Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

TIGER CERVIGNANO vs JUNIOR ALPINA TRIEST (15-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
TIGER CERVIGNANO at JUNIOR ALPINA TRIEST - Composite Box Score
15-07-2012 at Opicina (Militare)

TIGER CERVIGNANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GASPARINI ss 
STABILE 2b 
MARI 1b 
PIZZIGA lf 
FABIANI lf 
CECHET cf 
DELLA ROSA c 
TOMASIN rf 
CECCOTTI 3b 
BUREI dh 
ZORZENON p 
ZUIANI M p 
SAMUELE p 
Totals   34  13  24  12 

JUNIOR ALPINA TRIEST  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CATTO rf 
BRESCIANI 2b 
DIAZ 2b 
MARUSSICH MA 3b 
AVANCINI cf 
SOSSI 1b 
MARUSSICH DA ss 
CLAUDIO lf 
VALIC dh 
SARDOC c  12 
TAMARO p 
MARUSIG p 
Totals   34  14  12  13  11  27 

TIGER CERVIGNANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZORZENON Diego L  2.0  12  16 
ZUIANI Michele   2.1  13 
SAMUELE Luca   3.2  15  19 
 
JUNIOR ALPINA TRIEST  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TAMARO Andrea W  5.0  22  26 
MARUSIG Thomas S  4.0  12  14 

Umpires - HP: ZORZENON Fiorenzo 1B: BASSAN Fulvio
Start: 10:35 Time: 3:15 Attendance: 80
Game notes: Classificatore : TARGATO Valentino HT : SERRA Adriano - VT : FONTANOT Denis

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
TIGER CERVIGNANO at JUNIOR ALPINA TRIEST
15-07-2012 at Opicina (Militare)

TIGER CERVIGNANO starters: 42/ss GASPARINI; 25/2b STABILE; 5/1b MARI; 3/lf PIZZIGA; 59/cf CECHET; 1/c DELLA ROSA; 24/rf TOMASIN; 10/3b CECCOTTI; 27/dh BUREI; 33/p ZORZENON;

JUNIOR ALPINA TRIEST starters: 12/rf CATTO; 10/2b BRESCIANI; 37/3b MARUSSICH MA; 69/cf AVANCINI; 7/1b SOSSI; 39/ss MARUSSICH DA; 3/lf CLAUDIO; 9/dh VALIC; 11/c SARDOC; 96/p TAMARO;

TIGER CERVIGNANO 1st - GASPARINI struck out swinging. STABILE struck out swinging. MARI reached on an error by 3b. PIZZIGA fouled out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 1st - CATTO doubled to left center. BRESCIANI singled through the left side; CATTO advanced to third. BRESCIANI stole second. MARUSSICH MA struck out swinging. AVANCINI singled to shortstop, RBI; BRESCIANI advanced to third; CATTO scored. SOSSI walked; AVANCINI advanced to second. MARUSSICH DA flied out to cf, SF, RBI; AVANCINI advanced to third; BRESCIANI scored. CLAUDIO singled to right center, RBI; SOSSI advanced to third; AVANCINI scored. VALIC doubled to right center, out at third cf to ss to 3b, 2 RBI; CLAUDIO scored; SOSSI scored. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 2nd - CECHET struck out swinging, out at first c to 3b to 2b to 1b. DELLA ROSA flied out to cf. TOMASIN walked. CECCOTTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 2nd - SARDOC walked. CATTO reached on a fielder's choice; SARDOC advanced to second on an error by ss. BRESCIANI reached on a fielder's choice, SAC; CATTO advanced to second; SARDOC advanced to third. MARUSSICH MA singled through the left side, RBI; BRESCIANI advanced to second; CATTO advanced to third; SARDOC scored, unearned. AVANCINI singled to pitcher, RBI; MARUSSICH MA advanced to second; BRESCIANI advanced to third; CATTO scored. SOSSI grounded into double play 2b to ss to 1b; AVANCINI out on the play; MARUSSICH MA advanced to third; BRESCIANI scored, unearned. MARUSSICH DA singled to center field, RBI; MARUSSICH MA scored, unearned. CLAUDIO struck out looking. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 3rd - BUREI singled to right center. GASPARINI singled to second base; BUREI advanced to second. STABILE grounded into double play 3b to 1b; GASPARINI advanced to second; BUREI out on the play. MARI walked. PIZZIGA doubled down the lf line, 2 RBI; MARI scored; GASPARINI scored. CECHET flied out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 3rd - ZUIANI M to p for ZORZENON. VALIC struck out swinging. SARDOC flied out to lf. CATTO walked. CATTO stole second. BRESCIANI walked. MARUSSICH MA singled through the left side; BRESCIANI advanced to second; CATTO advanced to third. AVANCINI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

TIGER CERVIGNANO 4th - DELLA ROSA tripled to right field. TOMASIN walked. CECCOTTI reached on an error by 2b, RBI; TOMASIN advanced to second; DELLA ROSA scored. BUREI grounded out to p, SAC; CECCOTTI advanced to second; TOMASIN advanced to third. GASPARINI singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; CECCOTTI scored, unearned; TOMASIN scored. STABILE flied out to lf. MARI flied out to rf. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 4th - SOSSI flied out to ss. MARUSSICH DA walked. MARUSSICH DA out at second c to 2b, caught stealing. CLAUDIO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TIGER CERVIGNANO 5th - DIAZ to 2b for BRESCIANI. PIZZIGA doubled to right center. CECHET struck out swinging. DELLA ROSA doubled to center field, RBI; PIZZIGA scored. TOMASIN fouled out to 1b. CECCOTTI grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 5th - VALIC walked. VALIC advanced to second on a wild pitch. SARDOC struck out swinging. CATTO hit by pitch. DIAZ walked; CATTO advanced to second; VALIC advanced to third. SAMUELE to p for ZUIANI M. MARUSSICH MA homered to center field, 4 RBI; DIAZ scored; CATTO scored; VALIC scored. AVANCINI grounded out to 3b. SOSSI walked. MARUSSICH DA reached on a fielder's choice; SOSSI out at second 2b to ss. 4 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 6th - MARUSIG to p for TAMARO. BUREI struck out swinging. GASPARINI flied out to cf. STABILE grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 6th - CLAUDIO flied out to cf. VALIC walked. SARDOC flied out to lf. CATTO reached on a throwing error by 3b; VALIC advanced to second. DIAZ singled to right field, RBI; CATTO advanced to second; VALIC scored, unearned. MARUSSICH MA reached on a fielder's choice; DIAZ advanced to second on a fielder's choice; CATTO out at third 3b unassisted. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 7th - MARI walked. PIZZIGA grounded into double play 3b to 2b to 1b; MARI out on the play. CECHET struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 7th - FABIANI to lf for PIZZIGA. AVANCINI flied out to cf. SOSSI doubled to right center. MARUSSICH DA grounded out to 3b; SOSSI advanced to third. CLAUDIO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 8th - DELLA ROSA struck out swinging. TOMASIN struck out looking. CECCOTTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR ALPINA TRIEST 8th - VALIC walked. SARDOC reached on a fielder's choice; VALIC out at second p to ss. SARDOC advanced to second on a wild pitch. CATTO walked. DIAZ reached on a fielder's choice; CATTO out at second ss to 2b; SARDOC advanced to third. MARUSSICH MA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 9th - BUREI struck out swinging. GASPARINI tripled to right center. STABILE walked. STABILE advanced to second on a wild pitch; GASPARINI scored on a wild pitch. MARI struck out looking. FABIANI struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


JUNIOR ALPINA TRIEST 14, TIGER CERVIGNANO 7 (15-07-2012 at Opicina)
----------------------------------------------------------------------
TIGER CERVIGNANO.... 002 310 001  -  7  8  2
JUNIOR ALPINA TRIEST 540 041 00X  - 14 12  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TIGER CERVIGNANO - ZORZENON Diego; ZUIANI Michele(3); SAMUELE Luca(5) and
DELLA ROSA Giacomo. JUNIOR ALPINA TRIEST - TAMARO Andrea; MARUSIG Thomas(6) and
SARDOC Sebastiano.
Win-TAMARO Andrea  Save-MARUSIG Thomas  Loss-ZORZENON Diego  T-3:15  A-80
HR JAL - MARUSSICH Manuel.
Game notes:
Classificatore : TARGATO Valentino
HT : SERRA Adriano - VT : FONTANOT Denis
Comitato Nazionale Classificatori