Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

TIGER CERVIGNANO vs VALBRUNA ACCIAI VIC (03-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
TIGER CERVIGNANO at VALBRUNA ACCIAI VIC - Composite Box Score
03-06-2012 at Vicenza (Pomari)

TIGER CERVIGNANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GASPARINI ss/p 
STABILE 1b  10 
RICCIARELLI 3b/ss 
PIZZIGA lf/p 
MARI dh/lf 
DUBSKY c 
CECCOTTI 2b 
TOMASIN cf 
BUREI rf/3b 
ORSO p 
SAMUELE p 
Totals   39  11  25  13 

VALBRUNA ACCIAI VIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MUSACCHIO 2b 
CASAROTTO rf 
FANOCCHI 3b 
BUSACCHI 1b  12 
SANSON ss 
MORO dh 
TROCHESSET dh 
DE ANTONI R c 
ERLE cf 
DE ANTONI S lf 
BRAGHI p 
SARTORI p 
Totals   34  10  14  12  27  13 

TIGER CERVIGNANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ORSO Gabriele   5.0  17  25 
SAMUELE Luca   2.0  10  12 
PIZZIGA Luicien   1.0 
GASPARINI Marten L  0.1 
 
VALBRUNA ACCIAI VIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRAGHI Massimo   7.0  10  31  36  11 
SARTORI Fabio W  2.0  10 

Umpires - HP: PECORARO Franco 1B: FINOCCHIARO Alessand
Start: 15:30 Time: 3:40 Attendance: 30
Game notes: Classificatore : GRAMOLA Giovanna Maria HT : QUIRANTES TERAN Orlando - VT : FONTANOT Denis
ORSO faced 2 batters in the 6th.
SAMUELE faced 3 batters in the 8th.
PIZZIGA faced 1 batter in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
TIGER CERVIGNANO at VALBRUNA ACCIAI VIC
03-06-2012 at Vicenza (Pomari)

TIGER CERVIGNANO starters: 42/ss GASPARINI; 25/1b STABILE; 26/3b RICCIARELLI; 3/lf PIZZIGA; 5/dh MARI; 98/c DUBSKY; 10/2b CECCOTTI; 24/cf TOMASIN; 27/rf BUREI; 0/p ORSO;

VALBRUNA ACCIAI VIC starters: 33/2b MUSACCHIO; 87/rf CASAROTTO; 80/3b FANOCCHI; 73/1b BUSACCHI; 83/ss SANSON; 93/dh MORO; 91/c DE ANTONI R; 66/cf ERLE; 69/lf DE ANTONI S; 94/p BRAGHI;

TIGER CERVIGNANO 1st - GASPARINI singled to left field. STABILE reached on an error by ss; GASPARINI advanced to third. RICCIARELLI singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; STABILE advanced to third, out at third cf to 3b; GASPARINI scored, unearned. PIZZIGA flied out to cf; RICCIARELLI advanced to third. MARI singled to right field, RBI; RICCIARELLI scored, unearned. DUBSKY grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 1st - MUSACCHIO grounded out to 3b. CASAROTTO struck out swinging. FANOCCHI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 2nd - CECCOTTI grounded out to ss. TOMASIN singled to right field. BUREI reached on a fielder's choice; TOMASIN out at second ss to 2b. BUREI stole second. GASPARINI walked. STABILE grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 2nd - BUSACCHI singled through the left side, advanced to second on an error by lf, advanced to third on the error. SANSON grounded out to p. MORO singled to right field, RBI; BUSACCHI scored. MORO advanced to second on a passed ball. DE ANTONI R walked. ERLE grounded out to 3b, SAC; DE ANTONI R advanced to second; MORO advanced to third. DE ANTONI S walked. MUSACCHIO hit by pitch, RBI; DE ANTONI S advanced to second; DE ANTONI R advanced to third; MORO scored. CASAROTTO grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

TIGER CERVIGNANO 3rd - RICCIARELLI singled through the left side. PIZZIGA fouled out to c. MARI grounded out to 2b; RICCIARELLI advanced to second. RICCIARELLI stole third. DUBSKY grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 3rd - FANOCCHI hit by pitch. BUSACCHI grounded out to ss; FANOCCHI advanced to second. SANSON grounded out to ss; FANOCCHI advanced to third. MORO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 4th - CECCOTTI doubled to left field. TOMASIN grounded out to 2b; CECCOTTI advanced to third. BUREI reached on a fielder's choice, SAC, RBI; CECCOTTI scored. GASPARINI doubled to left field; BUREI advanced to third. STABILE popped up to 2b. RICCIARELLI grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 4th - DE ANTONI R struck out swinging. ERLE struck out swinging. DE ANTONI S walked. DE ANTONI S out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 5th - PIZZIGA walked. MARI flied out to cf. DUBSKY flied out to lf. PIZZIGA advanced to second on a balk. CECCOTTI doubled to left field, RBI; PIZZIGA scored. TOMASIN grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 5th - MUSACCHIO tripled to left field. CASAROTTO walked. CASAROTTO out at second c to 2b, caught stealing. FANOCCHI walked. FANOCCHI stole second. BUSACCHI flied out to lf. SANSON struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 6th - BUREI grounded out to p. GASPARINI grounded out to 2b. STABILE flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 6th - MORO singled through the right side. TROCHESSET to dh for MORO. TROCHESSET advanced to second on a wild pitch. DE ANTONI R singled up the middle; TROCHESSET advanced to third. SAMUELE to p for ORSO. ERLE singled to pitcher, bunt, RBI; DE ANTONI R advanced to second, out at third 1b to 3b; TROCHESSET scored. ERLE stole second. DE ANTONI S popped up to 2b. MUSACCHIO reached on a fielder's choice; ERLE out at third 3b unassisted. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 7th - RICCIARELLI singled through the left side. PIZZIGA hit by pitch; RICCIARELLI advanced to second. MARI walked; PIZZIGA advanced to second; RICCIARELLI advanced to third. DUBSKY flied out to cf; MARI advanced to second; PIZZIGA advanced to third; RICCIARELLI scored on a throwing error by cf. CECCOTTI struck out looking. TOMASIN singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; MARI scored, unearned; PIZZIGA scored. BUREI struck out looking. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 7th - CASAROTTO flied out to cf. FANOCCHI walked. FANOCCHI advanced to second on an error by 1b. FANOCCHI advanced to third on a wild pitch. BUSACCHI grounded out to p. SANSON singled to right field, RBI; FANOCCHI scored. TROCHESSET singled to left field, advanced to second; SANSON advanced to second, advanced to third on a throwing error by lf. DE ANTONI R struck out swinging. 1 run, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 8th - SARTORI to p for BRAGHI. GASPARINI lined out to 3b. STABILE reached on an error by ss. RICCIARELLI struck out looking. PIZZIGA tripled to left center, RBI; STABILE scored, unearned. MARI walked. MARI stole second. DUBSKY grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 8th - ERLE walked. DE ANTONI S doubled to right field; ERLE advanced to third. MUSACCHIO doubled to center field, 2 RBI; DE ANTONI S scored; ERLE scored. PIZZIGA to p. MARI to lf. / for SAMUELE. CASAROTTO singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss, advanced to third on the error; MUSACCHIO scored. FANOCCHI walked. BUSACCHI singled through the left side, RBI; FANOCCHI advanced to second; CASAROTTO scored. SANSON singled to pitcher, bunt; BUSACCHI advanced to second; FANOCCHI advanced to third. TROCHESSET reached on a fielder's choice; SANSON advanced to second on a fielder's choice; BUSACCHI advanced to third on a fielder's choice; FANOCCHI out at home 3b to c. DE ANTONI R flied out to 2b. ERLE walked, RBI; TROCHESSET advanced to second; SANSON advanced to third; BUSACCHI scored. DE ANTONI S struck out swinging. 5 runs, 5 hits, 1 error, 3 LOB.

TIGER CERVIGNANO 9th - CECCOTTI walked. TOMASIN struck out swinging. CECCOTTI stole second. CECCOTTI advanced to third on a wild pitch. BUREI flied out to rf. CECCOTTI scored on a wild pitch. GASPARINI grounded out to 1b unassisted. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 9th - MUSACCHIO singled to right field. GASPARINI to p. RICCIARELLI to ss. PIZZIGA to lf. MARI to rf. BUREI to 3b. CASAROTTO grounded out to p, SAC; MUSACCHIO advanced to second. MUSACCHIO advanced to third on a wild pitch. FANOCCHI intentionally walked. FANOCCHI stole second. BUSACCHI intentionally walked. SANSON walked, RBI; BUSACCHI advanced to second; FANOCCHI advanced to third; MUSACCHIO scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


VALBRUNA ACCIAI VIC 10, TIGER CERVIGNANO 9 (03-06-2012 at Vicenza)
----------------------------------------------------------------------
TIGER CERVIGNANO.... 200 110 311  -  9 11  4
VALBRUNA ACCIAI VIC. 020 001 151  - 10 14  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TIGER CERVIGNANO - ORSO Gabriele; SAMUELE Luca(6); PIZZIGA Luicien(8);
GASPARINI Marten(9) and DUBSKY Filippo. VALBRUNA ACCIAI VIC - BRAGHI Massimo; SARTORI Fabio(8)
and DE ANTONI Riccardo.
Win-SARTORI Fabio  Loss-GASPARINI Marten  T-3:40  A-30
Game notes:
Classificatore : GRAMOLA Giovanna Maria
HT : QUIRANTES TERAN Orlando - VT : FONTANOT Denis

ORSO faced 2 batters in the 6th.
SAMUELE faced 3 batters in the 8th.
PIZZIGA faced 1 batter in the 9th.
Comitato Nazionale Classificatori