Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BC FOGGIA vs POLISPORTIVA PADULE (12-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC FOGGIA at POLISPORTIVA PADULE - Composite Box Score
12-05-2012 at Sesto Fiorentino (Togliatti)

ASD BC FOGGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMATO cf 
MIGLIOZZI lf 
CORBO 2b/p 
CONFLENTI rf 
IACOVELLI V 1b 
POMPILIO 3b/2b 
STRIPPOLI A dh 
STRIPPOLI S 2b 
CARBONE 3b 
BOVE c 
C.VENTURA ss 
LOPEZ ph/2b 
ROMANI p 
Totals   37  11  24 

POLISPORTIVA PADULE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FOCCHI lf/cf 
NERI 2b 
SORRI 2b 
GOZZINI cf 
SIGNORINI rf 
PINTO 3b 
PARRI 1b  11 
LUMINI dh 
GUASTI dh 
ANDREINI c 
GUERRI rf 
ROSATI rf/lf 
LABARDI ss 
PARRINI ss 
LENZERINI p 
SPIGNESE p 
PERELLA p 
MAGNELLI p 
Totals   37  12  27  17 

ASD BC FOGGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ROMANI Lorenzo L  3.2  19  24 
CORBO Michele   4.1  18  23 
 
POLISPORTIVA PADULE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LENZERINI G. Denny W  5.0  21  22 
SPIGNESE Shirab   2.1 
PERELLA Riccardo   0.2 
MAGNELLI Andrea   1.0 

Umpires - HP: ROMANO Emanuele 1B: MALENTACCHI Mauro
Start: 20:30 Time: 3:15 Attendance: 70
Game notes: Classificatori : NATALIZI BALDI Valter - CAPANNI Manola HT : PIERI Lorenzo - VT : STRIPPOLI Salvatore

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC FOGGIA at POLISPORTIVA PADULE
12-05-2012 at Sesto Fiorentino (Togliatti)

ASD BC FOGGIA starters: 7/cf D'AMATO; 13/lf MIGLIOZZI; 12/2b CORBO; 21/rf CONFLENTI; 11/1b IACOVELLI V; 2/3b POMPILIO; 65/dh STRIPPOLI A; 4/c BOVE; 40/ss C.VENTURA; 19/p ROMANI;

POLISPORTIVA PADULE starters: 43/lf FOCCHI; 9/2b NERI; 22/cf GOZZINI; 55/3b PINTO; 44/1b PARRI; 69/dh LUMINI; 33/c ANDREINI; 4/rf GUERRI; 8/ss LABARDI; 23/p LENZERINI;

ASD BC FOGGIA 1st - D'AMATO singled through the left side. MIGLIOZZI grounded into double play p to ss to 1b; D'AMATO out on the play. CORBO reached on an error by ss. CONFLENTI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 1st - FOCCHI flied out to cf. NERI singled through the right side. NERI stole second. GOZZINI singled to right field, RBI; NERI scored. PINTO flied out to cf. PARRI grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 2nd - IACOVELLI V struck out looking. POMPILIO reached on a throwing error by 3b. STRIPPOLI A grounded out to 2b; POMPILIO advanced to second. BOVE grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 2nd - LUMINI walked. LUMINI stole second. ANDREINI walked. ANDREINI stole second; LUMINI stole third. GUERRI struck out swinging. LABARDI grounded out to 1b unassisted, RBI; ANDREINI advanced to third; LUMINI scored. FOCCHI grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 3rd - C.VENTURA doubled to right field. D'AMATO grounded out to 3b; C.VENTURA advanced to third. C.VENTURA out at third p to 3b. MIGLIOZZI singled through the right side. MIGLIOZZI stole second. CORBO singled to third base, out at second 3b to 1b to c to ss, RBI; MIGLIOZZI scored. 1 run, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 3rd - NERI singled to center field. NERI stole second. GOZZINI grounded out to 2b; NERI advanced to third. NERI scored on a wild pitch. PINTO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. PARRI grounded out to p; PINTO advanced to third. LUMINI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 4th - CONFLENTI singled to third base. IACOVELLI V grounded out to 3b; CONFLENTI advanced to second. POMPILIO singled to third base; CONFLENTI advanced to third. STRIPPOLI A reached on a fielder's choice; POMPILIO advanced to second on a fielder's choice, out at third lf to 3b; CONFLENTI scored on a throwing error by p, unearned. BOVE grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 4th - ANDREINI walked. ANDREINI stole second. ANDREINI stole third. GUERRI struck out swinging. LABARDI struck out swinging. FOCCHI reached on an error by 3b; ANDREINI scored, unearned. NERI reached on catcher's interference; FOCCHI advanced to second. GOZZINI reached on a fielding error by lf, advanced to second on the error; NERI advanced to third; FOCCHI scored, unearned. PINTO doubled to left center, 2 RBI; GOZZINI scored, unearned; NERI scored, unearned. PARRI singled through the right side, RBI; PINTO scored, unearned. LUMINI hit by pitch; PARRI advanced to second. CORBO to p. STRIPPOLI S to 2b for STRIPPOLI A. / for ROMANI. LUMINI advanced to second on a wild pitch; PARRI advanced to third on a wild pitch. ANDREINI walked. GUERRI struck out looking. 5 runs, 2 hits, 3 errors, 3 LOB.

ASD BC FOGGIA 5th - C.VENTURA struck out looking. D'AMATO singled to shortstop. MIGLIOZZI doubled to center field, RBI; D'AMATO scored. MIGLIOZZI advanced to third on a wild pitch. CORBO flied out to cf, SF, RBI; MIGLIOZZI scored. CONFLENTI grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 5th - LABARDI walked. FOCCHI singled up the middle; LABARDI advanced to third. FOCCHI stole second. NERI hit by pitch. NERI advanced to second on a wild pitch; FOCCHI advanced to third on a wild pitch; LABARDI scored on a wild pitch. GOZZINI singled through the right side, advanced to second on the throw, 2 RBI; NERI scored; FOCCHI scored. PINTO popped up to 2b. PARRI grounded out to 3b. GOZZINI advanced to third on a balk. LUMINI walked. ANDREINI hit by pitch; LUMINI advanced to second. ROSATI to rf for GUERRI. ROSATI popped up to 3b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD BC FOGGIA 6th - SPIGNESE to p for LENZERINI. IACOVELLI V flied out to cf. POMPILIO flied out to cf. STRIPPOLI S struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 6th - LABARDI struck out swinging, out at first c to 1b. FOCCHI flied out to ss. NERI singled to shortstop. SORRI to 2b for NERI. GOZZINI flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 7th - PARRINI to ss for LABARDI. BOVE popped up to 3b. C.VENTURA singled to left field. C.VENTURA stole second. D'AMATO grounded out to p. MIGLIOZZI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 7th - POMPILIO to 2b. CARBONE to 3b for STRIPPOLI S. PINTO doubled to left field. PARRI flied out to cf; PINTO advanced to third. GUASTI to dh for LUMINI. GUASTI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; PINTO scored, unearned. ANDREINI grounded out to p; GUASTI advanced to third. ROSATI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 8th - CORBO hit by pitch. CONFLENTI reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 2b; CORBO out at second 3b to 2b. PERELLA to p for SPIGNESE. IACOVELLI V singled to center field; CONFLENTI advanced to third. POMPILIO struck out swinging. CARBONE hit by pitch; IACOVELLI V advanced to second. BOVE singled to left field, 2 RBI; CARBONE advanced to third; IACOVELLI V scored, unearned; CONFLENTI scored, unearned. BOVE stole second. LOPEZ pinch hit for C.VENTURA. LOPEZ grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 8th - POMPILIO to ss. LOPEZ to 2b. PARRINI lined out to 2b. FOCCHI flied out to lf. SORRI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 9th - FOCCHI to cf. SIGNORINI to rf for GOZZINI. ROSATI to lf. MAGNELLI to p for PERELLA. D'AMATO flied out to 2b. MIGLIOZZI grounded out to ss. CORBO walked. CONFLENTI reached on a throwing error by ss; CORBO advanced to third. CONFLENTI advanced to second on a fielder's choice. CONFLENTI advanced to third on a passed ball; CORBO scored on a passed ball, unearned. IACOVELLI V fouled out to 1b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


POLISPORTIVA PADULE 12, ASD BC FOGGIA 7 (12-05-2012 at Sesto Fiorentino)
----------------------------------------------------------------------
ASD BC FOGGIA....... 001 120 021  -  7 11  5
POLISPORTIVA PADULE. 111 530 10X  - 12  9  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD BC FOGGIA - ROMANI Lorenzo; CORBO Michele(4) and BOVE Ettore.
POLISPORTIVA PADULE - LENZERINI G. Denny; SPIGNESE Shirab(6); PERELLA Riccardo(8);
MAGNELLI Andrea(9) and ANDREINI Marco.
Win-LENZERINI G. Denny  Loss-ROMANI Lorenzo  T-3:15  A-70
Game notes:
Classificatori : NATALIZI BALDI Valter - CAPANNI Manola
HT : PIERI Lorenzo - VT : STRIPPOLI Salvatore
Comitato Nazionale Classificatori