Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SAGER EUROPA BC vs TIGER CERVIGNANO (15-04-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
SAGER EUROPA BC at TIGER CERVIGNANO - Composite Box Score
15-04-2012 at Cervignano (Comunale)

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CALLIGARO cf 
BERTOLDI D p 
VIDAL p 
RIGONAT Mi lf 
PAOLETICH 2b 
COLUSSI ss 
MARCANO 3b 
BERTOLDI F lf/p 
FEDELE 1b 
ORSO c 
SADIKOVIC rf 
Totals   34  11  27 

TIGER CERVIGNANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARI dh/p 
STABILE 2b/1b 
RICCIARELLI 3b 
CECHET lf 
CECCOTTI 1b 
PIZZIGA ph/1b 
FELIX cf 
GASPARINI ss 
TAMASIN rf 
BUREI ph/2b 
DUBSKY c  10 
ZORZENON p 
ORSO p 
Totals   37  12  27  10 

SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLDI Davide W  7.0  10  29  30 
VIDAL Alberto   0.1 
BERTOLDI Francesco S  1.2 
 
TIGER CERVIGNANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZORZENON Diego L  5.0  20  26 
ORSO Gabriele   3.0  11  17 
MARI Marco   1.0 

Umpires - HP: COSTA Marco 1B: FINOCCHIARO Alessand
Start: 10:40 Time: 3:20 Attendance: 25
Game notes: Classificatori : TARGATO Valentino - VRECH Renzo HT : FONTANOT Denis - VT : PAOLETICH Franco
ORSO faced 3 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
SAGER EUROPA BC at TIGER CERVIGNANO
15-04-2012 at Cervignano (Comunale)

SAGER EUROPA BC starters: 23/cf CALLIGARO; 3/p BERTOLDI D; 5/2b PAOLETICH; 14/ss COLUSSI; 13/3b MARCANO; 15/lf BERTOLDI F; 50/1b FEDELE; 69/c ORSO; 22/rf SADIKOVIC;

TIGER CERVIGNANO starters: 5/dh MARI; 25/2b STABILE; 26/3b RICCIARELLI; 59/lf CECHET; 10/1b CECCOTTI; 18/cf FELIX; 42/ss GASPARINI; 24/rf TAMASIN; 98/c DUBSKY; 33/p ZORZENON;

SAGER EUROPA BC 1st - CALLIGARO walked. BERTOLDI D struck out looking. PAOLETICH walked; CALLIGARO advanced to second. COLUSSI struck out swinging. MARCANO reached on a throwing error by ss; PAOLETICH advanced to second; CALLIGARO scored, unearned. BERTOLDI F flied out to 3b. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 1st - MARI singled to left field. STABILE reached on a fielder's choice; MARI out at second ss unassisted. RICCIARELLI singled up the middle; STABILE advanced to second. CECHET singled down the rf line, RBI; RICCIARELLI advanced to third; STABILE scored. CECCOTTI struck out swinging, hit into double play c to ss; CECHET out on the play. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - FEDELE walked. ORSO walked; FEDELE advanced to second. SADIKOVIC flied out to lf. CALLIGARO reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 3b; ORSO advanced to second on a fielder's choice, scored, unearned; FEDELE out at third 3b unassisted. BERTOLDI D struck out swinging to catcher. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 2nd - FELIX singled down the lf line. FELIX stole second. GASPARINI flied out to lf. TAMASIN flied out to 1b. DUBSKY grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - PAOLETICH singled up the middle. COLUSSI flied out to lf. MARCANO flied out to rf. BERTOLDI F singled through the left side; PAOLETICH advanced to second. FEDELE hit by pitch; BERTOLDI F advanced to second; PAOLETICH advanced to third. ORSO singled to left field, RBI; FEDELE advanced to second; BERTOLDI F advanced to third; PAOLETICH scored. SADIKOVIC walked, RBI; ORSO advanced to second; FEDELE advanced to third; BERTOLDI F scored. CALLIGARO reached on a fielder's choice; SADIKOVIC out at second ss to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

TIGER CERVIGNANO 3rd - MARI struck out looking. STABILE struck out swinging. RICCIARELLI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - BERTOLDI D grounded out to 3b. PAOLETICH struck out swinging. COLUSSI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. MARCANO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 4th - CECHET singled to shortstop. PIZZIGA pinch hit for CECCOTTI. CECHET stole second. PIZZIGA singled up the middle; CECHET advanced to third. FELIX reached on a fielder's choice, RBI; PIZZIGA out at second ss to 2b; CECHET scored. FELIX stole second. FELIX stole third. GASPARINI flied out to cf, SF, RBI; FELIX scored. TAMASIN struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - PIZZIGA to 1b. BERTOLDI F struck out looking. FEDELE grounded out to 3b. ORSO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 5th - DUBSKY flied out to cf. MARI struck out looking. STABILE singled up the middle. RICCIARELLI singled to left field; STABILE advanced to second. CECHET struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - ORSO to p for ZORZENON. SADIKOVIC flied out to ss. CALLIGARO flied out to lf. BERTOLDI D walked. BERTOLDI D advanced to second on a wild pitch. PAOLETICH walked. COLUSSI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 6th - PIZZIGA singled through the left side. FELIX reached on a fielder's choice, bunt; PIZZIGA out at second p to ss. FELIX advanced to second on a balk. GASPARINI grounded out to 1b unassisted; FELIX advanced to third. BUREI pinch hit for TAMASIN. BUREI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - STABILE to 1b. PIZZIGA to rf. BUREI to 2b. MARCANO walked. BERTOLDI F walked; MARCANO advanced to second. BERTOLDI F stole second; MARCANO stole third. FEDELE reached on a fielder's choice, advanced to second, advanced to third on a throwing error by c; BERTOLDI F advanced to third on a fielder's choice, scored, unearned; MARCANO scored on a throwing error by 2b, unearned. ORSO struck out swinging. SADIKOVIC grounded out to ss. CALLIGARO hit by pitch. FEDELE out at home c to ss to 1b to c, caught stealing. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 7th - DUBSKY singled to left field. MARI reached on a fielder's choice; DUBSKY out at second 2b to ss. STABILE struck out looking. MARI stole second. RICCIARELLI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - BERTOLDI D grounded out to p. PAOLETICH walked. COLUSSI lined into double play 2b to 1b; PAOLETICH out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 8th - VIDAL to p for BERTOLDI D. CECHET flied out to cf. PIZZIGA walked. FELIX tripled to center field, RBI; PIZZIGA scored. RIGONAT Mi to lf for VIDAL. BERTOLDI F to p. GASPARINI lined out to ss. BUREI singled to right field, RBI; FELIX scored. DUBSKY flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 9th - MARCANO reached on a fielding error by 2b. MARCANO stole second. BERTOLDI F doubled to right center, RBI; MARCANO scored, unearned. FEDELE singled to center field, RBI; BERTOLDI F scored. MARI to p. / for ORSO. ORSO walked; FEDELE advanced to second. SADIKOVIC struck out looking. CALLIGARO reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 2b; ORSO out at second 3b to 2b; FEDELE scored, unearned. RIGONAT Mi struck out looking. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 9th - MARI struck out swinging. STABILE grounded out to 1b unassisted. RICCIARELLI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


SAGER EUROPA BC 9, TIGER CERVIGNANO 5 (15-04-2012 at Cervignano)
----------------------------------------------------------------------
SAGER EUROPA BC..... 112 000 203  -  9  5  0
TIGER CERVIGNANO.... 100 200 020  -  5 12  7
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SAGER EUROPA BC - BERTOLDI Davide; VIDAL Alberto(8); BERTOLDI Francesco(8) and
ORSO Sebastiano. TIGER CERVIGNANO - ZORZENON Diego; ORSO Gabriele(6); MARI Marco(9) and
DUBSKY Filippo.
Win-BERTOLDI Davide  Save-BERTOLDI Francesco  Loss-ZORZENON Diego  T-3:20  A-25
Game notes:
Classificatori : TARGATO Valentino - VRECH Renzo
HT : FONTANOT Denis - VT : PAOLETICH Franco

ORSO faced 3 batters in the 9th.
Comitato Nazionale Classificatori