Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD STARANZANO DUCK vs TIGER CERVIGNANO (27-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD STARANZANO DUCK at TIGER CERVIGNANO - Composite Box Score
27-05-2012 at Cervignano (Comunale)

ASD STARANZANO DUCK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FABBRO ss 
VALLETTA cf 
SERRA P 2b 
DOSE 1b  11 
BERTOGNA lf 
PORTELLI D c 
COSOLI dh/c 
MASSA rf 
TOSETTO ph/3b 
NICASSIO 3b/rf 
PORTELLI M p 
MAGRIS M p 
Totals   28  14  27  12 

TIGER CERVIGNANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARI dh 
BUREI 3b/ss 
STABILE 2b 
RICCIARELLI 3b/p 
PIZZIGA lf/1b 
DUBSKY c 
FELIX cf 
TOMASIN rf 
CECCOTTI 1b/3b 
GASPARINI ss 
VALENTI lf 
SORANZIO p 
SAMUELE p 
Totals   34  27 

ASD STARANZANO DUCK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PORTELLI Matteo W  6.0  24  27 
MAGRIS Martin S  3.0  10  11 
 
TIGER CERVIGNANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SORANZIO Dino L  5.1  17  29 
SAMUELE Luca   1.0 
RICCIARELLI Marco   2.2  14 

Umpires - HP: SEPULVERA Kelly 1B: ZUCCATO Silvio
Start: 10:30 Time: 3:30 Attendance: 70
Game notes: Classificatori : CURCI Matteo - VRECH Renzo HT : MEDINA TORRES V. - VT : MIANI Luciano
PORTELLI M faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD STARANZANO DUCK at TIGER CERVIGNANO
27-05-2012 at Cervignano (Comunale)

ASD STARANZANO DUCK starters: 14/ss FABBRO; 34/cf VALLETTA; 18/2b SERRA P; 2/1b DOSE; 28/lf BERTOGNA; 25/c PORTELLI D; 32/dh COSOLI; 36/rf MASSA; 39/3b NICASSIO; 9/p PORTELLI M;

TIGER CERVIGNANO starters: 5/dh MARI; 25/2b STABILE; 26/3b RICCIARELLI; 3/lf PIZZIGA; 98/c DUBSKY; 18/cf FELIX; 24/rf TOMASIN; 10/1b CECCOTTI; 42/ss GASPARINI; 19/p SORANZIO;

ASD STARANZANO DUCK 1st - FABBRO grounded out to ss. VALLETTA walked. VALLETTA advanced to second on a wild pitch. SERRA P reached on a fielding error by cf, advanced to second on the error; VALLETTA advanced to third. DOSE walked. BERTOGNA walked, RBI; DOSE advanced to second; SERRA P advanced to third; VALLETTA scored, unearned. PORTELLI D struck out swinging. COSOLI flied out to cf. 1 run, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

TIGER CERVIGNANO 1st - MARI flied out to cf. STABILE grounded out to ss. RICCIARELLI walked. RICCIARELLI stole second. PIZZIGA walked. DUBSKY grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 2nd - MASSA walked. NICASSIO grounded out to p, SAC; MASSA advanced to second. FABBRO flied out to rf. VALLETTA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 2nd - FELIX reached on an error by 3b. TOMASIN struck out swinging; FELIX stole second. FELIX advanced to third on a wild pitch. CECCOTTI struck out looking. GASPARINI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 3rd - SERRA P hit by pitch. DOSE hit by pitch; SERRA P advanced to second. BERTOGNA flied out to 1b, bunt. PORTELLI D flied out to lf. COSOLI singled down the rf line, RBI; DOSE advanced to second, advanced to third on the throw; SERRA P scored. COSOLI stole second. MASSA struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 3rd - MARI singled to center field. STABILE reached on an error by ss; MARI advanced to second. RICCIARELLI singled through the left side, RBI; STABILE advanced to second; MARI scored, unearned. PIZZIGA struck out swinging, hit into double play c to 1b; RICCIARELLI advanced to second on a fielder's choice; STABILE out on the play. DUBSKY hit by pitch. FELIX flied out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 4th - NICASSIO reached on an error by ss. FABBRO singled to pitcher, bunt; NICASSIO advanced to second, advanced to third on a throwing error by p. VALLETTA flied out to rf, SF, RBI; NICASSIO scored, unearned. FABBRO stole second. SERRA P hit by pitch. DOSE walked; SERRA P advanced to second; FABBRO advanced to third. DOSE advanced to second on a throwing error by c; SERRA P advanced to third; FABBRO scored, unearned. BERTOGNA struck out swinging. PORTELLI D reached on a fielder's choice; DOSE out at third 3b unassisted. 2 runs, 1 hit, 3 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 4th - TOMASIN flied out to lf. CECCOTTI struck out looking. GASPARINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 5th - COSOLI grounded out to 1b unassisted. MASSA walked. NICASSIO reached on a fielder's choice; MASSA out at second 2b to ss. NICASSIO out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 5th - MARI grounded out to 3b. STABILE reached on a throwing error by ss. STABILE advanced to second on a wild pitch. RICCIARELLI grounded out to p. PIZZIGA flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 6th - FABBRO walked. VALLETTA struck out swinging. SAMUELE to p for SORANZIO. SERRA P walked; FABBRO advanced to second. DOSE flied into double play cf to 3b; FABBRO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 6th - DUBSKY flied out to cf. FELIX grounded out to ss. TOMASIN struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 7th - BERTOGNA struck out looking. PORTELLI D walked. COSOLI walked; PORTELLI D advanced to second. BUREI to 3b for MARI. RICCIARELLI to p. / for SAMUELE. COSOLI out at first c to 3b to 1b; PORTELLI D advanced to third on a fielder's choice. MASSA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 7th - CECCOTTI singled through the right side. GASPARINI doubled to right field; CECCOTTI advanced to third. MAGRIS M to p for PORTELLI M. BUREI walked. STABILE grounded into double play 2b to 1b; BUREI out on the play; GASPARINI advanced to third; CECCOTTI scored. RICCIARELLI grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 8th - NICASSIO reached on a throwing error by 3b. FABBRO walked; NICASSIO advanced to second. VALLETTA reached on a fielder's choice; FABBRO advanced to second on a fielder's choice; NICASSIO out at third p unassisted. SERRA P infield fly to 2b. DOSE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 8th - PIZZIGA grounded out to ss. DUBSKY singled to right field. FELIX reached on a fielder's choice; DUBSKY out at second 3b to 2b. FELIX stole second. TOMASIN flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 9th - BUREI to ss. PIZZIGA to 1b. CECCOTTI to 3b. VALENTI to lf for GASPARINI. BERTOGNA grounded out to 3b. PORTELLI D walked. COSOLI walked; PORTELLI D advanced to second. TOSETTO pinch hit for MASSA. TOSETTO walked; COSOLI advanced to second; PORTELLI D advanced to third. NICASSIO singled to shortstop, RBI; TOSETTO advanced to second; COSOLI advanced to third; PORTELLI D scored. FABBRO singled to left field, RBI; NICASSIO advanced to second; TOSETTO advanced to third; COSOLI scored. VALLETTA flied out to rf, SF, RBI; FABBRO advanced to second; NICASSIO advanced to third; TOSETTO scored. FABBRO advanced to third on a wild pitch; NICASSIO scored on a wild pitch. SERRA P struck out swinging. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 9th - MAGRIS M to p for PORTELLI D. COSOLI to c. TOSETTO to 3b. NICASSIO to rf. / for MAGRIS M. CECCOTTI singled to center field. VALENTI popped up to c. CECCOTTI advanced to second on a passed ball. BUREI grounded out to ss; CECCOTTI advanced to third. STABILE flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


ASD STARANZANO DUCK 8, TIGER CERVIGNANO 2 (27-05-2012 at Cervignano)
----------------------------------------------------------------------
ASD STARANZANO DUCK. 101 200 004  -  8  4  3
TIGER CERVIGNANO.... 001 000 100  -  2  6  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD STARANZANO DUCK - PORTELLI Matteo; MAGRIS Martin(7) and PORTELLI Davide;
COSOLI Daniele. TIGER CERVIGNANO - SORANZIO Dino; SAMUELE Luca(6); RICCIARELLI Marco(7) and
DUBSKY Filippo.
Win-PORTELLI Matteo  Save-MAGRIS Martin  Loss-SORANZIO Dino  T-3:30  A-70
Game notes:
Classificatori : CURCI Matteo - VRECH Renzo
HT : MEDINA TORRES V. - VT : MIANI Luciano

PORTELLI M faced 2 batters in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori