Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

TIGER CERVIGNANO vs OASI.S CASTELFRANCO (22-04-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
TIGER CERVIGNANO at OASI.S CASTELFRANCO - Composite Box Score
22-04-2012 at Castelfranco Veneto (Comunale Tantillo)

TIGER CERVIGNANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BUREI rf 
STABILE 1b  10 
RICCIARELLI 3b 
PIZZIGA dh 
CECHET c 
FELIX cf 
MARI 2b 
GASPARINI ss 
DUBSKY lf 
SORANZIO p 
SAMUELE p 
ORSO p 
Totals   35  11  27  13 

OASI.S CASTELFRANCO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAPPIA rf 
TONOLO cf 
MOREL ss 
BURGUILLOS c 
GUEVARA 1b 
SQUIZZATO 3b/2b 
MEDINA 2b/3b 
BRUNATI lf 
CHECCHIN dh 
PORCO p 
PIZZOLOTTO p 
STANGHERLIN p 
Totals   33  27  19 

TIGER CERVIGNANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SORANZIO Dino W  5.1  17  25 
SAMUELE Luca   3.0  14  15 
ORSO Gabriele S  0.2 
 
OASI.S CASTELFRANCO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PORCO Santo L  2.2  14  19 
PIZZOLOTTO Nicoḷ   4.0  15  18 
STANGHERLIN Leonardo   2.1 

Umpires - HP: PEGORARO Franco 1B: BERTACCHE Giampaolo
Start: 15:30 Time: 2:55 Attendance: 44
Game notes: Classificatori : ROSSETTI Enrico - FUGA Barbara HT : DONA' Giovanni - VT : FONTANOT Denis

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
TIGER CERVIGNANO at OASI.S CASTELFRANCO
22-04-2012 at Castelfranco Veneto (Comunale Tantillo)

TIGER CERVIGNANO starters: 27/rf BUREI; 25/1b STABILE; 26/3b RICCIARELLI; 3/dh PIZZIGA; 59/c CECHET; 18/cf FELIX; 5/2b MARI; 42/ss GASPARINI; 98/lf DUBSKY; 19/p SORANZIO;

OASI.S CASTELFRANCO starters: 31/rf ZAPPIA; 2/cf TONOLO; 12/ss MOREL; 24/c BURGUILLOS; 10/1b GUEVARA; 5/3b SQUIZZATO; 3/2b MEDINA; 9/lf BRUNATI; 55/dh CHECCHIN; 13/p PORCO;

TIGER CERVIGNANO 1st - BUREI walked. BUREI stole second. STABILE struck out looking. RICCIARELLI grounded out to 2b; BUREI advanced to third. PIZZIGA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 1st - ZAPPIA struck out looking. TONOLO walked. TONOLO stole second. MOREL flied out to cf; TONOLO advanced to third. BURGUILLOS struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 2nd - CECHET singled to center field. FELIX out at first p to 1b to 3b, SAC; CECHET advanced to second, out on the play. MARI walked. GASPARINI tripled to right center, RBI; MARI scored. DUBSKY hit by pitch. DUBSKY stole second; GASPARINI stole home. BUREI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; DUBSKY scored, unearned. STABILE singled through the left side; BUREI advanced to third. STABILE advanced to second on a fielder's choice; BUREI out at home c to 2b to c, caught stealing. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 2nd - GUEVARA flied out to ss. SQUIZZATO flied out to rf. MEDINA walked. BRUNATI reached on a fielder's choice; MEDINA out at second 2b to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 3rd - RICCIARELLI grounded out to p. PIZZIGA homered to left field, RBI. CECHET flied out to rf. FELIX singled to right field. MARI singled to left field; FELIX advanced to second. GASPARINI walked; MARI advanced to second; FELIX advanced to third. DUBSKY singled to left center, advanced to second on the throw, 2 RBI; GASPARINI advanced to third; MARI scored; FELIX scored. BUREI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; DUBSKY scored, unearned; GASPARINI scored, unearned. PIZZOLOTTO to p for PORCO. STABILE singled to right field; BUREI advanced to third, out at home rf to 1b to 3b to c. 5 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 3rd - CHECCHIN popped up to 1b. ZAPPIA walked. TONOLO grounded into double play 2b to ss to 1b; ZAPPIA out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 4th - SQUIZZATO to 2b. MEDINA to 3b. RICCIARELLI hit by pitch. PIZZIGA reached on a throwing error by ss; RICCIARELLI advanced to third. CECHET reached on a fielder's choice, RBI; PIZZIGA out at second ss to 2b; RICCIARELLI scored, unearned. FELIX flied out to rf. MARI grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 4th - MOREL singled to left field. BURGUILLOS grounded out to ss; MOREL advanced to second. GUEVARA reached on a fielding error by lf; MOREL advanced to third. SQUIZZATO grounded out to c, SAC, RBI; GUEVARA advanced to second; MOREL scored, unearned. MEDINA flied out to rf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 5th - GASPARINI flied out to cf. DUBSKY flied out to rf. BUREI singled to right center. STABILE flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 5th - BRUNATI grounded out to 3b. CHECCHIN hit by pitch. ZAPPIA singled to pitcher; CHECCHIN advanced to second. ZAPPIA advanced to second on a wild pitch; CHECCHIN advanced to third on a wild pitch. TONOLO reached on an error by 2b; ZAPPIA advanced to third; CHECCHIN scored, unearned. TONOLO stole second. MOREL flied out to cf, SF, RBI; TONOLO advanced to third; ZAPPIA scored, unearned. BURGUILLOS struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 6th - RICCIARELLI fouled out to c. PIZZIGA walked. CECHET lined out to cf. FELIX reached on a fielder's choice; PIZZIGA out at second 3b to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 6th - GUEVARA flied out to lf. SQUIZZATO walked. SQUIZZATO advanced to second on a wild pitch. MEDINA walked. SAMUELE to p for SORANZIO. BRUNATI flied out to lf. CHECCHIN reached on a fielder's choice; MEDINA out at second 2b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 7th - MARI struck out looking. GASPARINI singled to center field. DUBSKY flied out to cf. GASPARINI stole second. BUREI walked. STANGHERLIN to p for PIZZOLOTTO. STABILE grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 7th - ZAPPIA grounded out to p. TONOLO grounded out to ss. MOREL grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 8th - RICCIARELLI out at first p to 2b to 1b. PIZZIGA singled to right center. CECHET flied out to cf. PIZZIGA out at second p to 2b, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 8th - BURGUILLOS grounded out to 2b. GUEVARA walked. SQUIZZATO singled through the right side; GUEVARA advanced to second. MEDINA reached on a fielder's choice; SQUIZZATO out at second ss to 2b; GUEVARA advanced to third, scored on a throwing error by 2b, unearned. BRUNATI grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 9th - FELIX grounded out to ss. MARI walked. MARI out at first c to ss to 1b, caught stealing. GASPARINI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 9th - CHECCHIN lined out to ss. ZAPPIA reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. TONOLO singled to right field; ZAPPIA advanced to third. MOREL homered to left field, 3 RBI; TONOLO scored; ZAPPIA scored, unearned. BURGUILLOS singled through the right side. ORSO to p for SAMUELE. GUEVARA reached on a throwing error by 3b; BURGUILLOS advanced to third. SQUIZZATO struck out swinging. GUEVARA out at second c to 2b, caught stealing. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


TIGER CERVIGNANO 9, OASI.S CASTELFRANCO 7 (22-04-2012 at Castelfranco Veneto)
----------------------------------------------------------------------
TIGER CERVIGNANO.... 035 100 000  -  9 11  5
OASI.S CASTELFRANCO. 000 120 013  -  7  6  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TIGER CERVIGNANO - SORANZIO Dino; SAMUELE Luca(6); ORSO Gabriele(9) and CECHET Fabio.
OASI.S CASTELFRANCO - PORCO Santo; PIZZOLOTTO Nicoḷ(3); STANGHERLIN Leonardo(7) and
BURGUILLOS Yorman Jo.
Win-SORANZIO Dino  Save-ORSO Gabriele  Loss-PORCO Santo  T-2:55  A-44
HR CER - PIZZIGA Luicien.
HR DRA - MOREL P. Euri.
Game notes:
Classificatori : ROSSETTI Enrico - FUGA Barbara
HT : DONA' Giovanni - VT : FONTANOT Denis
Comitato Nazionale Classificatori