Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CAGLIARI BC vs CIEMME-MALLER OLTRET (22-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
CAGLIARI BC at CIEMME-MALLER OLTRET - Composite Box Score
22-07-2012 at Parma (Tullo Massera)

CAGLIARI BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GARCIA 3b/c 
PALADINI 2b/3b 
EBAU G c/3b 
EBAU M ss 
CIBATI lf 
ROCCA dh 
MARTINEZ 2b 
ESU cf 
RUSSO 1b 
CISCI ph 
SABA rf/p 
ANGIOI p 
Totals   26  18  10 

CIEMME-MALLER OLTRET  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTONCINI ss 
MATTIOLI rf 
MAGELLI A dh 
MORETTI dh 
ZANICHELLI 1b 
ZAMBELLONI c 
REVERBERI c 
PUGOLOTTI lf 
TROLLI lf 
LORI 3b 
MAGELLI R 3b 
BOCCHI cf 
CAVAZZINI 2b 
ZANACCA p 
CASORATI p 
Totals   26  12  21 

CAGLIARI BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ANGIOI Walter L  4.2  11  22  27 
EBAU Gabriele   0.1 
SABA Marco   1.0 
 
CIEMME-MALLER OLTRET  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZANACCA Alberto W  6.0  23  23 
CASORATI Luca   1.0 

Umpires - HP: FOLTRANI Valter 1B: FARINA Denis
Start: 15:00 Time: 1:56 Attendance: 45
Game notes: Classificatore : BEDODI Luigi HT : TONDINI Alberto - VT : ANGIOI Walter

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
CAGLIARI BC at CIEMME-MALLER OLTRET
22-07-2012 at Parma (Tullo Massera)

CAGLIARI BC starters: 26/3b GARCIA; 3/2b PALADINI; 18/c EBAU G; 4/ss EBAU M; 16/lf CIBATI; 13/dh ROCCA; 28/cf ESU; 38/1b RUSSO; 15/rf SABA; 7/p ANGIOI;

CIEMME-MALLER OLTRET starters: 75/ss BERTONCINI; 11/rf MATTIOLI; 6/dh MAGELLI A; 57/1b ZANICHELLI; 22/c ZAMBELLONI; 77/lf PUGOLOTTI; 43/3b LORI; 33/cf BOCCHI; 51/2b CAVAZZINI; 15/p ZANACCA;

CAGLIARI BC 1st - GARCIA grounded out to ss. PALADINI struck out looking. EBAU G homered to left field, RBI. EBAU M singled to left field. CIBATI singled through the left side; EBAU M advanced to third. ROCCA grounded out to 1b unassisted. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 1st - BERTONCINI flied out to cf. MATTIOLI singled to third base, bunt. MATTIOLI stole second. MAGELLI A flied out to rf; MATTIOLI advanced to third. ZANICHELLI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CAGLIARI BC 2nd - ESU struck out swinging. RUSSO grounded out to ss. SABA singled to center field. GARCIA reached on a fielder's choice; SABA out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 2nd - ZAMBELLONI walked. ZAMBELLONI advanced to second on a wild pitch. PUGOLOTTI singled to first base, bunt; ZAMBELLONI advanced to third. LORI reached on an error by 2b, RBI; PUGOLOTTI advanced to third; ZAMBELLONI scored. BOCCHI fouled out to 1b, RBI; LORI advanced to second; PUGOLOTTI scored, unearned. CAVAZZINI hit by pitch. BERTONCINI reached on an error by 3b; CAVAZZINI advanced to second; LORI advanced to third. MATTIOLI flied out to rf, SF, RBI; CAVAZZINI advanced to third; LORI scored, unearned. BERTONCINI stole second; CAVAZZINI stole home, unearned. MAGELLI A grounded out to 2b. 4 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

CAGLIARI BC 3rd - PALADINI flied out to cf. EBAU G grounded out to ss. EBAU M struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 3rd - ZANICHELLI flied out to rf. ZAMBELLONI grounded out to ss. PUGOLOTTI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CAGLIARI BC 4th - CIBATI struck out looking. ROCCA grounded out to 3b. ESU struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 4th - LORI doubled to center field. LORI advanced to third on a wild pitch. BOCCHI reached on a fielder's choice; LORI out at home ss to c. BOCCHI advanced to second on a wild pitch, advanced to third on a throwing error by c. CAVAZZINI walked. CAVAZZINI stole second; BOCCHI stole home, unearned. BERTONCINI lined into double play ss to 2b; CAVAZZINI out on the play. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

CAGLIARI BC 5th - RUSSO grounded out to 3b. SABA struck out swinging. GARCIA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 5th - GARCIA to c. EBAU G to 3b. MATTIOLI doubled to center field. MAGELLI A singled to pitcher, bunt, RBI; MATTIOLI scored. ZANICHELLI singled to center field; MAGELLI A advanced to second. ZAMBELLONI walked; ZANICHELLI advanced to second; MAGELLI A advanced to third. PUGOLOTTI reached on a fielder's choice; ZAMBELLONI advanced to second on a fielder's choice; ZANICHELLI advanced to third on a fielder's choice; MAGELLI A out at home 3b to c. LORI doubled down the lf line, 3 RBI; PUGOLOTTI scored; ZAMBELLONI scored; ZANICHELLI scored. BOCCHI flied out to rf. CAVAZZINI tripled to left center, RBI; LORI scored. PALADINI to 3b. EBAU G to p. MARTINEZ to 2b for ROCCA. / for ANGIOI. CAVAZZINI scored on a wild pitch. BERTONCINI walked. MATTIOLI grounded out to 1b unassisted. 6 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

CAGLIARI BC 6th - REVERBERI to c for ZAMBELLONI. TROLLI to lf for PUGOLOTTI. MAGELLI R to 3b for LORI. PALADINI singled up the middle. EBAU G flied out to rf. EBAU M flied out to cf. CIBATI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 6th - EBAU G to rf. SABA to p. MORETTI to dh for MAGELLI A. MORETTI out at first rf to 1b. ZANICHELLI grounded out to ss. REVERBERI walked. REVERBERI advanced to second on a wild pitch. REVERBERI advanced to third on a wild pitch. REVERBERI scored on a wild pitch. TROLLI walked. MAGELLI R grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CAGLIARI BC 7th - CASORATI to p for ZANACCA. MARTINEZ struck out looking. ESU grounded out to 3b. CISCI pinch hit for RUSSO. CISCI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CIEMME-MALLER OLTRET 12, CAGLIARI BC 1 (22-07-2012 at Parma)
----------------------------------------------------------------------
CAGLIARI BC......... 100 000 0 -  1  5  3
CIEMME-MALLER OLTRET 040 161 X - 12  8  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CAGLIARI BC - ANGIOI Walter; EBAU Gabriele(5); SABA Marco(6) and EBAU Gabriele;
GARCIA Rafael Jose. CIEMME-MALLER OLTRET - ZANACCA  Alberto; CASORATI Luca(7) and
ZAMBELLONI Riccardo; REVERBERI Luca.
Win-ZANACCA  Alberto  Loss-ANGIOI Walter  T-1:56  A-45
HR CAG - EBAU Gabriele.
Game notes:
Classificatore : BEDODI Luigi
HT : TONDINI Alberto - VT : ANGIOI Walter
Comitato Nazionale Classificatori