Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

VALBRUNA ACCIAI VIC vs BASEBALL TEAM VERONA (16-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
VALBRUNA ACCIAI VIC at BASEBALL TEAM VERONA - Composite Box Score
16-06-2012 at Verona (Gavagnin)

VALBRUNA ACCIAI VIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZIN cf 
MUSACCHIO 2b 
ERLE 2b 
FANOCCHI dh 
BUSACCHI 1b 
CASAROTTO rf/p 
SANSON ss 
MORO 3b 
FERRARI c 
DE ANTONI R c 
TESSARI lf 
GIUSTI p 
TROCHESSET p/rf 
Totals   27  19 

BASEBALL TEAM VERONA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZUMERLE 2b 
MONDO cf 
BENETTI DI 3b 
ZUCCHET c 
BOTTARO ss 
MANCIOPPI rf 
BERTAGNA D dh 
TODESCHINI 1b 
DISARO' lf 
BERTAGNA S p 
Totals   33  13  10  21 

VALBRUNA ACCIAI VIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUSTI Emilio L  5.0  23  28 
TROCHESSET Grant   0.2 
CASAROTTO Nicola   0.2 
 
BASEBALL TEAM VERONA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTAGNA Stefano W  7.0  27  30 

Umpires - HP: FINOCCHIARO Alessand 1B: COSTA Marco
Start: 15:30 Time: 2:50 Attendance: 35
Game notes: Classificatori : COLOMBARI Giannina - ALDEGHERI Annalisa HT : VINCO G. - VT : CASAROTTO L.
GIUSTI faced 2 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
VALBRUNA ACCIAI VIC at BASEBALL TEAM VERONA
16-06-2012 at Verona (Gavagnin)

VALBRUNA ACCIAI VIC starters: 71/cf ZIN; 33/2b MUSACCHIO; 80/dh FANOCCHI; 73/1b BUSACCHI; 87/rf CASAROTTO; 83/ss SANSON; 93/3b MORO; 90/c FERRARI; 85/lf TESSARI; 86/p GIUSTI;

BASEBALL TEAM VERONA starters: 55/2b ZUMERLE; 12/cf MONDO; 19/3b BENETTI DI; 33/c ZUCCHET; 5/ss BOTTARO; 6/rf MANCIOPPI; 2/dh BERTAGNA D; 21/1b TODESCHINI; 7/lf DISARO'; 44/p BERTAGNA S;

VALBRUNA ACCIAI VIC 1st - ZIN reached on an error by 1b. MUSACCHIO flied out to lf. ZIN stole second. FANOCCHI struck out swinging. ZIN stole third. BUSACCHI singled to left field, RBI; ZIN scored, unearned. CASAROTTO reached on an error by 1b; BUSACCHI advanced to second. SANSON grounded out to p. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 1st - ZUMERLE struck out swinging. MONDO singled to left field. BENETTI DI flied out to rf. ZUCCHET grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 2nd - MORO flied out to 2b. FERRARI singled to right center. FERRARI stole second. TESSARI reached on a fielder's choice; FERRARI out at second 3b to 2b. ZIN walked; TESSARI advanced to second. MUSACCHIO singled to center field, RBI; ZIN advanced to third; TESSARI scored. MUSACCHIO advanced to second on a throwing error by p; ZIN scored, unearned. FANOCCHI walked. BUSACCHI flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 2nd - BOTTARO doubled to center field. MANCIOPPI singled to third base, bunt; BOTTARO advanced to third. BERTAGNA D walked; MANCIOPPI advanced to second. TODESCHINI struck out swinging. DISARO' reached on a fielder's choice, RBI; BERTAGNA D advanced to second on an error by 2b, assist by 3b; MANCIOPPI advanced to third; BOTTARO scored. ZUMERLE struck out swinging. MONDO struck out looking. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 3rd - CASAROTTO flied out to cf. SANSON struck out swinging. MORO fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 3rd - BENETTI DI singled to right field. ZUCCHET flied out to lf. BOTTARO walked; BENETTI DI advanced to second. MANCIOPPI walked; BOTTARO advanced to second; BENETTI DI advanced to third. BERTAGNA D struck out swinging. TODESCHINI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 4th - FERRARI grounded out to ss. TESSARI grounded out to 2b. ZIN flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 4th - DISARO' struck out swinging. ZUMERLE struck out swinging. MONDO doubled to left field. BENETTI DI hit by pitch. ZUCCHET reached on an error by 3b; BENETTI DI advanced to second; MONDO scored, unearned. BOTTARO popped up to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 5th - MUSACCHIO grounded out to ss. FANOCCHI grounded out to 3b. BUSACCHI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 5th - MANCIOPPI popped up to ss. BERTAGNA D flied out to rf. TODESCHINI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 6th - CASAROTTO flied out to lf. SANSON reached on a fielding error by rf. MORO grounded into double play ss to 1b; SANSON out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 6th - DISARO' singled to second base, advanced to second on an error by 2b. DISARO' advanced to third on a wild pitch. ZUMERLE walked. DE ANTONI R to c for FERRARI. TROCHESSET to p for GIUSTI. ZUMERLE stole second, advanced to third on an error by c; DISARO' stole home. MONDO walked. BENETTI DI reached on a fielder's choice, RBI; MONDO advanced to second on a throwing error by 2b; ZUMERLE scored. ZUCCHET singled to third base; BENETTI DI advanced to second; MONDO advanced to third. BOTTARO grounded out to 3b, RBI; ZUCCHET advanced to second; BENETTI DI advanced to third; MONDO scored, unearned. MANCIOPPI walked. BERTAGNA D struck out swinging. TODESCHINI walked, RBI; MANCIOPPI advanced to second; ZUCCHET advanced to third; BENETTI DI scored, unearned. DISARO' walked, RBI; TODESCHINI advanced to second; MANCIOPPI advanced to third; ZUCCHET scored, unearned. TROCHESSET to rf for FANOCCHI. CASAROTTO to p. / for TROCHESSET. ZUMERLE reached on a fielding error by 2b; DISARO' advanced to third; TODESCHINI scored, unearned; MANCIOPPI scored, unearned. ZUMERLE stole second. MONDO flied out to lf. 7 runs, 2 hits, 4 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 7th - DE ANTONI R walked. TESSARI flied out to 2b. ZIN singled to center field; DE ANTONI R advanced to second. ERLE to 2b for MUSACCHIO. ERLE struck out swinging. TROCHESSET struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 7th - BENETTI DI walked. ZUCCHET singled to right center, advanced to second on an error by cf; BENETTI DI scored. BOTTARO grounded out to ss. MANCIOPPI walked. MANCIOPPI advanced to second on a wild pitch; ZUCCHET advanced to third on a wild pitch. BERTAGNA D singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; MANCIOPPI scored; ZUCCHET scored. BERTAGNA D advanced to third on a wild pitch. TODESCHINI reached on a throwing error by ss; BERTAGNA D scored, unearned. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


BASEBALL TEAM VERONA 13, VALBRUNA ACCIAI VIC 3 (16-06-2012 at Verona)
----------------------------------------------------------------------
VALBRUNA ACCIAI VIC. 120 000 0 -  3  4  8
BASEBALL TEAM VERONA 010 107 4 - 13  9  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: VALBRUNA ACCIAI VIC - GIUSTI Emilio; TROCHESSET Grant(6); CASAROTTO Nicola(6) and
FERRARI Alessandro; DE ANTONI Riccardo. BASEBALL TEAM VERONA - BERTAGNA Stefano and
ZUCCHET Pedro H..
Win-BERTAGNA Stefano  Loss-GIUSTI Emilio  T-2:50  A-35
Game notes:
Classificatori : COLOMBARI Giannina - ALDEGHERI Annalisa
HT : VINCO G. - VT : CASAROTTO L.

GIUSTI faced 2 batters in the 6th.
Comitato Nazionale Classificatori