Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SANREMO BASEBALL vs ASD ARES MILANO Bas (22-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
SANREMO BASEBALL at ASD ARES MILANO Bas - Composite Box Score
22-07-2012 at Milano (Saini)

SANREMO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BARBARO rf 
SCAGLIONE 2b 
TAULAIGO 2b 
LIDDI cf 
TARASSI 1b  12 
CHERICI lf 
ARDIELLI ss 
BOARIN 3b 
DE FAZIO c 
BOETTI dh 
MORANDIN E p 
BREZZO p 
CUNEO p 
Totals   43  14  19  12  27  12 

ASD ARES MILANO Bas   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RAMIREZ 3b 
LEONESIO 2b 
FONTANA rf/cf 
DIAZ PERDOMO ss 
HERRERA cf/p 
CALOIERO 1b  10 
FLORIAN 1b 
QUISINI I c 
CRIPPA dh 
D'ODORICO dh 
MIRAGLIA rf 
BONATO lf 
CALZONE p 
PIAZZI p 
SOBHY p 
ZANIBONI p 
Totals   31  10  27  13 

SANREMO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORANDIN Eugenio W  5.1  18  22 
BREZZO Paolo   1.2  13 
CUNEO Mario   2.0 
 
ASD ARES MILANO Bas   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CALZONE Maurizio L  3.2  19  20 
PIAZZI Gianluca   2.2  14  15 
SOBHY Alessandro   1.0 
ZANIBONI Davide   0.0 
HERRERA Miguel   1.2 

Umpires - HP: GALIZIA Lorenzo 1B: BISCARO Marco
Start: 10:30 Time: 3:27 Attendance: 30
Game notes: Classificatori : BELLAVIA Gianfranco - WALLNOFER Lucia HT : CERATI Pierre - VT : MORANDIN Giorgio
ZANIBONI faced 4 batters in the 8th.
BREZZO faced 1 batter in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
SANREMO BASEBALL at ASD ARES MILANO Bas
22-07-2012 at Milano (Saini)

SANREMO BASEBALL starters: 58/rf BARBARO; 4/2b SCAGLIONE; 5/cf LIDDI; 12/1b TARASSI; 10/lf CHERICI; 15/ss ARDIELLI; 29/3b BOARIN; 19/c DE FAZIO; 46/dh BOETTI; 34/p MORANDIN E;

ASD ARES MILANO Bas starters: 34/3b RAMIREZ; 59/2b LEONESIO; 5/rf FONTANA; 2/ss DIAZ PERDOMO; 69/cf HERRERA; 30/1b CALOIERO; 0/c QUISINI I; 41/dh CRIPPA; 20/lf BONATO; 80/p CALZONE;

SANREMO BASEBALL 1st - BARBARO singled to center field. BARBARO stole second. SCAGLIONE grounded out to 2b; BARBARO advanced to third. LIDDI singled to left field, RBI; BARBARO scored. TARASSI doubled to left field, RBI; LIDDI scored. CHERICI grounded out to ss. ARDIELLI tripled to center field, RBI; TARASSI scored. BOARIN reached on a throwing error by 3b; ARDIELLI scored, unearned. DE FAZIO doubled, out at third cf to 3b; BOARIN advanced to third. 4 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 1st - RAMIREZ walked. RAMIREZ stole second, advanced to third on a throwing error by c. LEONESIO flied out to lf, SF, RBI; RAMIREZ scored, unearned. FONTANA walked. DIAZ PERDOMO grounded into double play 2b to ss to 1b; FONTANA out on the play. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

SANREMO BASEBALL 2nd - BOETTI flied out to ss. BARBARO grounded out to 3b. SCAGLIONE singled to left center. LIDDI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 2nd - HERRERA singled to left field. HERRERA out at second c to ss, caught stealing. CALOIERO walked. QUISINI I lined out to ss. CRIPPA grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BASEBALL 3rd - TARASSI singled to left field. CHERICI flied out to 3b, bunt; TARASSI advanced to second on a throwing error by 1b. ARDIELLI singled to left field; TARASSI advanced to third. ARDIELLI out at second p to 2b, caught stealing. BOARIN flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 3rd - BONATO grounded out to 3b. RAMIREZ flied out to lf. LEONESIO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BASEBALL 4th - DE FAZIO flied out to rf. BOETTI fouled out to 1b. BARBARO walked. SCAGLIONE singled to right field; BARBARO advanced to second. PIAZZI to p for CALZONE. LIDDI singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; SCAGLIONE advanced to third; BARBARO scored. TARASSI singled to left field, 2 RBI; LIDDI scored; SCAGLIONE scored. CHERICI struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 4th - FONTANA singled up the middle. DIAZ PERDOMO singled to right field; FONTANA advanced to second. HERRERA infield fly to 3b. CALOIERO tripled to right field, 2 RBI; DIAZ PERDOMO scored; FONTANA scored. QUISINI I grounded out to ss, RBI; CALOIERO scored. CRIPPA struck out looking. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BASEBALL 5th - ARDIELLI grounded out to 3b. BOARIN fouled out to 1b. DE FAZIO lined out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 5th - BONATO flied out to cf. RAMIREZ flied out to ss. LEONESIO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BASEBALL 6th - BOETTI grounded out to 2b. BARBARO hit by pitch. SCAGLIONE grounded into double play p to ss to 1b; BARBARO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 6th - FONTANA grounded out to 1b unassisted. DIAZ PERDOMO singled to center field. BREZZO to p for MORANDIN E. HERRERA reached on a fielder's choice; DIAZ PERDOMO out at second ss unassisted. CALOIERO struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SANREMO BASEBALL 7th - LIDDI grounded out to 1b unassisted. TARASSI singled to left field. CHERICI singled to shortstop; TARASSI advanced to second. ARDIELLI doubled to left field, RBI; CHERICI advanced to third; TARASSI scored. BOARIN singled to right field, RBI; ARDIELLI advanced to third; CHERICI scored. FLORIAN to 1b for CALOIERO. BOARIN stole second; ARDIELLI stole home. DE FAZIO singled to left field, RBI; BOARIN scored. SOBHY to p for PIAZZI. BOETTI flied out to cf. BARBARO walked; DE FAZIO advanced to second. SCAGLIONE hit by pitch; BARBARO advanced to second; DE FAZIO advanced to third. LIDDI reached on a fielder's choice; SCAGLIONE out at second ss to 2b. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 7th - QUISINI I hit by pitch. D'ODORICO to dh for CRIPPA. D'ODORICO struck out swinging. BONATO walked; QUISINI I advanced to second. RAMIREZ walked; BONATO advanced to second; QUISINI I advanced to third. LEONESIO singled to first base, RBI; RAMIREZ advanced to second; BONATO advanced to third; QUISINI I scored. FONTANA singled to shortstop, RBI; LEONESIO advanced to third; RAMIREZ advanced to third, scored on a throwing error by ss; BONATO scored. FONTANA stole second. DIAZ PERDOMO flied out to rf, SF, RBI; LEONESIO scored. HERRERA singled to shortstop; FONTANA advanced to third. FLORIAN singled up the middle, 2 RBI; HERRERA scored; FONTANA scored. QUISINI I grounded out to 2b. 6 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

SANREMO BASEBALL 8th - TARASSI grounded out to 3b. CHERICI walked. ARDIELLI doubled to center field; CHERICI advanced to third. ZANIBONI to p for SOBHY. BOARIN intentionally walked. DE FAZIO singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; BOARIN advanced to third; ARDIELLI scored; CHERICI scored. BOETTI walked. BARBARO walked, RBI; BOETTI advanced to second; DE FAZIO advanced to third; BOARIN scored. FONTANA to cf. HERRERA to p. MIRAGLIA to rf for D'ODORICO. / for ZANIBONI. TAULAIGO to 2b for SCAGLIONE. TAULAIGO grounded into double play ss to 2b to 1b; BARBARO out on the play. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 8th - MIRAGLIA walked. CUNEO to p for BREZZO. BONATO grounded into double play p to ss to 1b; MIRAGLIA out on the play. RAMIREZ fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SANREMO BASEBALL 9th - LIDDI walked. TARASSI flied out to cf. LIDDI stole second. CHERICI struck out swinging. ARDIELLI singled to shortstop; LIDDI advanced to third. ARDIELLI stole second. BOARIN popped up to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD ARES MILANO Bas 9th - LEONESIO flied out to cf. FONTANA flied out to 1b. DIAZ PERDOMO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


SANREMO BASEBALL 14, ASD ARES MILANO Bas 10 (22-07-2012 at Milano)
----------------------------------------------------------------------
SANREMO BASEBALL.... 400 300 430  - 14 19  2
ASD ARES MILANO Bas. 100 300 600  - 10  9  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SANREMO BASEBALL - MORANDIN Eugenio; BREZZO Paolo(6); CUNEO Mario(8) and
DE FAZIO Alessandro. ASD ARES MILANO Bas - CALZONE Maurizio; PIAZZI Gianluca(4);
SOBHY Alessandro(7); ZANIBONI Davide(8); HERRERA Miguel(8) and QUISINI Ilario.
Win-MORANDIN Eugenio  Loss-CALZONE Maurizio  T-3:27  A-30
Game notes:
Classificatori : BELLAVIA Gianfranco - WALLNOFER Lucia
HT : CERATI Pierre - VT : MORANDIN Giorgio

ZANIBONI faced 4 batters in the 8th.
BREZZO faced 1 batter in the 8th.
Comitato Nazionale Classificatori