Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SAGER EUROPA BC vs OASI.S CASTELFRANCO (29-04-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
SAGER EUROPA BC at OASI.S CASTELFRANCO - Composite Box Score
29-04-2012 at Castelfranco Veneto (Tantillo)

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CALLIGARO cf 
PAOLETICH 2b 
BERTOLDI F lf/1b 
COLUSSI ss 
MARCANO 3b 
FEDELE rf/c 
SADIKOVIC c/rf 
ORSO dh 
ZAMARO lf 
CECOTTI 1b/p 
BERTOLDI D p 
RIGONAT Mi p 
VIDAL p 
Totals   28  18 

OASI.S CASTELFRANCO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAPPIA cf/rf 
MANCINI lf 
MOREL ss 
GUEVARA 1b 
SQUIZZATO 2b 
STANGHERLIN p 
BURGUILLOS c 
MEDINA p/3b 
BRUNATI 3b 
TONOLO cf 
SALVIATO FR rf/2b 
Totals   33  19  13  15  21 

SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLDI Davide L  2.2  10  10  17  21 
RIGOMAT Michele   0.2 
VIDAL Alberto   0.2 
CECOTTI Jacopo   2.0  10  11 
 
OASI.S CASTELFRANCO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MEDINA Jesus Alberto W  5.0  21  23 
STANGHERLIN Leonardo   2.0 

Umpires - HP: BIZZOTTO Fiorenzo 1B: CASER Andrea
Start: 15:30 Time: 2:45 Attendance: 70
Game notes: Classificatore : PELLIZZER Cristina HT : DONA' - VT : PAOLETICH
VIDAL faced 5 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
SAGER EUROPA BC at OASI.S CASTELFRANCO
29-04-2012 at Castelfranco Veneto (Tantillo)

SAGER EUROPA BC starters: 23/cf CALLIGARO; 5/2b PAOLETICH; 15/lf BERTOLDI F; 14/ss COLUSSI; 13/3b MARCANO; 50/rf FEDELE; 22/c SADIKOVIC; 69/dh ORSO; 18/1b CECOTTI; 3/p BERTOLDI D;

OASI.S CASTELFRANCO starters: 31/cf ZAPPIA; 23/lf MANCINI; 12/ss MOREL; 10/1b GUEVARA; 5/2b SQUIZZATO; 24/c BURGUILLOS; 3/p MEDINA; 9/3b BRUNATI; 27/rf SALVIATO FR;

SAGER EUROPA BC 1st - CALLIGARO fouled out to c. PAOLETICH reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. PAOLETICH out at third p unassisted, caught stealing. BERTOLDI F struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 1st - ZAPPIA singled to second base. ZAPPIA stole second. ZAPPIA stole third. MANCINI struck out, reached first on a wild pitch, advanced to second; ZAPPIA scored on a wild pitch. MOREL grounded out to 3b; MANCINI advanced to third. GUEVARA grounded out to 3b. SQUIZZATO grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - COLUSSI flied out to rf. MARCANO flied out to 2b. FEDELE singled to right field. SADIKOVIC popped up to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 2nd - BURGUILLOS singled through the right side. MEDINA walked; BURGUILLOS advanced to second. BRUNATI grounded out to p, SAC; MEDINA advanced to second; BURGUILLOS advanced to third. SALVIATO FR singled to right center, 2 RBI; MEDINA scored; BURGUILLOS scored. ZAPPIA walked; SALVIATO FR advanced to second. MANCINI singled to shortstop, RBI; ZAPPIA advanced to second, advanced to third on an error by ss; SALVIATO FR scored. MOREL popped up to 2b. GUEVARA doubled to left center, 2 RBI; MANCINI scored; ZAPPIA scored. SQUIZZATO singled down the rf line, RBI; GUEVARA scored. SQUIZZATO advanced to second on a wild pitch. BURGUILLOS struck out looking. 6 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - ORSO struck out looking. CECOTTI grounded out to ss. CALLIGARO walked. PAOLETICH struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 3rd - MEDINA doubled to center field. BRUNATI out at first 1b to p; MEDINA advanced to third. SALVIATO FR singled up the middle, RBI; MEDINA scored. SALVIATO FR advanced to second on a wild pitch. ZAPPIA hit by pitch. ZAPPIA advanced to second on a wild pitch; SALVIATO FR advanced to third on a wild pitch. MANCINI struck out looking. MOREL doubled to right center, 2 RBI; ZAPPIA scored; SALVIATO FR scored. RIGONAT Mi to p for BERTOLDI D. GUEVARA walked. GUEVARA advanced to second on a wild pitch; MOREL advanced to third on a wild pitch. SQUIZZATO fouled out to c. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - BERTOLDI F singled to center field. COLUSSI singled through the left side; BERTOLDI F advanced to second. COLUSSI advanced to second on a fielder's choice; BERTOLDI F out at third c to 3b, caught stealing. MARCANO walked. FEDELE doubled to right center, RBI; MARCANO advanced to third; COLUSSI scored. SADIKOVIC struck out looking. ORSO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; FEDELE scored, unearned; MARCANO scored, unearned. CECOTTI popped up to ss. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 4th - FEDELE to c. SADIKOVIC to rf. BURGUILLOS singled up the middle. MEDINA reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 2b; BURGUILLOS out at second ss to 2b. BRUNATI walked. BRUNATI advanced to second on a wild pitch; MEDINA advanced to third on a wild pitch. BRUNATI advanced to third on a wild pitch; MEDINA scored on a wild pitch. SALVIATO FR walked. SALVIATO FR advanced to second on a wild pitch; BRUNATI scored on a wild pitch. ZAPPIA walked. VIDAL to p for RIGONAT Mi. MANCINI reached on a fielder's choice; ZAPPIA out at second rf to 2b; SALVIATO FR advanced to third. MOREL grounded out to 3b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - CALLIGARO popped up to ss. PAOLETICH singled to third base. BERTOLDI F reached on a fielder's choice; PAOLETICH out at second ss to 2b. COLUSSI doubled to center field, RBI; BERTOLDI F scored. MARCANO popped up to 1b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 5th - GUEVARA hit by pitch. GUEVARA advanced to second on a wild pitch. GUEVARA advanced to third on a wild pitch. SQUIZZATO walked. BURGUILLOS hit by pitch; SQUIZZATO advanced to second. MEDINA singled up the middle, 2 RBI; BURGUILLOS advanced to second; SQUIZZATO scored; GUEVARA scored. MEDINA advanced to second on a wild pitch; BURGUILLOS advanced to third on a wild pitch. BRUNATI walked. BERTOLDI F to 1b. ZAMARO to lf for ORSO. CECOTTI to p. / for VIDAL. SALVIATO FR singled through the left side, RBI; BRUNATI advanced to second; MEDINA advanced to third; BURGUILLOS scored. ZAPPIA reached on a fielder's choice; SALVIATO FR advanced to second; BRUNATI advanced to third; MEDINA out at home 3b to c. MANCINI reached on a fielder's choice, RBI; ZAPPIA advanced to second on a throwing error by 3b, advanced to third on the error; SALVIATO FR scored, unearned; BRUNATI scored. MOREL reached on an error by 3b, RBI; MANCINI advanced to second; ZAPPIA scored, unearned. GUEVARA struck out swinging. SQUIZZATO singled to center field, RBI; MOREL advanced to second; MANCINI scored, unearned. BURGUILLOS hit by pitch; SQUIZZATO advanced to second; MOREL advanced to third. MEDINA flied out to 2b. 7 runs, 3 hits, 2 errors, 3 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - ZAPPIA to rf. STANGHERLIN to p for SQUIZZATO. MEDINA to 3b. TONOLO to cf for BRUNATI. SALVIATO FR to 2b. FEDELE grounded out to 3b. SADIKOVIC singled to center field. SADIKOVIC advanced to second on a wild pitch. ZAMARO struck out looking. SADIKOVIC advanced to third on a wild pitch. CECOTTI walked. CALLIGARO walked; CECOTTI advanced to second. PAOLETICH struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 6th - TONOLO flied out to cf. SALVIATO FR flied out to cf. ZAPPIA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - BERTOLDI F flied out to rf. COLUSSI grounded out to ss. MARCANO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


OASI.S CASTELFRANCO 19, SAGER EUROPA BC 4 (29-04-2012 at Castelfranco Veneto)
----------------------------------------------------------------------
SAGER EUROPA BC..... 000 310 0 -  4  7  4
OASI.S CASTELFRANCO. 163 270 X - 19 13  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SAGER EUROPA BC - BERTOLDI Davide; RIGOMAT Michele(3); VIDAL Alberto(4);
CECOTTI Jacopo(5) and SADIKOVIC Elvir; FEDELE Stefano. OASI.S CASTELFRANCO -
MEDINA Jesus Alberto; STANGHERLIN Leonardo(6) and BURGUILLOS Yorman Jo.
Win-MEDINA Jesus Alberto  Loss-BERTOLDI Davide  T-2:45  A-70
Game notes:
Classificatore : PELLIZZER Cristina
HT : DONA' - VT : PAOLETICH

VIDAL faced 5 batters in the 5th.
Comitato Nazionale Classificatori