Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD STARANZANO DUCK vs VALBRUNA ACCIAI VIC (02-09-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD STARANZANO DUCK at VALBRUNA ACCIAI VIC - Composite Box Score
02-09-2012 at Vicenza (Pomari)

ASD STARANZANO DUCK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FABBRO ss 
RUSSI ph/lf 
NICASSIO 3b 
SERRA P c 
BERTOGNA cf 
BERTOLOTTI rf 
COSOLI 2b/ss 
PORTELLI D 1b  10 
PORTELLI M lf/2b 
GALOVICS p 
BONACCORSI p 
Totals   36  11  10  24  15 

VALBRUNA ACCIAI VIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZIN cf 
CONTI lf 
BUSACCHI 1b/3b 
BEANE dh/rf 
SANSON ss 
RANCAN ss 
MORO 3b/p 
CASAROTTO N rf/p 
FERRARI c  10 
DE ANTONI S 2b 
ERLE 2b 
SARTORI p 
Totals   37  11  13  27 

ASD STARANZANO DUCK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GALOVICS Patrick L  2.1  15  15 
BONACCORSI Matteo   5.2  22  27  10 
 
VALBRUNA ACCIAI VIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SARTORI Fabio   3.0  15  21 
CASAROTTO Nicola   1.2  11 
MORO Luca W  4.1  17  18 

Umpires - HP: PEGORARO Franco 1B: COSTA Marco
Start: 11:00 Time: 3:20 Attendance: 20
Game notes: Classificatore : FACCINI Tony HT : QUIRANTES T. Orlando - VT : MIANI Luciano
SARTORI faced 5 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD STARANZANO DUCK at VALBRUNA ACCIAI VIC
02-09-2012 at Vicenza (Pomari)

ASD STARANZANO DUCK starters: 14/ss FABBRO; 39/3b NICASSIO; 18/c SERRA P; 28/cf BERTOGNA; 48/rf BERTOLOTTI; 32/2b COSOLI; 25/1b PORTELLI D; 9/lf PORTELLI M; 52/p GALOVICS;

VALBRUNA ACCIAI VIC starters: 71/cf ZIN; 75/lf CONTI; 73/1b BUSACCHI; 77/dh BEANE; 83/ss SANSON; 93/3b MORO; 87/rf CASAROTTO N; 90/c FERRARI; 69/2b DE ANTONI S; 51/p SARTORI;

ASD STARANZANO DUCK 1st - FABBRO singled to shortstop. NICASSIO reached on a fielder's choice; FABBRO out at second 2b unassisted. NICASSIO stole second. SERRA P singled through the left side; NICASSIO advanced to third. BERTOGNA hit by pitch; SERRA P advanced to second. BERTOLOTTI struck out swinging. COSOLI flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 1st - ZIN singled to left center. ZIN out at second c to ss, caught stealing. CONTI struck out swinging. BUSACCHI reached on a fielding error by cf. BEANE fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 2nd - PORTELLI D flied out to cf. PORTELLI M walked. GALOVICS singled to right center; PORTELLI M advanced to third. FABBRO reached on a fielder's choice; GALOVICS out at second 3b to 2b. FABBRO stole second. NICASSIO flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 2nd - SANSON reached on a throwing error by ss. MORO singled to right field; SANSON advanced to third. MORO advanced to second on a fielder's choice; SANSON scored on an error by 3b, assist by c, unearned. CASAROTTO N singled to right field; MORO advanced to third. FERRARI reached on a fielder's choice, RBI; CASAROTTO N out at second 3b to 2b; MORO scored. DE ANTONI S struck out looking. FERRARI stole second. ZIN singled up the middle, RBI; FERRARI scored, unearned. CONTI reached on a fielder's choice; ZIN out at second ss to 2b. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 3rd - SERRA P struck out swinging. BERTOGNA walked. BERTOLOTTI singled through the right side; BERTOGNA advanced to second. COSOLI struck out swinging. BERTOGNA stole third. PORTELLI D struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 3rd - BUSACCHI flied out to lf. BEANE tripled to right center. SANSON reached on an error by 3b. MORO doubled down the lf line, 2 RBI; SANSON scored, unearned; BEANE scored. BONACCORSI to p for GALOVICS. CASAROTTO N singled to first base. FERRARI singled through the right side, RBI; CASAROTTO N advanced to third; MORO scored. FERRARI stole second. DE ANTONI S walked. ZIN singled to center field, 2 RBI; DE ANTONI S advanced to second; FERRARI scored; CASAROTTO N scored. CONTI singled to shortstop; ZIN advanced to second; DE ANTONI S out at second ss unassisted. BUSACCHI singled to third base; CONTI advanced to second; ZIN advanced to third. BEANE hit by pitch, RBI; BUSACCHI advanced to second; CONTI advanced to third; ZIN scored, unearned. BEANE advanced to second on a wild pitch; BUSACCHI advanced to third on a wild pitch; CONTI scored on a wild pitch, unearned. SANSON flied out to rf. 7 runs, 7 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 4th - PORTELLI M walked. BONACCORSI walked; PORTELLI M advanced to second. FABBRO walked; BONACCORSI advanced to second; PORTELLI M advanced to third. NICASSIO reached on an error by 3b, RBI; FABBRO advanced to second; BONACCORSI advanced to third; PORTELLI M scored. SERRA P singled to left field, RBI; NICASSIO advanced to second; FABBRO advanced to third; BONACCORSI scored. BEANE to rf. CASAROTTO N to p. / for SARTORI. BERTOGNA struck out swinging. BERTOLOTTI flied out to lf, SF, RBI; FABBRO scored, unearned. NICASSIO stole third. COSOLI walked; SERRA P advanced to second. PORTELLI D reached on a fielder's choice; COSOLI advanced to second on a fielder's choice; SERRA P out at second ss unassisted. 3 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 4th - MORO grounded out to ss. CASAROTTO N grounded out to 3b. FERRARI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 5th - PORTELLI M walked. PORTELLI M advanced to second on a wild pitch. BONACCORSI walked. FABBRO hit by pitch; BONACCORSI advanced to second; PORTELLI M advanced to third. NICASSIO reached on a fielder's choice, RBI; FABBRO advanced to second; BONACCORSI out at third 3b unassisted; PORTELLI M scored. SERRA P walked; NICASSIO advanced to second; FABBRO advanced to third. BERTOGNA struck out looking. BERTOLOTTI walked, RBI; SERRA P advanced to second; NICASSIO advanced to third; FABBRO scored. BUSACCHI to 3b. BEANE to 1b. MORO to p. CASAROTTO N to rf. COSOLI singled to right field, RBI; BERTOLOTTI advanced to second; SERRA P advanced to third; NICASSIO scored. PORTELLI D grounded out to ss. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 5th - DE ANTONI S struck out swinging. ZIN grounded out to p, bunt. CONTI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 6th - PORTELLI M flied out to lf. BONACCORSI struck out swinging. FABBRO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 6th - BUSACCHI singled down the rf line. BEANE grounded into double play ss to 2b to 1b; BUSACCHI out on the play. SANSON grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 7th - ERLE to 2b for DE ANTONI S. NICASSIO reached on a throwing error by p. SERRA P flied out to lf. BERTOGNA flied out to rf. NICASSIO stole second. BERTOLOTTI singled to shortstop; NICASSIO advanced to third. RANCAN to ss for SANSON. COSOLI walked; BERTOLOTTI advanced to second. PORTELLI D flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 7th - MORO grounded out to ss. CASAROTTO N singled to third base, bunt. FERRARI walked; CASAROTTO N advanced to second. ERLE grounded out to p, SAC; FERRARI advanced to second; CASAROTTO N advanced to third. CASAROTTO N stole home. ZIN grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 8th - PORTELLI M singled down the lf line. BONACCORSI reached on a fielder's choice; PORTELLI M out at second ss to 2b. RUSSI pinch hit for FABBRO. RUSSI struck out swinging. NICASSIO flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 8th - RUSSI to lf. COSOLI to ss. PORTELLI M to 2b. CONTI flied out to 3b. BUSACCHI walked. BEANE reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; BUSACCHI out at second p to ss. RANCAN reached on an error by ss. MORO fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD STARANZANO DUCK 9th - SERRA P fouled out to 3b. BERTOGNA grounded out to ss. BERTOLOTTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


VALBRUNA ACCIAI VIC 11, ASD STARANZANO DUCK 6 (02-09-2012 at Vicenza)
----------------------------------------------------------------------
ASD STARANZANO DUCK. 000 330 000  -  6  8  6
VALBRUNA ACCIAI VIC. 037 000 10X  - 11 13  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD STARANZANO DUCK - GALOVICS Patrick; BONACCORSI Matteo(3) and SERRA Pierpaolo.
VALBRUNA ACCIAI VIC - SARTORI Fabio; CASAROTTO Nicola(4); MORO Luca(5) and FERRARI Alessandro.
Win-MORO Luca  Loss-GALOVICS Patrick  T-3:20  A-20
Game notes:
Classificatore : FACCINI Tony
HT : QUIRANTES T. Orlando - VT : MIANI Luciano

SARTORI faced 5 batters in the 4th.
Comitato Nazionale Classificatori