Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

OASI.S CASTELFRANCO vs BASEBALL TEAM VERONA (19-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
OASI.S CASTELFRANCO at BASEBALL TEAM VERONA - Composite Box Score
19-05-2012 at Verona (Gavagnin)

OASI.S CASTELFRANCO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAPPIA cf 
SQUIZZATO 2b 
FRISON p 
MOREL ss 
GUEVARA 1b 
BURGUILLOS 3b 
MEDINA p/2b 
MANCINI lf 
TONOLO lf 
BRUNATI c 
SALVIATO FR rf 
Totals   32  19  14  17  13  21 

BASEBALL TEAM VERONA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZUMERLE dh 
MODESTI lf 
MONDO cf 
BENETTI DI ss 
ZUCCHET 1b 
BORSI ph 
BERTAGNA D 3b 
MANCIOPPI rf 
MAROGNA 2b/p 
DE BONI c 
DISARO' lf/p 
MANTOVANI F 2b 
BERTAGNA S p 
MANTOVANI M p 
Totals   30  21  15 

OASI.S CASTELFRANCO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MEDINA Jesus Alberto W  5.0  23  26 
FRISON Filippo   2.0 
 
BASEBALL TEAM VERONA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTAGNA Stefano L  2.0  12  11  13  20 
MANTOVANI Masssimo   1.0 
DISARO' Davide   3.0  13  16 
MAROGNA Andrea   1.0 

Umpires - HP: CASER Andrea 1B: GIRELLI Andrea
Start: 15:30 Time: 2:40 Attendance: 40
Game notes: Classificatori : COLOMBARI Giannina - ALDEGHERI Annalisa HT : VINCO G. - VT : DONA' G.
BERTAGNA S faced 2 batters in the 3rd.
MANTOVANI M faced 3 batters in the 4th.
DISARO' faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
OASI.S CASTELFRANCO at BASEBALL TEAM VERONA
19-05-2012 at Verona (Gavagnin)

OASI.S CASTELFRANCO starters: 31/cf ZAPPIA; 5/2b SQUIZZATO; 12/ss MOREL; 10/1b GUEVARA; 24/3b BURGUILLOS; 3/p MEDINA; 23/lf MANCINI; 9/c BRUNATI; 27/rf SALVIATO FR;

BASEBALL TEAM VERONA starters: 55/dh ZUMERLE; 12/cf MONDO; 19/ss BENETTI DI; 33/1b ZUCCHET; 2/3b BERTAGNA D; 6/rf MANCIOPPI; 23/2b MAROGNA; 8/c DE BONI; 7/lf DISARO'; 44/p BERTAGNA S;

OASI.S CASTELFRANCO 1st - ZAPPIA singled to center field. ZAPPIA stole second. SQUIZZATO singled to right field; ZAPPIA advanced to third. MOREL walked; SQUIZZATO advanced to second. GUEVARA doubled down the lf line, 3 RBI; MOREL scored; SQUIZZATO scored; ZAPPIA scored. BURGUILLOS walked. MEDINA flied out to rf. MANCINI walked; BURGUILLOS advanced to second; GUEVARA advanced to third. BRUNATI walked, RBI; MANCINI advanced to second; BURGUILLOS advanced to third; GUEVARA scored. SALVIATO FR reached on a fielder's choice, 2 RBI; BRUNATI out at second 3b to ss; MANCINI advanced to third on a fielder's choice, scored; BURGUILLOS scored. SALVIATO FR out at second p to 1b to 2b to ss, caught stealing. 6 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 1st - ZUMERLE struck out looking. MONDO walked. BENETTI DI flied out to lf. ZUCCHET grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 2nd - ZAPPIA walked. SQUIZZATO walked; ZAPPIA advanced to second. MOREL flied out to lf. GUEVARA doubled to left center, 2 RBI; SQUIZZATO scored; ZAPPIA scored. BURGUILLOS reached on an error by 1b; GUEVARA advanced to third. MEDINA doubled to right field, RBI; BURGUILLOS advanced to third; GUEVARA scored. MANCINI reached on an error by 1b, assist by ss; MEDINA advanced to third; BURGUILLOS scored, unearned. BRUNATI struck out swinging. SALVIATO FR reached on a fielder's choice; MANCINI out at second ss to 2b. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 2nd - BERTAGNA D struck out looking. MANCIOPPI singled to right field. MAROGNA grounded out to 1b unassisted; MANCIOPPI advanced to second. DE BONI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 3rd - ZAPPIA doubled to left field. SQUIZZATO walked. MANTOVANI M to p for BERTAGNA S. MOREL struck out looking. GUEVARA hit by pitch; SQUIZZATO advanced to second; ZAPPIA advanced to third. BURGUILLOS walked, RBI; GUEVARA advanced to second; SQUIZZATO advanced to third; ZAPPIA scored. MEDINA singled to right field, RBI; BURGUILLOS advanced to second; GUEVARA advanced to third, scored on a throwing error by rf, unearned; SQUIZZATO scored. MANCINI fouled out to c. BRUNATI singled to shortstop; MEDINA advanced to second; BURGUILLOS advanced to third, out at home ss to 1b to c. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 3rd - DISARO' struck out swinging. ZUMERLE reached on an error by 2b. MONDO singled to left center; ZUMERLE advanced to second. BENETTI DI flied out to rf; ZUMERLE advanced to third. ZUCCHET singled to center field, advanced to second on an error by cf, RBI; MONDO advanced to third; ZUMERLE scored, unearned. BERTAGNA D singled to right field, 2 RBI; ZUCCHET scored, unearned; MONDO scored, unearned. MANCIOPPI singled to right field; BERTAGNA D advanced to third. MAROGNA grounded out to p. 3 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 4th - SALVIATO FR walked. ZAPPIA walked; SALVIATO FR advanced to second. SQUIZZATO walked; ZAPPIA advanced to second; SALVIATO FR advanced to third. MODESTI to lf for ZUMERLE. DISARO' to p. / for MANTOVANI M. MOREL doubled to left field, 2 RBI; SQUIZZATO advanced to third; ZAPPIA scored; SALVIATO FR scored. GUEVARA singled up the middle, RBI; MOREL advanced to third; SQUIZZATO scored. BURGUILLOS doubled to right field, RBI; GUEVARA advanced to third; MOREL scored. MEDINA singled through the left side, RBI; BURGUILLOS advanced to third; GUEVARA scored. MANCINI struck out looking. BRUNATI grounded into double play 2b to ss to 1b; MEDINA out on the play. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 4th - DE BONI singled to shortstop. DISARO' struck out looking. MODESTI singled to right field; DE BONI advanced to second. MONDO struck out looking. BENETTI DI hit by pitch; MODESTI advanced to second; DE BONI advanced to third. ZUCCHET reached on a fielder's choice; BENETTI DI out at second ss unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 5th - SALVIATO FR walked. ZAPPIA grounded into double play ss to 1b; SALVIATO FR out on the play. SQUIZZATO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 5th - TONOLO to lf for MANCINI. BERTAGNA D grounded out to 1b unassisted. MANCIOPPI walked. MAROGNA struck out swinging. DE BONI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 6th - MOREL grounded out to ss. GUEVARA tripled to center field. BURGUILLOS flied out to 3b. MEDINA doubled to right field, RBI; GUEVARA scored. TONOLO flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 6th - FRISON to p for SQUIZZATO. MEDINA to 2b. DISARO' fouled out to 1b. MODESTI flied out to rf. MONDO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 7th - BRUNATI walked. SALVIATO FR hit by pitch; BRUNATI advanced to second. MAROGNA to p. MANTOVANI F to 2b for DISARO'. ZAPPIA grounded into double play 2b to ss to 1b; SALVIATO FR out on the play. FRISON struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 7th - BENETTI DI popped up to 1b. BORSI pinch hit for ZUCCHET. BORSI flied out to rf. BERTAGNA D singled to left field. MANCIOPPI out at first 1b to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


OASI.S CASTELFRANCO 19, BASEBALL TEAM VERONA 3 (19-05-2012 at Verona)
----------------------------------------------------------------------
OASI.S CASTELFRANCO. 643 501 0 - 19 14  2
BASEBALL TEAM VERONA 003 000 0 -  3  8  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: OASI.S CASTELFRANCO - MEDINA Jesus Alberto; FRISON Filippo(6) and BRUNATI Michele.
BASEBALL TEAM VERONA - BERTAGNA Stefano; MANTOVANI Masssimo(3); DISARO' Davide(4);
MAROGNA Andrea(7) and DE BONI Filippo.
Win-MEDINA Jesus Alberto  Loss-BERTAGNA Stefano  T-2:40  A-40
Game notes:
Classificatori : COLOMBARI Giannina - ALDEGHERI Annalisa
HT : VINCO G. - VT : DONA' G.

BERTAGNA S faced 2 batters in the 3rd.
MANTOVANI M faced 3 batters in the 4th.
DISARO' faced 2 batters in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori