Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CIEMME-MALLER OLTRET vs NUOVA PIANORESE BAS (15-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
CIEMME-MALLER OLTRET at NUOVA PIANORESE BAS - Composite Box Score
15-07-2012 at Pianoro (Comunale)

CIEMME-MALLER OLTRET  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SIGNORASTRI rf 
BOCCHI cf 
PINAZZI ph/lf 
MAGELLI A dh 
ROZZI dh 
ZANICHELLI 1b  10 
ZAMBELLONI c 
PUGOLOTTI lf/cf 
LORI 3b 
MAGELLI R ss 
CAVAZZINI 2b 
BETTATI p 
PISCITELLI p 
Totals   41  13  15  27  15 

NUOVA PIANORESE BAS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RIZZI ss 
SCAGNOLARI cf 
SACCHETTI 2b 
BONAIUTI 2b 
TAGLIATI 1b/rf 
PAGANUCCI dh/1b  11 
BUALBUENA 3b/p 
SLAGER lf 
GIUSTI lf 
VALERA c 
ZUCCHELLI rf 
AJUTI 3b 
GARAGNANI p 
Totals   36  27  20 

CIEMME-MALLER OLTRET  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BETTATI Jacopo W  6.1  25  28 
PISCITELLI Gioele   2.2  11  13 
 
NUOVA PIANORESE BAS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GARAGNANI Michele L  1.1  11  12  16 
BUALBUENA Frank   7.2  29  30  12 

Umpires - HP: FRIGERI Bruno 1B: BIANCHI Vittorio
Start: 10:30 Time: 3:00 Attendance: 30
Game notes: Classificatore : BREVEGLIERI Roberto HT : VALMARANA Gabriele - VT : TONDINI Alberto

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
CIEMME-MALLER OLTRET at NUOVA PIANORESE BAS
15-07-2012 at Pianoro (Comunale)

CIEMME-MALLER OLTRET starters: 12/rf SIGNORASTRI; 33/cf BOCCHI; 6/dh MAGELLI A; 57/1b ZANICHELLI; 22/c ZAMBELLONI; 77/lf PUGOLOTTI; 43/3b LORI; 5/ss MAGELLI R; 51/2b CAVAZZINI; 38/p BETTATI;

NUOVA PIANORESE BAS starters: 73/ss RIZZI; 7/cf SCAGNOLARI; 6/2b SACCHETTI; 48/1b TAGLIATI; 34/dh PAGANUCCI; 21/3b BUALBUENA; 55/lf SLAGER; 8/c VALERA; 19/rf ZUCCHELLI; 20/p GARAGNANI;

CIEMME-MALLER OLTRET 1st - SIGNORASTRI flied out to cf. BOCCHI hit by pitch. MAGELLI A singled to right field; BOCCHI advanced to third. ZANICHELLI singled up the middle, RBI; MAGELLI A advanced to second; BOCCHI scored. ZANICHELLI advanced to second on a wild pitch; MAGELLI A advanced to third on a wild pitch. MAGELLI A scored on a throwing error by p. ZANICHELLI stole third, scored on a throwing error by c. ZAMBELLONI singled to left field. PUGOLOTTI reached on a fielder's choice; ZAMBELLONI out at second 2b to ss. PUGOLOTTI stole second. PUGOLOTTI stole third. LORI reached on a throwing error by c; PUGOLOTTI scored, unearned. LORI advanced to second on a wild pitch. MAGELLI R singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; LORI scored, unearned. CAVAZZINI singled to right field; MAGELLI R advanced to third, out at home rf to c. 5 runs, 5 hits, 3 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 1st - RIZZI grounded out to 3b. SCAGNOLARI lined out to 3b. SACCHETTI singled down the lf line. TAGLIATI homered to left field, 2 RBI; SACCHETTI scored. PAGANUCCI grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 2nd - SIGNORASTRI walked. SIGNORASTRI stole second. BOCCHI hit by pitch. MAGELLI A doubled to right field, RBI; BOCCHI advanced to third; SIGNORASTRI scored. ZANICHELLI doubled to right field, 2 RBI; MAGELLI A scored; BOCCHI scored. ZANICHELLI advanced to third on a passed ball. ZAMBELLONI walked. ZAMBELLONI stole second, advanced to third on a throwing error by c; ZANICHELLI stole home. PUGOLOTTI grounded out to ss. LORI singled to center field, advanced to second on an error by cf, RBI; ZAMBELLONI scored. TAGLIATI to rf. PAGANUCCI to 1b. BUALBUENA to p. AJUTI to 3b for ZUCCHELLI. / for GARAGNANI. MAGELLI R walked. CAVAZZINI reached on a fielder's choice; MAGELLI R out at second 2b to ss; LORI advanced to third. CAVAZZINI stole second; LORI stole home. SIGNORASTRI grounded out to 2b. 6 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 2nd - BUALBUENA grounded out to 2b. SLAGER struck out swinging. VALERA reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. VALERA advanced to third on a wild pitch. AJUTI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 3rd - BOCCHI struck out looking. MAGELLI A grounded out to 2b. ZANICHELLI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 3rd - RIZZI homered to left field, RBI. SCAGNOLARI grounded out to 2b. SACCHETTI flied out to lf. TAGLIATI singled to third base, bunt. PAGANUCCI hit by pitch; TAGLIATI advanced to second. BUALBUENA flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 4th - ZAMBELLONI singled to second base. PUGOLOTTI doubled to left field; ZAMBELLONI advanced to third. LORI flied into double play lf to ss to c to 3b; PUGOLOTTI advanced to third; ZAMBELLONI out on the play. MAGELLI R reached on a fielding error by rf, advanced to second on the error; PUGOLOTTI scored, unearned. CAVAZZINI grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 4th - SLAGER singled to left field. VALERA grounded out to 3b, SAC; SLAGER advanced to second. AJUTI struck out looking. RIZZI reached on a fielding error by lf, advanced to third on the error; SLAGER scored, unearned. SCAGNOLARI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 5th - SIGNORASTRI out at first 1b to p. BOCCHI flied out to rf. MAGELLI A grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 5th - SACCHETTI singled to left field. TAGLIATI reached on a fielder's choice; SACCHETTI out at second 3b to 2b. PAGANUCCI grounded into double play 2b to ss to 1b; TAGLIATI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 6th - ZANICHELLI singled to right field. ZAMBELLONI doubled to left field; ZANICHELLI advanced to third. PUGOLOTTI singled to center field, RBI; ZANICHELLI scored. PUGOLOTTI advanced to second on a fielder's choice; ZAMBELLONI out at third c to 3b, caught stealing. LORI grounded out to 2b; PUGOLOTTI advanced to third. MAGELLI R grounded out to ss. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 6th - BUALBUENA grounded out to ss. SLAGER struck out looking. VALERA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 7th - BONAIUTI to 2b for SACCHETTI. CAVAZZINI struck out swinging. SIGNORASTRI grounded out to 2b. PINAZZI pinch hit for BOCCHI. PINAZZI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 7th - PINAZZI to lf. PUGOLOTTI to cf. AJUTI flied out to cf. RIZZI walked. PISCITELLI to p for BETTATI. SCAGNOLARI reached on a fielder's choice; RIZZI out at second ss to 2b. BONAIUTI reached on a fielder's choice; SCAGNOLARI out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 8th - ROZZI to dh for MAGELLI A. ROZZI singled up the middle. ZANICHELLI grounded out to 2b; ROZZI advanced to second. ZAMBELLONI struck out looking. ROZZI advanced to third on a passed ball. PUGOLOTTI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 8th - TAGLIATI reached on a throwing error by 2b. PAGANUCCI singled to right field; TAGLIATI advanced to second. BUALBUENA struck out looking. PAGANUCCI advanced to second on a wild pitch; TAGLIATI advanced to third on a wild pitch. GIUSTI to lf for SLAGER. GIUSTI singled to shortstop, RBI; PAGANUCCI advanced to third; TAGLIATI scored, unearned. VALERA tripled to left field, 2 RBI; GIUSTI scored; PAGANUCCI scored. AJUTI walked. RIZZI grounded out to 3b, RBI; AJUTI advanced to second; VALERA scored, unearned. SCAGNOLARI flied out to lf. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 9th - LORI struck out swinging, out at first c to 1b. MAGELLI R singled to right field. CAVAZZINI struck out swinging. SIGNORASTRI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE BAS 9th - BONAIUTI struck out swinging. TAGLIATI walked. PAGANUCCI grounded into double play 2b to ss to 1b; TAGLIATI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CIEMME-MALLER OLTRET 13, NUOVA PIANORESE BAS 8 (15-07-2012 at Pianoro)
----------------------------------------------------------------------
CIEMME-MALLER OLTRET 560 101 000  - 13 15  3
NUOVA PIANORESE BAS. 201 100 040  -  8  9  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CIEMME-MALLER OLTRET - BETTATI Jacopo; PISCITELLI Gioele(7) and ZAMBELLONI Riccardo.
NUOVA PIANORESE BAS - GARAGNANI Michele; BUALBUENA Frank(2) and VALERA Alner Joel.
Win-BETTATI Jacopo  Loss-GARAGNANI Michele  T-3:00  A-30
HR NUP - RIZZI Matteo; TAGLIATI Alessandro.
Game notes:
Classificatore : BREVEGLIERI Roberto
HT : VALMARANA Gabriele - VT : TONDINI Alberto
Comitato Nazionale Classificatori