Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PULIRAPIDFA PESARO vs ASD BC FOGGIA (27-05-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
PULIRAPIDFA PESARO at ASD BC FOGGIA - Composite Box Score
27-05-2012 at Foggia (Comunale Via Gramsci)

PULIRAPIDFA PESARO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DOMENICONI 2b 
ALBERTONI lf 
CUELLO SENA c  10 
RIDOLFI R cf 
CRINELLI CR dh/p 
RUSPINI 1b 
CIUCCOLI 3b 
BELLUCCI rf 
AGOSTINELLI ss 
VICHI p 
VANNINI p 
Totals   45  13  13  10  11  27 

ASD BC FOGGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMATO cf 
CORBO 3b 
POMPILIO 2b 
CONFLENTI rf 
IACOVELLI V 1b 
C.VENTURA ss 
BOVE c  11 
DIMITRIO dh 
STRIPPOLI S dh 
CARBONE p 
STRIPPOLI A lf 
ROMANI p 
MAGNONI p 
Totals   41  11  27 

PULIRAPIDFA PESARO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VICHI Alessandro W  6.2  30  31  11 
VANNINI Alessandro   0.1 
CRINELLI Cristiano   2.0 
 
ASD BC FOGGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ROMANI Lorenzo L  3.0  19  21 
MAGNONI Claudio   5.0  22  27 
CARBONE Alessio   1.0 

Umpires - HP: LEZZI Mauro 1B: PINTO Pompeo
Start: 16:15 Time: 3:45 Attendance:
Game notes: Classificatore : STRIPPOLI Salvatore
VANNINI faced 3 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
PULIRAPIDFA PESARO at ASD BC FOGGIA
27-05-2012 at Foggia (Comunale Via Gramsci)

PULIRAPIDFA PESARO starters: 4/2b DOMENICONI; 21/lf ALBERTONI; 6/c CUELLO SENA; 16/cf RIDOLFI R; 24/dh CRINELLI CR; 30/1b RUSPINI; 5/3b CIUCCOLI; 26/rf BELLUCCI; 27/ss AGOSTINELLI; 33/p VICHI;

ASD BC FOGGIA starters: 7/cf D'AMATO; 12/3b CORBO; 2/2b POMPILIO; 21/rf CONFLENTI; 11/1b IACOVELLI V; 40/ss C.VENTURA; 4/c BOVE; 10/dh DIMITRIO; 65/lf STRIPPOLI A; 19/p ROMANI;

PULIRAPIDFA PESARO 1st - DOMENICONI tripled to center field. ALBERTONI struck out looking. CUELLO SENA singled to center field, RBI; DOMENICONI scored. CUELLO SENA stole second. RIDOLFI R struck out swinging. CRINELLI CR tripled to center field, RBI; CUELLO SENA scored. RUSPINI flied out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 1st - D'AMATO struck out swinging. CORBO walked. POMPILIO flied out to cf. CONFLENTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 2nd - CIUCCOLI singled to first base. CIUCCOLI advanced to second on an error by p, advanced to third on the error. BELLUCCI struck out swinging. AGOSTINELLI walked. DOMENICONI reached on an error by 3b, RBI; AGOSTINELLI advanced to third; CIUCCOLI scored, unearned. ALBERTONI reached on an error by ss, RBI; DOMENICONI advanced to third; AGOSTINELLI scored, unearned. ALBERTONI stole second. CUELLO SENA struck out swinging. RIDOLFI R flied out to ss. 2 runs, 1 hit, 3 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 2nd - IACOVELLI V doubled to left field. C.VENTURA flied out to lf. BOVE flied out to 2b. DIMITRIO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 3rd - CRINELLI CR grounded out to 3b. RUSPINI singled to first base. CIUCCOLI grounded out to 1b unassisted; RUSPINI advanced to second. BELLUCCI singled to pitcher, RBI; RUSPINI scored. AGOSTINELLI reached on a throwing error by p, advanced to third on the error; BELLUCCI scored, unearned. DOMENICONI singled to center field, RBI; AGOSTINELLI scored, unearned. DOMENICONI stole second. DOMENICONI advanced to third on a passed ball. ALBERTONI walked. CUELLO SENA singled to right field, RBI; ALBERTONI advanced to second, out at second rf to 3b to ss; DOMENICONI scored, unearned. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 3rd - STRIPPOLI A reached on an error by ss. D'AMATO flied out to rf. CORBO flied out to rf. POMPILIO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 4th - MAGNONI to p for ROMANI. RIDOLFI R singled to center field. RIDOLFI R advanced to second on a wild pitch. CRINELLI CR struck out swinging. RUSPINI flied out to 1b. CIUCCOLI singled to center field, RBI; RIDOLFI R scored. BELLUCCI grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 4th - CONFLENTI singled to left field. IACOVELLI V struck out swinging. C.VENTURA singled to left field; CONFLENTI advanced to second. BOVE reached on a fielder's choice; C.VENTURA advanced to second; CONFLENTI out at third 3b unassisted. DIMITRIO struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 5th - AGOSTINELLI walked. AGOSTINELLI stole second. DOMENICONI struck out looking. ALBERTONI singled to center field; AGOSTINELLI advanced to third. ALBERTONI stole second. CUELLO SENA walked. RIDOLFI R struck out swinging. CRINELLI CR flied out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ASD BC FOGGIA 5th - STRIPPOLI A flied out to rf. D'AMATO singled to shortstop. D'AMATO stole second. CORBO flied out to cf. POMPILIO flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 6th - RUSPINI reached on an error by 1b. CIUCCOLI walked; RUSPINI advanced to second. BELLUCCI reached on an error by ss; CIUCCOLI advanced to second; RUSPINI advanced to third. AGOSTINELLI reached on a fielder's choice, RBI; BELLUCCI out at second ss unassisted; CIUCCOLI advanced to third; RUSPINI scored, unearned. DOMENICONI struck out swinging. ALBERTONI struck out looking. 1 run, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 6th - CONFLENTI singled to shortstop. IACOVELLI V doubled to center field, RBI; CONFLENTI scored. IACOVELLI V stole third. C.VENTURA flied out to rf. BOVE flied out to ss. DIMITRIO struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 7th - CUELLO SENA singled to left field. RIDOLFI R flied out to cf. CRINELLI CR flied out to cf. RUSPINI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 7th - STRIPPOLI A singled to center field. D'AMATO flied out to ss. CORBO singled to center field; STRIPPOLI A advanced to second. POMPILIO struck out looking. CONFLENTI doubled to center field, RBI; CORBO advanced to third; STRIPPOLI A scored. VANNINI to p for VICHI. IACOVELLI V flied out to 3b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 8th - CIUCCOLI flied out to ss. BELLUCCI reached on an error by ss. BELLUCCI advanced to second on a wild pitch, scored, unearned. AGOSTINELLI walked. DOMENICONI walked; AGOSTINELLI advanced to second. DOMENICONI out at first c to 1b, caught stealing. ALBERTONI reached on an error by 2b, advanced to second on the error; AGOSTINELLI scored, unearned. CUELLO SENA struck out swinging. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 8th - C.VENTURA singled to right field. BOVE walked; C.VENTURA advanced to second. STRIPPOLI S to dh for DIMITRIO. STRIPPOLI S walked; BOVE advanced to second; C.VENTURA advanced to third. CRINELLI CR to p. / for VANNINI. STRIPPOLI A struck out swinging. D'AMATO reached on an error by 3b, RBI; STRIPPOLI S advanced to second; BOVE advanced to third; C.VENTURA scored. CORBO flied out to 2b. POMPILIO doubled to center field, 3 RBI; D'AMATO scored, unearned; STRIPPOLI S scored, unearned; BOVE scored, unearned. CONFLENTI flied out to p. 4 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 9th - CARBONE to p for STRIPPOLI S. / for MAGNONI. RIDOLFI R walked. RIDOLFI R advanced to second on a wild pitch. CRINELLI CR singled to left field, RBI; RIDOLFI R scored. RUSPINI flied out to cf. CIUCCOLI flied out to 1b. BELLUCCI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 9th - IACOVELLI V grounded out to 2b. C.VENTURA reached on an error by ss. BOVE flied out to c. CARBONE flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


PULIRAPIDFA PESARO 13, ASD BC FOGGIA 6 (27-05-2012 at Foggia)
----------------------------------------------------------------------
PULIRAPIDFA PESARO.. 224 101 021  - 13 13  3
ASD BC FOGGIA....... 000 001 140  -  6 11  8
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PULIRAPIDFA PESARO - VICHI Alessandro; VANNINI Alessandro(7); CRINELLI Cristiano(8)
and CUELLO SENA Eddy. ASD BC FOGGIA - ROMANI Lorenzo; MAGNONI Claudio(4); CARBONE Alessio(9)
and BOVE Ettore.
Win-VICHI Alessandro  Loss-ROMANI Lorenzo  T-3:45  A-0
Game notes:
Classificatore : STRIPPOLI Salvatore

VANNINI faced 3 batters in the 8th.
Comitato Nazionale Classificatori