Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BASEBALL TEAM VERONA vs SAGER EUROPA BC (27-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
BASEBALL TEAM VERONA at SAGER EUROPA BC - Composite Box Score
27-05-2012 at Castions delle Mura (Parrocchiale)

BASEBALL TEAM VERONA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZUMERLE 2b 
MONDO cf 
BENETTI DI ss 
ZUCCHET 1b 
BERTAGNA D dh/p 
MANCIOPPI rf 
MAROGNA 3b 
DE BONI c 
MODESTI lf 
MANTOVANI F lf 
SARTOR p 
Totals   40  13  12  10  27  13 

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CALLIGARO cf 
BERTOLDI D lf 
PAOLETICH 2b 
COLUSSI ss 
MARCANO 3b 
BERTOLDI F p 
RIGONAT Mi p/rf 
FEDELE 1b/rf 
SADIKOVIC rf 
CECOTTI 1b/p 
VINCENZINO c 
ORSO c 
Totals   33  27  14 

BASEBALL TEAM VERONA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SARTOR Emanuele   4.1  19  22 
BERTAGNA Davide W  4.2  14  15 
 
SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLDI Francesco L  6.0  27  30 
RIGOMAT Michele   0.0 
CECOTTI Jacopo   3.0  13  16 

Umpires - HP: MICEU Giorgio 1B: ZORZENON Fiorenzo
Start: 15:30 Time: 2:43 Attendance: 60
Game notes: Classificatori : VESCOVI Luigi - COMELLI Barbara HT : PAOLETICH Franco - VT : VINCO Gianfranco
RIGONAT Mi faced 4 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
BASEBALL TEAM VERONA at SAGER EUROPA BC
27-05-2012 at Castions delle Mura (Parrocchiale)

BASEBALL TEAM VERONA starters: 55/2b ZUMERLE; 12/cf MONDO; 19/ss BENETTI DI; 33/1b ZUCCHET; 2/dh BERTAGNA D; 6/rf MANCIOPPI; 23/3b MAROGNA; 8/c DE BONI; 24/lf MODESTI; 3/p SARTOR;

SAGER EUROPA BC starters: 23/cf CALLIGARO; 3/lf BERTOLDI D; 5/2b PAOLETICH; 14/ss COLUSSI; 13/3b MARCANO; 15/p BERTOLDI F; 50/1b FEDELE; 22/rf SADIKOVIC; 7/c VINCENZINO;

BASEBALL TEAM VERONA 1st - ZUMERLE doubled to right center. MONDO lined out to 2b. BENETTI DI struck out looking. ZUCCHET struck out swinging to catcher. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 1st - CALLIGARO grounded out to ss. BERTOLDI D singled to third base. BERTOLDI D stole second. PAOLETICH struck out swinging. COLUSSI walked. MARCANO fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 2nd - BERTAGNA D struck out looking. MANCIOPPI grounded out to 3b. MAROGNA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - BERTOLDI F singled up the middle. BERTOLDI F out at second p to 1b to 2b to p, caught stealing. FEDELE walked. SADIKOVIC struck out swinging. VINCENZINO struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 3rd - DE BONI struck out swinging, out at first p to 1b. MODESTI struck out swinging, reached first on a throwing error by c. ZUMERLE hit by pitch; MODESTI advanced to second. MONDO walked; ZUMERLE advanced to second; MODESTI advanced to third. BENETTI DI reached on a fielder's choice, RBI; MONDO out at second ss to 2b; ZUMERLE advanced to third; MODESTI scored, unearned. BENETTI DI advanced to second on a wild pitch; ZUMERLE scored on a wild pitch, unearned. ZUCCHET struck out swinging. 2 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - CALLIGARO flied out to 3b. BERTOLDI D flied out to lf. PAOLETICH walked. COLUSSI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 4th - BERTAGNA D struck out looking. MANCIOPPI grounded out to p. MAROGNA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - MARCANO flied out to 3b. BERTOLDI F grounded out to 3b. FEDELE reached on an error by 3b. SADIKOVIC struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 5th - DE BONI tripled to right center. MODESTI doubled to right field, out at third rf to 2b to 3b, RBI; DE BONI scored. ZUMERLE singled up the middle. ZUMERLE stole second. MONDO walked; ZUMERLE advanced to third on a wild pitch. BENETTI DI singled through the left side, RBI; MONDO advanced to second; ZUMERLE scored. ZUCCHET singled through the right side, RBI; BENETTI DI advanced to second; MONDO scored. BERTAGNA D reached on a fielder's choice; ZUCCHET advanced to second on an error by 2b, assist by ss; BENETTI DI advanced to third. MANCIOPPI reached on a fielder's choice, RBI; BERTAGNA D out at second 2b to ss; ZUCCHET advanced to third; BENETTI DI scored, unearned. MAROGNA flied out to cf. 4 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - VINCENZINO singled to right field. CALLIGARO flied out to rf. BERTOLDI D singled to shortstop; VINCENZINO advanced to second. PAOLETICH reached on an error by ss; BERTOLDI D advanced to second; VINCENZINO advanced to third. COLUSSI singled down the lf line, 2 RBI; PAOLETICH advanced to second; BERTOLDI D scored; VINCENZINO scored. BERTAGNA D to p. / for SARTOR. MARCANO singled up the middle, RBI; COLUSSI advanced to second, out at second cf to ss to 2b; PAOLETICH scored, unearned. BERTOLDI F walked; MARCANO advanced to second. FEDELE struck out swinging. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 6th - DE BONI doubled to left field. MODESTI struck out swinging. ZUMERLE grounded out to ss; DE BONI advanced to third. MONDO tripled to center field, RBI; DE BONI scored. BENETTI DI grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - SADIKOVIC grounded out to ss. VINCENZINO grounded out to p. CALLIGARO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 7th - RIGONAT Mi to p for BERTOLDI F. FEDELE to rf. CECOTTI to 1b for SADIKOVIC. ZUCCHET walked. BERTAGNA D walked; ZUCCHET advanced to second. BERTAGNA D advanced to second on a wild pitch; ZUCCHET advanced to third on a wild pitch. MANCIOPPI walked. MAROGNA walked, RBI; MANCIOPPI advanced to second; BERTAGNA D advanced to third; ZUCCHET scored. RIGONAT Mi to rf. FEDELE to 1b. CECOTTI to p. ORSO to c for VINCENZINO. DE BONI grounded into double play 2b to ss to 1b; MAROGNA out on the play; MANCIOPPI advanced to third; BERTAGNA D scored. MODESTI singled to left center, RBI; MANCIOPPI scored. ZUMERLE singled to left field; MODESTI advanced to second. MONDO doubled to left center, RBI; ZUMERLE advanced to third; MODESTI scored. BENETTI DI flied out to cf. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - MANTOVANI F to lf for MODESTI. BERTOLDI D singled to third base. PAOLETICH grounded into double play 2b to ss to 1b; BERTOLDI D out on the play. COLUSSI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 8th - ZUCCHET flied out to rf. BERTAGNA D flied out to cf. MANCIOPPI flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - MARCANO flied out to 2b. Dropped foul ball, E5. RIGONAT Mi struck out swinging. FEDELE grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 9th - MAROGNA walked. DE BONI singled up the middle; MAROGNA advanced to second. MANTOVANI F infield fly to 3b. ZUMERLE walked; DE BONI advanced to second; MAROGNA advanced to third. MONDO reached on a fielder's choice; ZUMERLE advanced to second on a fielder's choice; DE BONI advanced to third on a fielder's choice; MAROGNA out at home 3b to c. BENETTI DI reached on an error by 3b; MONDO advanced to second; ZUMERLE advanced to third; DE BONI scored, unearned. ZUCCHET hit by pitch, RBI; BENETTI DI advanced to second; MONDO advanced to third; ZUMERLE scored, unearned. BERTAGNA D flied out to lf. 2 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

SAGER EUROPA BC 9th - CECOTTI struck out swinging. ORSO flied out to rf. CALLIGARO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BASEBALL TEAM VERONA 13, SAGER EUROPA BC 3 (27-05-2012 at Castions delle Mura)
----------------------------------------------------------------------
BASEBALL TEAM VERONA 002 041 402  - 13 12  3
SAGER EUROPA BC..... 000 030 000  -  3  7  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BASEBALL TEAM VERONA - SARTOR Emanuele; BERTAGNA Davide(5) and DE BONI Filippo.
SAGER EUROPA BC - BERTOLDI Francesco; RIGOMAT Michele(7); CECOTTI Jacopo(7) and VINCENZINO Luca
; ORSO Sebastiano.
Win-BERTAGNA Davide  Loss-BERTOLDI Francesco  T-2:43  A-60
Game notes:
Classificatori : VESCOVI Luigi - COMELLI Barbara
HT : PAOLETICH Franco - VT : VINCO Gianfranco

RIGONAT Mi faced 4 batters in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori