Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CIEMME-MALLER OLTRET vs ASD BC CAIRESE (29-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
CIEMME-MALLER OLTRET at ASD BC CAIRESE - Composite Box Score
29-07-2012 at Cairo Montenotte (Comunale)

CIEMME-MALLER OLTRET  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MAGELLI R ss/3b 
PINAZZI lf 
MAGELLI A 2b 
CAVAZZINI ph/2b 
NEGRINI 1b 
ROZZI 1b 
SIGNORASTRI rf 
PUGOLOTTI cf 
CASORATI dh 
LORI 3b 
BERTONCINI ph/ss 
MASOLA c 
BETTATI p 
ZANACCA p 
Totals   34  12  10  12  27  16 

ASD BC CAIRESE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PASCOLI ss 
PALAZZINA 2b 
FERRUCCIO RO lf 
PALIZZOTTO C c 
BURGOS 1b  13 
BERRETTA DAN dh/p 
FERRUCCIO RI 3b 
GIUBILO rf 
BELLINO cf 
BERRETTA DAV p 
DE ANDREIS p 
Totals   34  27  16 

CIEMME-MALLER OLTRET  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BETTATI Jacopo W  5.0  20  23 
ZANACCA Alberto   4.0  14  16 
 
ASD BC CAIRESE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERRETTA Davide L  3.0  10  19 
DE ANDREIS Mattia   3.0  16  17 
BERRETTA Daniele   3.0  13 

Umpires - HP: GALIZIA Lorenzo 1B: BISCARO Marco
Start: 10:00 Time: 2:55 Attendance: 50
Game notes: Classificatori : GIORDANO Luigi - BLENGIO Maurilio HT : PEARSE SCOTT William - VT : TONDINI Alberto
BERRETTA DAV faced 1 batter in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
CIEMME-MALLER OLTRET at ASD BC CAIRESE
29-07-2012 at Cairo Montenotte (Comunale)

CIEMME-MALLER OLTRET starters: 5/ss MAGELLI R; 1/lf PINAZZI; 6/2b MAGELLI A; 14/1b NEGRINI; 12/rf SIGNORASTRI; 77/cf PUGOLOTTI; 44/dh CASORATI; 43/3b LORI; 24/c MASOLA; 38/p BETTATI;

ASD BC CAIRESE starters: 39/ss PASCOLI; 42/2b PALAZZINA; 18/lf FERRUCCIO RO; 4/c PALIZZOTTO C; 5/1b BURGOS; 23/dh BERRETTA DAN; 27/3b FERRUCCIO RI; 43/rf GIUBILO; 17/cf BELLINO; 6/p BERRETTA DAV;

CIEMME-MALLER OLTRET 1st - MAGELLI R walked. PINAZZI reached on a fielder's choice; MAGELLI R out at second 3b to 2b. PINAZZI stole second. MAGELLI A grounded out to 2b; PINAZZI advanced to third. NEGRINI walked. NEGRINI stole second. SIGNORASTRI walked. PUGOLOTTI walked, RBI; SIGNORASTRI advanced to second; NEGRINI advanced to third; PINAZZI scored. CASORATI hit by pitch, RBI; PUGOLOTTI advanced to second; SIGNORASTRI advanced to third; NEGRINI scored. LORI struck out swinging. 2 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD BC CAIRESE 1st - PASCOLI singled to left field. PALAZZINA grounded out to 3b; PASCOLI advanced to second. FERRUCCIO RO singled to left field, RBI; PASCOLI scored. PALIZZOTTO C grounded out to ss; FERRUCCIO RO advanced to second. BURGOS struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 2nd - MASOLA singled to right field. MAGELLI R grounded out to 3b, SAC; MASOLA advanced to second. PINAZZI flied out to cf. MAGELLI A flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 2nd - BERRETTA DAN grounded out to 3b. FERRUCCIO RI grounded out to 3b. GIUBILO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 3rd - NEGRINI struck out swinging. SIGNORASTRI walked. SIGNORASTRI stole second. SIGNORASTRI stole third. PUGOLOTTI walked. PUGOLOTTI advanced to second on a passed ball. CASORATI reached on a fielder's choice; PUGOLOTTI advanced to third; SIGNORASTRI scored on an error by c, assist by cf, unearned. CASORATI stole second. LORI grounded out to 2b, RBI; CASORATI advanced to third; PUGOLOTTI scored, unearned. MASOLA walked. CASORATI out at home c to ss to c, caught stealing. 2 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 3rd - BELLINO grounded out to ss. PASCOLI grounded out to 2b. PALAZZINA lined out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 4th - MAGELLI R singled to center field. DE ANDREIS to p for BERRETTA DAV. PINAZZI grounded out to 2b; MAGELLI R advanced to second. MAGELLI A singled to right field, RBI; MAGELLI R scored. NEGRINI grounded out to p; MAGELLI A advanced to second. MAGELLI A advanced to third on a wild pitch. SIGNORASTRI struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 4th - FERRUCCIO RO grounded out to 3b. PALIZZOTTO C popped up to ss. BURGOS singled to right field. BERRETTA DAN reached on a fielder's choice; BURGOS out at second 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 5th - PUGOLOTTI reached on an error by 1b, advanced to second on the error. PUGOLOTTI stole third. CASORATI grounded out to 3b. LORI tripled to center field, RBI; PUGOLOTTI scored, unearned. MASOLA grounded out to 2b, RBI; LORI scored, unearned. MAGELLI R grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

ASD BC CAIRESE 5th - ROZZI to 1b for NEGRINI. FERRUCCIO RI hit by pitch. FERRUCCIO RI advanced to second on a passed ball. GIUBILO walked. BELLINO singled to right field; GIUBILO advanced to second; FERRUCCIO RI advanced to third. PASCOLI flied out to lf. PALAZZINA struck out swinging. FERRUCCIO RO reached on a fielding error by lf; BELLINO advanced to third; GIUBILO scored, unearned; FERRUCCIO RI scored, unearned. FERRUCCIO RO stole second. FERRUCCIO RO advanced to third on a wild pitch; BELLINO scored on a wild pitch, unearned. PALIZZOTTO C walked. BURGOS lined out to 3b. 3 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 6th - PINAZZI walked. PINAZZI advanced to second on a throwing error by p, advanced to third on the error. CAVAZZINI pinch hit for MAGELLI A. CAVAZZINI singled to center field, RBI; PINAZZI scored, unearned. CAVAZZINI stole second. ROZZI reached on a throwing error by c; CAVAZZINI scored, unearned. ROZZI advanced to second on a throwing error by p. SIGNORASTRI grounded out to 2b; ROZZI advanced to third. PUGOLOTTI singled to center field, RBI; ROZZI scored, unearned. PUGOLOTTI stole second. CASORATI struck out looking. BERTONCINI pinch hit for LORI. BERTONCINI doubled to left field, RBI; PUGOLOTTI scored, unearned. MASOLA struck out swinging. 4 runs, 3 hits, 3 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 6th - MAGELLI R to 3b. CAVAZZINI to 2b. BERTONCINI to ss. ZANACCA to p for BETTATI. BERRETTA DAN grounded out to 2b. FERRUCCIO RI out at first 1b to p. GIUBILO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 7th - BERRETTA DAN to p. / for DE ANDREIS. MAGELLI R walked. PINAZZI walked; MAGELLI R advanced to second. CAVAZZINI singled to right field; PINAZZI advanced to second; MAGELLI R advanced to third. ROZZI struck out looking. SIGNORASTRI grounded into double play 2b to 1b; CAVAZZINI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC CAIRESE 7th - BELLINO hit by pitch. PASCOLI lined out to ss. PALAZZINA walked; BELLINO advanced to second. FERRUCCIO RO grounded into double play ss to 2b to 1b; PALAZZINA out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 8th - PUGOLOTTI hit by pitch. PUGOLOTTI stole second. PUGOLOTTI advanced to third on a passed ball. CASORATI grounded out to 1b unassisted, RBI; PUGOLOTTI scored, unearned. BERTONCINI walked. MASOLA grounded out to 1b unassisted; BERTONCINI advanced to second. MAGELLI R struck out looking. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC CAIRESE 8th - PALIZZOTTO C doubled to left center. BURGOS singled to center field; PALIZZOTTO C advanced to third. BERRETTA DAN singled to center field, RBI; BURGOS advanced to second; PALIZZOTTO C scored. FERRUCCIO RI grounded into double play 2b to 1b; BERRETTA DAN out on the play; BURGOS advanced to third. GIUBILO singled down the lf line, RBI; BURGOS scored. BELLINO struck out looking. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME-MALLER OLTRET 9th - PINAZZI struck out looking. CAVAZZINI walked. ROZZI grounded into double play 3b to ss to 1b; CAVAZZINI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC CAIRESE 9th - PASCOLI grounded out to 2b. PALAZZINA popped up to 2b. FERRUCCIO RO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CIEMME-MALLER OLTRET 12, ASD BC CAIRESE 6 (29-07-2012 at Cairo Montenotte)
----------------------------------------------------------------------
CIEMME-MALLER OLTRET 202 124 010  - 12  8  1
ASD BC CAIRESE...... 100 030 020  -  6  8  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CIEMME-MALLER OLTRET - BETTATI Jacopo; ZANACCA  Alberto(6) and MASOLA Francesco.
ASD BC CAIRESE - BERRETTA Davide; DE ANDREIS Mattia(4); BERRETTA Daniele(7) and PALIZZOTTO Carlo
.
Win-BETTATI Jacopo  Loss-BERRETTA Davide  T-2:55  A-50
Game notes:
Classificatori : GIORDANO Luigi - BLENGIO Maurilio
HT : PEARSE SCOTT William - VT : TONDINI Alberto

BERRETTA DAV faced 1 batter in the 4th.
Comitato Nazionale Classificatori