Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CUPRA BASEBALL SOFTB vs ASD BC FOGGIA (20-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
CUPRA BASEBALL SOFTB at ASD BC FOGGIA - Composite Box Score
20-05-2012 at Foggia (Comunale Via Gramsci)

CUPRA BASEBALL SOFTB  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PIERANGELI M ss 
SALAZAR 3b 
BONCI cf 
NUNEZ 2b/p 
GASPARETTI c 
CANARI rf 
GIGLI 1b 
PIERANGELI G lf/2b 
FIORENTINI dh 
SCARABOTTI L p/lf 
Totals   38  11  11  27  13 

ASD BC FOGGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMATO cf 
MIGLIOZZI lf 
CARBONE lf 
CORBO 3b/p 
CONFLENTI rf 
IACOVELLI V 1b  12 
POMPILIO ss/2b 
BOVE c 
STRIPPOLI A dh/p 
LOPEZ 2b 
C.VENTURA ss 
MAGNONI p 
Totals   30  27  13 

CUPRA BASEBALL SOFTB  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SCARABOTTI Luca W  6.0  20  24  10 
NUNEZ Dalwin S  3.0  10  12 
 
ASD BC FOGGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAGNONI Claudio L  5.0  20  24 
STRIPPOLI Alfredo   2.1  10  11 
CORBO Michele   1.2 

Umpires - HP: PINTO Pompeo 1B: REGA Gerardo
Start: 10:30 Time: 3:00 Attendance:
Game notes: Classificatore : STRIPPOLI Salvatore

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
CUPRA BASEBALL SOFTB at ASD BC FOGGIA
20-05-2012 at Foggia (Comunale Via Gramsci)

CUPRA BASEBALL SOFTB starters: 6/ss PIERANGELI M; 4/3b SALAZAR; 2/cf BONCI; 12/2b NUNEZ; 39/c GASPARETTI; 69/rf CANARI; 13/1b GIGLI; 24/lf PIERANGELI G; 8/dh FIORENTINI; 3/p SCARABOTTI L;

ASD BC FOGGIA starters: 7/cf D'AMATO; 13/lf MIGLIOZZI; 12/3b CORBO; 21/rf CONFLENTI; 11/1b IACOVELLI V; 2/ss POMPILIO; 4/c BOVE; 65/dh STRIPPOLI A; 14/2b LOPEZ; 23/p MAGNONI;

CUPRA BASEBALL SOFTB 1st - PIERANGELI M grounded out to p. SALAZAR grounded out to ss. BONCI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 1st - D'AMATO singled to shortstop. D'AMATO stole second. MIGLIOZZI flied out to lf. CORBO lined into double play ss to 2b; D'AMATO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CUPRA BASEBALL SOFTB 2nd - NUNEZ hit by pitch. GASPARETTI hit by pitch; NUNEZ advanced to second. GASPARETTI stole second; NUNEZ stole third. CANARI reached on an error by 2b, RBI; GASPARETTI advanced to third; NUNEZ scored. GIGLI singled to right field, RBI; CANARI advanced to third; GASPARETTI scored. PIERANGELI G struck out swinging. FIORENTINI grounded out to p; GIGLI advanced to second. PIERANGELI M flied out to rf. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 2nd - CONFLENTI flied out to lf. IACOVELLI V hit by pitch. IACOVELLI V out at second c to 2b, caught stealing. POMPILIO doubled to left field. BOVE flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUPRA BASEBALL SOFTB 3rd - SALAZAR grounded out to 2b. BONCI flied out to rf. NUNEZ grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 3rd - STRIPPOLI A lined out to 1b. LOPEZ struck out, out at first c to 1b. D'AMATO flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUPRA BASEBALL SOFTB 4th - GASPARETTI walked. GASPARETTI stole second. CANARI flied out to cf. GIGLI doubled to right field, RBI; GASPARETTI scored. PIERANGELI G grounded out to p; GIGLI advanced to third. FIORENTINI struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 4th - MIGLIOZZI walked. CORBO reached on a throwing error by 3b; MIGLIOZZI advanced to second, out at third 1b to 3b. CONFLENTI flied out to cf. IACOVELLI V reached on a fielder's choice; CORBO out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CUPRA BASEBALL SOFTB 5th - CARBONE to lf for MIGLIOZZI. PIERANGELI M singled to center field. PIERANGELI M stole second. SALAZAR walked. BONCI reached on a fielder's choice; SALAZAR out at second ss unassisted; PIERANGELI M advanced to third. BONCI stole second. NUNEZ singled to right field, 2 RBI; BONCI scored; PIERANGELI M scored. NUNEZ stole second. NUNEZ stole third. GASPARETTI singled to center field, RBI; NUNEZ scored. GASPARETTI out at second p unassisted, caught stealing. CANARI flied out to cf. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 5th - POMPILIO flied out to cf. BOVE grounded out to ss. STRIPPOLI A singled to center field. LOPEZ fouled out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUPRA BASEBALL SOFTB 6th - STRIPPOLI A to p. / for MAGNONI. GIGLI walked. PIERANGELI G grounded into double play ss to 2b to 1b; GIGLI out on the play. FIORENTINI flied out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 6th - D'AMATO walked. CARBONE walked; D'AMATO advanced to second. CORBO singled to shortstop; CARBONE advanced to second; D'AMATO advanced to third. CONFLENTI reached on an error by ss, RBI; CORBO advanced to second; CARBONE advanced to third; D'AMATO scored. IACOVELLI V reached on a fielder's choice, RBI; CONFLENTI out at second ss to 2b; CORBO advanced to third; CARBONE scored. POMPILIO lined into double play 3b unassisted; CORBO out on the play. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

CUPRA BASEBALL SOFTB 7th - POMPILIO to 2b. C.VENTURA to ss for LOPEZ. PIERANGELI M doubled to left field. SALAZAR singled to right field, RBI; PIERANGELI M scored. SALAZAR stole second. BONCI singled to center field; SALAZAR advanced to third. BONCI stole second. NUNEZ grounded out to ss, RBI; BONCI advanced to third; SALAZAR scored. GASPARETTI struck out swinging. CANARI singled to center field, RBI; BONCI scored. GIGLI lined out to ss. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 7th - NUNEZ to p. PIERANGELI G to 2b. SCARABOTTI L to lf for FIORENTINI. / for SCARABOTTI L. BOVE grounded out to ss. STRIPPOLI A grounded out to ss. C.VENTURA walked. D'AMATO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CUPRA BASEBALL SOFTB 8th - PIERANGELI G grounded out to 3b. CORBO to p. STRIPPOLI A to 3b. SCARABOTTI L walked. PIERANGELI M singled to left field; SCARABOTTI L advanced to second. SALAZAR singled to left field; PIERANGELI M advanced to second; SCARABOTTI L advanced to third. BONCI flied out to 2b. NUNEZ reached on an error by 3b; SALAZAR advanced to second; PIERANGELI M scored, unearned; SCARABOTTI L scored, unearned. GASPARETTI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 8th - CARBONE walked. CORBO struck out looking. CONFLENTI grounded into double play ss to 2b to 1b; CARBONE out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUPRA BASEBALL SOFTB 9th - CANARI grounded out to 2b. GIGLI flied out to rf. PIERANGELI G grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 9th - IACOVELLI V flied out to cf. POMPILIO reached on an error by 3b. BOVE singled to left field; POMPILIO advanced to second. STRIPPOLI A grounded out to p; BOVE advanced to second; POMPILIO advanced to third. C.VENTURA flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


CUPRA BASEBALL SOFTB 11, ASD BC FOGGIA 2 (20-05-2012 at Foggia)
----------------------------------------------------------------------
CUPRA BASEBALL SOFTB 020 130 320  - 11 11  3
ASD BC FOGGIA....... 000 002 000  -  2  5  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CUPRA BASEBALL SOFTB - SCARABOTTI Luca; NUNEZ Dalwin(7) and GASPARETTI Gianni.
ASD BC FOGGIA - MAGNONI Claudio; STRIPPOLI Alfredo(6); CORBO Michele(8) and BOVE Ettore.
Win-SCARABOTTI Luca  Save-NUNEZ Dalwin  Loss-MAGNONI Claudio  T-3:00  A-0
Game notes:
Classificatore : STRIPPOLI Salvatore
Comitato Nazionale Classificatori