Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BASEBALL TEAM VERONA vs OASI.S CASTELFRANCO (22-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
BASEBALL TEAM VERONA at OASI.S CASTELFRANCO - Composite Box Score
22-07-2012 at Catelfranco Veneto (S.Tantillo)

BASEBALL TEAM VERONA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZUMERLE dh 
MONDO cf 
BENETTI DI 3b 
ZUCCHET c 
BOTTARO ss 
BERTAGNA D lf/2b 
MAROGNA 2b/1b  10 
MODESTI rf 
TODESCHINI 1b 
DISARO' ph/lf 
SARTOR p 
TEBALDI p 
Totals   46  13  17  27  17 

OASI.S CASTELFRANCO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAPPIA c 
TONOLO cf 
MOREL ss 
GUEVARA 1b 
MEDINA 3b/2b 
SQUIZZATO 2b 
BRUNATI 3b 
SALVIATO FR rf 
CAPRARA dh 
CHECCHIN dh 
MANCINI lf 
PORCO p 
PIZZOLOTTO p 
FRISON p 
STANGHERLIN p 
COSTA p 
Totals   36  27  10 

BASEBALL TEAM VERONA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SARTOR Emanuele   4.2  21  24 
TEBALDI Rocco W  4.1  15  19 
 
OASI.S CASTELFRANCO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PORCO Santo L  3.0  16  19 
PIZZOLOTTO Nicoḷ   3.0  14  17 
FRISON Filippo   0.1 
STANGHERLIN Leonardo   1.1 
Daniele   1.1 

Umpires - HP: MAIORANO Giancarlo 1B: FALCONE Giuseppe
Start: 15:30 Time: 3:25 Attendance: 50
Game notes: Classificatori : FACCINI Tony - FUGA Barbara HT : DONA' Giovanni - VT : VINCO Gianfranco
PORCO faced 3 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
BASEBALL TEAM VERONA at OASI.S CASTELFRANCO
22-07-2012 at Catelfranco Veneto (S.Tantillo)

BASEBALL TEAM VERONA starters: 55/dh ZUMERLE; 12/cf MONDO; 19/3b BENETTI DI; 33/c ZUCCHET; 5/ss BOTTARO; 2/lf BERTAGNA D; 23/2b MAROGNA; 24/rf MODESTI; 21/1b TODESCHINI; 3/p SARTOR;

OASI.S CASTELFRANCO starters: 31/c ZAPPIA; 2/cf TONOLO; 12/ss MOREL; 10/1b GUEVARA; 3/3b MEDINA; 5/2b SQUIZZATO; 27/rf SALVIATO FR; 14/dh CAPRARA; 23/lf MANCINI; 13/p PORCO;

BASEBALL TEAM VERONA 1st - ZUMERLE tripled to right field. MONDO struck out swinging. BENETTI DI flied out to ss; ZUMERLE scored on a throwing error by ss. ZUCCHET singled to pitcher. BOTTARO walked; ZUCCHET advanced to second. BERTAGNA D singled down the rf line; BOTTARO advanced to second; ZUCCHET advanced to third. MAROGNA singled to right field, 2 RBI; BERTAGNA D advanced to third; BOTTARO scored; ZUCCHET scored. MODESTI flied out to rf. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 1st - ZAPPIA grounded out to 2b. TONOLO singled to left field. TONOLO advanced to second on a passed ball. MOREL grounded out to ss; TONOLO advanced to third, scored on a throwing error by 1b, unearned. GUEVARA grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 2nd - TODESCHINI singled to center field. ZUMERLE reached on a fielder's choice; TODESCHINI out at second ss to 2b. ZUMERLE stole second. MONDO walked. BENETTI DI flied out to cf. ZUCCHET flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 2nd - MEDINA walked. SQUIZZATO reached on a fielder's choice; MEDINA out at second 3b to 2b. SALVIATO FR flied out to cf. CAPRARA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 3rd - BOTTARO grounded out to ss. BERTAGNA D struck out looking. MAROGNA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 3rd - MANCINI singled to left field. MANCINI out at second p to 1b to ss, caught stealing. ZAPPIA grounded out to 3b. TONOLO walked. MOREL reached on a fielder's choice; TONOLO out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 4th - MODESTI singled to center field. TODESCHINI singled to right field; MODESTI advanced to second. ZUMERLE hit by pitch; TODESCHINI advanced to second; MODESTI advanced to third. PIZZOLOTTO to p for PORCO. MONDO walked, RBI; ZUMERLE advanced to second; TODESCHINI advanced to third; MODESTI scored. BENETTI DI singled down the lf line, advanced to second on an error by lf, RBI; MONDO scored, unearned; ZUMERLE scored; TODESCHINI scored. ZUCCHET fouled out to 3b. BOTTARO walked. BERTAGNA D flied out to lf. MAROGNA grounded out to 2b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 4th - GUEVARA doubled to right field. MEDINA doubled to right field, RBI; GUEVARA scored. SQUIZZATO fouled out to 3b. SALVIATO FR singled to center field; MEDINA advanced to third. CAPRARA reached on a fielder's choice, RBI; SALVIATO FR out at second 3b to 2b; MEDINA scored. CHECCHIN to dh for CAPRARA. MANCINI struck out looking. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 5th - MEDINA to 2b. BRUNATI to 3b for SQUIZZATO. MODESTI struck out looking. DISARO' pinch hit for TODESCHINI. DISARO' popped up to p. ZUMERLE walked. ZUMERLE stole second. MONDO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 5th - BERTAGNA D to 2b. MAROGNA to 1b. DISARO' to lf. ZAPPIA grounded out to 3b. TONOLO singled through the left side. MOREL singled to center field; TONOLO advanced to second. GUEVARA flied out to ss. MEDINA hit by pitch; MOREL advanced to second; TONOLO advanced to third. BRUNATI singled to shortstop, 2 RBI; MEDINA advanced to second; MOREL scored; TONOLO scored. TEBALDI to p for SARTOR. SALVIATO FR walked; BRUNATI advanced to second; MEDINA advanced to third. CHECCHIN walked, RBI; SALVIATO FR advanced to second; BRUNATI advanced to third; MEDINA scored. MANCINI out at first 1b to p. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 6th - BENETTI DI grounded out to p. ZUCCHET homered to right field, RBI. BOTTARO grounded out to p unassisted. BERTAGNA D singled to center field. MAROGNA reached on a throwing error by 3b, advanced to third on the error; BERTAGNA D scored, unearned. MODESTI singled to center field, RBI; MAROGNA scored, unearned. MODESTI stole second. DISARO' flied out to rf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 6th - ZAPPIA grounded out to 2b. TONOLO grounded out to p. MOREL flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 7th - FRISON to p for PIZZOLOTTO. ZUMERLE doubled to left field. MONDO singled to left field; ZUMERLE advanced to third. BENETTI DI doubled to left field, advanced to third on the throw, 2 RBI; MONDO scored; ZUMERLE scored. ZUCCHET grounded out to 2b. BOTTARO singled to right field, RBI; BENETTI DI scored. STANGHERLIN to p for FRISON. BOTTARO stole second. BERTAGNA D struck out swinging. MAROGNA singled to shortstop; BOTTARO advanced to third. MODESTI walked; MAROGNA advanced to second. DISARO' struck out swinging. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 7th - GUEVARA grounded out to 3b. MEDINA popped up to 3b. BRUNATI reached on an error by 1b, assist by ss. BRUNATI advanced to second on a wild pitch. SALVIATO FR flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 8th - ZUMERLE reached on a fielding error by rf, advanced to second on the error. MONDO reached on a fielder's choice; ZUMERLE out at third ss to 3b. BENETTI DI struck out swinging. COSTA to p for STANGHERLIN. MONDO advanced to second on a passed ball. ZUCCHET walked. BOTTARO flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 8th - CHECCHIN walked. MANCINI struck out swinging. ZAPPIA struck out swinging. TONOLO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 9th - BERTAGNA D singled to second base. BERTAGNA D advanced to second on a wild pitch. MAROGNA grounded out to 1b unassisted; BERTAGNA D advanced to third. MODESTI grounded out to p. DISARO' grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S CASTELFRANCO 9th - MOREL walked. MOREL advanced to second on a wild pitch. GUEVARA popped up to 1b. MEDINA homered to left field, 2 RBI; MOREL scored. BRUNATI grounded out to p. SALVIATO FR struck out looking. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BASEBALL TEAM VERONA 13, OASI.S CASTELFRANCO 8 (22-07-2012 at Catelfranco Veneto)
----------------------------------------------------------------------
BASEBALL TEAM VERONA 300 403 300  - 13 17  2
OASI.S CASTELFRANCO. 100 230 002  -  8  9  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BASEBALL TEAM VERONA - SARTOR Emanuele; TEBALDI Rocco(5) and ZUCCHET Pedro H..
OASI.S CASTELFRANCO - PORCO Santo; PIZZOLOTTO Nicoḷ(4); FRISON Filippo(7);
STANGHERLIN Leonardo(7); Daniele(8) and ZAPPIA Massimiliano.
Win-TEBALDI Rocco  Loss-PORCO Santo  T-3:25  A-50
HR VER - ZUCCHET Pedro H..
HR DRA - MEDINA Jesus Alberto.
Game notes:
Classificatori : FACCINI Tony - FUGA Barbara
HT : DONA' Giovanni - VT : VINCO Gianfranco

PORCO faced 3 batters in the 4th.
Comitato Nazionale Classificatori