Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SAGER EUROPA BC vs OASI.S CASTELFRANCO (29-04-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
SAGER EUROPA BC at OASI.S CASTELFRANCO - Composite Box Score
29-04-2012 at Castelfranco Veneto (Tantillo)

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CALLIGARO cf 
ZAMARO pr/rf 
BERTOLDI D lf 
RIGONAT Mi lf 
BERTOLDI F p 
COLUSSI ss 
MARCANO 3b 
FEDELE 1b  11 
PAOLETICH 2b 
ORSO c  12 
SADIKOVIC rf/cf 
Totals   36  12  12  27  10 

OASI.S CASTELFRANCO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAPPIA cf 
MANCINI lf 
MOREL ss 
GUEVARA 1b  11 
BURGUILLOS 3b 
SQUIZZATO dh 
CHECCHIN dh 
MEDINA 2b 
BRUNATI c 
SALVIATO FR rf 
PORCO p 
SALVIATO FI p 
STOCCO p 
PIZZOLOTTO p 
Totals   38  16  27  14 

SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLDI Francesco W  9.0  16  38  42 
 
OASI.S CASTELFRANCO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PORCO Santo L  3.0  13  18 
SALVIATO Filippo   4.0  15  18 
STOCCO Ivano   0.2 
PIZZOLOTTO Nicoḷ   1.1 

Umpires - HP: CASER Andrea 1B: BIZZOTTO Fiorenzo
Start: 10:30 Time: 3:25 Attendance: 65
Game notes: Classificatore : PELLIZZER Cristina HT : DONA' - VT : PAOLETICH
PORCO faced 2 batters in the 4th.
SALVIATO FI faced 2 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
SAGER EUROPA BC at OASI.S CASTELFRANCO
29-04-2012 at Castelfranco Veneto (Tantillo)

SAGER EUROPA BC starters: 23/cf CALLIGARO; 3/lf BERTOLDI D; 15/p BERTOLDI F; 14/ss COLUSSI; 13/3b MARCANO; 50/1b FEDELE; 5/2b PAOLETICH; 69/c ORSO; 22/rf SADIKOVIC;

OASI.S CASTELFRANCO starters: 31/cf ZAPPIA; 23/lf MANCINI; 12/ss MOREL; 10/1b GUEVARA; 24/3b BURGUILLOS; 5/dh SQUIZZATO; 3/2b MEDINA; 9/c BRUNATI; 27/rf SALVIATO FR; 13/p PORCO;

SAGER EUROPA BC 1st - CALLIGARO walked. BERTOLDI D singled to first base; CALLIGARO advanced to third. BERTOLDI D stole second. BERTOLDI F fouled out to c. COLUSSI flied out to cf, SF, RBI; BERTOLDI D advanced to third; CALLIGARO scored. MARCANO hit by pitch. MARCANO advanced to second; BERTOLDI D scored on a throwing error by 1b, caught stealing, unearned. FEDELE singled to right field, RBI; MARCANO scored, unearned. PAOLETICH reached on a fielder's choice; FEDELE out at second 3b to 2b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 1st - ZAPPIA grounded out to 2b. MANCINI struck out swinging. MOREL flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - ORSO doubled to right field. SADIKOVIC struck out swinging. CALLIGARO flied out to p. BERTOLDI D singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; ORSO scored. BERTOLDI D stole third. BERTOLDI F struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 2nd - GUEVARA struck out swinging. BURGUILLOS grounded out to 2b. SQUIZZATO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - COLUSSI grounded out to 2b. MARCANO struck out swinging. FEDELE hit by pitch. PAOLETICH grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 3rd - MEDINA struck out looking. BRUNATI struck out looking. SALVIATO FR singled to shortstop. ZAPPIA grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - ORSO hit by pitch. SADIKOVIC doubled to left center, RBI; ORSO scored. SALVIATO FI to p for PORCO. CALLIGARO reached on a fielder's choice; SADIKOVIC out at second ss to 3b to 2b. BERTOLDI D singled to shortstop, bunt; CALLIGARO advanced to second. BERTOLDI D advanced to second on a wild pitch; CALLIGARO advanced to third on a wild pitch. BERTOLDI F singled to right field, advanced to second on a throwing error by c, 2 RBI; BERTOLDI D scored; CALLIGARO scored. COLUSSI grounded out to 2b; BERTOLDI F advanced to third. MARCANO grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 4th - MANCINI flied out to 2b. MOREL singled to left field. MOREL advanced to second on a passed ball. GUEVARA walked. BURGUILLOS infield fly to ss. SQUIZZATO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - FEDELE grounded out to 2b. PAOLETICH struck out, out at first c to 1b. ORSO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 5th - MEDINA walked. BRUNATI reached on a fielder's choice; MEDINA advanced to second on a throwing error by p, advanced to third on the error. BRUNATI out at first p to 1b, caught stealing. SALVIATO FR singled through the right side, RBI; MEDINA scored, unearned. ZAPPIA struck out looking. RIGONAT Mi to lf for BERTOLDI D. MANCINI singled to right field; SALVIATO FR advanced to second. MOREL doubled to left field, 2 RBI; MANCINI scored, unearned; SALVIATO FR scored, unearned. MOREL advanced to third on a passed ball. GUEVARA walked. GUEVARA stole second, advanced to third on a throwing error by c; MOREL scored, unearned. BURGUILLOS struck out swinging. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - SADIKOVIC fouled out to 1b. CALLIGARO grounded out to ss. RIGONAT Mi struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 6th - SQUIZZATO struck out looking. MEDINA struck out, out at first c to 1b. BRUNATI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - BERTOLDI F walked. BERTOLDI F advanced to second on a balk. BERTOLDI F stole third, scored on a throwing error by c, unearned. COLUSSI walked. MARCANO struck out swinging. COLUSSI stole second. FEDELE hit by pitch. COLUSSI out at second p to ss, caught stealing. PAOLETICH struck out looking. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 7th - SALVIATO FR doubled to left center. ZAPPIA struck out swinging. MANCINI grounded out to 3b; SALVIATO FR advanced to third. MOREL struck out, reached first on a passed ball. MOREL stole second. GUEVARA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - ORSO doubled down the lf line. SADIKOVIC singled to third base, bunt; ORSO advanced to third. SADIKOVIC advanced to second on a passed ball; ORSO scored on a passed ball. STOCCO to p for SALVIATO FI. CALLIGARO hit by pitch. ZAMARO pinch ran for CALLIGARO. RIGONAT Mi hit by pitch; ZAMARO advanced to second; SADIKOVIC advanced to third. RIGONAT Mi stole second; ZAMARO stole third; SADIKOVIC stole home. BERTOLDI F struck out looking. COLUSSI grounded out to ss, RBI; RIGONAT Mi advanced to third; ZAMARO scored. MARCANO singled through the left side, RBI; RIGONAT Mi scored. PIZZOLOTTO to p for STOCCO. FEDELE walked; MARCANO advanced to second. PAOLETICH grounded out to p. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 8th - ZAMARO to rf. SADIKOVIC to cf. BURGUILLOS struck out, out at first c to 1b. CHECCHIN to dh for SQUIZZATO. CHECCHIN grounded out to p. MEDINA walked. BRUNATI struck out, reached first on a passed ball; MEDINA advanced to second on a passed ball. BRUNATI advanced to second on a wild pitch; MEDINA advanced to third on a wild pitch. SALVIATO FR fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 9th - ORSO struck out swinging. SADIKOVIC singled to left field. ZAMARO singled to center field; SADIKOVIC advanced to second. RIGONAT Mi grounded into double play 3b to 1b; ZAMARO advanced to second; SADIKOVIC out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 9th - ZAPPIA doubled to left field. MANCINI flied out to cf. MOREL doubled to center field, RBI; ZAPPIA scored. GUEVARA singled to center field; MOREL advanced to third. BURGUILLOS struck out swinging. CHECCHIN struck out looking. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


SAGER EUROPA BC 12, OASI.S CASTELFRANCO 5 (29-04-2012 at Castelfranco Veneto)
----------------------------------------------------------------------
SAGER EUROPA BC..... 310 300 140  - 12 12  2
OASI.S CASTELFRANCO. 000 040 001  -  5  9  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SAGER EUROPA BC - BERTOLDI Francesco and ORSO Sebastiano. OASI.S CASTELFRANCO -
PORCO Santo; SALVIATO Filippo(4); STOCCO Ivano(8); PIZZOLOTTO Nicoḷ(8) and BRUNATI Michele.
Win-BERTOLDI Francesco  Loss-PORCO Santo  T-3:25  A-65
Game notes:
Classificatore : PELLIZZER Cristina
HT : DONA' - VT : PAOLETICH

PORCO faced 2 batters in the 4th.
SALVIATO FI faced 2 batters in the 8th.
Comitato Nazionale Classificatori