Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

OASI.S CASTELFRANCO vs SAGER EUROPA BC (01-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
OASI.S CASTELFRANCO at SAGER EUROPA BC - Composite Box Score
01-07-2012 at Castions Mura (Parrocchiale)

OASI.S CASTELFRANCO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAPPIA cf 
TONOLO 2b/lf 
MOREL ss 
GUEVARA 1b 
MEDINA p/2b 
BRUNATI 3b 
CAPRARA 3b 
SALVIATO FR rf 
CHECCHIN lf 
PIZZOLOTTO p 
MANCINI c 
Totals   37  10  24  12 

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CALLIGARO cf 
BERTOLDI D p/rf 
PAOLETICH 2b 
COLUSSI ss 
MARCANO 3b 
BERTOLDI F lf/p 
FEDELE 1b  12 
ORSO c  10 
SADIKOVIC rf 
CECOTTI p 
RIGONAT Mi lf 
Totals   41  13  13  10  27  10 

OASI.S CASTELFRANCO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MEDINA Jesus Alberto L  3.2  23  26 
PIZZOLOTTO Nicoḷ   4.1  18  19 
 
SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLDI Davide W  6.0  26  35 
CECOTTI Jacopo   0.0 
BERTOLDI Francesco S  3.0  10  10 

Umpires - HP: GUALTIERO Franco 1B: ZORZENON Fiorenzo
Start: 10:30 Time: 3:30 Attendance: 50
Game notes: Classificatori : CURCI Matteo - COMELLO Barbara HT : PAOLETICH Franco - VT : DONA' Giovanni
BERTOLDI D faced 2 batters in the 7th.
CECOTTI faced 1 batter in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
OASI.S CASTELFRANCO at SAGER EUROPA BC
01-07-2012 at Castions Mura (Parrocchiale)

OASI.S CASTELFRANCO starters: 31/cf ZAPPIA; 2/2b TONOLO; 12/ss MOREL; 10/1b GUEVARA; 3/p MEDINA; 9/3b BRUNATI; 27/rf SALVIATO FR; 55/lf CHECCHIN; 23/c MANCINI;

SAGER EUROPA BC starters: 23/cf CALLIGARO; 3/p BERTOLDI D; 5/2b PAOLETICH; 14/ss COLUSSI; 13/3b MARCANO; 15/lf BERTOLDI F; 50/1b FEDELE; 69/c ORSO; 22/rf SADIKOVIC;

OASI.S CASTELFRANCO 1st - ZAPPIA grounded out to ss. TONOLO singled through the right side. MOREL struck out swinging. GUEVARA grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 1st - CALLIGARO out at first 1b to p. BERTOLDI D homered to left field, RBI. PAOLETICH singled to center field. COLUSSI singled to center field; PAOLETICH advanced to second. MARCANO walked; COLUSSI advanced to second; PAOLETICH advanced to third. BERTOLDI F lined out to ss. FEDELE singled to right field, 2 RBI; MARCANO advanced to third; COLUSSI scored; PAOLETICH scored. FEDELE stole second. ORSO singled to center field, RBI; FEDELE advanced to third; MARCANO scored. ORSO stole second. SADIKOVIC flied out to rf. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 2nd - MEDINA flied out to cf. BRUNATI struck out swinging. SALVIATO FR singled to right field. CHECCHIN grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - CALLIGARO struck out swinging. BERTOLDI D singled to second base, advanced to second on a throwing error by 2b, advanced to third on the error. PAOLETICH reached on a fielder's choice, bunt; BERTOLDI D out at home p to c. COLUSSI reached on a throwing error by 3b; PAOLETICH advanced to third. COLUSSI advanced to second on a fielder's choice; PAOLETICH scored on an error by c, assist by c ss, caught stealing. MARCANO reached on an error by ss, advanced to second on the error; COLUSSI scored, unearned. BERTOLDI F struck out looking. 2 runs, 1 hit, 4 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 3rd - MANCINI walked. MANCINI advanced to second on a throwing error by p. ZAPPIA walked. TONOLO grounded out to 3b, SAC; ZAPPIA advanced to second; MANCINI advanced to third. MOREL singled through the left side, RBI; ZAPPIA advanced to third; MANCINI scored. GUEVARA walked; MOREL advanced to second. MEDINA singled through the left side, RBI; GUEVARA advanced to second; MOREL advanced to third; ZAPPIA scored. BRUNATI reached on an error by 2b, RBI; MEDINA advanced to second; GUEVARA advanced to third; MOREL scored. SALVIATO FR struck out swinging. CHECCHIN fouled out to 3b. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - FEDELE walked. ORSO singled to center field; FEDELE advanced to second. SADIKOVIC struck out swinging. CALLIGARO grounded out to 1b unassisted; ORSO advanced to second; FEDELE advanced to third. BERTOLDI D reached on a fielder's choice, RBI; ORSO advanced to third; FEDELE scored. BERTOLDI D stole second. PAOLETICH grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 4th - MANCINI flied out to 1b. ZAPPIA struck out swinging. TONOLO walked. TONOLO stole second. MOREL grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - COLUSSI walked. MARCANO singled through the right side; COLUSSI advanced to third. MARCANO stole second. BERTOLDI F struck out looking. FEDELE flied out to 2b. ORSO singled up the middle, 2 RBI; MARCANO scored; COLUSSI scored. TONOLO to lf. MEDINA to 2b. PIZZOLOTTO to p for CHECCHIN. SADIKOVIC grounded out to p. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 5th - GUEVARA walked. MEDINA singled to right field; GUEVARA advanced to second. BRUNATI walked; MEDINA advanced to second; GUEVARA advanced to third. SALVIATO FR struck out swinging. PIZZOLOTTO struck out swinging. MANCINI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - CALLIGARO flied out to lf. BERTOLDI D reached on a fielding error by cf, advanced to third on the error. PAOLETICH reached on a fielding error by cf, advanced to second, out at third cf to ss to 3b; BERTOLDI D scored, unearned. COLUSSI grounded out to 1b unassisted. 1 run, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 6th - ZAPPIA struck out swinging. TONOLO grounded out to 1b unassisted. MOREL reached on an error by ss. GUEVARA homered to left field, 2 RBI, unearned; MOREL scored, unearned. MEDINA walked. BRUNATI grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - CAPRARA to 3b for BRUNATI. MARCANO struck out swinging. BERTOLDI F grounded out to 3b. FEDELE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 7th - SALVIATO FR reached on a throwing error by ss. PIZZOLOTTO walked; SALVIATO FR advanced to second. BERTOLDI D to rf. CECOTTI to p for SADIKOVIC. PIZZOLOTTO advanced to second on a wild pitch; SALVIATO FR advanced to third on a wild pitch. PIZZOLOTTO advanced to third on a wild pitch; SALVIATO FR scored on a wild pitch, unearned. MANCINI singled to third base. BERTOLDI F to p. RIGONAT Mi to lf for CECOTTI. ZAPPIA struck out looking. TONOLO grounded out to 1b unassisted, RBI; MANCINI advanced to second; PIZZOLOTTO scored, unearned. MOREL struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - ORSO struck out swinging. RIGONAT Mi struck out swinging. CALLIGARO walked. CALLIGARO advanced to second on a wild pitch. BERTOLDI D flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 8th - GUEVARA flied out to ss. MEDINA flied out to cf. CAPRARA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - PAOLETICH grounded out to ss. COLUSSI flied out to lf. MARCANO singled to center field. BERTOLDI F singled to left field; MARCANO advanced to second. FEDELE singled through the right side, RBI; BERTOLDI F advanced to third; MARCANO scored. FEDELE stole second. ORSO doubled to left field, 2 RBI; FEDELE scored; BERTOLDI F scored. RIGONAT Mi grounded out to ss. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 9th - SALVIATO FR struck out swinging. PIZZOLOTTO grounded out to 3b. MANCINI reached on an error by 2b. ZAPPIA out at first 1b to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


SAGER EUROPA BC 13, OASI.S CASTELFRANCO 7 (01-07-2012 at Castions Mura)
----------------------------------------------------------------------
OASI.S CASTELFRANCO. 003 002 200  -  7  7  6
SAGER EUROPA BC..... 421 210 03X  - 13 13  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: OASI.S CASTELFRANCO - MEDINA Jesus Alberto; PIZZOLOTTO Nicoḷ(4) and MANCINI Nicolo'.
SAGER EUROPA BC - BERTOLDI Davide; CECOTTI Jacopo(7); BERTOLDI Francesco(7) and ORSO Sebastiano
.
Win-BERTOLDI Davide  Save-BERTOLDI Francesco  Loss-MEDINA Jesus Alberto  T-3:30  A-50
HR DRA - GUEVARA Carlos.
HR EUR - BERTOLDI Davide.
Game notes:
Classificatori : CURCI Matteo - COMELLO Barbara
HT : PAOLETICH Franco - VT : DONA' Giovanni

BERTOLDI D faced 2 batters in the 7th.
CECOTTI faced 1 batter in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori