Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

VALBRUNA ACCIAI VIC vs BASEBALL TEAM VERONA (16-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
VALBRUNA ACCIAI VIC at BASEBALL TEAM VERONA - Composite Box Score
16-06-2012 at Verona (Gavagnin)

VALBRUNA ACCIAI VIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZIN cf 
MUSACCHIO 2b 
BUSACCHI 1b 
BEANE rf 
ERLE rf 
CASAROTTO lf 
FERRARI dh 
SANSON ss 
DE ANTONI R c 
RANCAN 3b 
BRAGHI p 
SARTORI p 
Totals   32  22 

BASEBALL TEAM VERONA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZUMERLE 2b 
MONDO cf 
BENETTI DI 3b 
ZUCCHET c 
BOTTARO ss 
MANCIOPPI rf 
MAROGNA dh 
MODESTI lf 
TODESCHINI 1b 
SARTOR p 
TEBALDI p 
Totals   42  14  20  13  24 

VALBRUNA ACCIAI VIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRAGHI Massimo L  6.0  12  31  36  11 
SARTORI Fabio   1.1  11  13 
 
BASEBALL TEAM VERONA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SARTOR Emanuele W  5.0  21  26 
TEBALDI Rocco S  3.0  11  13 

Umpires - HP: COSTA Marco 1B: FINOCCHIARO Alessand
Start: 20:30 Time: 2:42 Attendance: 51
Game notes: Classificatori : COLOMBARI Giannina - ALDEGHERI Annalisa HT : VINCO G. - VT : CASAROTTO L.
BRAGHI faced 1 batter in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
VALBRUNA ACCIAI VIC at BASEBALL TEAM VERONA
16-06-2012 at Verona (Gavagnin)

VALBRUNA ACCIAI VIC starters: 71/cf ZIN; 33/2b MUSACCHIO; 73/1b BUSACCHI; 77/rf BEANE; 87/lf CASAROTTO; 90/dh FERRARI; 83/ss SANSON; 91/c DE ANTONI R; 61/3b RANCAN; 94/p BRAGHI;

BASEBALL TEAM VERONA starters: 55/2b ZUMERLE; 12/cf MONDO; 19/3b BENETTI DI; 33/c ZUCCHET; 5/ss BOTTARO; 6/rf MANCIOPPI; 23/dh MAROGNA; 24/lf MODESTI; 21/1b TODESCHINI; 3/p SARTOR;

VALBRUNA ACCIAI VIC 1st - ZIN flied out to lf. MUSACCHIO walked. BUSACCHI flied out to lf. BEANE reached on an error by ss; MUSACCHIO advanced to second. CASAROTTO lined out to 1b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 1st - ZUMERLE walked. MONDO singled to shortstop; ZUMERLE advanced to second. BENETTI DI singled through the left side; MONDO advanced to second; ZUMERLE advanced to third. ZUCCHET singled to right field, 2 RBI; BENETTI DI advanced to third; MONDO scored; ZUMERLE scored. BOTTARO popped up to ss. MANCIOPPI singled through the right side, RBI; ZUCCHET advanced to third, out at home lf to c; BENETTI DI scored. MAROGNA singled to left field, advanced to second on the throw; MANCIOPPI advanced to third. MODESTI singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; MAROGNA scored; MANCIOPPI scored. TODESCHINI grounded out to ss. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 2nd - FERRARI grounded out to p. SANSON grounded out to 2b. DE ANTONI R hit by pitch. RANCAN flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 2nd - ZUMERLE flied out to cf. MONDO flied out to rf. BENETTI DI doubled to left field. ZUCCHET grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 3rd - ZIN singled to second base. MUSACCHIO flied out to rf. BUSACCHI grounded out to 3b; ZIN advanced to second. BEANE struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 3rd - BOTTARO doubled to left field. MANCIOPPI flied out to lf. MAROGNA flied out to rf. MODESTI walked. TODESCHINI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 4th - CASAROTTO singled to third base, bunt. FERRARI struck out looking. SANSON singled to right field; CASAROTTO advanced to second. DE ANTONI R struck out looking. RANCAN flied out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 4th - ZUMERLE flied out to cf. MONDO popped up to 2b. BENETTI DI singled to center field. BENETTI DI stole second. ZUCCHET singled to right center, RBI; BENETTI DI scored. BOTTARO struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 5th - ZIN walked. MUSACCHIO reached on a fielder's choice; ZIN out at second 2b to ss. BUSACCHI singled through the left side; MUSACCHIO advanced to second. BEANE struck out swinging. CASAROTTO walked; BUSACCHI advanced to second; MUSACCHIO advanced to third. FERRARI walked, RBI; CASAROTTO advanced to second; BUSACCHI advanced to third; MUSACCHIO scored. SANSON doubled to center field, 3 RBI; FERRARI scored; CASAROTTO scored; BUSACCHI scored. DE ANTONI R lined out to 3b. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 5th - MANCIOPPI flied out to cf. MAROGNA struck out swinging. MODESTI reached on an error by ss. TODESCHINI hit by pitch; MODESTI advanced to second. ZUMERLE singled to right field, RBI; TODESCHINI advanced to third; MODESTI scored, unearned. MONDO flied out to rf. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 6th - TEBALDI to p for SARTOR. RANCAN grounded out to 2b. ZIN struck out swinging. MUSACCHIO walked. BUSACCHI reached on a fielder's choice; MUSACCHIO out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 6th - BENETTI DI reached on an error by ss. BENETTI DI advanced to second on a throwing error by c. ZUCCHET lined out to 2b. BOTTARO doubled to right field; BENETTI DI advanced to third. MANCIOPPI intentionally walked. MAROGNA struck out looking. MODESTI flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 7th - BEANE struck out looking. CASAROTTO struck out swinging. FERRARI walked. SANSON reached on a fielder's choice; FERRARI out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 7th - TODESCHINI walked. SARTORI to p for BRAGHI. ZUMERLE flied out to rf. TODESCHINI advanced to second on a wild pitch. MONDO walked. BENETTI DI flied out to rf. ZUCCHET singled to left field; MONDO advanced to second; TODESCHINI advanced to third, out at home lf to c to 1b to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 8th - DE ANTONI R struck out swinging. RANCAN grounded out to p. ZIN singled. MUSACCHIO singled to right field; ZIN advanced to second. BUSACCHI flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 8th - ERLE to rf for BEANE. BOTTARO doubled to left field, advanced to third on an error by lf. MANCIOPPI singled through the right side, RBI; BOTTARO scored. MAROGNA singled through the left side; MANCIOPPI advanced to second. MODESTI grounded out to 3b; MAROGNA advanced to second; MANCIOPPI advanced to third. TODESCHINI singled to shortstop, RBI; MAROGNA advanced to third; MANCIOPPI scored. ZUMERLE singled through the left side, RBI; TODESCHINI advanced to second; MAROGNA scored. MONDO singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; ZUMERLE advanced to third; TODESCHINI scored. BENETTI DI hit by pitch. ZUCCHET doubled to right field, 2 RBI; BENETTI DI advanced to third; MONDO scored; ZUMERLE scored. ZUCCHET advanced to third on a wild pitch; BENETTI DI scored on a wild pitch. 7 runs, 7 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


BASEBALL TEAM VERONA 14, VALBRUNA ACCIAI VIC 4 (16-06-2012 at Verona)
----------------------------------------------------------------------
VALBRUNA ACCIAI VIC. 000 040 00 -  4  7  4
BASEBALL TEAM VERONA 500 110 07 - 14 20  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: VALBRUNA ACCIAI VIC - BRAGHI Massimo; SARTORI Fabio(7) and DE ANTONI Riccardo.
BASEBALL TEAM VERONA - SARTOR Emanuele; TEBALDI Rocco(6) and ZUCCHET Pedro H..
Win-SARTOR Emanuele  Save-TEBALDI Rocco  Loss-BRAGHI Massimo  T-2:42  A-51
Game notes:
Classificatori : COLOMBARI Giannina - ALDEGHERI Annalisa
HT : VINCO G. - VT : CASAROTTO L.

BRAGHI faced 1 batter in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori