Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CIEMME-MALLER OLTRET vs ASD BC CAIRESE (28-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
CIEMME-MALLER OLTRET at ASD BC CAIRESE - Composite Box Score
28-07-2012 at Cairo Montenotte (Comunale)

CIEMME-MALLER OLTRET  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MAGELLI R ss 
MATTIOLI rf 
MAGELLI A dh 
ZAMBELLONI c 
PINAZZI lf 
ROZZI 1b  12 
BOCCHI cf 
LORI 3b 
CAVAZZINI 2b 
MORETTI p 
CASORATI p 
PISCITELLI p 
Totals   37  10  27  15 

ASD BC CAIRESE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELLINO cf 
PALAZZINA 3b/2b 
SECHI 2b/rf 
PALIZZOTTO C dh 
BERRETTA DAV dh 
FERRUCCIO RO lf 
BERRETTA DAN rf 
GIUBILO rf 
FERRUCCIO RI ph/3b 
PASCOLI ss 
BURGOS 1b  13 
BARLOCCO c 
LOMONTE p 
PALIZZOTTO U p 
Totals   38  11  27  15 

CIEMME-MALLER OLTRET  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORETTI Nicoḷ   6.0  21  25  13 
CASORATI Luca   0.2  10 
PISCITELLI Gioele W  2.1  11  11 
 
ASD BC CAIRESE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LOMONTE Luca   6.0  25  29 
PALIZZOTTO Umberto L  3.0  12  17 

Umpires - HP: BISCARO Marco 1B: GALIZIA Lorenzo
Start: 15:30 Time: 3:35 Attendance: 30
Game notes: Classificatori : GIORDANO Luigi - BLENGIO Maurilio HT : PEARSE SCOTT William - VT : TONDINI Alberto

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
CIEMME-MALLER OLTRET at ASD BC CAIRESE
28-07-2012 at Cairo Montenotte (Comunale)

CIEMME-MALLER OLTRET starters: 5/ss MAGELLI R; 11/rf MATTIOLI; 6/dh MAGELLI A; 22/c ZAMBELLONI; 1/lf PINAZZI; 31/1b ROZZI; 33/cf BOCCHI; 43/3b LORI; 51/2b CAVAZZINI; 18/p MORETTI;

ASD BC CAIRESE starters: 17/cf BELLINO; 42/3b PALAZZINA; 36/2b SECHI; 4/dh PALIZZOTTO C; 18/lf FERRUCCIO RO; 23/rf BERRETTA DAN; 39/ss PASCOLI; 5/1b BURGOS; 1/c BARLOCCO; 32/p LOMONTE;

CIEMME-MALLER OLTRET 1st - MAGELLI R reached on an error by 1b, assist by 2b. MAGELLI R advanced to second on a wild pitch. MATTIOLI grounded out to 2b; MAGELLI R advanced to third. MAGELLI A flied out to rf. ZAMBELLONI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 1st - BELLINO grounded out to ss. PALAZZINA grounded out to 3b. SECHI walked. PALIZZOTTO C grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 2nd - PINAZZI fouled out to 1b. ROZZI grounded out to 2b. BOCCHI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC CAIRESE 2nd - FERRUCCIO RO singled to center field. BERRETTA DAN reached on a fielder's choice; FERRUCCIO RO advanced to second on a throwing error by p. PASCOLI grounded out to 3b, SAC; BERRETTA DAN advanced to second; FERRUCCIO RO advanced to third. BURGOS flied out to rf. BARLOCCO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 3rd - LORI singled to left field. CAVAZZINI grounded out to p; LORI advanced to second. MAGELLI R singled to right field, RBI; LORI scored. MATTIOLI reached on a throwing error by 3b, advanced to third on the error; MAGELLI R scored, unearned. MAGELLI A struck out swinging, RBI; MATTIOLI scored, unearned. ZAMBELLONI hit by pitch. ZAMBELLONI out at second p to ss, caught stealing. 3 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD BC CAIRESE 3rd - BELLINO grounded out to ss. PALAZZINA grounded out to ss. SECHI walked. PALIZZOTTO C popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 4th - PINAZZI struck out swinging. ROZZI struck out, reached first on a wild pitch. ROZZI stole second. BOCCHI struck out, reached first on a passed ball; ROZZI advanced to third. BOCCHI stole second. LORI struck out looking. CAVAZZINI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC CAIRESE 4th - FERRUCCIO RO singled to left field. BERRETTA DAN flied out to rf. PASCOLI reached on a fielder's choice; FERRUCCIO RO out at second ss to 2b. BURGOS reached on an error by ss; PASCOLI advanced to second. BARLOCCO reached on a fielder's choice; BURGOS out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 5th - MAGELLI R grounded out to p. MATTIOLI singled to first base. MATTIOLI stole second. MATTIOLI out at third p to 3b. MAGELLI A singled to first base. MAGELLI A advanced to second on a wild pitch. MAGELLI A advanced to third on a wild pitch. ZAMBELLONI hit by pitch. ZAMBELLONI advanced to second on a wild pitch. PINAZZI hit by pitch. ROZZI popped up to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD BC CAIRESE 5th - BELLINO grounded out to ss. PALAZZINA flied out to cf. SECHI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 6th - BOCCHI struck out looking. LORI singled to shortstop. CAVAZZINI grounded out to p; LORI advanced to second. LORI advanced to third on a passed ball. MAGELLI R walked. MATTIOLI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC CAIRESE 6th - PALIZZOTTO C walked. FERRUCCIO RO singled to right field; PALIZZOTTO C advanced to second. BERRETTA DAN grounded into double play ss to 2b to 1b; FERRUCCIO RO out on the play; PALIZZOTTO C advanced to third. PASCOLI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 7th - GIUBILO to rf for BERRETTA DAN. PALIZZOTTO U to p for LOMONTE. MAGELLI A walked. ZAMBELLONI struck out swinging. MAGELLI A advanced to second on a balk. PINAZZI walked. ROZZI grounded out to 1b unassisted; PINAZZI advanced to second; MAGELLI A advanced to third. BOCCHI singled to right field, 2 RBI; PINAZZI scored; MAGELLI A scored. LORI reached on a fielder's choice; BOCCHI out at second ss to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 7th - CASORATI to p for MORETTI. BURGOS doubled to right field. BARLOCCO hit by pitch. BARLOCCO advanced to second on a passed ball; BURGOS advanced to third on a passed ball. BELLINO walked. PALAZZINA singled to right field, RBI; BELLINO advanced to second; BARLOCCO advanced to third; BURGOS scored. SECHI reached on a fielder's choice; PALAZZINA advanced to second; BELLINO advanced to third; BARLOCCO out at home 3b to c. PALIZZOTTO C singled to second base, RBI; SECHI advanced to second; PALAZZINA advanced to third; BELLINO scored. BERRETTA DAV to dh for PALIZZOTTO C. BERRETTA DAV advanced to second on a wild pitch; SECHI advanced to third on a wild pitch; PALAZZINA scored on a wild pitch. FERRUCCIO RO intentionally walked. GIUBILO struck out swinging. PASCOLI singled to second base, RBI; FERRUCCIO RO advanced to second; BERRETTA DAV advanced to third; SECHI scored. BURGOS walked, RBI; PASCOLI advanced to second; FERRUCCIO RO advanced to third; BERRETTA DAV scored. PISCITELLI to p for CASORATI. BARLOCCO struck out swinging. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 8th - CAVAZZINI fouled out to 1b. MAGELLI R reached on a throwing error by 2b. MATTIOLI grounded out to 3b, SAC; MAGELLI R advanced to second. MAGELLI A walked. ZAMBELLONI homered to left field, 3 RBI, unearned; MAGELLI A scored, unearned; MAGELLI R scored, unearned. PINAZZI walked. PINAZZI stole second. PINAZZI stole third. ROZZI grounded out to ss. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 8th - BELLINO grounded out to 1b unassisted. PALAZZINA singled to right field. SECHI singled to center field; PALAZZINA advanced to second. BERRETTA DAV singled to shortstop; SECHI advanced to second; PALAZZINA advanced to third. FERRUCCIO RO struck out swinging. FERRUCCIO RI pinch hit for GIUBILO. FERRUCCIO RI struck out swinging. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 9th - PALAZZINA to 2b. SECHI to rf. FERRUCCIO RI to 3b. BOCCHI reached on an error by 2b. LORI singled to center field; BOCCHI advanced to second, out at third cf to 3b. LORI stole second. CAVAZZINI grounded out to 2b; LORI advanced to third. MAGELLI R grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 9th - PASCOLI reached on an error by 2b. BURGOS struck out swinging. PASCOLI stole second. BARLOCCO struck out swinging. BELLINO singled to shortstop; PASCOLI advanced to third. BELLINO out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


CIEMME-MALLER OLTRET 8, ASD BC CAIRESE 5 (28-07-2012 at Cairo Montenotte)
----------------------------------------------------------------------
CIEMME-MALLER OLTRET 003 000 230  -  8  8  3
ASD BC CAIRESE...... 000 000 500  -  5 11  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CIEMME-MALLER OLTRET - MORETTI Nicoḷ; CASORATI Luca(7); PISCITELLI Gioele(7) and
ZAMBELLONI Riccardo. ASD BC CAIRESE - LOMONTE Luca; PALIZZOTTO Umberto(7) and BARLOCCO Riccardo
.
Win-PISCITELLI Gioele  Loss-PALIZZOTTO Umberto  T-3:35  A-30
HR OBC - ZAMBELLONI Riccardo.
Game notes:
Classificatori : GIORDANO Luigi - BLENGIO Maurilio
HT : PEARSE SCOTT William - VT : TONDINI Alberto
Comitato Nazionale Classificatori