Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

TIGER CERVIGNANO vs OASI.S CASTELFRANCO (22-04-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
TIGER CERVIGNANO at OASI.S CASTELFRANCO - Composite Box Score
22-04-2012 at Castelfranco Veneto (Comunale Tantillo)

TIGER CERVIGNANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BUREI dh 
PIZZIGA dh 
STABILE 2b 
RICCIARELLI 3b 
FELIX cf 
CECHET 1b  12 
MARI lf 
GASPARINI ss 
TOMASIN rf 
DUBSKY c 
ZORZENON p 
FABIANI p 
PETRALIA p 
Totals   38  11  11  24  11 

OASI.S CASTELFRANCO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAPPIA rf 
TONOLO cf 
MOREL ss 
GUEVARA 1b 
BURGUILLOS 3b/c 
BRUNATI c 
SALVIATO FI p 
MEDINA p/2b 
SQUIZZATO 2b/3b 
CHECCHIN lf 
Totals   36  13  27 

TIGER CERVIGNANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZORZENON Diego L  4.1  23  25 
FABIANI Diego   2.0  12 
PETRALIA Simone   1.2 
 
OASI.S CASTELFRANCO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MEDINA Jesus Alberto W  6.0  27  29 
SALVIATO Filippo S  3.0  11  14 

Umpires - HP: BERTACCHE Giampaolo 1B: PEGORARO Franco
Start: 10:30 Time: 3:05 Attendance: 23
Game notes: Classificatori : ROSSETTI Enrico - FUGA Barbara HT : DONA' Giovanni - VT : FONTANOT Denis

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
TIGER CERVIGNANO at OASI.S CASTELFRANCO
22-04-2012 at Castelfranco Veneto (Comunale Tantillo)

TIGER CERVIGNANO starters: 27/dh BUREI; 25/2b STABILE; 26/3b RICCIARELLI; 18/cf FELIX; 59/1b CECHET; 5/lf MARI; 42/ss GASPARINI; 24/rf TOMASIN; 98/c DUBSKY; 33/p ZORZENON;

OASI.S CASTELFRANCO starters: 31/rf ZAPPIA; 2/cf TONOLO; 12/ss MOREL; 10/1b GUEVARA; 24/3b BURGUILLOS; 9/c BRUNATI; 3/p MEDINA; 5/2b SQUIZZATO; 55/lf CHECCHIN;

TIGER CERVIGNANO 1st - BUREI singled to third base. STABILE singled up the middle; BUREI advanced to second. RICCIARELLI reached on a fielder's choice; STABILE advanced to second on a fielder's choice; BUREI out at third p to 3b. FELIX singled through the right side; RICCIARELLI advanced to second; STABILE advanced to third. CECHET grounded into double play c to 1b; STABILE out on the play. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 1st - ZAPPIA doubled down the lf line. TONOLO grounded out to p; ZAPPIA advanced to third. MOREL fouled out to c. GUEVARA flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 2nd - MARI grounded out to p unassisted. GASPARINI struck out looking. TOMASIN struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 2nd - BURGUILLOS flied out to cf. BRUNATI struck out swinging. MEDINA singled up the middle. SQUIZZATO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 3rd - DUBSKY flied out to cf. BUREI struck out swinging, out at first c to 1b. STABILE flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 3rd - CHECCHIN grounded out to p. ZAPPIA flied out to ss. TONOLO walked. MOREL reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; TONOLO advanced to third. GUEVARA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 4th - RICCIARELLI grounded out to ss. FELIX singled to right center. CECHET flied out to rf. MARI singled through the left side; FELIX advanced to second. GASPARINI reached on an error by 1b, assist by 2b; MARI advanced to third; FELIX scored, unearned. TOMASIN flied out to cf. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 4th - BURGUILLOS hit by pitch. BRUNATI struck out swinging. BURGUILLOS stole second. MEDINA singled up the middle; BURGUILLOS advanced to third. SQUIZZATO singled to center field, RBI; MEDINA advanced to second; BURGUILLOS scored. CHECCHIN infield fly to c. ZAPPIA singled to right field, advanced to second on an error by rf, RBI; SQUIZZATO advanced to third; MEDINA scored. TONOLO fouled out to 1b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 5th - DUBSKY grounded out to ss. BUREI struck out swinging. STABILE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 5th - MOREL singled to second base. MOREL stole second. GUEVARA singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b; MOREL scored. BURGUILLOS doubled to left field, RBI; GUEVARA scored. BRUNATI struck out swinging. MEDINA singled to center field; BURGUILLOS advanced to third. FABIANI to p for ZORZENON. MEDINA stole second; BURGUILLOS scored on a throwing error by c. SQUIZZATO grounded out to ss; MEDINA advanced to third. CHECCHIN singled through the right side, RBI; MEDINA scored. ZAPPIA singled through the right side; CHECCHIN advanced to second. TONOLO grounded out to p. 4 runs, 6 hits, 2 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 6th - RICCIARELLI flied out to 2b. FELIX singled down the lf line. CECHET singled through the left side; FELIX advanced to second. MARI walked; CECHET advanced to second; FELIX advanced to third. GASPARINI singled to shortstop, RBI; MARI advanced to second; CECHET advanced to third; FELIX scored. TOMASIN walked, RBI; GASPARINI advanced to second; MARI advanced to third; CECHET scored. DUBSKY singled to third base, RBI; TOMASIN advanced to second; GASPARINI advanced to third; MARI scored. BUREI struck out swinging. STABILE struck out swinging, out at first c to 1b. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 6th - MOREL hit by pitch. MOREL stole second. GUEVARA grounded out to 3b; MOREL advanced to third. BURGUILLOS grounded out to 2b, RBI; MOREL scored. BRUNATI grounded out to 2b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 7th - BURGUILLOS to c. SALVIATO FI to p for BRUNATI. MEDINA to 2b. SQUIZZATO to 3b. RICCIARELLI flied out to lf. FELIX singled through the right side. CECHET grounded into double play 3b to 2b to 1b; FELIX out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 7th - MEDINA walked. MEDINA stole second. SQUIZZATO singled down the rf line, RBI; MEDINA scored. CHECCHIN grounded out to 3b, SAC; SQUIZZATO advanced to second. ZAPPIA hit by pitch. PETRALIA to p for FABIANI. TONOLO grounded out to c, SAC; ZAPPIA advanced to second; SQUIZZATO advanced to third. MOREL flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 8th - MARI hit by pitch. GASPARINI struck out looking. TOMASIN struck out swinging. DUBSKY walked; MARI advanced to second. PIZZIGA to dh for BUREI. PIZZIGA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 8th - GUEVARA struck out swinging. BURGUILLOS doubled to left center. SALVIATO FI grounded out to ss. BURGUILLOS advanced to third on a balk. MEDINA flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 9th - STABILE reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. RICCIARELLI popped up to 3b. FELIX singled to left field; STABILE advanced to third. CECHET popped up to 2b. MARI hit by pitch; FELIX advanced to second. GASPARINI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


OASI.S CASTELFRANCO 8, TIGER CERVIGNANO 4 (22-04-2012 at Castelfranco Veneto)
----------------------------------------------------------------------
TIGER CERVIGNANO.... 000 103 000  -  4 11  4
OASI.S CASTELFRANCO. 000 241 10X  -  8 13  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TIGER CERVIGNANO - ZORZENON Diego; FABIANI Diego(5); PETRALIA Simone(7) and
DUBSKY Filippo. OASI.S CASTELFRANCO - MEDINA Jesus Alberto; SALVIATO Filippo(7) and
BRUNATI Michele; BURGUILLOS Yorman Jo.
Win-MEDINA Jesus Alberto  Save-SALVIATO Filippo  Loss-ZORZENON Diego  T-3:05  A-23
Game notes:
Classificatori : ROSSETTI Enrico - FUGA Barbara
HT : DONA' Giovanni - VT : FONTANOT Denis
Comitato Nazionale Classificatori