Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

OASI.S CASTELFRANCO vs VALBRUNA ACCIAI VIC (15-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
OASI.S CASTELFRANCO at VALBRUNA ACCIAI VIC - Composite Box Score
15-07-2012 at Vicenza (Pomari)

OASI.S CASTELFRANCO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAPPIA cf 
SQUIZZATO dh 
ONGARATO dh 
MOREL ss 
GUEVARA 1b 
MEDINA 2b 
BRUNATI c 
MANCINI c 
SALVIATO FR rf 
CAPRARA 3b 
TONOLO lf 
PORCO p 
PIZZOLOTTO p 
STOCCO p 
STANGHERLIN p 
SALVIATO FI p 
Totals   42  15  23  12  21 

VALBRUNA ACCIAI VIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZIN cf 
CONTI lf/3b 
BUSACCHI 1b 
BEANE rf 
CASAROTTO dh 
MORO 3b 
PISTININZI ph/lf 
SARTORI ss 
GIUSTI c 
DE ANTONI S 2b 
BRAGHI p 
FERRARI p 
Totals   24  21  15 

OASI.S CASTELFRANCO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PORCO Santo W  5.0  18  21 
PIZZOLOTTO Nicoḷ   0.2 
STOCCO Ivano   0.1 
STANGHERLIN Leonardo   0.1 
SALVIATO Filippo   0.2 
 
VALBRUNA ACCIAI VIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRAGHI Massimo L  5.1  18  11  11  31  35 
FERRARI Alessandro   1.2  11  12 

Umpires - HP: RIZZO Claudio 1B: FIORITO Giuseppe
Start: 15:30 Time: 2:25 Attendance: 35
Game notes: Classificatore : FACCINI Tony HT : QUIRANTES Orlando - VT : DONA' Giovanni

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
OASI.S CASTELFRANCO at VALBRUNA ACCIAI VIC
15-07-2012 at Vicenza (Pomari)

OASI.S CASTELFRANCO starters: 31/cf ZAPPIA; 5/dh SQUIZZATO; 12/ss MOREL; 10/1b GUEVARA; 3/2b MEDINA; 9/c BRUNATI; 27/rf SALVIATO FR; 14/3b CAPRARA; 2/lf TONOLO; 13/p PORCO;

VALBRUNA ACCIAI VIC starters: 71/cf ZIN; 75/lf CONTI; 73/1b BUSACCHI; 77/rf BEANE; 87/dh CASAROTTO; 93/3b MORO; 51/ss SARTORI; 86/c GIUSTI; 69/2b DE ANTONI S; 94/p BRAGHI;

OASI.S CASTELFRANCO 1st - ZAPPIA struck out swinging. SQUIZZATO doubled down the rf line. MOREL flied out to cf; SQUIZZATO advanced to third. GUEVARA singled to right center, RBI; SQUIZZATO scored. GUEVARA advanced to second on a balk. GUEVARA advanced to third on a throwing error by p. Dropped foul ball, E2. MEDINA grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 1st - ZIN grounded out to 1b unassisted. CONTI struck out swinging. BUSACCHI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 2nd - BRUNATI singled to right field. SALVIATO FR singled up the middle; BRUNATI advanced to second. CAPRARA grounded into double play 2b to ss to 1b; SALVIATO FR out on the play; BRUNATI advanced to third. TONOLO grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 2nd - BEANE struck out looking. CASAROTTO grounded out to p, bunt. MORO reached on an error by ss. SARTORI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 3rd - ZAPPIA grounded out to ss. SQUIZZATO hit by pitch. MOREL doubled to left field; SQUIZZATO advanced to third. GUEVARA flied out to 2b. MEDINA intentionally walked. BRUNATI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 3rd - GIUSTI flied out to ss. DE ANTONI S lined out to ss. ZIN singled to center field. ZIN stole second. CONTI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 4th - SALVIATO FR singled to left field. CAPRARA singled through the right side; SALVIATO FR advanced to second. TONOLO out at first p to 2b, SAC; CAPRARA advanced to second; SALVIATO FR advanced to third. ZAPPIA grounded out to 3b. SQUIZZATO singled to right field, RBI; CAPRARA advanced to third; SALVIATO FR scored. MOREL grounded out to 3b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 4th - BUSACCHI fouled out to 1b. BEANE struck out swinging. CASAROTTO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 5th - GUEVARA doubled to right center. GUEVARA stole third. MEDINA struck out swinging. BRUNATI singled down the lf line, RBI; GUEVARA scored. SALVIATO FR reached on a fielder's choice; BRUNATI out at second 3b to 2b. CAPRARA singled to left center; SALVIATO FR advanced to third. CAPRARA advanced to second on a fielder's choice; SALVIATO FR out at home c to p to 3b to 1b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 5th - MORO singled through the right side. SARTORI walked; MORO advanced to second. GIUSTI grounded out to p unassisted, SAC; SARTORI advanced to second; MORO advanced to third. DE ANTONI S singled to pitcher. ZIN fouled out to 3b. CONTI walked, RBI; DE ANTONI S advanced to second; SARTORI advanced to third; MORO scored. BUSACCHI grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 6th - TONOLO singled to second base. TONOLO stole second. ZAPPIA hit by pitch. SQUIZZATO singled to third base, bunt; ZAPPIA advanced to second; TONOLO advanced to third. MOREL singled to left field, 2 RBI; SQUIZZATO advanced to second; ZAPPIA scored; TONOLO scored. GUEVARA singled to left field; MOREL advanced to second; SQUIZZATO advanced to third. MEDINA singled through the left side, 2 RBI; GUEVARA advanced to second; MOREL scored; SQUIZZATO scored. BRUNATI flied out to 2b. SALVIATO FR singled to second base, RBI; MEDINA advanced to second; GUEVARA scored. CAPRARA singled to center field, RBI; SALVIATO FR advanced to second; MEDINA scored. CAPRARA advanced to second on a passed ball; SALVIATO FR advanced to third on a passed ball. FERRARI to p for BRAGHI. TONOLO out at first p to 2b to 1b, RBI; CAPRARA advanced to third; SALVIATO FR scored. ZAPPIA singled to shortstop, RBI; CAPRARA scored. ZAPPIA advanced to second on a passed ball. SQUIZZATO singled to second base; ZAPPIA advanced to third. MOREL reached on a fielding error by cf, advanced to third on the error; SQUIZZATO scored, unearned; ZAPPIA scored, unearned. GUEVARA doubled down the lf line, RBI; MOREL scored, unearned. GUEVARA advanced to third on a passed ball. GUEVARA scored on a passed ball, unearned. MEDINA hit by pitch. BRUNATI struck out looking. 12 runs, 10 hits, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 6th - MANCINI to c for BRUNATI. PIZZOLOTTO to p for PORCO. BEANE grounded out to 3b. CASAROTTO struck out swinging. STOCCO to p for PIZZOLOTTO. PISTININZI pinch hit for MORO. PISTININZI lined out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 7th - CONTI to 3b. PISTININZI to lf. SALVIATO FR singled to right field. CAPRARA grounded out to 2b; SALVIATO FR advanced to second. TONOLO singled to left field, advanced to second on an error by lf; SALVIATO FR advanced to third. ZAPPIA struck out looking. ONGARATO to dh for SQUIZZATO. ONGARATO struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 7th - STANGHERLIN to p for STOCCO. SARTORI walked. GIUSTI flied out to lf. SALVIATO FI to p for STANGHERLIN. DE ANTONI S struck out swinging. ZIN flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


OASI.S CASTELFRANCO 15, VALBRUNA ACCIAI VIC 1 (15-07-2012 at Vicenza)
----------------------------------------------------------------------
OASI.S CASTELFRANCO. 100 11(12) 0 - 15 23  1
VALBRUNA ACCIAI VIC. 000 010    0 -  1  3  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: OASI.S CASTELFRANCO - PORCO Santo; PIZZOLOTTO Nicoḷ(6); STOCCO Ivano(6);
STANGHERLIN Leonardo(7); SALVIATO Filippo(7) and BRUNATI Michele; MANCINI Nicolo'.
VALBRUNA ACCIAI VIC - BRAGHI Massimo; FERRARI Alessandro(6) and GIUSTI Emilio.
Win-PORCO Santo  Loss-BRAGHI Massimo  T-2:25  A-35
Game notes:
Classificatore : FACCINI Tony
HT : QUIRANTES Orlando - VT : DONA' Giovanni
Comitato Nazionale Classificatori