Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

TIGER CERVIGNANO vs BASEBALL TEAM VERONA (01-09-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
TIGER CERVIGNANO at BASEBALL TEAM VERONA - Composite Box Score
01-09-2012 at Verona (Gavagnin)

TIGER CERVIGNANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARI dh/2b 
STABILE 2b 
ZUIANI L 1b 
FELIX cf 
PIZZIGA 1b/3b 
ZUIANI M p 
DUBSKY lf 
DELLA ROSA c 
TOMASIN rf 
CECCOTTI 3b/2b 
BUREI ss 
ZORZENON p 
PETRALIA p 
Totals   31  22 

BASEBALL TEAM VERONA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZUMERLE dh 
MONDO cf 
BENETTI DI 3b 
ZUCCHET c 
BOTTARO ss 
BORSI 1b  12 
MAROGNA 2b 
MODESTI rf 
DISARO' lf 
BERTAGNA S p 
BERTAGNA D p 
Totals   37  14  16  12  24  10 

TIGER CERVIGNANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZORZENON Diego L  5.1  23  30 
PETRALIA Simone   1.0  10  13 
ZUIANI Michele   1.0 
 
BASEBALL TEAM VERONA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTAGNA Stefano   4.0  19  23 
BERTAGNA Davide W  4.0  12  13 

Umpires - HP: CASER Andrea 1B: GIRECCI Andrea
Start: 16:00 Time: 3:10 Attendance: 18
Game notes: Classificatori : COLOMBARI Giannina - ALDEGHERI Annalisa HT : VINCO G. - VT : FONTANOT D.
BERTAGNA S faced 2 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
TIGER CERVIGNANO at BASEBALL TEAM VERONA
01-09-2012 at Verona (Gavagnin)

TIGER CERVIGNANO starters: 5/dh MARI; 25/2b STABILE; 18/cf FELIX; 3/1b PIZZIGA; 98/lf DUBSKY; 1/c DELLA ROSA; 24/rf TOMASIN; 10/3b CECCOTTI; 27/ss BUREI; 33/p ZORZENON;

BASEBALL TEAM VERONA starters: 55/dh ZUMERLE; 12/cf MONDO; 19/3b BENETTI DI; 33/c ZUCCHET; 5/ss BOTTARO; 25/1b BORSI; 23/2b MAROGNA; 24/rf MODESTI; 7/lf DISARO'; 44/p BERTAGNA S;

TIGER CERVIGNANO 1st - MARI struck out looking. STABILE grounded out to ss. FELIX singled to left field. FELIX stole second. PIZZIGA singled to left field, RBI; FELIX scored. DUBSKY walked; PIZZIGA advanced to second. DELLA ROSA flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 1st - ZUMERLE walked. MONDO singled to right field; ZUMERLE advanced to second. BENETTI DI walked; MONDO advanced to second; ZUMERLE advanced to third. ZUCCHET reached on a throwing error by 2b, grounded out to 1b unassisted, RBI; BENETTI DI advanced to second; MONDO advanced to third; ZUMERLE scored. BOTTARO singled to left field, RBI; BENETTI DI advanced to third; MONDO scored. BORSI hit by pitch; BOTTARO advanced to second. MAROGNA reached on a fielder's choice; BORSI advanced to second on a fielder's choice; BOTTARO advanced to third on a fielder's choice; BENETTI DI out at home 3b to c. MODESTI singled to center field, RBI; MAROGNA advanced to second; BORSI advanced to third, out at home cf to c; BOTTARO scored, unearned. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 2nd - TOMASIN fouled out to 1b. CECCOTTI struck out swinging, out at first c to 1b. BUREI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 2nd - DISARO' walked. ZUMERLE flied out to 1b. MONDO popped up to 1b. DISARO' stole second. BENETTI DI reached on an error by 2b; DISARO' advanced to third. ZUCCHET grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 3rd - MARI struck out swinging. STABILE walked. FELIX singled through the left side; STABILE advanced to second. PIZZIGA reached on a fielding error by rf; FELIX advanced to second; STABILE advanced to third. DUBSKY flied out to rf. DELLA ROSA flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 3rd - BOTTARO doubled to left field. BORSI singled through the left side; BOTTARO advanced to third. MAROGNA reached on a fielder's choice, RBI; BORSI out at second ss to 2b; BOTTARO scored. MODESTI flied out to lf. MAROGNA stole second. DISARO' struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 4th - TOMASIN grounded out to 3b. CECCOTTI doubled to left field. BUREI singled to third base, bunt; CECCOTTI advanced to third. BUREI stole second. MARI struck out swinging. STABILE singled to center field, RBI; BUREI advanced to third; CECCOTTI scored. FELIX fouled out to 1b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 4th - ZUMERLE grounded out to ss. MONDO flied out to cf. BENETTI DI walked. ZUCCHET flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 5th - PIZZIGA walked. DUBSKY walked; PIZZIGA advanced to second. BERTAGNA D to p for BERTAGNA S. DELLA ROSA reached on a fielder's choice; DUBSKY advanced to second on a fielder's choice, advanced to third; PIZZIGA advanced to third on an error by 3b, assist by 1b, scored on the error. TOMASIN flied out to lf, SF, RBI; DUBSKY scored, unearned. CECCOTTI struck out looking. BUREI grounded out to 2b. 2 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 5th - BOTTARO doubled through the left side. BORSI singled through the left side; BOTTARO advanced to third. MAROGNA grounded into double play p to ss to 1b; BORSI out on the play. MODESTI struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

TIGER CERVIGNANO 6th - MARI grounded out to 3b. STABILE grounded out to p. FELIX grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 6th - DISARO' singled to third base. ZUMERLE lined out to ss. DISARO' advanced to second on a wild pitch. MONDO walked. BENETTI DI hit by pitch; MONDO advanced to second; DISARO' advanced to third. PETRALIA to p for ZORZENON. BENETTI DI advanced to second on a wild pitch; MONDO advanced to third on a wild pitch; DISARO' scored on a wild pitch. ZUCCHET intentionally walked. BOTTARO walked, RBI; ZUCCHET advanced to second; BENETTI DI advanced to third; MONDO scored. BORSI singled up the middle, RBI; BOTTARO advanced to second; ZUCCHET advanced to third; BENETTI DI scored. MAROGNA fouled out to 1b. MODESTI singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; BORSI advanced to third; BOTTARO scored; ZUCCHET scored. MODESTI advanced to third on a wild pitch; BORSI scored on a wild pitch. DISARO' singled to center field, RBI; MODESTI scored. ZUMERLE singled to left field; DISARO' advanced to second. MONDO reached on a fielder's choice; ZUMERLE out at second ss to 2b. 7 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 7th - PIZZIGA fouled out to 2b. DUBSKY grounded out to 3b. DELLA ROSA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 7th - ZUIANI L to 1b for STABILE. PIZZIGA to 3b. CECCOTTI to 2b. BENETTI DI singled to left field. ZUCCHET flied out to lf. BOTTARO reached on a fielder's choice; BENETTI DI advanced to second on a throwing error by 2b. BORSI singled to left field; BOTTARO advanced to second; BENETTI DI advanced to third. MAROGNA walked, RBI; BORSI advanced to second; BOTTARO advanced to third; BENETTI DI scored, unearned. MARI to 2b. ZUIANI M to p for PIZZIGA. CECCOTTI to 3b. / for PETRALIA. MODESTI reached on a fielder's choice, RBI; MAROGNA advanced to second on a fielder's choice; BORSI out at third 3b unassisted; BOTTARO scored, unearned. DISARO' struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

TIGER CERVIGNANO 8th - TOMASIN fouled out to 1b. CECCOTTI flied out to rf. BUREI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 8th - ZUMERLE singled to left field. MONDO walked; ZUMERLE advanced to second. BENETTI DI singled to right field; MONDO advanced to second; ZUMERLE advanced to third. ZUCCHET flied out to lf, SF, RBI; ZUMERLE scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


BASEBALL TEAM VERONA 14, TIGER CERVIGNANO 4 (01-09-2012 at Verona)
----------------------------------------------------------------------
TIGER CERVIGNANO.... 100 120 00 -  4  6  3
BASEBALL TEAM VERONA 301 007 21 - 14 16  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TIGER CERVIGNANO - ZORZENON Diego; PETRALIA Simone(6); ZUIANI Michele(7) and
DELLA ROSA Giacomo. BASEBALL TEAM VERONA - BERTAGNA Stefano; BERTAGNA Davide(5) and
ZUCCHET Pedro H..
Win-BERTAGNA Davide  Loss-ZORZENON Diego  T-3:10  A-18
Game notes:
Classificatori : COLOMBARI Giannina - ALDEGHERI Annalisa
HT : VINCO G. - VT : FONTANOT D.

BERTAGNA S faced 2 batters in the 5th.
Comitato Nazionale Classificatori