Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

LOS AMIGOS OLMEDO vs OASI.S CASTELFRANCO (27-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
LOS AMIGOS OLMEDO at OASI.S CASTELFRANCO - Composite Box Score
27-05-2012 at Castelfranco Veneto (Tantilio)

LOS AMIGOS OLMEDO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PANI lf 
CASU 2b 
JULIAT OCANA ss 
SEDDA 3b 
CANU c 
CUGIA dh 
DETTORI rf 
DERIU cf 
IBBA 1b 
MANUNTA p 
Totals   22  18 

OASI.S CASTELFRANCO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAPPIA cf 
SQUIZZATO dh 
MOREL ss 
GUEVARA 1b 
BURGUILLOS 3b 
MEDINA 2b 
SALVIATO FR rf 
TONOLO rf 
BRUNATI c 
CHECCHIN lf 
MANCINI lf 
PIZZOLOTTO p 
STOCCO p 
Totals   30  12  11  21 

LOS AMIGOS OLMEDO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MANUNTA Alessandro L  6.0  11  12  30  35 
 
OASI.S CASTELFRANCO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PIZZOLOTTO Nicoḷ W  6.0  20  24 
STOCCO Ivano   1.0 

Umpires - HP: BIZZOTTO 1B: BERTACCHE
Start: 10:30 Time: 2:13 Attendance: 40
Game notes: Classificatore : PELLIZZER Cristina HT : DONA' STRAUSS Ongarato - VT : MANCA CUGIA Salviato

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
LOS AMIGOS OLMEDO at OASI.S CASTELFRANCO
27-05-2012 at Castelfranco Veneto (Tantilio)

LOS AMIGOS OLMEDO starters: 24/lf PANI; 19/2b CASU; 48/ss JULIAT OCANA; 27/3b SEDDA; 13/c CANU; 10/dh CUGIA; 99/rf DETTORI; 12/cf DERIU; 14/1b IBBA; 21/p MANUNTA;

OASI.S CASTELFRANCO starters: 31/cf ZAPPIA; 5/dh SQUIZZATO; 12/ss MOREL; 10/1b GUEVARA; 24/3b BURGUILLOS; 3/2b MEDINA; 27/rf SALVIATO FR; 9/c BRUNATI; 55/lf CHECCHIN; 6/p PIZZOLOTTO;

LOS AMIGOS OLMEDO 1st - PANI struck out looking. CASU struck out looking. JULIAT OCANA singled to center field. JULIAT OCANA advanced to second on a passed ball. JULIAT OCANA out at second p to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 1st - ZAPPIA grounded out to 2b. SQUIZZATO grounded out to ss. MOREL homered to left field, RBI. GUEVARA flied out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 2nd - SEDDA walked. CANU walked; SEDDA advanced to second. SEDDA advanced to third on a throwing error by c. CUGIA flied out to ss. DETTORI struck out looking. DERIU hit by pitch; CANU advanced to second. DERIU out at first c to 1b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 2nd - BURGUILLOS grounded out to 1b unassisted. MEDINA singled to center field. SALVIATO FR struck out swinging. BRUNATI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 3rd - IBBA struck out swinging. PANI singled to left field. CASU struck out swinging. JULIAT OCANA singled down the lf line; PANI advanced to third. SEDDA reached on a fielder's choice; JULIAT OCANA out at second ss to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 3rd - CHECCHIN singled to shortstop. ZAPPIA walked; CHECCHIN advanced to second. SQUIZZATO singled to first base, bunt; ZAPPIA advanced to second; CHECCHIN advanced to third. MOREL struck out swinging. GUEVARA reached on a fielding error by lf, SF, RBI; SQUIZZATO advanced to second; ZAPPIA scored; CHECCHIN scored. BURGUILLOS doubled to left center, RBI; GUEVARA advanced to third; SQUIZZATO scored. MEDINA singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; BURGUILLOS scored, unearned; GUEVARA scored, unearned. SALVIATO FR struck out swinging. BRUNATI grounded out to 2b. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 4th - CANU fouled out to c. CUGIA flied out to cf. DETTORI popped up to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 4th - CHECCHIN struck out looking. ZAPPIA hit by pitch. SQUIZZATO hit by pitch; ZAPPIA advanced to second. MOREL doubled to left field, RBI; SQUIZZATO advanced to third; ZAPPIA scored. GUEVARA struck out swinging. BURGUILLOS singled through the right side, 2 RBI; MOREL scored; SQUIZZATO scored. MEDINA reached on an error by 2b; BURGUILLOS advanced to second. BURGUILLOS stole third. SALVIATO FR walked; MEDINA advanced to second. BRUNATI reached on a fielder's choice; SALVIATO FR advanced to second on a fielder's choice; MEDINA out at third 3b unassisted. 3 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 5th - TONOLO to rf for SALVIATO FR. DERIU walked. IBBA struck out swinging. PANI popped into double play 3b to 1b; DERIU out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 5th - CHECCHIN fouled out to 1b. ZAPPIA grounded out to 2b. SQUIZZATO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 6th - MANCINI to lf for CHECCHIN. CASU popped up to c. JULIAT OCANA singled to shortstop. SEDDA lined out to 3b. CANU singled to left field; JULIAT OCANA advanced to second. CUGIA struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 6th - MOREL flied out to cf. GUEVARA singled to left center. BURGUILLOS singled to right field; GUEVARA advanced to second. MEDINA doubled to left center, RBI; BURGUILLOS advanced to third; GUEVARA scored. TONOLO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error, RBI; MEDINA scored, unearned; BURGUILLOS scored. BRUNATI hit into double play ss to 1b to 3b; TONOLO out on the play. 3 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 7th - STOCCO to p for PIZZOLOTTO. DETTORI walked. DERIU hit by pitch; DETTORI advanced to second. IBBA flied out to cf; DETTORI advanced to third. DERIU advanced to second on a wild pitch; DETTORI scored on a wild pitch. PANI flied into double play ss to 2b; DERIU out on the play. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


OASI.S CASTELFRANCO 12, LOS AMIGOS OLMEDO 1 (27-05-2012 at Castelfranco Veneto)
----------------------------------------------------------------------
LOS AMIGOS OLMEDO... 000 000 1 -  1  5  4
OASI.S CASTELFRANCO. 105 303 X - 12 11  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: LOS AMIGOS OLMEDO - MANUNTA Alessandro and CANU Francesco. OASI.S CASTELFRANCO -
PIZZOLOTTO Nicoḷ; STOCCO Ivano(7) and BRUNATI Michele.
Win-PIZZOLOTTO Nicoḷ  Loss-MANUNTA Alessandro  T-2:13  A-40
HR DRA - MOREL P. Euri.
Game notes:
Classificatore : PELLIZZER Cristina
HT : DONA' STRAUSS Ongarato - VT : MANCA CUGIA Salviato
Comitato Nazionale Classificatori