Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

LOS AMIGOS OLMEDO vs TIGER CERVIGNANO (20-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
LOS AMIGOS OLMEDO at TIGER CERVIGNANO - Composite Box Score
20-05-2012 at Cervignano (Comunale)

LOS AMIGOS OLMEDO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RUGGIU AL ss/p 
CASU 2b/p 
MANUNTA 1b/c 
SEDDA 3b/2b 
CUGIA c/1b 
DETTORI p/3b 
SALARIS rf 
DERIU cf 
PINNA lf 
Totals   24  18 

TIGER CERVIGNANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GASPARINI ss 
CECCOTTI 1b  11 
FELIX cf 
DUBSKY c 
TOMASIN lf 
BUREI rf 
RICCIARELLI 3b 
ZUIANI L dh 
ZORZENON dh 
PIZZIGA dh 
MARI 2b 
SORANZIO p 
FABIANI p 
ORSO p 
Totals   31  13  14  11  11  10  21  10 

LOS AMIGOS OLMEDO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DETTORI Emiliano L  3.0  13  22 
CASU Antonio   3.0  17  22 
RUGGIU Alessandro   0.0 
 
TIGER CERVIGNANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SORANZIO Dino   3.0  12  13 
FABIANI Diego W  3.0 
ORSO Gabriele   1.0 

Umpires - HP: PISANI Attilio 1B: BASSAN Fulvio
Start: 10:30 Time: 2:33 Attendance: 50
Game notes: Classificatori : TARGATO Valentino - VRECH Renzo HT : FONTANOT Denis - VT : MANCA Vittorio
RUGGIU AL faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
LOS AMIGOS OLMEDO at TIGER CERVIGNANO
20-05-2012 at Cervignano (Comunale)

LOS AMIGOS OLMEDO starters: 11/ss RUGGIU AL; 19/2b CASU; 21/1b MANUNTA; 27/3b SEDDA; 10/c CUGIA; 99/p DETTORI; 82/rf SALARIS; 12/cf DERIU; 15/lf PINNA;

TIGER CERVIGNANO starters: 42/ss GASPARINI; 10/1b CECCOTTI; 18/cf FELIX; 98/c DUBSKY; 24/lf TOMASIN; 27/rf BUREI; 26/3b RICCIARELLI; 82/dh ZUIANI L; 5/2b MARI; 19/p SORANZIO;

LOS AMIGOS OLMEDO 1st - RUGGIU AL grounded out to 2b. CASU walked. MANUNTA singled to center field; CASU advanced to second. SEDDA singled to right field, RBI; MANUNTA advanced to third; CASU scored. SEDDA stole second, advanced to third on a throwing error by c; MANUNTA scored. CUGIA singled to left center, RBI; SEDDA scored, unearned. CUGIA stole second. DETTORI struck out swinging. SALARIS grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 1st - GASPARINI grounded out to 1b unassisted. CECCOTTI walked. FELIX flied out to cf. CECCOTTI stole second. DUBSKY walked. DUBSKY stole second; CECCOTTI stole third. TOMASIN walked. BUREI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 2nd - DERIU grounded out to 1b unassisted. PINNA grounded out to 2b. RUGGIU AL struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 2nd - RICCIARELLI grounded out to ss. ZUIANI L singled to right field. MARI walked; ZUIANI L advanced to second. GASPARINI grounded out to 1b unassisted; MARI advanced to second; ZUIANI L advanced to third. CECCOTTI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 3rd - CASU singled to right center, out at second cf to ss. MANUNTA struck out swinging. SEDDA flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 3rd - FELIX doubled to left field. DUBSKY singled to third base, bunt; FELIX advanced to third. DUBSKY stole second. TOMASIN flied out to ss. BUREI walked. RICCIARELLI singled through the left side, RBI; BUREI advanced to second; DUBSKY advanced to third; FELIX scored. ZUIANI L singled to center field, 2 RBI; RICCIARELLI advanced to second; BUREI scored; DUBSKY scored. ZORZENON to dh for ZUIANI L. ZORZENON stole second; RICCIARELLI stole third. ZORZENON advanced to third on a wild pitch; RICCIARELLI scored on a wild pitch. MARI flied out to cf, SF, RBI; ZORZENON scored. GASPARINI walked. CECCOTTI hit by pitch; GASPARINI advanced to second. CECCOTTI stole second; GASPARINI stole third. FELIX walked. DUBSKY flied out to 2b. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 4th - FABIANI to p for SORANZIO. CUGIA struck out looking. DETTORI struck out swinging. SALARIS grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 4th - CASU to p. SEDDA to 2b. DETTORI to 3b. TOMASIN walked. BUREI singled to left field; TOMASIN advanced to second. BUREI stole second; TOMASIN stole third. RICCIARELLI flied out to cf, SF, RBI; TOMASIN scored. PIZZIGA to dh for ZORZENON. PIZZIGA doubled to center field, RBI; BUREI scored. MARI singled to left field, advanced to second on a throwing error by lf; PIZZIGA advanced to third. GASPARINI flied out to 2b. CECCOTTI grounded out to 3b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 5th - DERIU struck out swinging, out at first c to 1b. PINNA struck out looking. RUGGIU AL grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 5th - FELIX doubled to right field. DUBSKY struck out looking. TOMASIN reached on an error by 3b. BUREI walked; TOMASIN advanced to second; FELIX advanced to third. RICCIARELLI singled to shortstop, RBI; BUREI advanced to second; TOMASIN advanced to third; FELIX scored. PIZZIGA hit by pitch, RBI; RICCIARELLI advanced to second; BUREI advanced to third; TOMASIN scored, unearned. MARI singled to center field, RBI; PIZZIGA advanced to second; RICCIARELLI advanced to third; BUREI scored. MARI advanced to second on a wild pitch; PIZZIGA advanced to third on a wild pitch; RICCIARELLI scored on a wild pitch. GASPARINI struck out swinging. CECCOTTI flied out to 2b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 6th - CASU grounded out to 1b unassisted. MANUNTA grounded out to p. SEDDA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 6th - FELIX flied out to lf. DUBSKY singled to shortstop. TOMASIN walked; DUBSKY advanced to second. BUREI singled to center field; TOMASIN advanced to second; DUBSKY advanced to third. RICCIARELLI reached on a fielder's choice, RBI; BUREI out at second ss to 2b; TOMASIN advanced to third; DUBSKY scored. PIZZIGA fouled out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 7th - ORSO to p for FABIANI. CUGIA struck out swinging. DETTORI struck out looking. SALARIS grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 7th - RUGGIU AL to p. CASU to 2b. MANUNTA to c. SEDDA to ss. CUGIA to 1b. MARI walked. GASPARINI doubled to left field, RBI; MARI scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


TIGER CERVIGNANO 13, LOS AMIGOS OLMEDO 3 (20-05-2012 at Cervignano)
----------------------------------------------------------------------
LOS AMIGOS OLMEDO... 300 000 0 -  3  4  2
TIGER CERVIGNANO.... 005 241 1 - 13 14  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: LOS AMIGOS OLMEDO - DETTORI Emiliano; CASU Antonio(4); RUGGIU Alessandro(7) and
CUGIA Domenico; MANUNTA Alessandro. TIGER CERVIGNANO - SORANZIO Dino; FABIANI Diego(4);
ORSO Gabriele(7) and DUBSKY Filippo.
Win-FABIANI Diego  Loss-DETTORI Emiliano  T-2:33  A-50
Game notes:
Classificatori : TARGATO Valentino - VRECH Renzo
HT : FONTANOT Denis - VT : MANCA Vittorio

RUGGIU AL faced 2 batters in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori