Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

TIGER CERVIGNANO vs CUS BRESCIA BASEBALL (01-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
TIGER CERVIGNANO at CUS BRESCIA BASEBALL - Composite Box Score
01-07-2012 at Brescia (Viale Europa)

TIGER CERVIGNANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GASPARINI ss 
CECCOTTI 2b 
RICCIARELLI 3b 
PIZZIGA lf 
MARI 1b 
CECHET cf/p 
DELLA ROSA dh/rf 
VALENTI rf/c 
DUBSKY c/rf 
ZORZENON p 
PETRALIA p 
Totals   35  12  24  15 

CUS BRESCIA BASEBALL  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RAMPO rf 
PARELLO' dh 
BAZZANA ss 
CORBA 3b 
BELLESI 1b 
GORRIN c 
PELLEGRINI M cf 
GALLI A. 2b 
BERTOZZI lf 
OSTI p 
ESPOSITO p 
Totals   35  13  12  11  27  12 

TIGER CERVIGNANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZORZENON Diego L  4.0  18  22 
PETRALIA Simone   2.2  10  15 
CECHET Fabio   1.1  10 
 
CUS BRESCIA BASEBALL  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
OSTI Fabio W  7.0  11  30  35  11 
ESPOSITO Leonardo   2.0 

Umpires - HP: BISCARO Marco 1B: GALIZIA Lorenzo
Start: 11:00 Time: 3:30 Attendance:
Game notes: Classificatore : ZANARDINI Donatella HT : CALUISI Giovanni - VT : FONTANOT Denise

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
TIGER CERVIGNANO at CUS BRESCIA BASEBALL
01-07-2012 at Brescia (Viale Europa)

TIGER CERVIGNANO starters: 42/ss GASPARINI; 10/2b CECCOTTI; 26/3b RICCIARELLI; 3/lf PIZZIGA; 5/1b MARI; 59/cf CECHET; 1/dh DELLA ROSA; 4/rf VALENTI; 98/c DUBSKY; 33/p ZORZENON;

CUS BRESCIA BASEBALL starters: 16/rf RAMPO; 8/dh PARELLO'; 58/ss BAZZANA; 14/3b CORBA; 11/1b BELLESI; 20/c GORRIN; 34/cf PELLEGRINI M; 95/2b GALLI A.; 19/lf BERTOZZI; 68/p OSTI;

TIGER CERVIGNANO 1st - GASPARINI walked. GASPARINI stole second. CECCOTTI walked. CECCOTTI advanced to second on a fielder's choice; GASPARINI out at third c to 3b, caught stealing. RICCIARELLI grounded out to 2b; CECCOTTI advanced to third. PIZZIGA homered to left field, 2 RBI; CECCOTTI scored. MARI struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 1st - RAMPO struck out, out at first c to 1b. PARELLO' grounded out to 2b. BAZZANA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 2nd - CECHET flied out to rf. DELLA ROSA walked. VALENTI singled to right field; DELLA ROSA advanced to third. DUBSKY flied out to cf, SF, RBI; DELLA ROSA scored. GASPARINI reached on a fielder's choice; VALENTI out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 2nd - CORBA flied out to rf. BELLESI grounded out to 3b. GORRIN fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 3rd - CECCOTTI struck out swinging. RICCIARELLI flied out to cf. PIZZIGA reached on a fielding error by rf, advanced to second on the error. MARI walked. CECHET singled to left field; MARI advanced to second; PIZZIGA advanced to third. DELLA ROSA singled to right field, RBI; CECHET advanced to second; MARI advanced to third, out at home rf to c; PIZZIGA scored, unearned. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 3rd - PELLEGRINI M walked. PELLEGRINI M stole second. GALLI A. struck out swinging. BERTOZZI walked. BERTOZZI advanced to second on a fielder's choice; PELLEGRINI M advanced to third on a fielder's choice. RAMPO singled up the middle, 2 RBI; BERTOZZI scored; PELLEGRINI M scored. RAMPO stole second. RAMPO stole third. PARELLO' singled to first base, RBI; RAMPO scored. BAZZANA singled to center field; PARELLO' advanced to second. CORBA doubled to left field, RBI; BAZZANA advanced to third; PARELLO' scored. BELLESI singled up the middle, RBI; CORBA advanced to third; BAZZANA scored. GORRIN walked; BELLESI advanced to second. PELLEGRINI M singled down the lf line, RBI; GORRIN advanced to second; BELLESI advanced to third; CORBA scored. GALLI A. struck out looking. BERTOZZI flied out to lf. 6 runs, 6 hits, 0 errors, 3 LOB.

TIGER CERVIGNANO 4th - VALENTI flied out to rf. DUBSKY flied out to rf. GASPARINI singled to left field. GASPARINI stole second. CECCOTTI fouled out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 4th - RAMPO walked. PARELLO' reached on a fielder's choice; RAMPO out at second ss to 2b. BAZZANA grounded out to 3b; PARELLO' advanced to second. CORBA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 5th - RICCIARELLI grounded out to 2b. PIZZIGA fouled out to lf. MARI singled through the right side. CECHET singled to left field, advanced to second on the throw; MARI advanced to third. DELLA ROSA grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 5th - PETRALIA to p for ZORZENON. BELLESI hit by pitch. GORRIN hit by pitch; BELLESI advanced to second. PELLEGRINI M grounded out to 3b, SAC; GORRIN advanced to second; BELLESI advanced to third. GALLI A. hit by pitch. BELLESI stole home. BERTOZZI struck out swinging. RAMPO reached on an error by 2b; GALLI A. advanced to second; GORRIN advanced to third. PARELLO' singled to center field, 2 RBI; RAMPO advanced to third; GALLI A. scored, unearned; GORRIN scored, unearned. PARELLO' stole second; RAMPO advanced to home on a fielder's choice, unearned. BAZZANA grounded out to 2b. 4 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 6th - VALENTI grounded out to ss. DUBSKY flied out to rf. GASPARINI singled through the right side. CECCOTTI popped up to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 6th - VALENTI to c. DUBSKY to rf. CORBA flied out to rf. BELLESI walked. GORRIN grounded into double play 3b to 2b to 1b; BELLESI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 7th - RICCIARELLI doubled to center field. PIZZIGA singled to left field, RBI; RICCIARELLI scored. MARI singled to left center; PIZZIGA advanced to second. CECHET flied out to rf. DELLA ROSA grounded out to 2b; MARI advanced to second; PIZZIGA advanced to third. VALENTI lined out to ss. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 7th - PELLEGRINI M flied out to rf. GALLI A. singled to center field. BERTOZZI reached on a fielder's choice; GALLI A. out at second 1b to 2b. RAMPO singled to second base; BERTOZZI advanced to second. CECHET to p. DELLA ROSA to rf. DUBSKY to cf. / for PETRALIA. PARELLO' walked; RAMPO advanced to second; BERTOZZI advanced to third. BAZZANA reached on a fielder's choice; PARELLO' out at second 2b to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

TIGER CERVIGNANO 8th - ESPOSITO to p for OSTI. DUBSKY walked. GASPARINI flied out to cf. CECCOTTI walked; DUBSKY advanced to second. RICCIARELLI walked; CECCOTTI advanced to second; DUBSKY advanced to third. PIZZIGA reached on a fielder's choice; RICCIARELLI out at second ss to 2b to c; DUBSKY out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CUS BRESCIA BASEBALL 8th - CORBA walked. BELLESI doubled to center field, RBI; CORBA scored. GORRIN doubled to center field, RBI; BELLESI scored. PELLEGRINI M flied out to rf. GALLI A. singled to center field; GORRIN advanced to third. BERTOZZI walked; GALLI A. advanced to second. RAMPO reached on a fielder's choice, RBI; BERTOZZI out at second 1b to 2b; GALLI A. advanced to third; GORRIN scored. PARELLO' reached on a fielder's choice; RAMPO out at second 2b to ss. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 9th - MARI singled through the left side. CECHET grounded into double play 3b to 2b to 1b; MARI out on the play. DELLA ROSA grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


CUS BRESCIA BASEBALL 13, TIGER CERVIGNANO 5 (01-07-2012 at Brescia)
----------------------------------------------------------------------
TIGER CERVIGNANO.... 211 000 100  -  5 12  1
CUS BRESCIA BASEBALL 006 040 03X  - 13 12  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TIGER CERVIGNANO - ZORZENON Diego; PETRALIA Simone(5); CECHET Fabio(7) and
DUBSKY Filippo; VALENTI Simone. CUS BRESCIA BASEBALL - OSTI Fabio; ESPOSITO Leonardo(8) and
GORRIN Danny.
Win-OSTI Fabio  Loss-ZORZENON Diego  T-3:30  A-0
HR CER - PIZZIGA Luicien.
Game notes:
Classificatore : ZANARDINI Donatella
HT : CALUISI Giovanni - VT : FONTANOT Denise
Comitato Nazionale Classificatori