Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JUNIOR ALPINA TRIEST vs VALBRUNA ACCIAI VIC (27-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
JUNIOR ALPINA TRIEST at VALBRUNA ACCIAI VIC - Composite Box Score
27-05-2012 at Vicenza (Pomari)

JUNIOR ALPINA TRIEST  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CATTO rf 
CLAUDIO cf 
MARUSSICH MA ss 
ROSSEL lf 
AVANCINI 1b 
KRECIC I c  12 
TAMARO dh 
BRESCIANI 2b 
PAPAZZONI 2b 
SARDOC 3b 
DE CONTI p 
GRECO p 
MARUSIG p 
Totals   30  23  10 

VALBRUNA ACCIAI VIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZIN cf 
SANSON ss 
FANOCCHI 3b 
BUSACCHI 1b 
MUSACCHIO 2b 
CASAROTTO rf 
MORO dh 
DE ANTONI S dh 
FERRARI c 
ERLE lf 
PISTININZI lf 
BRAGHI p 
Totals   36  12  15  24 

JUNIOR ALPINA TRIEST  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE CONTI Alessandro L  5.0  20  24 
GRECO Marco   0.2 
MARUSIG Thomas   2.0  11  13 
 
VALBRUNA ACCIAI VIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRAGHI Massimo W  8.0  30  32  14 

Umpires - HP: COSTA Marco 1B: RIZZO Claudio
Start: 16:00 Time: 2:35 Attendance: 20
Game notes: Classificatore : FACCINI Tony HT : QUIRANTES T.Orlando - VT : SERRA Adriano

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
JUNIOR ALPINA TRIEST at VALBRUNA ACCIAI VIC
27-05-2012 at Vicenza (Pomari)

JUNIOR ALPINA TRIEST starters: 12/rf CATTO; 3/cf CLAUDIO; 37/ss MARUSSICH MA; 99/lf ROSSEL; 69/1b AVANCINI; 92/c KRECIC I; 96/dh TAMARO; 10/2b BRESCIANI; 11/3b SARDOC; 21/p DE CONTI;

VALBRUNA ACCIAI VIC starters: 71/cf ZIN; 83/ss SANSON; 80/3b FANOCCHI; 73/1b BUSACCHI; 33/2b MUSACCHIO; 87/rf CASAROTTO; 93/dh MORO; 90/c FERRARI; 66/lf ERLE; 94/p BRAGHI;

JUNIOR ALPINA TRIEST 1st - CATTO flied out to rf. CLAUDIO grounded out to ss. MARUSSICH MA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 1st - ZIN doubled to right center. SANSON reached on an error by 1b. FANOCCHI doubled to right center, 2 RBI; SANSON scored, unearned; ZIN scored. FANOCCHI advanced to third on a passed ball. BUSACCHI walked. BUSACCHI advanced to second on a passed ball; FANOCCHI scored on a passed ball, unearned. MUSACCHIO walked. CASAROTTO grounded out to 2b; MUSACCHIO advanced to second; BUSACCHI advanced to third. MORO grounded out to 3b. FERRARI reached on an error by ss; MUSACCHIO advanced to third; BUSACCHI scored, unearned. FERRARI advanced to second on a wild pitch; MUSACCHIO scored on a wild pitch, unearned. ERLE walked. ZIN struck out looking. 5 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 2nd - ROSSEL flied out to cf. AVANCINI singled to center field. KRECIC I singled to left field; AVANCINI advanced to second. TAMARO flied out to cf. PAPAZZONI to 2b for BRESCIANI. PAPAZZONI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 2nd - SANSON grounded out to ss. FANOCCHI struck out swinging, reached first on a passed ball. BUSACCHI grounded out to 2b; FANOCCHI advanced to second. MUSACCHIO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 3rd - SARDOC flied out to ss. CATTO grounded out to ss. CLAUDIO flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 3rd - CASAROTTO struck out swinging. MORO grounded out to ss. FERRARI struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 4th - MARUSSICH MA grounded out to ss. ROSSEL walked. AVANCINI popped up to 3b. ROSSEL stole second. KRECIC I struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 4th - ERLE struck out swinging. ZIN struck out swinging. SANSON grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 5th - TAMARO singled to right field. PAPAZZONI flied out to 2b. TAMARO out at second c to ss, caught stealing. SARDOC grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 5th - FANOCCHI struck out swinging, out at first c to 1b. BUSACCHI walked. BUSACCHI out at second p to 1b to ss, caught stealing. MUSACCHIO reached on a fielding error by 2b. MUSACCHIO stole second. CASAROTTO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 6th - CATTO singled up the middle. CLAUDIO struck out looking. MARUSSICH MA fouled out to c. ROSSEL flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 6th - GRECO to p for DE CONTI. MORO walked. DE ANTONI S to dh for MORO. DE ANTONI S stole second. FERRARI walked. PISTININZI to lf for ERLE. PISTININZI struck out swinging. ZIN flied out to lf. SANSON singled through the right side, RBI; FERRARI advanced to third; DE ANTONI S scored. SANSON stole second. FANOCCHI singled to left field, 2 RBI; SANSON scored; FERRARI scored. BUSACCHI singled to right center; FANOCCHI advanced to second. MARUSIG to p for GRECO. MUSACCHIO walked; BUSACCHI advanced to second; FANOCCHI advanced to third. CASAROTTO struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 7th - AVANCINI flied out to cf. KRECIC I singled to first base. TAMARO flied out to 2b. PAPAZZONI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 7th - DE ANTONI S struck out swinging. FERRARI struck out looking. PISTININZI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 8th - SARDOC walked. CATTO grounded out to p; SARDOC advanced to second. CLAUDIO singled to left field; SARDOC advanced to third. MARUSSICH MA reached on a fielder's choice, RBI; CLAUDIO advanced to second on a throwing error by ss, advanced to third on the error; SARDOC scored. MARUSSICH MA stole second; CLAUDIO stole home, unearned. ROSSEL flied out to 2b. AVANCINI flied out to rf. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 8th - ZIN struck out looking. SANSON doubled down the lf line. FANOCCHI doubled to left center, RBI; SANSON scored. BUSACCHI reached on a throwing error by 3b; FANOCCHI scored, unearned. BUSACCHI advanced to second on a wild pitch. MUSACCHIO walked. CASAROTTO reached on an error by 2b; MUSACCHIO advanced to second; BUSACCHI advanced to third. DE ANTONI S struck out looking. FERRARI singled up the middle, 2 RBI; CASAROTTO advanced to second; MUSACCHIO scored, unearned; BUSACCHI scored, unearned. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


VALBRUNA ACCIAI VIC 12, JUNIOR ALPINA TRIEST 2 (27-05-2012 at Vicenza)
----------------------------------------------------------------------
JUNIOR ALPINA TRIEST 000 000 02 -  2  6  5
VALBRUNA ACCIAI VIC. 500 003 04 - 12  8  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JUNIOR ALPINA TRIEST - DE CONTI Alessandro; GRECO Marco(6); MARUSIG Thomas(6) and
KRECIC Ilja. VALBRUNA ACCIAI VIC - BRAGHI Massimo and FERRARI Alessandro.
Win-BRAGHI Massimo  Loss-DE CONTI Alessandro  T-2:35  A-20
Game notes:
Classificatore : FACCINI Tony
HT : QUIRANTES T.Orlando - VT : SERRA Adriano
Comitato Nazionale Classificatori