Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

OASI.S CASTELFRANCO vs TIGER CERVIGNANO (24-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
OASI.S CASTELFRANCO at TIGER CERVIGNANO - Composite Box Score
24-06-2012 at Cervignano delFriuli (Comunale)

OASI.S CASTELFRANCO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAPPIA c 
TONOLO cf 
MOREL ss 
GUEVARA 1b 
MEDINA 2b 
BRUNATI 3b 
SALVIATO FR rf 
CAPRARA dh 
MANCINI lf 
PORCO p 
PIZZOLOTTO p 
Totals   27  13  27  12 

TIGER CERVIGNANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GASPARINI ss 
CECCOTTI 1b 
RICCIARELLI 3b 
PIZZIGA lf 
MARI dh 
DUBSKY c 
CECHET cf 
STABILE 2b 
VALENTI rf 
ZORZENON p 
FABIANI p 
ORSO p 
Totals   31  27  12 

OASI.S CASTELFRANCO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PORCO Santo W  7.0  22  29  10 
PIZZOLOTTO Nicoḷ   2.0  11 
 
TIGER CERVIGNANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZORZENON Diego   4.0  10  17 
FABIANI Diego L  1.0 
ORSO Gabriele   4.0  13  18 

Umpires - HP: BIZZOTTO Fiorenzo 1B: RIZZO Claudio
Start: 15:37 Time: 3:08 Attendance: 45
Game notes: Classificatori : BATTISTELLA Marco - VRECH Renzo HT : FONTANOT Denis - VT : DONA' Giovanni
FABIANI faced 3 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
OASI.S CASTELFRANCO at TIGER CERVIGNANO
24-06-2012 at Cervignano delFriuli (Comunale)

OASI.S CASTELFRANCO starters: 31/c ZAPPIA; 2/cf TONOLO; 12/ss MOREL; 10/1b GUEVARA; 3/2b MEDINA; 9/3b BRUNATI; 27/rf SALVIATO FR; 14/dh CAPRARA; 23/lf MANCINI; 13/p PORCO;

TIGER CERVIGNANO starters: 42/ss GASPARINI; 10/1b CECCOTTI; 26/3b RICCIARELLI; 3/lf PIZZIGA; 5/dh MARI; 98/c DUBSKY; 59/cf CECHET; 25/2b STABILE; 4/rf VALENTI; 33/p ZORZENON;

OASI.S CASTELFRANCO 1st - ZAPPIA struck out looking. TONOLO struck out looking. MOREL walked. GUEVARA hit by pitch; MOREL advanced to second. GUEVARA stole second; MOREL stole third. MEDINA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 1st - GASPARINI out at first 1b to p. CECCOTTI walked. CECCOTTI stole second. RICCIARELLI reached on a fielder's choice; CECCOTTI out at third p to 3b. PIZZIGA hit by pitch; RICCIARELLI advanced to second. MARI singled to left field, RBI; PIZZIGA advanced to second; RICCIARELLI scored. DUBSKY flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 2nd - BRUNATI walked. BRUNATI out at second c to ss, caught stealing. SALVIATO FR struck out swinging. CAPRARA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 2nd - CECHET walked. STABILE grounded out to p, SAC; CECHET advanced to second. VALENTI struck out swinging. GASPARINI walked. CECCOTTI fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 3rd - MANCINI flied out to rf. ZAPPIA walked. TONOLO grounded out to 3b, SAC; ZAPPIA advanced to second. MOREL singled through the left side, advanced to second on an error by lf, advanced to third on the error, RBI; ZAPPIA scored. GUEVARA grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 3rd - RICCIARELLI grounded out to 3b. PIZZIGA flied out to lf. MARI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 4th - MEDINA walked. BRUNATI walked; MEDINA advanced to second. SALVIATO FR struck out swinging. CAPRARA struck out swinging. MEDINA stole third. MEDINA out at third c to ss to 3b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 4th - DUBSKY flied out to cf. CECHET flied out to 2b. STABILE singled to center field. VALENTI grounded out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 5th - FABIANI to p for ZORZENON. MANCINI walked. ZAPPIA reached on a fielder's choice; MANCINI out at second 1b to ss. ZAPPIA stole second. TONOLO walked. MOREL flied out to rf. GUEVARA doubled to center field, 2 RBI; TONOLO scored; ZAPPIA scored. MEDINA flied out to lf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 5th - GASPARINI grounded out to 2b. CECCOTTI walked. CECCOTTI stole second. RICCIARELLI singled through the left side; CECCOTTI advanced to third. PIZZIGA grounded into double play ss to 2b to 1b; RICCIARELLI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 6th - BRUNATI walked. SALVIATO FR walked; BRUNATI advanced to second. CAPRARA walked; SALVIATO FR advanced to second; BRUNATI advanced to third. ORSO to p for FABIANI. MANCINI grounded into double play ss to 2b to 1b; CAPRARA out on the play; SALVIATO FR advanced to third; BRUNATI scored. ZAPPIA struck out looking. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 6th - MARI flied out to rf. DUBSKY hit by pitch. CECHET flied out to cf. DUBSKY stole second. STABILE flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 7th - TONOLO grounded out to p. MOREL singled through the right side. MOREL stole second, advanced to third on a throwing error by c. GUEVARA flied out to lf, SF, RBI; MOREL scored. MEDINA singled to center field. BRUNATI walked; MEDINA advanced to second. SALVIATO FR grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 7th - VALENTI singled to third base. GASPARINI reached on a fielder's choice; VALENTI out at second 3b to 2b. CECCOTTI flied into double play 2b to 1b; GASPARINI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 8th - CAPRARA grounded out to 1b unassisted. MANCINI flied out to rf. ZAPPIA hit by pitch. ZAPPIA stole second. TONOLO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 8th - PIZZOLOTTO to p for PORCO. RICCIARELLI flied out to cf. PIZZIGA flied out to cf. MARI tripled to right field. DUBSKY walked. CECHET flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 9th - MOREL walked. GUEVARA walked; MOREL advanced to second. MEDINA flied out to cf; MOREL advanced to third. BRUNATI singled to third base, RBI; GUEVARA advanced to second; MOREL scored. SALVIATO FR struck out swinging. CAPRARA grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 9th - STABILE walked. STABILE advanced to second on a wild pitch. VALENTI struck out swinging. GASPARINI singled up the middle; STABILE advanced to third. GASPARINI stole second. CECCOTTI reached on a fielder's choice, advanced to second; GASPARINI advanced to third on a fielder's choice; STABILE out at third ss to c to 3b. RICCIARELLI doubled to center field, 2 RBI; CECCOTTI scored; GASPARINI scored. PIZZIGA flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


OASI.S CASTELFRANCO 6, TIGER CERVIGNANO 3 (24-06-2012 at Cervignano delFriuli)
----------------------------------------------------------------------
OASI.S CASTELFRANCO. 001 021 101  -  6  5  0
TIGER CERVIGNANO.... 100 000 002  -  3  7  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: OASI.S CASTELFRANCO - PORCO Santo; PIZZOLOTTO Nicoḷ(8) and ZAPPIA Massimiliano.
TIGER CERVIGNANO - ZORZENON Diego; FABIANI Diego(5); ORSO Gabriele(6) and DUBSKY Filippo.
Win-PORCO Santo  Loss-FABIANI Diego  T-3:08  A-45
Game notes:
Classificatori : BATTISTELLA Marco - VRECH Renzo
HT : FONTANOT Denis - VT : DONA' Giovanni

FABIANI faced 3 batters in the 6th.
Comitato Nazionale Classificatori