Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SAGER EUROPA BC vs ASD STARANZANO DUCK (13-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
SAGER EUROPA BC at ASD STARANZANO DUCK - Composite Box Score
13-05-2012 at Staranzano (Comunale)

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CALLIGARO cf 
BERTOLDI D dh/p 
PAOLETICH 2b 
COLUSSI ss 
MARCANO 3b 
BERTOLDI F lf 
FEDELE 1b 
ORSO c 
VINCENZINO c  11 
SADIKOVIC rf 
CECOTTI p 
RIGONAT Mi p 
Totals   33  10  24 

ASD STARANZANO DUCK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NICASSIO 3b 
VALLETTA cf 
ZIO 1b 
SERRA P 2b 
DOSE 1b/cf 
CENTINI dh 
IELLINI ss 
BERTOGNA lf 
COSOLI c  10 
MASSA rf 
RUSSI p 
BERTOLOTTI p 
CLEMENTE p 
Totals   35  10  11  11  27  11 

SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CECOTTI Jacopo L  1.2  13 
RIGOMAT Michele   0.0 
BERTOLDI Davide   6.1  10  26  31 
 
ASD STARANZANO DUCK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RUSSI Piero   2.0  11 
BERTOLOTTI Pier Paol W  5.1  18  23 
CLEMENTE Andrea   1.2 

Umpires - HP: KELLY SEPULVEDA Dan. 1B: MICEU Giorgio
Start: 15:30 Time: 3:10 Attendance: 15
Game notes: Classificatore : TAUCER Katja HT : MIANI Luciano - VT : PAOLETICH Franco
RIGONAT Mi faced 3 batters in the 2nd.
RUSSI faced 1 batter in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
SAGER EUROPA BC at ASD STARANZANO DUCK
13-05-2012 at Staranzano (Comunale)

SAGER EUROPA BC starters: 23/cf CALLIGARO; 3/dh BERTOLDI D; 5/2b PAOLETICH; 14/ss COLUSSI; 13/3b MARCANO; 15/lf BERTOLDI F; 50/1b FEDELE; 69/c ORSO; 22/rf SADIKOVIC; 18/p CECOTTI;

ASD STARANZANO DUCK starters: 39/3b NICASSIO; 34/cf VALLETTA; 18/2b SERRA P; 2/1b DOSE; 11/dh CENTINI; 37/ss IELLINI; 28/lf BERTOGNA; 32/c COSOLI; 36/rf MASSA; 7/p RUSSI;

SAGER EUROPA BC 1st - CALLIGARO grounded out to ss. BERTOLDI D flied out to cf. PAOLETICH walked. PAOLETICH advanced to second on a wild pitch. COLUSSI walked. MARCANO singled to third base; COLUSSI advanced to second; PAOLETICH advanced to third. BERTOLDI F singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; MARCANO advanced to third; COLUSSI scored; PAOLETICH scored. FEDELE struck out looking. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 1st - NICASSIO walked. VALLETTA reached on a fielder's choice; NICASSIO out at second 3b to 2b. VALLETTA out at second c to ss, caught stealing. SERRA P walked. DOSE singled to right field; SERRA P advanced to second. CENTINI fouled out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - ORSO struck out looking. SADIKOVIC struck out looking. CALLIGARO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 2nd - IELLINI singled to center field. BERTOGNA doubled to center field; IELLINI advanced to third. COSOLI flied out to rf, SF, RBI; BERTOGNA advanced to third; IELLINI scored. MASSA walked. NICASSIO struck out looking. MASSA stole second. VALLETTA walked. SERRA P doubled to left field, 2 RBI; VALLETTA advanced to third; MASSA scored; BERTOGNA scored. DOSE singled to center field, 2 RBI; SERRA P scored; VALLETTA scored. RIGONAT Mi to p for CECOTTI. CENTINI singled to second base; DOSE advanced to second. DOSE stole third. IELLINI walked; CENTINI advanced to second. BERTOGNA walked, RBI; IELLINI advanced to second; CENTINI advanced to third; DOSE scored. BERTOLDI D to p. / for RIGONAT Mi. BERTOGNA advanced to second on a wild pitch; IELLINI advanced to third on a wild pitch; CENTINI scored on a wild pitch. COSOLI grounded out to 2b. 7 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - BERTOLDI D walked. BERTOLOTTI to p for RUSSI. PAOLETICH hit by pitch; BERTOLDI D advanced to second. PAOLETICH advanced to second on a fielder's choice; BERTOLDI D stole third, scored on a throwing error by c. COLUSSI struck out swinging. MARCANO singled to center field, advanced to third on the throw, RBI; PAOLETICH scored. BERTOLDI F grounded out to c. FEDELE walked. FEDELE out at second c to 1b to 2b to ss, caught stealing; MARCANO scored, unearned. 3 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 3rd - VINCENZINO to c for ORSO. MASSA struck out looking. NICASSIO struck out swinging. VALLETTA reached on an error by 1b, assist by 2b. VALLETTA advanced to second on a wild pitch, advanced to third. SERRA P walked. DOSE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - VINCENZINO flied out to lf. SADIKOVIC struck out looking. CALLIGARO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 4th - CENTINI struck out swinging. IELLINI singled to pitcher. IELLINI stole second. Dropped foul ball, E3. BERTOGNA singled to shortstop, RBI; IELLINI scored. BERTOGNA stole second. COSOLI struck out swinging. MASSA struck out looking. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - BERTOLDI D grounded out to 3b. PAOLETICH singled to left field. COLUSSI flied out to ss. MARCANO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 5th - NICASSIO grounded out to p. VALLETTA doubled to left field. SERRA P singled to second base; VALLETTA advanced to third. SERRA P stole second. DOSE grounded out to c. CENTINI walked. CENTINI advanced to second on a wild pitch; SERRA P advanced to third on a wild pitch; VALLETTA scored on a wild pitch. IELLINI walked. IELLINI advanced to second on a wild pitch; CENTINI advanced to third on a wild pitch; SERRA P scored on a wild pitch. BERTOGNA struck out looking. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - ZIO to 1b for VALLETTA. DOSE to cf. BERTOLDI F flied out to rf. FEDELE flied out to lf. VINCENZINO walked. SADIKOVIC struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 6th - COSOLI singled to center field. COSOLI stole second. MASSA struck out looking. NICASSIO reached on a throwing error by 2b; COSOLI advanced to third. NICASSIO stole second. ZIO grounded out to c unassisted. SERRA P flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - CALLIGARO struck out looking. BERTOLDI D fouled out to c. PAOLETICH struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 7th - DOSE hit by pitch. CENTINI grounded out to p; DOSE advanced to second. IELLINI grounded out to 3b; DOSE advanced to third. Dropped foul ball, E2. BERTOGNA flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - COLUSSI walked. MARCANO fouled out to 1b. BERTOLDI F singled to left field; COLUSSI advanced to second. BERTOLDI F advanced to second on a wild pitch; COLUSSI advanced to third on a wild pitch. FEDELE walked. CLEMENTE to p for BERTOLOTTI. VINCENZINO flied out to p. SADIKOVIC reached on a fielder's choice; FEDELE out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 8th - COSOLI flied out to ss. MASSA struck out looking. NICASSIO hit by pitch. NICASSIO stole second. ZIO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 9th - CALLIGARO doubled to center field. BERTOLDI D singled to center field; CALLIGARO advanced to third. BERTOLDI D stole second. PAOLETICH struck out, reached first on a passed ball, out at first c to 1b; BERTOLDI D advanced to third on a passed ball; CALLIGARO scored on a passed ball. BERTOLDI D scored on a wild pitch. COLUSSI grounded out to ss. MARCANO flied out to 1b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


ASD STARANZANO DUCK 10, SAGER EUROPA BC 7 (13-05-2012 at Staranzano)
----------------------------------------------------------------------
SAGER EUROPA BC..... 203 000 002  -  7  7  4
ASD STARANZANO DUCK. 070 120 00X  - 10 11  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SAGER EUROPA BC - CECOTTI Jacopo; RIGOMAT Michele(2); BERTOLDI Davide(2) and
ORSO Sebastiano; VINCENZINO Luca. ASD STARANZANO DUCK - RUSSI Piero; BERTOLOTTI Pier Paol(3);
CLEMENTE Andrea(8) and COSOLI Daniele.
Win-BERTOLOTTI Pier Paol  Loss-CECOTTI Jacopo  T-3:10  A-15
Game notes:
Classificatore : TAUCER Katja
HT : MIANI Luciano - VT : PAOLETICH Franco

RIGONAT Mi faced 3 batters in the 2nd.
RUSSI faced 1 batter in the 3rd.
Comitato Nazionale Classificatori