Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

OASI.S CASTELFRANCO vs ASD STARANZANO DUCK (03-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
OASI.S CASTELFRANCO at ASD STARANZANO DUCK - Composite Box Score
03-06-2012 at Staranzano (Comunale)

OASI.S CASTELFRANCO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAPPIA cf 
MANCINI rf 
MOREL ss 
GUEVARA 1b 
MEDINA p/2b 
BRUNATI c  11 
CAPRARA 3b 
SALVIATO FR 2b 
STANGHERLIN p 
CHECCHIN lf 
Totals   35  11  27 

ASD STARANZANO DUCK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FABBRO 2b 
IELLINI ss 
DOSE 1b  10 
SERRA P c 
PORTELLI D c 
TOSETTO dh 
MASSA dh 
BERTOGNA lf 
NICASSIO 3b 
VALLETTA cf 
BERTOLOTTI rf 
PORTELLI M p 
MAGRIS M p 
RUSSI p 
Totals   42  12  11  27  11 

OASI.S CASTELFRANCO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MEDINA Jesus Alberto W  8.0  11  37  40 
STANGHERLIN Leonardo   1.0 
 
ASD STARANZANO DUCK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PORTELLI Matteo L  6.0  25  32  11 
MAGRIS Martin   1.0 
RUSSI Piero   2.0 

Umpires - HP: ZORZENON Roger 1B: BASSAN Fulvio
Start: 11:00 Time: 3:00 Attendance: 30
Game notes: Classificatore : CURCI Matteo HT : MIANI Luciano - VT : DONA' Gianni

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
OASI.S CASTELFRANCO at ASD STARANZANO DUCK
03-06-2012 at Staranzano (Comunale)

OASI.S CASTELFRANCO starters: 31/cf ZAPPIA; 23/rf MANCINI; 12/ss MOREL; 10/1b GUEVARA; 3/p MEDINA; 9/c BRUNATI; 14/3b CAPRARA; 27/2b SALVIATO FR; 55/lf CHECCHIN;

ASD STARANZANO DUCK starters: 14/2b FABBRO; 37/ss IELLINI; 2/1b DOSE; 18/c SERRA P; 1/dh TOSETTO; 28/lf BERTOGNA; 39/3b NICASSIO; 34/cf VALLETTA; 48/rf BERTOLOTTI; 9/p PORTELLI M;

OASI.S CASTELFRANCO 1st - ZAPPIA grounded out to 1b unassisted. MANCINI flied out to cf. MOREL flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 1st - FABBRO singled down the rf line. IELLINI singled through the right side; FABBRO advanced to second. DOSE infield fly to ss. SERRA P singled to center field; IELLINI advanced to third; FABBRO advanced to third, scored on an error by cf. TOSETTO grounded out to 1b unassisted. BERTOGNA singled to third base, RBI; SERRA P advanced to second; IELLINI scored. NICASSIO singled to right center, RBI; BERTOGNA advanced to third; SERRA P scored. NICASSIO stole second. VALLETTA flied out to cf. 3 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 2nd - GUEVARA singled to center field. MEDINA lined out to 1b. BRUNATI singled through the left side; GUEVARA advanced to second. CAPRARA walked; BRUNATI advanced to second; GUEVARA advanced to third. SALVIATO FR singled to center field, 2 RBI; CAPRARA advanced to second; BRUNATI scored; GUEVARA scored. CHECCHIN reached on a fielder's choice; SALVIATO FR out at second 2b to ss; CAPRARA advanced to third. ZAPPIA flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 2nd - BERTOLOTTI reached on an error by 2b. FABBRO grounded out to ss; BERTOLOTTI advanced to second on an error by ss, assist by p. IELLINI hit by pitch. DOSE reached on a fielder's choice; IELLINI advanced to second on a throwing error by 3b; BERTOLOTTI scored, unearned. SERRA P walked; DOSE advanced to second; IELLINI advanced to third. TOSETTO flied out to 2b. BERTOGNA struck out looking. 1 run, 0 hits, 3 errors, 3 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 3rd - MANCINI walked. MOREL reached on a fielder's choice; MANCINI out at second ss to 2b. GUEVARA homered to left field, 2 RBI; MOREL scored. MEDINA walked. BRUNATI reached on an error by 3b; MEDINA advanced to second. CAPRARA reached on a fielder's choice; BRUNATI out at second ss to 2b; MEDINA advanced to third. SALVIATO FR struck out looking. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 3rd - NICASSIO lined out to 1b. VALLETTA struck out looking. BERTOLOTTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 4th - CHECCHIN singled to third base. ZAPPIA grounded out to p, SAC; CHECCHIN advanced to second. CHECCHIN advanced to third on a wild pitch. MANCINI reached on a fielder's choice; CHECCHIN out at home 3b to c. MANCINI advanced to second on a passed ball. MOREL flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 4th - FABBRO grounded out to ss. IELLINI struck out swinging. DOSE reached on an error by ss. SERRA P fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 5th - GUEVARA homered to left field, RBI. MEDINA reached on an error by 2b. BRUNATI grounded out to p, SAC; MEDINA advanced to second. CAPRARA grounded out to 1b unassisted; MEDINA advanced to third. SALVIATO FR grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 5th - TOSETTO struck out swinging. BERTOGNA reached on an error by ss. NICASSIO singled to shortstop; BERTOGNA advanced to second. VALLETTA reached on a fielder's choice; NICASSIO out at second 3b to 2b; BERTOGNA advanced to third. BERTOLOTTI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 6th - CHECCHIN grounded out to ss. ZAPPIA singled to right field. ZAPPIA advanced to second on a wild pitch. MANCINI singled to shortstop; ZAPPIA advanced to third. MANCINI stole second; ZAPPIA stole home. MOREL grounded out to p, SAC; MANCINI advanced to third. GUEVARA intentionally walked. MEDINA flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 6th - FABBRO struck out looking. IELLINI struck out swinging. DOSE grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 7th - MAGRIS M to p for PORTELLI M. BRUNATI doubled to left field. CAPRARA fouled out to 1b. BRUNATI advanced to third on a passed ball. SALVIATO FR singled to center field, RBI; BRUNATI scored. SALVIATO FR advanced to second on a wild pitch, advanced to third. CHECCHIN walked. CHECCHIN out at second c to p to 2b; SALVIATO FR scored on a wild pitch. ZAPPIA struck out looking. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 7th - SERRA P singled to center field. TOSETTO singled to left field; SERRA P advanced to second. BERTOGNA grounded out to p, SAC; TOSETTO advanced to second; SERRA P advanced to third. NICASSIO grounded out to p. VALLETTA struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 8th - PORTELLI D to c for SERRA P. RUSSI to p for MAGRIS M. MANCINI struck out swinging. MOREL walked. MOREL stole second. MOREL stole third. GUEVARA flied out to lf, SF, RBI; MOREL scored. MEDINA flied out to cf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 8th - BERTOLOTTI flied out to lf. FABBRO struck out swinging. IELLINI singled to shortstop. DOSE reached on a fielding error by rf; IELLINI advanced to third. PORTELLI D struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 9th - BRUNATI flied out to 2b. CAPRARA struck out swinging. SALVIATO FR singled to shortstop. CHECCHIN struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 9th - MEDINA to 2b. STANGHERLIN to p for SALVIATO FR. MASSA to dh for TOSETTO. MASSA fouled out to 3b. BERTOGNA singled to left field. NICASSIO singled to shortstop; BERTOGNA advanced to second. VALLETTA singled to shortstop; NICASSIO advanced to second; BERTOGNA advanced to third. BERTOLOTTI flied out to cf, SF, RBI; BERTOGNA scored. FABBRO flied out to rf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


OASI.S CASTELFRANCO 9, ASD STARANZANO DUCK 5 (03-06-2012 at Staranzano)
----------------------------------------------------------------------
OASI.S CASTELFRANCO. 022 011 210  -  9 11  7
ASD STARANZANO DUCK. 310 000 001  -  5 12  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: OASI.S CASTELFRANCO - MEDINA Jesus Alberto; STANGHERLIN Leonardo(9) and
BRUNATI Michele. ASD STARANZANO DUCK - PORTELLI Matteo; MAGRIS Martin(7); RUSSI Piero(8) and
SERRA Pierpaolo; PORTELLI Davide.
Win-MEDINA Jesus Alberto  Loss-PORTELLI Matteo  T-3:00  A-30
HR DRA - GUEVARA Carlos 2.
Game notes:
Classificatore : CURCI Matteo
HT : MIANI Luciano - VT : DONA' Gianni
Comitato Nazionale Classificatori