Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

LOS AMIGOS OLMEDO vs OASI.S CASTELFRANCO (27-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
LOS AMIGOS OLMEDO at OASI.S CASTELFRANCO - Composite Box Score
27-05-2012 at Castelfranco Veneto (Tantilio)

LOS AMIGOS OLMEDO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MANUNTA dh 
CASU 2b/p 
JULIAT OCANA ss 
SEDDA 3b 
CANU c 
CUGIA lf 
DETTORI rf 
MELONI rf/p 
DERIU cf 
IBBA 1b 
RUGGIU AN p/rf 
Totals   37  10  24 

OASI.S CASTELFRANCO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAPPIA cf 
SQUIZZATO dh 
TONOLO 2b/lf 
MOREL ss 
GUEVARA 1b 
BURGUILLOS 3b 
MEDINA 2b/p 
BRUNATI c  10 
MANCINI lf 
STANGHERLIN p 
SALVIATO FR rf 
SALVIATO FI p 
FRISON p 
Totals   36  11  15  11  27 

LOS AMIGOS OLMEDO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RUGGIU Andrea L  7.0  11  28  36 
MELONI Massimiliano   0.2 
CASU Antonio   0.1 
 
OASI.S CASTELFRANCO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALVIATO Filippo   4.0  18  20 
FRISON Filippo   0.0 
MEDINA Jesus Alberto W  4.1  15  16 
STANGHERLIN Leonardo   0.2 

Umpires - HP: BERTACCHE 1B: BIZZOTTO
Start: 14:30 Time: 3:15 Attendance: 60
Game notes: Classificatore : PELLIZZER Cristina HT : SALVIATO DONA' Strauss - VT : MANCA CUGIA
FRISON faced 2 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
LOS AMIGOS OLMEDO at OASI.S CASTELFRANCO
27-05-2012 at Castelfranco Veneto (Tantilio)

LOS AMIGOS OLMEDO starters: 21/dh MANUNTA; 19/2b CASU; 48/ss JULIAT OCANA; 27/3b SEDDA; 13/c CANU; 10/lf CUGIA; 99/rf DETTORI; 12/cf DERIU; 14/1b IBBA; 25/p RUGGIU AN;

OASI.S CASTELFRANCO starters: 31/cf ZAPPIA; 5/dh SQUIZZATO; 12/ss MOREL; 10/1b GUEVARA; 24/3b BURGUILLOS; 3/2b MEDINA; 9/c BRUNATI; 23/lf MANCINI; 27/rf SALVIATO FR; 7/p SALVIATO FI;

LOS AMIGOS OLMEDO 1st - MANUNTA reached on an error by ss. CASU flied out to lf. JULIAT OCANA singled to second base; MANUNTA advanced to second. SEDDA walked; JULIAT OCANA advanced to second; MANUNTA advanced to third. CANU reached on a fielder's choice, RBI; SEDDA out at second 2b to ss; JULIAT OCANA advanced to third; MANUNTA scored, unearned. CUGIA singled to left field, RBI; CANU advanced to second; JULIAT OCANA scored, unearned. DETTORI struck out looking. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 1st - ZAPPIA struck out looking. SQUIZZATO hit by pitch. MOREL struck out swinging. GUEVARA fouled out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 2nd - DERIU flied out to lf. IBBA struck out looking. MANUNTA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 2nd - BURGUILLOS singled to first base, advanced to second on an error by 1b. BURGUILLOS advanced to third on a wild pitch. MEDINA flied out to cf, SF, RBI; BURGUILLOS scored. BRUNATI singled to right center. MANCINI flied out to rf. BRUNATI advanced to second on a throwing error by c. SALVIATO FR grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 3rd - CASU singled to center field. JULIAT OCANA struck out looking. SEDDA reached on an error by 3b; CASU advanced to second. CANU grounded into double play ss to 2b to 1b; SEDDA out on the play. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 3rd - ZAPPIA doubled up the middle. SQUIZZATO grounded out to p unassisted; ZAPPIA advanced to third. MOREL popped up to p. GUEVARA grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 4th - CUGIA doubled down the lf line. CUGIA advanced to third on a throwing error by c, scored on the error, unearned. DETTORI struck out looking. DERIU singled to center field. IBBA struck out swinging. MANUNTA walked; DERIU advanced to second. CASU flied out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 4th - BURGUILLOS doubled to right center. MEDINA reached on a throwing error by 3b. BRUNATI hit by pitch; MEDINA advanced to second; BURGUILLOS advanced to third. MANCINI struck out swinging. SALVIATO FR flied out to cf, SF, RBI; BURGUILLOS scored, unearned. ZAPPIA grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 5th - FRISON to p for SALVIATO FI. JULIAT OCANA doubled to left center. SEDDA singled to center field; JULIAT OCANA advanced to third. TONOLO to 2b for SQUIZZATO. MEDINA to p. / for FRISON. SEDDA stole second. CANU reached on a fielder's choice; SEDDA advanced to third; JULIAT OCANA scored on a throwing error by 3b, unearned. CUGIA struck out swinging. DETTORI struck out swinging. DERIU grounded out to p. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 5th - TONOLO walked. MOREL singled through the left side; TONOLO advanced to second. GUEVARA doubled down the lf line, RBI; MOREL advanced to third; TONOLO scored. BURGUILLOS struck out swinging. MEDINA flied out to rf, SF, RBI; GUEVARA advanced to third; MOREL scored. BRUNATI grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 6th - IBBA struck out looking. MANUNTA fouled out to 1b. CASU walked. JULIAT OCANA singled to right field; CASU advanced to second. SEDDA grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 6th - MELONI to rf for DETTORI. MANCINI singled to left field. SALVIATO FR singled to third base, bunt; MANCINI advanced to second. ZAPPIA grounded out to p, SAC; SALVIATO FR advanced to second; MANCINI advanced to third. TONOLO flied out to rf, SF, RBI; MANCINI scored. MOREL flied out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 7th - CANU popped up to 3b. CUGIA flied out to ss. MELONI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 7th - GUEVARA singled to left field. BURGUILLOS grounded out to 1b unassisted; GUEVARA advanced to second. MEDINA doubled to center field, RBI; GUEVARA scored. BRUNATI grounded out to ss. MANCINI singled up the middle, RBI; MEDINA scored. SALVIATO FR struck out looking. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 8th - DERIU grounded out to p. IBBA struck out swinging. MANUNTA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 8th - RUGGIU AN to rf for MANUNTA. MELONI to p. / for RUGGIU AN. ZAPPIA flied out to ss. TONOLO struck out looking. MOREL singled to third base. MOREL advanced to second on a passed ball. GUEVARA singled to left field, RBI; MOREL scored, unearned. BURGUILLOS reached on an error by p; GUEVARA advanced to third. MEDINA doubled to right center, 2 RBI; BURGUILLOS scored, unearned; GUEVARA scored, unearned. BRUNATI singled to center field, RBI; MEDINA scored, unearned. BRUNATI advanced to second on a wild pitch. MANCINI hit by pitch. SALVIATO FR walked; MANCINI advanced to second; BRUNATI advanced to third. CASU to p. MELONI to 2b. ZAPPIA flied out to ss. 4 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

LOS AMIGOS OLMEDO 9th - CASU lined out to p. TONOLO to lf. MEDINA to 2b. STANGHERLIN to p for MANCINI. JULIAT OCANA flied out to 2b. SEDDA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


OASI.S CASTELFRANCO 11, LOS AMIGOS OLMEDO 4 (27-05-2012 at Castelfranco Veneto)
----------------------------------------------------------------------
LOS AMIGOS OLMEDO... 200 110 000  -  4  8  4
OASI.S CASTELFRANCO. 010 121 24X  - 11 15  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: LOS AMIGOS OLMEDO - RUGGIU Andrea; MELONI Massimiliano(8); CASU Antonio(8) and
CANU Francesco. OASI.S CASTELFRANCO - SALVIATO Filippo; FRISON Filippo(5);
MEDINA Jesus Alberto(5); STANGHERLIN Leonardo(9) and BRUNATI Michele.
Win-MEDINA Jesus Alberto  Loss-RUGGIU Andrea  T-3:15  A-60
Game notes:
Classificatore : PELLIZZER Cristina
HT : SALVIATO DONA' Strauss - VT : MANCA CUGIA

FRISON faced 2 batters in the 5th.
Comitato Nazionale Classificatori