Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

TIGER CERVIGNANO vs SAGER EUROPA BC (17-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
TIGER CERVIGNANO at SAGER EUROPA BC - Composite Box Score
17-06-2012 at Castions delle Mura (Parrocchiale)

TIGER CERVIGNANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GASPARINI ss 
CECCOTTI 1b 
RICCIARELLI 3b 
PIZZIGA rf 
VALENTI rf 
MARI dh 
DUBSKY lf 
TOMASIN lf 
CECHET cf 
DELLA ROSA c  16 
STABILE 2b 
ORSO p 
SAMUELE p 
FABIANI p 
PETRALIA p 
SORANZIO p 
Totals   38  17  12  12  12  27  10 

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTOLDI D p 
RIGONAT Mi lf/p 
CALLIGARO cf 
GAZZOLA ph 
PAOLETICH 2b 
COLUSSI ss 
MARCANO 3b 
BERTOLDI F lf/1b 
ORSO c 
CECOTTI 1b/p 
VIDAL p 
LUSA lf/p 
ZAMARO rf 
VINCENZINO rf/p 
Totals   37  12  14  27  13 

TIGER CERVIGNANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ORSO Gabriele   4.2  20  23 
SAMUELE Luca   0.1 
FABIANI Diego W  1.0 
PETRALIA Simone   1.0  10 
SORANZIO Dino   2.0 
 
SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLDI Davide   3.0  11  11 
CECOTTI Jacopo   2.2  11  15 
VIDAL Alberto L  0.2 
RIGOMAT Michele   1.0 
LUSA Damiano   0.2 
VINCENZINO Luca   1.0 

Umpires - HP: BASSAN Fulvio 1B: ZORZENON Roger
Start: 15:30 Time: 4:15 Attendance: 60
Game notes: Classificatori : SOJAT Erika - COMELLI Barbara HT : PAOLETICH Franco - VT : FONTANOT Denis
SAMUELE faced 2 batters in the 6th.
FABIANI faced 2 batters in the 7th.
PETRALIA faced 4 batters in the 8th.
LUSA faced 4 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
TIGER CERVIGNANO at SAGER EUROPA BC
17-06-2012 at Castions delle Mura (Parrocchiale)

TIGER CERVIGNANO starters: 42/ss GASPARINI; 10/1b CECCOTTI; 26/3b RICCIARELLI; 3/rf PIZZIGA; 5/dh MARI; 98/lf DUBSKY; 59/cf CECHET; 1/c DELLA ROSA; 25/2b STABILE; 0/p ORSO;

SAGER EUROPA BC starters: 3/p BERTOLDI D; 23/cf CALLIGARO; 5/2b PAOLETICH; 14/ss COLUSSI; 13/3b MARCANO; 15/lf BERTOLDI F; 69/c ORSO; 18/1b CECOTTI; 7/rf VINCENZINO;

TIGER CERVIGNANO 1st - GASPARINI singled to left field. GASPARINI stole second. CECCOTTI struck out swinging. RICCIARELLI grounded out to ss; GASPARINI advanced to third. PIZZIGA struck out swinging, reached first on a wild pitch, RBI; GASPARINI scored on a wild pitch. PIZZIGA out at second c to ss, caught stealing. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 1st - BERTOLDI D walked. CALLIGARO struck out swinging. PAOLETICH struck out looking. COLUSSI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 2nd - MARI singled to left center. MARI stole second. DUBSKY flied out to ss. CECHET flied out to c. DELLA ROSA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - MARCANO struck out swinging. BERTOLDI F singled to center field. ORSO grounded out to p; BERTOLDI F advanced to second. CECOTTI singled up the middle, RBI; BERTOLDI F scored. VINCENZINO struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 3rd - STABILE flied out to 2b. GASPARINI grounded out to ss. CECCOTTI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - BERTOLDI D struck out swinging to catcher. CALLIGARO singled to center field. PAOLETICH struck out swinging. CALLIGARO stole second. COLUSSI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 4th - RIGONAT Mi to lf for BERTOLDI D. BERTOLDI F to 1b. CECOTTI to p. RICCIARELLI hit by pitch. RICCIARELLI stole second. PIZZIGA struck out swinging. MARI grounded out to c, SAC; RICCIARELLI advanced to third. RICCIARELLI stole home. DUBSKY walked. CECHET grounded out to 2b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - MARCANO walked. MARCANO stole second. BERTOLDI F singled to right field; MARCANO advanced to third. BERTOLDI F advanced to second on a wild pitch, advanced to third; MARCANO scored on a wild pitch. ORSO struck out swinging. CECOTTI reached on a fielder's choice; BERTOLDI F out at home p to c. VINCENZINO grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 5th - DELLA ROSA grounded out to 2b. STABILE grounded out to 3b. GASPARINI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - RIGONAT Mi walked. RIGONAT Mi stole second. CALLIGARO grounded out to ss; RIGONAT Mi advanced to third. PAOLETICH singled to right field, RBI; RIGONAT Mi scored. COLUSSI fouled out to rf. MARCANO doubled to center field, RBI; PAOLETICH scored. SAMUELE to p for ORSO. BERTOLDI F doubled to left field, RBI; MARCANO scored. ORSO grounded out to p. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 6th - CECCOTTI singled to right field. RICCIARELLI singled through the right side; CECCOTTI advanced to second. PIZZIGA singled to right center, RBI; RICCIARELLI advanced to third; CECCOTTI scored. MARI reached on an error by 3b, out at second lf to 2b, RBI; PIZZIGA advanced to third; RICCIARELLI scored. DUBSKY singled through the left side, RBI; PIZZIGA scored. DUBSKY advanced to second on a throwing error by p. CECHET flied out to cf. DELLA ROSA walked. VIDAL to p for CECOTTI. STABILE walked; DELLA ROSA advanced to second; DUBSKY advanced to third. GASPARINI walked, RBI; STABILE advanced to second; DELLA ROSA advanced to third; DUBSKY scored. CECCOTTI grounded out to 3b. 4 runs, 4 hits, 2 errors, 3 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - VIDAL singled to third base. VINCENZINO walked; VIDAL advanced to second. FABIANI to p for SAMUELE. RIGONAT Mi struck out swinging. CALLIGARO reached on a fielder's choice; VINCENZINO out at second ss to 2b; VIDAL advanced to third. CALLIGARO advanced to second on a fielder's choice; VIDAL scored on an error by c, assist by c ss, caught stealing. PAOLETICH struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 7th - RICCIARELLI flied out to cf. PIZZIGA singled to left center. MARI singled to right field; PIZZIGA advanced to second. DUBSKY hit by pitch; MARI advanced to second; PIZZIGA advanced to third. CECHET singled to center field, advanced to second on a throwing error by cf, RBI; DUBSKY advanced to third; MARI scored; PIZZIGA scored. RIGONAT Mi to p. LUSA to lf for VIDAL. DELLA ROSA struck out swinging. STABILE singled up the middle, 2 RBI; CECHET scored, unearned; DUBSKY scored. GASPARINI walked; STABILE advanced to second. CECCOTTI grounded out to ss. 4 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - COLUSSI walked. MARCANO walked; COLUSSI advanced to second. PETRALIA to p for FABIANI. BERTOLDI F walked; MARCANO advanced to second; COLUSSI advanced to third. ORSO flied out to cf, SF, RBI; COLUSSI scored. BERTOLDI F stole second; MARCANO stole third. LUSA reached on a fielder's choice; BERTOLDI F advanced to third; MARCANO out at home 3b to c. LUSA stole second. VINCENZINO walked. RIGONAT Mi hit by pitch, RBI; VINCENZINO advanced to second; LUSA advanced to third; BERTOLDI F scored. CALLIGARO flied out to 2b. 2 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

TIGER CERVIGNANO 8th - RICCIARELLI walked. RICCIARELLI stole second. PIZZIGA walked. MARI hit by pitch; PIZZIGA advanced to second; RICCIARELLI advanced to third. DUBSKY reached on a fielder's choice; MARI advanced to second on a fielder's choice; PIZZIGA advanced to third on a fielder's choice; RICCIARELLI out at home p to c. DUBSKY advanced to second; MARI advanced to third; PIZZIGA scored on a throwing error by c. DUBSKY advanced to third on a wild pitch; MARI scored on a wild pitch. CECHET singled up the middle, RBI; DUBSKY scored. RIGONAT Mi to lf. LUSA to p. DELLA ROSA flied out to rf. CECHET advanced to second on a wild pitch. STABILE walked. CECHET stole third. CECHET scored on a wild pitch. GASPARINI walked; STABILE advanced to second. CECCOTTI struck out looking. 4 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - PAOLETICH singled to left field. COLUSSI singled to center field, RBI; PAOLETICH scored. MARCANO singled up the middle; COLUSSI advanced to second. BERTOLDI F singled to center field; MARCANO advanced to second; COLUSSI advanced to third. SORANZIO to p for PETRALIA. ORSO struck out swinging. LUSA grounded into double play 3b to 1b; MARCANO out on the play. 1 run, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 9th - RICCIARELLI singled through the left side. PIZZIGA hit by pitch; RICCIARELLI advanced to second. VALENTI to rf for PIZZIGA. MARI walked; VALENTI advanced to second; RICCIARELLI advanced to third. DUBSKY hit by pitch, RBI; MARI advanced to second; VALENTI advanced to third; RICCIARELLI scored. ZAMARO to rf for LUSA. VINCENZINO to p. TOMASIN to lf for DUBSKY. CECHET walked, RBI; TOMASIN advanced to second; MARI advanced to third; VALENTI scored. DELLA ROSA grounded out to 2b, RBI; CECHET advanced to second; TOMASIN advanced to third; MARI scored. STABILE flied out to ss. GASPARINI walked. CECCOTTI flied out to 3b. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

SAGER EUROPA BC 9th - VINCENZINO struck out swinging. RIGONAT Mi struck out swinging. GAZZOLA pinch hit for CALLIGARO. GAZZOLA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


TIGER CERVIGNANO 17, SAGER EUROPA BC 9 (17-06-2012 at Castions delle Mura)
----------------------------------------------------------------------
TIGER CERVIGNANO.... 100 104 443  - 17 12  1
SAGER EUROPA BC..... 010 131 210  -  9 12  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TIGER CERVIGNANO - ORSO Gabriele; SAMUELE Luca(5); FABIANI Diego(6);
PETRALIA Simone(7); SORANZIO Dino(8) and DELLA ROSA Giacomo. SAGER EUROPA BC - BERTOLDI Davide;
CECOTTI Jacopo(4); VIDAL Alberto(6); RIGOMAT Michele(7); LUSA Damiano(8); VINCENZINO Luca(9)
and ORSO Sebastiano.
Win-FABIANI Diego  Loss-VIDAL Alberto  T-4:15  A-60
Game notes:
Classificatori : SOJAT Erika - COMELLI Barbara
HT : PAOLETICH Franco - VT : FONTANOT Denis

SAMUELE faced 2 batters in the 6th.
FABIANI faced 2 batters in the 7th.
PETRALIA faced 4 batters in the 8th.
LUSA faced 4 batters in the 9th.
Comitato Nazionale Classificatori