Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD STARANZANO DUCK vs SAGER EUROPA BC (15-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD STARANZANO DUCK at SAGER EUROPA BC - Composite Box Score
15-07-2012 at Castions Mura (Parrocchiale)

ASD STARANZANO DUCK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FABBRO 2b 
IELLINI ss 
SERRA P c 
BERTOGNA lf 
NICASSIO 3b 
CENTINI 1b  12 
COSOLI rf 
VALLETTA cf 
PORTELLI D dh 
BERTOLOTTI dh 
PORTELLI M p 
Totals   32  27  13 

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTOLDI D p 
VIDAL p 
RIGONAT Mi lf 
CALLIGARO cf 
PAOLETICH 2b 
COLUSSI ss 
MARCANO 3b 
BERTOLDI F lf/p 
ORSO c 
FEDELE 1b 
SADIKOVIC rf 
Totals   35  10  27  13 

ASD STARANZANO DUCK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PORTELLI Matteo W  9.0  10  35  39  10 
 
SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLDI Davide L  7.0  26  31  12 
VIDAL Alberto   0.0 
BERTOLDI Francesco   2.0 

Umpires - HP: ZORZENON Roger 1B: MICEU Giorgio
Start: 10:30 Time: 2:41 Attendance: 25
Game notes: Classificatori : CURCI Matteo - ZAMPARO Mario HT : PAOLETICH Franco - VT : MIANI Luciano
VIDAL faced 2 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD STARANZANO DUCK at SAGER EUROPA BC
15-07-2012 at Castions Mura (Parrocchiale)

ASD STARANZANO DUCK starters: 14/2b FABBRO; 37/ss IELLINI; 18/c SERRA P; 28/lf BERTOGNA; 39/3b NICASSIO; 11/1b CENTINI; 32/rf COSOLI; 34/cf VALLETTA; 25/dh PORTELLI D; 9/p PORTELLI M;

SAGER EUROPA BC starters: 3/p BERTOLDI D; 23/cf CALLIGARO; 5/2b PAOLETICH; 14/ss COLUSSI; 13/3b MARCANO; 15/lf BERTOLDI F; 69/c ORSO; 50/1b FEDELE; 22/rf SADIKOVIC;

ASD STARANZANO DUCK 1st - FABBRO grounded out to 3b. IELLINI struck out looking. SERRA P singled to left field. BERTOGNA reached on a fielder's choice; SERRA P out at second 3b to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 1st - BERTOLDI D walked. CALLIGARO grounded out to p, SAC; BERTOLDI D advanced to second. PAOLETICH flied into double play ss to 2b; BERTOLDI D out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 2nd - NICASSIO grounded out to 1b unassisted. CENTINI grounded out to 1b unassisted. COSOLI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - COLUSSI struck out swinging. MARCANO grounded out to p. BERTOLDI F flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 3rd - VALLETTA grounded out to ss. PORTELLI D grounded out to 2b. FABBRO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - ORSO walked. FEDELE grounded out to 3b; ORSO advanced to second. SADIKOVIC singled through the left side; ORSO advanced to third. SADIKOVIC stole second. BERTOLDI D struck out swinging, out at first c to 1b. CALLIGARO flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 4th - IELLINI walked. IELLINI stole second. SERRA P singled to left field; IELLINI advanced to third. SERRA P stole second. BERTOGNA reached on a fielding error by cf, SF, RBI; SERRA P advanced to third; IELLINI scored. BERTOGNA stole second; SERRA P scored on a throwing error by c. NICASSIO struck out swinging. CENTINI singled through the left side; BERTOGNA advanced to third. COSOLI singled through the right side, RBI; CENTINI advanced to third; BERTOGNA scored, unearned. VALLETTA flied out to lf, SF, RBI; CENTINI scored, unearned. COSOLI advanced to second on a throwing error by p, advanced to third on the error. PORTELLI D grounded out to p. 4 runs, 3 hits, 3 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - PAOLETICH singled to shortstop. COLUSSI flied out to lf. MARCANO singled to center field; PAOLETICH advanced to second. BERTOLDI F singled through the right side; MARCANO advanced to second; PAOLETICH advanced to third. ORSO reached on an error by 3b, RBI; BERTOLDI F advanced to second; MARCANO advanced to third; PAOLETICH scored. FEDELE grounded into double play ss to 2b to 1b; ORSO out on the play. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 5th - FABBRO walked. IELLINI grounded out to p unassisted, SAC; FABBRO advanced to second. SERRA P flied out to ss. BERTOGNA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - SADIKOVIC flied out to 1b. BERTOLDI D doubled down the lf line. CALLIGARO grounded out to 3b. PAOLETICH singled to center field, RBI; BERTOLDI D scored. COLUSSI doubled to left field; PAOLETICH advanced to third. MARCANO grounded out to ss. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 6th - NICASSIO struck out swinging. CENTINI singled to center field. COSOLI flied out to cf. VALLETTA flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - BERTOLDI F grounded out to 3b. ORSO doubled down the lf line. FEDELE grounded out to ss. SADIKOVIC grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 7th - PORTELLI D struck out swinging. FABBRO singled to center field. FABBRO advanced to second on an error by ss, assist by c, caught stealing. IELLINI out at first 1b to p; FABBRO advanced to third. SERRA P reached on a throwing error by ss; FABBRO scored, unearned. BERTOGNA reached on a fielder's choice; SERRA P out at second 2b to ss. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - BERTOLDI D struck out swinging. CALLIGARO struck out swinging. PAOLETICH struck out swinging to catcher. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 8th - VIDAL to p for BERTOLDI D. NICASSIO walked. NICASSIO advanced to second on a wild pitch. CENTINI walked. RIGONAT Mi to lf for VIDAL. BERTOLDI F to p. NICASSIO stole third. CENTINI advanced to second on a fielder's choice; NICASSIO out at third p to 3b. COSOLI flied out to ss. VALLETTA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - COLUSSI flied out to cf. MARCANO flied out to 2b. BERTOLDI F singled through the right side. BERTOLDI F advanced to second on a wild pitch. ORSO flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 9th - BERTOLOTTI to dh for PORTELLI D. BERTOLOTTI struck out looking. FABBRO singled to shortstop. IELLINI reached on a fielder's choice; FABBRO out at second ss to 2b. IELLINI stole second. SERRA P singled to center field, RBI; IELLINI scored. SERRA P out at first c to ss to 1b, caught stealing. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 9th - FEDELE flied out to ss. SADIKOVIC singled to left field. SADIKOVIC advanced to second on a wild pitch. RIGONAT Mi grounded out to 3b; SADIKOVIC advanced to third. CALLIGARO hit by pitch. PAOLETICH struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


ASD STARANZANO DUCK 6, SAGER EUROPA BC 2 (15-07-2012 at Castions Mura)
----------------------------------------------------------------------
ASD STARANZANO DUCK. 000 400 101  -  6  8  1
SAGER EUROPA BC..... 000 110 000  -  2 10  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD STARANZANO DUCK - PORTELLI Matteo and SERRA Pierpaolo. SAGER EUROPA BC -
BERTOLDI Davide; VIDAL Alberto(8); BERTOLDI Francesco(8) and ORSO Sebastiano.
Win-PORTELLI Matteo  Loss-BERTOLDI Davide  T-2:41  A-25
Game notes:
Classificatori : CURCI Matteo - ZAMPARO Mario
HT : PAOLETICH Franco - VT : MIANI Luciano

VIDAL faced 2 batters in the 8th.
Comitato Nazionale Classificatori