO c  11 
PALIZZOTTO C dh 
PALAZZINA 2b 
PASCOLI ss 
FERRUCCIO RI 3b 
BERRETTA DAV p 
Totals   43  15  18  12  10  27 

SANREMO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOARIN 3b 
SCAGLIONE 2b 
ARDIELLI ss 
LIDDI cf 
TARASSI 1b  11 
ARIETA G rf 
PAGELLA rf 
BOETTI dh 
ARIETA M dh/p 
BELTRAMINO p 
CHERICI lf 
DE FAZIO c 
MORANDIN E p 
BREZZO p 
Totals   34  10  11  27  12 

ASD BC CAIRESE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERRETTA Davide   3.0  12  17 
BERRETTA Daniele   3.1  12  16 
DE ANDREIS Mattia   0.2 
FERRUCCIO Roberto W  2.0 
 
SANREMO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORANDIN Eugenio   3.0  16  18 
BREZZO Paolo L  4.1  18  24 
ARIETA Matteo   1.1 
BELTRAMINO Nicola   0.1 

Umpires - HP: TRAGNI 1B: BISCARO
Start: 20:30 Time: 3:20 Attendance:
Game notes: Classificatore : PAGELLA
MORANDIN E faced 1 batter in the 4th.
BERRETTA DAV faced 3 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC CAIRESE at SANREMO BASEBALL
16-06-2012 at Sanremo (Comunale)

ASD BC CAIRESE starters: 17/cf BELLINO; 23/rf BERRETTA DAN; 36/2b SECHI; 32/1b LOMONTE; 18/lf FERRUCCIO RO; 1/c BARLOCCO; 4/dh PALIZZOTTO C; 39/ss PASCOLI; 27/3b FERRUCCIO RI; 6/p BERRETTA DAV;

SANREMO BASEBALL starters: 29/3b BOARIN; 4/2b SCAGLIONE; 15/ss ARDIELLI; 5/cf LIDDI; 12/1b TARASSI; 55/rf ARIETA G; 46/dh BOETTI; 10/lf CHERICI; 19/c DE FAZIO; 34/p MORANDIN E;

ASD BC CAIRESE 1st - BELLINO grounded out to 3b. BERRETTA DAN struck out swinging. SECHI singled to left field. LOMONTE grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BASEBALL 1st - BOARIN struck out swinging. SCAGLIONE grounded out to ss. ARDIELLI flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC CAIRESE 2nd - FERRUCCIO RO hit by pitch. FERRUCCIO RO out at second c to 1b to 2b, caught stealing. BARLOCCO grounded out to 2b. PALIZZOTTO C walked. PASCOLI singled to center field; PALIZZOTTO C advanced to second. FERRUCCIO RI flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SANREMO BASEBALL 2nd - LIDDI singled to left field. TARASSI hit by pitch; LIDDI advanced to second. ARIETA G struck out swinging. BOETTI hit by pitch; TARASSI advanced to second; LIDDI advanced to third. CHERICI doubled to center field, 2 RBI; BOETTI advanced to third; TARASSI scored; LIDDI scored. CHERICI advanced to third on a passed ball; BOETTI scored on a passed ball. DE FAZIO flied out to cf, SF, RBI; CHERICI scored, unearned. BOARIN struck out swinging. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC CAIRESE 3rd - BELLINO singled to left field. BELLINO stole second. BERRETTA DAN grounded out to 2b; BELLINO advanced to third. SECHI singled to center field, RBI; BELLINO scored. LOMONTE singled to center field; SECHI advanced to third. FERRUCCIO RO singled to left field, RBI; LOMONTE advanced to second; SECHI scored. BARLOCCO singled to left field, RBI; FERRUCCIO RO advanced to second; LOMONTE scored. PALIZZOTTO C doubled to left field, 2 RBI; BARLOCCO scored; FERRUCCIO RO scored. PALIZZOTTO C out at third c to 3b, caught stealing. PASCOLI flied out to cf. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BASEBALL 3rd - SCAGLIONE grounded out to 2b. ARDIELLI flied out to rf. LIDDI hit by pitch. LIDDI stole second. TARASSI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 4th - FERRUCCIO RI singled to center field. BREZZO to p for MORANDIN E. BELLINO singled to catcher; FERRUCCIO RI advanced to second. BERRETTA DAN struck out swinging. SECHI doubled to center field, RBI; BELLINO advanced to third; FERRUCCIO RI scored. LOMONTE struck out swinging. FERRUCCIO RO struck out, reached first on a wild pitch; SECHI advanced to third on a wild pitch; BELLINO scored on a wild pitch. FERRUCCIO RO out at first 1b unassisted. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BASEBALL 4th - ARIETA G walked. BOETTI reached on an error by ss; ARIETA G advanced to second. CHERICI reached on an error by p; BOETTI advanced to second; ARIETA G advanced to third. BERRETTA DAN to p. SECHI to rf. PALAZZINA to 2b for PALIZZOTTO C. / for BERRETTA DAV. CHERICI advanced to second; BOETTI advanced to third; ARIETA G scored, unearned. DE FAZIO struck out swinging. BOARIN reached on an error by 2b; CHERICI advanced to third; BOETTI scored, unearned. SCAGLIONE grounded out to 2b, SAC; BOARIN advanced to second. ARDIELLI walked. LIDDI reached on an error by 3b; ARDIELLI advanced to third; BOARIN scored, unearned; CHERICI scored, unearned. LIDDI stole second. TARASSI struck out swinging. 4 runs, 0 hits, 4 errors, 2 LOB.

ASD BC CAIRESE 5th - PAGELLA to rf for ARIETA G. BARLOCCO singled to center field. PALAZZINA grounded out to c; BARLOCCO advanced to second. PASCOLI struck out swinging. FERRUCCIO RI walked. BELLINO flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SANREMO BASEBALL 5th - PAGELLA struck out looking. BOETTI struck out swinging. CHERICI reached on an error by ss. DE FAZIO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 6th - BERRETTA DAN walked. SECHI doubled to right field; BERRETTA DAN advanced to third, scored on an error by rf, unearned. LOMONTE grounded out to p; SECHI advanced to third, scored on an error by 1b, unearned. FERRUCCIO RO struck out looking. BARLOCCO grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

SANREMO BASEBALL 6th - BOARIN struck out looking. SCAGLIONE grounded out to 2b. ARDIELLI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC CAIRESE 7th - PALAZZINA grounded out to 2b. PASCOLI struck out swinging. FERRUCCIO RI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BASEBALL 7th - LIDDI walked. LIDDI advanced to second on a wild pitch, advanced to third. LIDDI scored on an error by c, unearned. TARASSI struck out swinging. PAGELLA walked. PAGELLA advanced to second on an error by c, advanced to third. DE ANDREIS to p for BERRETTA DAN. ARIETA M to dh for BOETTI. ARIETA M flied out to lf, SF, RBI; PAGELLA scored, unearned. CHERICI singled to left field. CHERICI advanced to second on a balk. DE FAZIO flied out to cf. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 8th - BELLINO walked. BELLINO advanced to second on a balk. BELLINO stole third. DE ANDREIS struck out looking. SECHI intentionally walked. SECHI stole second. GIUBILO pinch hit for LOMONTE. GIUBILO walked. FERRUCCIO RO singled to center field, RBI; GIUBILO advanced to second; SECHI advanced to third; BELLINO scored. BARLOCCO walked, RBI; FERRUCCIO RO advanced to second; GIUBILO advanced to third; SECHI scored. ARIETA M to p. / for BREZZO. PALAZZINA flied out to 3b. PASCOLI tripled to center field, 3 RBI; BARLOCCO scored; FERRUCCIO RO scored; GIUBILO scored. FERRUCCIO RI grounded out to p. 5 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BASEBALL 8th - FERRUCCIO RO to p for DE ANDREIS. SECHI to lf. PALIZZOTTO U to rf for GIUBILO. BURGOS to 1b for FERRUCCIO RO. BOARIN reached on an error by 2b. SCAGLIONE reached on a fielder's choice; BOARIN out at second 2b to ss. ARDIELLI reached on a fielder's choice; SCAGLIONE out at second 2b to ss. LIDDI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 9th - BELLINO flied out to ss. FERRUCCIO RO singled to right field, advanced to second on an error by rf. SECHI flied out to 3b. PALIZZOTTO U singled to second base. BURGOS singled to shortstop, RBI; PALIZZOTTO U advanced to second; FERRUCCIO RO scored, unearned. BELTRAMINO to p for ARIETA M. BARLOCCO walked; BURGOS advanced to second; PALIZZOTTO U advanced to third. PALAZZINA struck out swinging. 1 run, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

SANREMO BASEBALL 9th - TARASSI tripled to right field. PAGELLA struck out swinging. BELTRAMINO struck out swinging. CHERICI flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


ASD BC CAIRESE 15, SANREMO BASEBALL 10 (16-06-2012 at Sanremo)
----------------------------------------------------------------------
ASD BC CAIRESE...... 005 202 051  - 15 18  8
SANREMO BASEBALL.... 040 400 200  - 10  4  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD BC CAIRESE - BERRETTA Davide; BERRETTA Daniele(4); DE ANDREIS Mattia(7);
FERRUCCIO Roberto(8) and BARLOCCO Riccardo. SANREMO BASEBALL - MORANDIN Eugenio;
BREZZO Paolo(4); ARIETA Matteo(8); BELTRAMINO Nicola(9) and DE FAZIO Alessandro.
Win-FERRUCCIO Roberto  Loss-BREZZO Paolo  T-3:20  A-0
Game notes:
Classificatore : PAGELLA

MORANDIN E faced 1 batter in the 4th.
BERRETTA DAV faced 3 batters in the 4th.
Comitato Nazionale Classificatori