Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD STARANZANO DUCK vs TIGER CERVIGNANO (27-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD STARANZANO DUCK at TIGER CERVIGNANO - Composite Box Score
27-05-2012 at Cervignano (Comunale)

ASD STARANZANO DUCK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FABBRO 2b 
VALLETTA cf 
PORTELLI D 1b 
SERRA P rf/c 
DOSE 1b/cf 
IELLINI ss 
TOSETTO dh/3b 
COSOLI c/lf 
NICASSIO 3b/rf 
BERTOGNA lf 
GALOVICS p 
Totals   35  27 

TIGER CERVIGNANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARI dh 
STABILE 1b  12 
FELIX cf 
TOMASIN cf 
PIZZIGA rf 
DUBSKY lf/c 
RICCIARELLI ss 
CECCOTTI 2b 
VALENTI c/lf 
BUREI 3b 
ZORZENON p 
SAMUELE p 
Totals   31  27  18 

ASD STARANZANO DUCK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GALOVICS Patrick W  9.0  31  35  12 
 
TIGER CERVIGNANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZORZENON Diego L  6.1  25  32  11 
SAMUELE Luca   2.2  10  10 

Umpires - HP: ZUCCATO Silvio 1B: SEPULVERA Kelly
Start: 15:30 Time: 3:13 Attendance: 40
Game notes: Classificatore : CURCI Matteo HT : MEDINA TORRES V. - VT : MIANI Luciano

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD STARANZANO DUCK at TIGER CERVIGNANO
27-05-2012 at Cervignano (Comunale)

ASD STARANZANO DUCK starters: 14/2b FABBRO; 34/cf VALLETTA; 18/rf SERRA P; 2/1b DOSE; 37/ss IELLINI; 1/dh TOSETTO; 32/c COSOLI; 39/3b NICASSIO; 28/lf BERTOGNA; 52/p GALOVICS;

TIGER CERVIGNANO starters: 5/dh MARI; 25/1b STABILE; 18/cf FELIX; 3/rf PIZZIGA; 98/lf DUBSKY; 26/ss RICCIARELLI; 10/2b CECCOTTI; 4/c VALENTI; 27/3b BUREI; 33/p ZORZENON;

ASD STARANZANO DUCK 1st - FABBRO out at first 2b to p. VALLETTA grounded out to 3b. SERRA P flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 1st - MARI walked. MARI stole second. STABILE struck out swinging. FELIX flied out to ss. MARI advanced to third on a wild pitch. PIZZIGA walked. PIZZIGA stole second. DUBSKY flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 2nd - DOSE flied out to rf. IELLINI flied out to lf. TOSETTO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 2nd - RICCIARELLI reached on an error by p, SAC. CECCOTTI lined into double play 2b to 1b; RICCIARELLI out on the play. VALENTI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 3rd - COSOLI walked. NICASSIO reached on an error by 2b; COSOLI advanced to second. BERTOGNA reached on an error by 1b, SAC; NICASSIO advanced to second; COSOLI advanced to third. FABBRO singled to center field, RBI; BERTOGNA advanced to second; NICASSIO advanced to third; COSOLI scored. TOMASIN to cf for FELIX. VALLETTA struck out swinging. SERRA P singled to left field, RBI; FABBRO advanced to second; BERTOGNA advanced to third; NICASSIO scored, unearned. DOSE reached on a fielder's choice; SERRA P advanced to second on a fielder's choice; FABBRO advanced to third on a fielder's choice; BERTOGNA out at home p to c. IELLINI flied out to 1b. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

TIGER CERVIGNANO 3rd - BUREI struck out looking. MARI flied out to lf. STABILE singled to right field. TOMASIN reached on a fielder's choice; STABILE out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 4th - TOSETTO grounded out to 2b. COSOLI singled to left center. NICASSIO singled to right field; COSOLI advanced to second. BERTOGNA struck out swinging. FABBRO grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 4th - PIZZIGA grounded out to 2b. DUBSKY flied out to cf. RICCIARELLI doubled to left center. CECCOTTI singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; RICCIARELLI scored. VALENTI doubled to left field, RBI; CECCOTTI scored. BUREI grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 5th - VALLETTA grounded out to ss. SERRA P grounded out to ss. DOSE reached on an error by 3b. IELLINI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 5th - MARI struck out swinging. STABILE grounded out to p. TOMASIN flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 6th - TOSETTO walked. COSOLI struck out swinging. NICASSIO hit by pitch; TOSETTO advanced to second. BERTOGNA grounded into double play 3b to 1b; NICASSIO advanced to second; TOSETTO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 6th - PORTELLI D to 1b for VALLETTA. SERRA P to c. DOSE to cf. TOSETTO to 3b. COSOLI to lf. NICASSIO to rf. GALOVICS to p for BERTOGNA. / for GALOVICS. PIZZIGA flied out to ss. DUBSKY flied out to 2b. RICCIARELLI fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 7th - FABBRO walked. PORTELLI D grounded out to p, SAC; FABBRO advanced to second. FABBRO advanced to third on a passed ball. SERRA P singled down the lf line, RBI; FABBRO scored. DOSE singled through the right side; SERRA P advanced to second. DOSE advanced to second on a wild pitch; SERRA P advanced to third on a wild pitch. IELLINI walked. DUBSKY to c. VALENTI to lf. SAMUELE to p for ZORZENON. TOSETTO singled to left field, advanced to second on a throwing error by 2b, RBI; IELLINI advanced to second, out at second lf to ss to 2b; DOSE advanced to third, advanced to home on a fielder's choice, unearned; SERRA P scored. COSOLI flied out to rf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 7th - CECCOTTI struck out swinging. VALENTI struck out swinging. BUREI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 8th - NICASSIO grounded out to 3b. GALOVICS struck out swinging. FABBRO singled down the lf line. FABBRO advanced to second on an error by 1b, advanced to third on the error. PORTELLI D struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 8th - MARI struck out swinging. STABILE flied out to ss. TOMASIN flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 9th - SERRA P struck out swinging. DOSE reached on an error by 3b. IELLINI reached on a fielder's choice; DOSE advanced to second on an error by 2b, assist by 3b, advanced to third on the error. IELLINI advanced to second on an error by ss, assist by c, caught stealing, advanced to third; DOSE advanced to home on a fielder's choice, unearned. TOSETTO hit into double play p to 1b to c; IELLINI out on the play. 1 run, 0 hits, 3 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 9th - PIZZIGA flied out to lf. DUBSKY walked. RICCIARELLI singled up the middle; DUBSKY advanced to second. CECCOTTI reached on a fielder's choice, RBI; RICCIARELLI out at second 3b to 2b; DUBSKY scored. VALENTI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


ASD STARANZANO DUCK 6, TIGER CERVIGNANO 3 (27-05-2012 at Cervignano)
----------------------------------------------------------------------
ASD STARANZANO DUCK. 002 000 301  -  6  8  1
TIGER CERVIGNANO.... 000 200 001  -  3  5  8
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD STARANZANO DUCK - GALOVICS Patrick and COSOLI Daniele; SERRA Pierpaolo.
TIGER CERVIGNANO - ZORZENON Diego; SAMUELE Luca(7) and VALENTI Simone; DUBSKY Filippo.
Win-GALOVICS Patrick  Loss-ZORZENON Diego  T-3:13  A-40
Game notes:
Classificatore : CURCI Matteo
HT : MEDINA TORRES V. - VT : MIANI Luciano
Comitato Nazionale Classificatori