Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

OASI.S CASTELFRANCO vs ASD STARANZANO DUCK (03-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
OASI.S CASTELFRANCO at ASD STARANZANO DUCK - Composite Box Score
03-06-2012 at Staranzano (Comunale)

OASI.S CASTELFRANCO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAPPIA cf 
MANCINI lf 
MOREL ss 
GUEVARA 1b 
MEDINA 2b 
BRUNATI c 
PORCO p 
SALVIATO FI p 
PIZZOLOTTO p 
COSTA p 
SALVIATO FR rf 
CAPRARA 3b 
Totals   29  11  24  10 

ASD STARANZANO DUCK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FABBRO 2b 
IELLINI ss 
DOSE 1b 
MASSA rf 
SERRA P rf/c 
TOSETTO 3b 
BERTOLOTTI pr/lf 
NICASSIO lf/3b 
BERTOGNA dh 
PORTELLI D c/1b  10 
VALLETTA cf 
GALOVICS p 
Totals   33  14  27 

OASI.S CASTELFRANCO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PORCO Santo L  3.2  17  24 
SALVIATO Filippo   1.0 
PIZZOLOTTO Nicoḷ   2.1  10 
Daniele   1.0 
 
ASD STARANZANO DUCK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GALOVICS Patrick W  9.0  11  29  34  10 

Umpires - HP: BASSAN Fulvio 1B: ZORZENON Roger
Start: 15:30 Time: 2:45 Attendance: 80
Game notes: Classificatori : CURCI Matteo - BABICH Daniela HT : MIANI Luciano - VT : DONA' Gianni

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
OASI.S CASTELFRANCO at ASD STARANZANO DUCK
03-06-2012 at Staranzano (Comunale)

OASI.S CASTELFRANCO starters: 31/cf ZAPPIA; 23/lf MANCINI; 12/ss MOREL; 10/1b GUEVARA; 3/2b MEDINA; 9/c BRUNATI; 13/p PORCO; 27/rf SALVIATO FR; 14/3b CAPRARA;

ASD STARANZANO DUCK starters: 14/2b FABBRO; 37/ss IELLINI; 2/1b DOSE; 18/rf SERRA P; 1/3b TOSETTO; 39/lf NICASSIO; 28/dh BERTOGNA; 25/c PORTELLI D; 34/cf VALLETTA; 52/p GALOVICS;

OASI.S CASTELFRANCO 1st - ZAPPIA grounded out to ss. MANCINI struck out looking. MOREL singled to third base. GUEVARA lined out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 1st - FABBRO singled to center field. IELLINI flied out to rf. DOSE flied out to ss. SERRA P singled to pitcher; FABBRO advanced to second, out at third 1b to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 2nd - MEDINA walked. BRUNATI out at first 1b to 2b, SAC; MEDINA advanced to second. PORCO struck out swinging. SALVIATO FR struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 2nd - TOSETTO walked. NICASSIO grounded out to p, SAC; TOSETTO advanced to second. BERTOGNA struck out swinging. PORTELLI D singled to left field; TOSETTO advanced to third. VALLETTA hit by pitch; PORTELLI D advanced to second. BERTOLOTTI pinch ran for TOSETTO. FABBRO reached on a fielder's choice; VALLETTA advanced to second on a fielder's choice; PORTELLI D advanced to third on a fielder's choice; BERTOLOTTI out at home p unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 3rd - BERTOLOTTI to lf. NICASSIO to 3b. CAPRARA struck out looking. ZAPPIA flied out to lf. MANCINI reached on a throwing error by 3b. MOREL struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 3rd - IELLINI flied out to rf. DOSE hit by pitch. SERRA P singled to left center; DOSE advanced to second. BERTOLOTTI flied out to ss. SERRA P advanced to second on a wild pitch; DOSE advanced to third on a wild pitch. NICASSIO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 4th - GUEVARA singled to center field. GUEVARA stole second. MEDINA fouled out to 1b. MASSA to rf for DOSE. SERRA P to c. PORTELLI D to 1b. BRUNATI struck out swinging. PORCO flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 4th - BERTOGNA doubled to left center. PORTELLI D grounded out to p, SAC; BERTOGNA advanced to third. VALLETTA singled to left field, RBI; BERTOGNA scored. VALLETTA stole second. FABBRO walked. IELLINI doubled to center field, RBI; FABBRO advanced to third; VALLETTA scored. MASSA singled to right field, RBI; IELLINI advanced to third; FABBRO scored. SERRA P singled to center field, RBI; MASSA advanced to second; IELLINI scored. BERTOLOTTI flied out to cf. NICASSIO walked; SERRA P advanced to second; MASSA advanced to third. SALVIATO FI to p for PORCO. BERTOGNA struck out swinging. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 5th - SALVIATO FR flied out to rf. CAPRARA struck out swinging. ZAPPIA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 5th - PORTELLI D doubled to left field. VALLETTA grounded out to p, SAC; PORTELLI D advanced to third. FABBRO singled to pitcher, bunt. IELLINI tripled to right field, 2 RBI; FABBRO scored; PORTELLI D scored. IELLINI scored on a wild pitch. MASSA walked. MASSA out at second c to 2b, caught stealing. PIZZOLOTTO to p for SALVIATO FI. SERRA P flied out to 1b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 6th - MANCINI grounded out to 2b. MOREL grounded out to ss. GUEVARA fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 6th - BERTOLOTTI struck out swinging. NICASSIO singled to shortstop. BERTOGNA reached on a fielder's choice; NICASSIO advanced to second on a throwing error by 3b, advanced to third on the error. BERTOGNA stole second. PORTELLI D struck out swinging. VALLETTA flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 7th - MEDINA walked. BRUNATI hit by pitch; MEDINA advanced to second. BRUNATI advanced to second on a passed ball; MEDINA advanced to third on a passed ball. PIZZOLOTTO struck out swinging. SALVIATO FR flied out to rf, SF, RBI; MEDINA scored, unearned. CAPRARA struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 7th - FABBRO walked. IELLINI reached on a fielder's choice; FABBRO out at second p to ss. IELLINI advanced to second on a wild pitch. MASSA grounded out to p. SERRA P singled to left field, out at second lf to c to 2b, RBI; IELLINI scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 8th - ZAPPIA grounded out to 3b. MANCINI struck out swinging. MOREL singled to left field, advanced to second on an error by lf. GUEVARA flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 8th - COSTA to p for PIZZOLOTTO. BERTOLOTTI struck out swinging, out at first c to 1b. NICASSIO flied out to cf. BERTOGNA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 9th - MEDINA grounded out to 3b. BRUNATI flied out to rf. COSTA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


ASD STARANZANO DUCK 8, OASI.S CASTELFRANCO 1 (03-06-2012 at Staranzano)
----------------------------------------------------------------------
OASI.S CASTELFRANCO. 000 000 100  -  1  3  1
ASD STARANZANO DUCK. 000 430 10X  -  8 14  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: OASI.S CASTELFRANCO - PORCO Santo; SALVIATO Filippo(4); PIZZOLOTTO Nicoḷ(5);
Daniele(8) and BRUNATI Michele. ASD STARANZANO DUCK - GALOVICS Patrick and PORTELLI Davide;
SERRA Pierpaolo.
Win-GALOVICS Patrick  Loss-PORCO Santo  T-2:45  A-80
Game notes:
Classificatori : CURCI Matteo - BABICH Daniela
HT : MIANI Luciano - VT : DONA' Gianni
Comitato Nazionale Classificatori