Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PULIRAPIDFA PESARO vs ASD BC FOGGIA (27-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
PULIRAPIDFA PESARO at ASD BC FOGGIA - Composite Box Score
27-05-2012 at Foggia (Comunale Via Gramsci)

PULIRAPIDFA PESARO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KAJMAKU 2b 
DOMENICONI 2b 
VICHI cf/p 
CRINELLI CR c  12 
CUELLO SENA rf/ss 
RIDOLFI R 3b 
RUSPINI dh 
ALBERTONI lf 
CIUCCOLI 1b 
VANNINI lf/rf 
AGOSTINELLI ss/p 
IACOMUCCI p 
Totals   41  12  12  25 

ASD BC FOGGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMATO lf 
CORBO 3b 
POMPILIO 2b 
CONFLENTI cf 
IACOVELLI V 1b  11 
C.VENTURA ss 
STRIPPOLI A rf/p 
DIMITRIO c 
BOVE dh 
CARBONE rf 
STRIPPOLI S p 
Totals   42  13  12  10  11  27  13 

PULIRAPIDFA PESARO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
IACOMUCCI Thomas   6.0  10  30  33 
AGOSTINELLI Andrea   2.1  13 
VICHI Alessandro L  0.0 
 
ASD BC FOGGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STRIPPOLI Salvatore   6.0  26  32 
STRIPPOLI Alfredo W  3.0  15  16 

Umpires - HP: PINTO Pompeo 1B: LEZZI Mauro
Start: 11:30 Time: 4:00 Attendance:
Game notes: Classificatore : STRIPPOLI Salvatore
STRIPPOLI S faced 1 batter in the 7th.
VICHI faced 5 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
PULIRAPIDFA PESARO at ASD BC FOGGIA
27-05-2012 at Foggia (Comunale Via Gramsci)

PULIRAPIDFA PESARO starters: 31/2b KAJMAKU; 33/cf VICHI; 24/c CRINELLI CR; 6/rf CUELLO SENA; 16/3b RIDOLFI R; 30/dh RUSPINI; 5/1b CIUCCOLI; 9/lf VANNINI; 27/ss AGOSTINELLI; 13/p IACOMUCCI;

ASD BC FOGGIA starters: 7/lf D'AMATO; 12/3b CORBO; 2/2b POMPILIO; 21/cf CONFLENTI; 11/1b IACOVELLI V; 40/ss C.VENTURA; 65/rf STRIPPOLI A; 10/c DIMITRIO; 4/dh BOVE; 22/p STRIPPOLI S;

PULIRAPIDFA PESARO 1st - KAJMAKU grounded out to 3b. VICHI grounded out to ss. CRINELLI CR walked. CUELLO SENA singled to center field, advanced to third on an error by cf; CRINELLI CR scored, unearned. RIDOLFI R struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 1st - D'AMATO reached on an error by 2b. D'AMATO stole second. CORBO struck out looking. POMPILIO flied out to 3b. CONFLENTI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 2nd - RUSPINI flied out to rf. CIUCCOLI grounded out to 2b. VANNINI hit by pitch. VANNINI stole second. AGOSTINELLI walked. KAJMAKU struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 2nd - IACOVELLI V struck out swinging. C.VENTURA reached on an error by ss, advanced to second on the error. STRIPPOLI A struck out swinging. DIMITRIO doubled to center field, RBI; C.VENTURA scored, unearned. BOVE singled to left field; DIMITRIO advanced to third. D'AMATO reached on a fielder's choice; BOVE out at second 2b to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 3rd - VICHI walked. CRINELLI CR flied out to ss. CUELLO SENA singled to center field; VICHI advanced to third. RIDOLFI R singled to left field, RBI; CUELLO SENA advanced to second; VICHI scored. RIDOLFI R advanced to second on a balk; CUELLO SENA advanced to third on a balk. RUSPINI struck out looking. CIUCCOLI grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 3rd - CORBO walked. POMPILIO singled to pitcher, advanced to second on a throwing error by p; CORBO scored, unearned. POMPILIO stole third. CONFLENTI flied out to cf. IACOVELLI V struck out swinging. C.VENTURA flied out to cf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 4th - VANNINI popped up to 1b. AGOSTINELLI struck out swinging. KAJMAKU grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 4th - STRIPPOLI A singled to right field. DIMITRIO struck out looking. BOVE fouled out to c. D'AMATO reached on an error by 3b; STRIPPOLI A advanced to second. CORBO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 5th - VICHI walked. CRINELLI CR reached on a fielder's choice; VICHI out at second ss to 2b. CUELLO SENA doubled to left field, RBI; CRINELLI CR scored. RIDOLFI R reached on an error by ss; CUELLO SENA scored. RUSPINI doubled to right field, RBI; RIDOLFI R scored, unearned. RUSPINI stole third. CIUCCOLI grounded out to 2b, RBI; RUSPINI scored, unearned. VANNINI grounded out to 1b unassisted. 4 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 5th - POMPILIO flied out to 1b. CONFLENTI doubled to right field. IACOVELLI V singled to right field, RBI; CONFLENTI scored. C.VENTURA struck out swinging. STRIPPOLI A grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 6th - AGOSTINELLI flied out to ss. KAJMAKU singled to right field, scored on an error by rf. VICHI singled to right field. VICHI out at second p to 2b, caught stealing. CRINELLI CR tripled to right field. CUELLO SENA flied out to 2b. 1 run, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 6th - DIMITRIO walked. BOVE doubled to right field; DIMITRIO advanced to third. D'AMATO struck out looking. CORBO walked. POMPILIO struck out swinging. CONFLENTI singled to center field, 2 RBI; CORBO advanced to second; BOVE scored; DIMITRIO scored. IACOVELLI V reached on an error by 2b; CONFLENTI advanced to second; CORBO scored, unearned. C.VENTURA struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 7th - RIDOLFI R walked. STRIPPOLI A to p. CARBONE to rf for BOVE. / for STRIPPOLI S. RUSPINI singled to right field; RIDOLFI R advanced to third. RUSPINI out at second c to 2b, caught stealing. CIUCCOLI grounded out to ss. VANNINI tripled to right field, RBI; RIDOLFI R scored. AGOSTINELLI flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 7th - DOMENICONI to 2b for KAJMAKU. CUELLO SENA to ss. ALBERTONI to lf for RUSPINI. VANNINI to rf. AGOSTINELLI to p. / for IACOMUCCI. STRIPPOLI A reached on an error by ss. DIMITRIO hit by pitch; STRIPPOLI A advanced to second. CARBONE struck out swinging. D'AMATO reached on an error by p, advanced to second on the error; DIMITRIO advanced to third; STRIPPOLI A scored, unearned. CORBO singled to right field, 2 RBI; D'AMATO scored, unearned; DIMITRIO scored, unearned. POMPILIO flied out to lf. CONFLENTI grounded out to p. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 8th - DOMENICONI walked. DOMENICONI stole second. VICHI grounded out to p; DOMENICONI advanced to third. CRINELLI CR singled to left field, RBI; DOMENICONI scored. CRINELLI CR advanced to second on a wild pitch. CUELLO SENA reached on an error by 3b; CRINELLI CR advanced to third. RIDOLFI R singled to left field, RBI; CUELLO SENA advanced to second; CRINELLI CR scored. ALBERTONI out at first 2b to p; RIDOLFI R advanced to second; CUELLO SENA advanced to third. CIUCCOLI reached on an error by 3b, advanced to second on the error; RIDOLFI R scored, unearned; CUELLO SENA scored, unearned. VANNINI flied out to rf. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 8th - IACOVELLI V walked. C.VENTURA flied out to rf. STRIPPOLI A grounded into double play ss to 2b to 1b; IACOVELLI V out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 9th - AGOSTINELLI grounded out to 2b. DOMENICONI reached on an error by 3b. VICHI flied out to rf. CRINELLI CR struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 9th - DIMITRIO walked. CARBONE flied out to lf. D'AMATO walked; DIMITRIO advanced to second. VICHI to p. AGOSTINELLI to cf. CORBO walked; D'AMATO advanced to second; DIMITRIO advanced to third. POMPILIO walked, RBI; CORBO advanced to second; D'AMATO advanced to third; DIMITRIO scored. CONFLENTI singled to left field, 2 RBI; POMPILIO advanced to second; CORBO scored; D'AMATO scored. IACOVELLI V singled to center field; CONFLENTI advanced to second; POMPILIO advanced to third. C.VENTURA singled to center field, RBI; IACOVELLI V advanced to second; CONFLENTI advanced to third; POMPILIO scored. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


ASD BC FOGGIA 13, PULIRAPIDFA PESARO 12 (27-05-2012 at Foggia)
----------------------------------------------------------------------
PULIRAPIDFA PESARO.. 101 041 140  - 12 12  7
ASD BC FOGGIA....... 011 013 304  - 13 12  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PULIRAPIDFA PESARO - IACOMUCCI Thomas; AGOSTINELLI Andrea(7); VICHI Alessandro(9) and
CRINELLI Cristiano. ASD BC FOGGIA - STRIPPOLI Salvatore; STRIPPOLI Alfredo(7) and
DIMITRIO Nicola.
Win-STRIPPOLI Alfredo  Loss-VICHI Alessandro  T-4:00  A-0
Game notes:
Classificatore : STRIPPOLI Salvatore

STRIPPOLI S faced 1 batter in the 7th.
VICHI faced 5 batters in the 9th.
Comitato Nazionale Classificatori