Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

LOS AMIGOS OLMEDO vs BASEBALL TEAM VERONA (21-04-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
LOS AMIGOS OLMEDO at BASEBALL TEAM VERONA - Composite Box Score
21-04-2012 at Verona (Gavagnin)

LOS AMIGOS OLMEDO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RUGGIU AN 1b 
CASU 2b 
CANU c 
SEDDA 3b 
RUGGIU AL ss/rf 
CUGIA lf 
DERIU cf 
DETTORI rf 
JULIAT OCANA ss 
MELONI dh 
MANUNTA p 
Totals   26  18 

BASEBALL TEAM VERONA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MONDO cf 
MAROGNA 2b 
BENETTI DI 3b 
ZUCCHET c 
DE BONI c 
BOTTARO dh 
BORSI dh 
MANCIOPPI rf 
TODESCHINI 1b  10 
MODESTI lf 
MANTOVANI F lf 
ZUMERLE ss 
SARTOR p 
TEBALDI p 
BERTAGNA D p 
Totals   35  12  13  21  11 

LOS AMIGOS OLMEDO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MANUNTA Alessandro L  6.0  13  12  35  40 
 
BASEBALL TEAM VERONA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SARTOR Emanuele   4.0  16  18 
TEBALDI Rocco W  2.0 
BERTAGNA Davide   1.0 

Umpires - HP: RIZZO Claudio 1B: MARIELLA Giuseppe
Start: 20:30 Time: 2:34 Attendance: 40
Game notes: Classificatori : OLIVIERI Daniela - DA GIAU Silvio - ALDEGHERI Annalisa HT : VINCO Gianfranco - VT : MANCA Vittorio

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
LOS AMIGOS OLMEDO at BASEBALL TEAM VERONA
21-04-2012 at Verona (Gavagnin)

LOS AMIGOS OLMEDO starters: 25/1b RUGGIU AN; 19/2b CASU; 13/c CANU; 27/3b SEDDA; 11/ss RUGGIU AL; 10/lf CUGIA; 12/cf DERIU; 99/rf DETTORI; 3/dh MELONI; 21/p MANUNTA;

BASEBALL TEAM VERONA starters: 12/cf MONDO; 23/2b MAROGNA; 19/3b BENETTI DI; 33/c ZUCCHET; 5/dh BOTTARO; 6/rf MANCIOPPI; 21/1b TODESCHINI; 24/lf MODESTI; 55/ss ZUMERLE; 3/p SARTOR;

LOS AMIGOS OLMEDO 1st - RUGGIU AN singled through the left side. CASU flied out to cf. RUGGIU AN advanced to second on a wild pitch. CANU singled up the middle, RBI; RUGGIU AN scored. SEDDA walked; CANU advanced to second. RUGGIU AL flied out to cf. CUGIA flied out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 1st - MONDO doubled to right field. MAROGNA flied out to 2b. MONDO advanced to third on a wild pitch. BENETTI DI grounded out to p. ZUCCHET walked. BOTTARO walked; ZUCCHET advanced to second. MANCIOPPI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 2nd - DERIU struck out swinging. DETTORI reached on a fielding error by lf, advanced to second on the error. MELONI grounded out to 3b; DETTORI advanced to third. RUGGIU AN flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 2nd - TODESCHINI tripled to right field. MODESTI singled to shortstop, RBI; TODESCHINI scored. ZUMERLE singled to right field; MODESTI advanced to second. MONDO reached on a fielder's choice; ZUMERLE out at second 2b to ss; MODESTI advanced to third. MAROGNA walked; MONDO advanced to second. BENETTI DI doubled to center field, 2 RBI; MAROGNA advanced to third; MONDO scored; MODESTI scored. ZUCCHET grounded out to 1b unassisted, RBI; BENETTI DI advanced to third; MAROGNA scored. BOTTARO singled up the middle, RBI; BENETTI DI scored. BOTTARO stole second. MANCIOPPI struck out swinging, reached first on a passed ball; BOTTARO advanced to third on a passed ball, out at home c unassisted. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 3rd - CASU flied out to 2b. CANU grounded out to 3b. SEDDA walked. RUGGIU AL reached on an error by c to pitcher; SEDDA advanced to second. CUGIA reached on a fielder's choice; RUGGIU AL advanced to second on a fielder's choice; SEDDA out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 3rd - RUGGIU AL to rf. JULIAT OCANA to ss for DETTORI. TODESCHINI singled to shortstop. MODESTI singled to shortstop; TODESCHINI advanced to second. ZUMERLE reached on a fielder's choice; MODESTI advanced to second on a throwing error by 2b, advanced to third on the error; TODESCHINI scored, unearned. ZUMERLE stole second. MONDO struck out looking. MODESTI stole home, unearned. MAROGNA walked. MAROGNA advanced to second on a passed ball; ZUMERLE advanced to third on a passed ball. BENETTI DI reached on an error by ss; ZUMERLE scored, unearned. ZUCCHET flied out to rf; MAROGNA advanced to third. BOTTARO singled up the middle, RBI; BENETTI DI advanced to third; MAROGNA scored, unearned. MANCIOPPI singled to center field, RBI; BOTTARO advanced to second; BENETTI DI scored, unearned. TODESCHINI fouled out to 1b. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 4th - DERIU flied out to 1b. JULIAT OCANA grounded out to p. MELONI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 4th - MODESTI singled to right field. ZUMERLE flied out to rf. MONDO reached on a fielder's choice; MODESTI out at second 2b to ss. MAROGNA flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 5th - DE BONI to c for ZUCCHET. MANTOVANI F to lf for MODESTI. TEBALDI to p for SARTOR. RUGGIU AN grounded out to ss. CASU singled up the middle. CANU reached on a fielder's choice; CASU out at second 3b to 2b. CANU out at second p to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 5th - BENETTI DI reached on an error by ss. DE BONI flied out to ss. BORSI to dh for BOTTARO. BORSI struck out swinging. MANCIOPPI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 6th - SEDDA grounded out to 2b. RUGGIU AL grounded out to 3b. CUGIA singled to second base. DERIU grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 6th - TODESCHINI grounded out to 2b. MANTOVANI F doubled to center field. ZUMERLE walked. MONDO reached on a fielder's choice; ZUMERLE advanced to second; MANTOVANI F advanced to third. MAROGNA singled to right field, RBI; MONDO advanced to second; ZUMERLE advanced to third; MANTOVANI F scored. BENETTI DI struck out swinging. MAROGNA advanced to second on a wild pitch; MONDO advanced to third on a wild pitch; ZUMERLE scored on a wild pitch. DE BONI grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 7th - BERTAGNA D to p for TEBALDI. JULIAT OCANA struck out swinging. MELONI struck out looking. RUGGIU AN grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BASEBALL TEAM VERONA 12, LOS AMIGOS OLMEDO 1 (21-04-2012 at Verona)
----------------------------------------------------------------------
LOS AMIGOS OLMEDO... 100 000 0 -  1  4  3
BASEBALL TEAM VERONA 055 002 X - 12 13  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: LOS AMIGOS OLMEDO - MANUNTA Alessandro and CANU Francesco. BASEBALL TEAM VERONA -
SARTOR Emanuele; TEBALDI Rocco(5); BERTAGNA Davide(7) and ZUCCHET Pedro H.; DE BONI Filippo.
Win-TEBALDI Rocco  Loss-MANUNTA Alessandro  T-2:34  A-40
Game notes:
Classificatori : OLIVIERI Daniela - DA GIAU Silvio - ALDEGHERI Annalisa
HT : VINCO Gianfranco - VT : MANCA Vittorio
Comitato Nazionale Classificatori