Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SAGER EUROPA BC vs ASD STARANZANO DUCK (13-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
SAGER EUROPA BC at ASD STARANZANO DUCK - Composite Box Score
13-05-2012 at Staranzano (Comunale)

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CALLIGARO cf 
BERTOLDI D lf 
PAOLETICH 2b 
COLUSSI ss 
MARCANO 3b 
BERTOLDI F p 
FEDELE 1b 
ORSO c 
VINCENZINO c 
SADIKOVIC rf 
Totals   32  27  12 

ASD STARANZANO DUCK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FABBRO 2b 
PORTELLI D c 
VALLETTA cf 
SERRA P c/2b 
DOSE 1b  17 
CENTINI dh 
IELLINI ss 
NICASSIO 3b 
BERTOGNA lf 
BERTOLOTTI rf 
PORTELLI M p 
GALOVICS p 
Totals   31  11  27  19 

SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLDI Francesco W  9.0  11  31  39  12 
 
ASD STARANZANO DUCK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PORTELLI Matteo L  6.0  22  27  10 
GALOVICS Patrick   3.0  10  11 

Umpires - HP: MICEU Giorgio 1B: KELLY SEPULVEDA Dan.
Start: 11:15 Time: 2:45 Attendance: 10
Game notes: Classificatore : TAUCER Katja HT : MIANI Luciano - VT : PAOLETICH Franco

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
SAGER EUROPA BC at ASD STARANZANO DUCK
13-05-2012 at Staranzano (Comunale)

SAGER EUROPA BC starters: 23/cf CALLIGARO; 3/lf BERTOLDI D; 5/2b PAOLETICH; 14/ss COLUSSI; 13/3b MARCANO; 15/p BERTOLDI F; 50/1b FEDELE; 69/c ORSO; 22/rf SADIKOVIC;

ASD STARANZANO DUCK starters: 14/2b FABBRO; 34/cf VALLETTA; 18/c SERRA P; 2/1b DOSE; 11/dh CENTINI; 37/ss IELLINI; 39/3b NICASSIO; 28/lf BERTOGNA; 48/rf BERTOLOTTI; 9/p PORTELLI M;

SAGER EUROPA BC 1st - CALLIGARO struck out swinging. BERTOLDI D walked. PAOLETICH singled to right field; BERTOLDI D advanced to third. PAOLETICH out at second c to ss, caught stealing; BERTOLDI D advanced to home on a fielder's choice. COLUSSI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 1st - FABBRO walked. VALLETTA walked; FABBRO advanced to second. SERRA P reached on a fielder's choice; VALLETTA out at second ss to 2b; FABBRO advanced to third. SERRA P stole second; FABBRO stole home. DOSE grounded out to 2b; SERRA P advanced to third. CENTINI struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - MARCANO singled to left field. BERTOLDI F walked; MARCANO advanced to second. FEDELE grounded out to p; BERTOLDI F advanced to second; MARCANO advanced to third. ORSO grounded out to ss, RBI; BERTOLDI F advanced to third; MARCANO scored. SADIKOVIC grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 2nd - IELLINI grounded out to 2b. NICASSIO flied out to ss. BERTOGNA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - CALLIGARO walked. BERTOLDI D fouled out to 1b. PAOLETICH singled to right field; CALLIGARO advanced to second. COLUSSI singled to left field; PAOLETICH advanced to second; CALLIGARO advanced to third. MARCANO reached on a fielder's choice; COLUSSI advanced to second; PAOLETICH advanced to third; CALLIGARO scored on an error by c, assist by p, unearned. MARCANO advanced to second on a wild pitch; COLUSSI advanced to third on a wild pitch; PAOLETICH scored on a wild pitch. BERTOLDI F grounded out to p, SAC, RBI; MARCANO advanced to third; COLUSSI scored, unearned. FEDELE grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 3rd - BERTOLOTTI walked. FABBRO singled to right field; BERTOLOTTI advanced to second. VALLETTA flied out to cf. FABBRO advanced to second on a wild pitch; BERTOLOTTI advanced to third on a wild pitch. SERRA P singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; FABBRO scored; BERTOLOTTI scored. DOSE grounded out to 2b; SERRA P advanced to third. CENTINI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - ORSO flied out to 2b. SADIKOVIC grounded out to 3b. CALLIGARO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 4th - IELLINI flied out to ss. NICASSIO hit by pitch. BERTOGNA doubled to left field, RBI; NICASSIO scored. BERTOLOTTI walked. VINCENZINO to c for ORSO. BERTOLOTTI stole second; BERTOGNA stole third. FABBRO grounded out to 3b, RBI; BERTOLOTTI advanced to third; BERTOGNA scored. VALLETTA grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - BERTOLDI D grounded out to ss. PAOLETICH grounded out to ss. COLUSSI singled to left field. MARCANO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 5th - SERRA P hit by pitch. SERRA P stole second. DOSE struck out swinging. CENTINI walked. IELLINI struck out looking. NICASSIO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - PORTELLI D to c for FABBRO. SERRA P to 2b. BERTOLDI F reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. BERTOLDI F stole third. FEDELE flied out to lf, SF, RBI; BERTOLDI F scored, unearned. VINCENZINO flied out to cf. SADIKOVIC grounded out to p. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 6th - BERTOGNA singled to left field. BERTOGNA advanced to second on a wild pitch. BERTOLOTTI walked. PORTELLI D reached on a fielder's choice; BERTOLOTTI advanced to second; BERTOGNA out at third p to 3b. BERTOLOTTI stole third. VALLETTA struck out swinging. SERRA P grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - GALOVICS to p for PORTELLI M. CALLIGARO grounded out to p. BERTOLDI D walked. BERTOLDI D stole second. PAOLETICH singled to first base; BERTOLDI D advanced to third. PAOLETICH stole second; BERTOLDI D advanced to home on a fielder's choice. COLUSSI struck out swinging. MARCANO grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 7th - DOSE struck out looking. CENTINI grounded out to 3b. IELLINI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - BERTOLDI F grounded out to 2b. FEDELE grounded out to 2b. VINCENZINO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 8th - NICASSIO out at first 1b to p. BERTOGNA grounded out to 2b. BERTOLOTTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 9th - SADIKOVIC grounded out to 3b. CALLIGARO grounded out to p. BERTOLDI D doubled to right field, out at third rf to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 9th - PORTELLI D struck out looking. VALLETTA struck out looking. SERRA P fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


SAGER EUROPA BC 7, ASD STARANZANO DUCK 5 (13-05-2012 at Staranzano)
----------------------------------------------------------------------
SAGER EUROPA BC..... 113 001 100  -  7  7  0
ASD STARANZANO DUCK. 102 200 000  -  5  4  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SAGER EUROPA BC - BERTOLDI Francesco and ORSO Sebastiano; VINCENZINO Luca.
ASD STARANZANO DUCK - PORTELLI Matteo; GALOVICS Patrick(7) and PORTELLI Davide; SERRA Pierpaolo
.
Win-BERTOLDI Francesco  Loss-PORTELLI Matteo  T-2:45  A-10
Game notes:
Classificatore : TAUCER Katja
HT : MIANI Luciano - VT : PAOLETICH Franco
Comitato Nazionale Classificatori