Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CIEMME-MALLER OLTRET vs SANREMO BASEBALL (30-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
CIEMME-MALLER OLTRET at SANREMO BASEBALL - Composite Box Score
30-06-2012 at Sanremo (Comunale)

CIEMME-MALLER OLTRET  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MAGELLI R ss 
MATTIOLI lf 
MAGELLI A dh 
NEGRINI dh 
ZANICHELLI 1b  13 
ZAMBELLONI c 
FERRAMOLA 2b 
SIGNORASTRI rf 
CASORATI rf 
LORI 3b 
BOCCHI cf 
BETTATI p 
ZANACCA p 
Totals   38  10  13  27  16 

SANREMO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CHERICI lf 
LIDDI cf 
ARDIELLI ss 
TARASSI 1b  17 
BOARIN 3b 
ARIETA M dh/p 
ANGELONI p 
FERRARI rf 
BOETTI rf 
SCAGLIONE 2b 
DE FAZIO c 
ARIETA G p 
Totals   36  27  19 

CIEMME-MALLER OLTRET  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BETTATI Jacopo W  5.1  24  26 
ZANACCA Alberto S  3.2  12  12 
 
SANREMO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ARIETA Giovanni L  4.0  18  20 
ARIETA Matteo   4.0  16  19 
ANGELONI Claudio   1.0 

Umpires - HP: TERRANOVA 1B: PAIARINI
Start: 20:30 Time: 3:00 Attendance:
Game notes: Classificatore : PAGELLA

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
CIEMME-MALLER OLTRET at SANREMO BASEBALL
30-06-2012 at Sanremo (Comunale)

CIEMME-MALLER OLTRET starters: 5/ss MAGELLI R; 11/lf MATTIOLI; 6/dh MAGELLI A; 57/1b ZANICHELLI; 22/c ZAMBELLONI; 2/2b FERRAMOLA; 12/rf SIGNORASTRI; 43/3b LORI; 33/cf BOCCHI; 38/p BETTATI;

SANREMO BASEBALL starters: 10/lf CHERICI; 5/cf LIDDI; 15/ss ARDIELLI; 12/1b TARASSI; 29/3b BOARIN; 14/dh ARIETA M; 21/rf FERRARI; 4/2b SCAGLIONE; 19/c DE FAZIO; 55/p ARIETA G;

CIEMME-MALLER OLTRET 1st - MAGELLI R singled to right field. MAGELLI R stole second. MATTIOLI grounded out to 2b; MAGELLI R advanced to third. MAGELLI A singled to left field, RBI; MAGELLI R scored. ZANICHELLI singled to shortstop; MAGELLI A advanced to second. ZAMBELLONI walked; ZANICHELLI advanced to second; MAGELLI A advanced to third. MAGELLI A out at home c to p. ZAMBELLONI advanced to second on a wild pitch; ZANICHELLI advanced to third on a wild pitch. FERRAMOLA struck out swinging. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

SANREMO BASEBALL 1st - CHERICI struck out looking. LIDDI walked. ARDIELLI reached on a fielder's choice; LIDDI out at second p to ss. TARASSI doubled to right field, RBI; ARDIELLI scored. BOARIN grounded out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 2nd - SIGNORASTRI grounded out to 2b. LORI struck out, reached first on a wild pitch. LORI advanced to second on a balk. BOCCHI grounded out to ss; LORI advanced to third. MAGELLI R grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BASEBALL 2nd - ARIETA M grounded out to 2b. FERRARI singled to center field. SCAGLIONE reached on a fielder's choice; FERRARI out at second ss to 2b. DE FAZIO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 3rd - MATTIOLI grounded out to ss. MAGELLI A struck out looking. ZANICHELLI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BASEBALL 3rd - CHERICI singled to left field. LIDDI grounded out to 3b; CHERICI advanced to second. CHERICI out at second p to 2b. ARDIELLI reached on a throwing error by c. TARASSI singled to third base; ARDIELLI advanced to second. TARASSI stole second; ARDIELLI stole third. BOARIN struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 4th - ZAMBELLONI doubled to left field. FERRAMOLA singled to pitcher, bunt; ZAMBELLONI advanced to third. FERRAMOLA stole second. SIGNORASTRI struck out swinging. LORI walked. BOCCHI tripled to right field, 3 RBI; LORI scored; FERRAMOLA scored; ZAMBELLONI scored. BOCCHI scored on a wild pitch. MAGELLI R grounded out to 3b. MATTIOLI flied out to lf. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BASEBALL 4th - ARIETA M singled to third base, bunt. FERRARI struck out looking. SCAGLIONE reached on an error by 3b; ARIETA M advanced to second. SCAGLIONE advanced to second on a passed ball; ARIETA M advanced to third on a passed ball. DE FAZIO walked. CHERICI grounded into double play ss to 2b to 1b; DE FAZIO out on the play. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 5th - ARIETA M to p. / for ARIETA G. MAGELLI A walked. MAGELLI A advanced to second on a wild pitch. ZANICHELLI grounded out to ss. ZAMBELLONI singled to third base; MAGELLI A advanced to third. FERRAMOLA flied out to cf, SF, RBI; MAGELLI A scored. SIGNORASTRI grounded out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BASEBALL 5th - LIDDI lined out to 1b. ARDIELLI lined out to 3b. TARASSI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 6th - BOETTI to rf for FERRARI. LORI hit by pitch. BOCCHI grounded out to p; LORI advanced to second. MAGELLI R singled to right field; LORI advanced to third. MATTIOLI grounded out to 2b, RBI; MAGELLI R advanced to second; LORI scored. MAGELLI A grounded out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BASEBALL 6th - BOARIN singled to left field. ARIETA M grounded out to 2b; BOARIN advanced to second. BOETTI reached on an error by 2b. SCAGLIONE singled to center field; BOETTI advanced to second; BOARIN advanced to third. ZANACCA to p for BETTATI. DE FAZIO flied out to 2b. CHERICI grounded out to p. 0 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 7th - ZANICHELLI doubled to center field. ZAMBELLONI struck out swinging. FERRAMOLA singled to left field, RBI; ZANICHELLI scored. SIGNORASTRI singled to center field; FERRAMOLA advanced to second. LORI grounded out to p; SIGNORASTRI advanced to second; FERRAMOLA advanced to third. BOCCHI flied out to rf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

SANREMO BASEBALL 7th - LIDDI grounded out to ss. ARDIELLI grounded out to 3b. TARASSI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 8th - MAGELLI R grounded out to ss. MATTIOLI grounded out to p. NEGRINI to dh for MAGELLI A. NEGRINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BASEBALL 8th - BOARIN grounded out to 2b. ANGELONI to p for ARIETA M. ANGELONI grounded out to 3b. BOETTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 9th - ZANICHELLI walked. ZAMBELLONI walked; ZANICHELLI advanced to second. FERRAMOLA singled to center field; ZAMBELLONI advanced to second; ZANICHELLI advanced to third. CASORATI to rf for SIGNORASTRI. CASORATI grounded into double play ss to 2b to 1b; FERRAMOLA out on the play; ZAMBELLONI advanced to third; ZANICHELLI scored. LORI doubled to right field, RBI; ZAMBELLONI scored. BOCCHI flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BASEBALL 9th - SCAGLIONE struck out looking. DE FAZIO singled to center field. CHERICI grounded out to ss. LIDDI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


CIEMME-MALLER OLTRET 10, SANREMO BASEBALL 1 (30-06-2012 at Sanremo)
----------------------------------------------------------------------
CIEMME-MALLER OLTRET 100 411 102  - 10 13  3
SANREMO BASEBALL.... 100 000 000  -  1  8  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CIEMME-MALLER OLTRET - BETTATI Jacopo; ZANACCA  Alberto(6) and ZAMBELLONI Riccardo.
SANREMO BASEBALL - ARIETA Giovanni; ARIETA Matteo(5); ANGELONI Claudio(9) and
DE FAZIO Alessandro.
Win-BETTATI Jacopo  Save-ZANACCA  Alberto  Loss-ARIETA Giovanni  T-3:00  A-0
Game notes:
Classificatore : PAGELLA
Comitato Nazionale Classificatori