Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JOLLY ROGER BC vs MATINO BASEBALL (12-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
JOLLY ROGER BC at MATINO BASEBALL - Composite Box Score
12-05-2012 at Matino (Comunale)

JOLLY ROGER BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CIANI lf 
VITILLO cf 
TONIAZZI rf 
DEL MECIO dh/p 
ATTRITI c 
GABRIELLI 1b 
SONNINI 2b 
VALERI 3b 
AREZZINI ss 
LENZI p 
Totals   41  12  27 

MATINO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DE CESARIO R cf 
MOLLE lf 
GUILLERMO ss 
PROTOPAPA 3b 
PERDICCHIA dh 
CASTRI' c 
DE CESARIO S 2b 
CALZOLARO 1b 
PANTALEO A rf 
FELLINE p 
FALZETTI p 
Totals   35  27 

JOLLY ROGER BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LENZI Massimiliano   4.1  18  19 
DEL MECIO Alessandro W  4.2  17  28 
 
MATINO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FELLINE Andrea   6.0  23  25 
FALZETTI Paolo L  3.0  18  19 

Umpires - HP: LEZZI 1B: PINTO
Start: 20:30 Time: 3:10 Attendance: 80
Game notes: Classificatore : DELLE CASTELLE Antonio HT : MERENDA G. - VT : ROLLO P.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
JOLLY ROGER BC at MATINO BASEBALL
12-05-2012 at Matino (Comunale)

JOLLY ROGER BC starters: 8/lf CIANI; 33/cf VITILLO; 10/rf TONIAZZI; 99/dh DEL MECIO; 29/c ATTRITI; 18/1b GABRIELLI; 4/2b SONNINI; 12/3b VALERI; 41/ss AREZZINI; 21/p LENZI;

MATINO BASEBALL starters: 28/cf DE CESARIO R; 39/lf MOLLE; 42/ss GUILLERMO; 38/3b PROTOPAPA; 37/dh PERDICCHIA; 35/c CASTRI'; 26/2b DE CESARIO S; 27/1b CALZOLARO; 29/rf PANTALEO A; 34/p FELLINE;

JOLLY ROGER BC 1st - CIANI struck out swinging. VITILLO struck out swinging. TONIAZZI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 1st - DE CESARIO R flied out to rf. MOLLE fouled out to c. GUILLERMO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 2nd - DEL MECIO struck out swinging. ATTRITI flied out to rf. GABRIELLI singled to left field. GABRIELLI advanced to second on a wild pitch. SONNINI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 2nd - PROTOPAPA flied out to 2b. PERDICCHIA singled to right field. CASTRI' struck out swinging. DE CESARIO S out at first 2b to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 3rd - VALERI singled to second base. AREZZINI struck out swinging. CIANI grounded into double play 2b to ss to 1b; VALERI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 3rd - CALZOLARO grounded out to 1b unassisted. PANTALEO A singled to first base. PANTALEO A stole second. DE CESARIO R grounded out to ss; PANTALEO A advanced to third. MOLLE singled to left field, RBI; PANTALEO A scored. GUILLERMO flied out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 4th - VITILLO grounded out to 2b. TONIAZZI singled to right field. DEL MECIO flied out to lf. ATTRITI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 4th - PROTOPAPA grounded out to p. PERDICCHIA flied out to 1b. CASTRI' lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 5th - GABRIELLI doubled to center field. SONNINI grounded out to ss. VALERI walked. AREZZINI struck out swinging. CIANI singled to shortstop; VALERI advanced to second; GABRIELLI advanced to third. VITILLO singled to center field, 2 RBI; CIANI advanced to second; VALERI scored; GABRIELLI scored. TONIAZZI walked; VITILLO advanced to second; CIANI advanced to third. DEL MECIO flied out to lf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

MATINO BASEBALL 5th - DE CESARIO S flied out to rf. CALZOLARO reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. PANTALEO A singled to left field, RBI; CALZOLARO scored, unearned. DE CESARIO R hit by pitch; PANTALEO A advanced to second. DEL MECIO to p. / for LENZI. MOLLE walked; DE CESARIO R advanced to second; PANTALEO A advanced to third. GUILLERMO flied out to rf, SF, RBI; DE CESARIO R advanced to third; PANTALEO A scored, unearned. PROTOPAPA hit by pitch; MOLLE advanced to second. PERDICCHIA reached on a fielder's choice; PROTOPAPA advanced to second; MOLLE out at third 3b unassisted. 2 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

JOLLY ROGER BC 6th - ATTRITI struck out swinging. GABRIELLI grounded out to 3b. SONNINI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 6th - CASTRI' walked. DE CESARIO S struck out swinging. CALZOLARO struck out swinging. PANTALEO A grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 7th - FALZETTI to p for FELLINE. VALERI flied out to 2b. AREZZINI struck out swinging. CIANI reached on an error by lf. CIANI stole second. VITILLO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 7th - DE CESARIO R walked. DE CESARIO R stole second. MOLLE fouled out to 1b. GUILLERMO singled to shortstop, advanced to second on the throw, RBI; DE CESARIO R scored. PROTOPAPA reached on an error by ss; GUILLERMO advanced to third. PROTOPAPA stole second. PERDICCHIA intentionally walked. CASTRI' hit by pitch, RBI; PERDICCHIA advanced to second; PROTOPAPA advanced to third; GUILLERMO scored, unearned. DE CESARIO S reached on a fielder's choice; CASTRI' advanced to second; PERDICCHIA advanced to third; PROTOPAPA out at home 1b to c. CALZOLARO fouled out to 3b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

JOLLY ROGER BC 8th - TONIAZZI singled to right field. DEL MECIO lined out to ss. ATTRITI flied out to lf. GABRIELLI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 8th - PANTALEO A singled to third base. DE CESARIO R flied out to cf. PANTALEO A stole second. MOLLE walked. GUILLERMO grounded out to p, SAC; MOLLE advanced to second; PANTALEO A advanced to third. PROTOPAPA singled to center field, 2 RBI; MOLLE scored; PANTALEO A scored. PERDICCHIA walked; PROTOPAPA advanced to second. CASTRI' grounded out to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 9th - SONNINI reached on a throwing error by 2b. VALERI reached on a fielder's choice; SONNINI advanced to second on a throwing error by 1b. AREZZINI doubled to left field, RBI; VALERI advanced to third; SONNINI scored, unearned. CIANI singled to left field, RBI; VALERI scored, unearned. VITILLO reached on a fielder's choice, RBI; CIANI out at second 2b to ss; AREZZINI scored, unearned. TONIAZZI singled to center field; VITILLO advanced to second. DEL MECIO doubled to center field, 2 RBI; TONIAZZI scored, unearned; VITILLO scored, unearned. ATTRITI intentionally walked. GABRIELLI flied out to cf. SONNINI singled to center field, RBI; ATTRITI advanced to second; DEL MECIO scored, unearned. VALERI grounded out to 1b unassisted. 6 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 9th - DE CESARIO S walked. CALZOLARO singled to left field; DE CESARIO S advanced to second. PANTALEO A struck out swinging. DE CESARIO R flied out to rf. MOLLE struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


JOLLY ROGER BC 8, MATINO BASEBALL 7 (12-05-2012 at Matino)
----------------------------------------------------------------------
JOLLY ROGER BC...... 000 020 006  -  8 12  2
MATINO BASEBALL..... 001 020 220  -  7  8  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JOLLY ROGER BC - LENZI Massimiliano; DEL MECIO Alessandro(5) and ATTRITI Filippo.
MATINO BASEBALL - FELLINE Andrea; FALZETTI Paolo(7) and CASTRI' Claudio.
Win-DEL MECIO Alessandro  Loss-FALZETTI Paolo  T-3:10  A-80
Game notes:
Classificatore : DELLE CASTELLE Antonio
HT : MERENDA G. - VT : ROLLO P.
Comitato Nazionale Classificatori