Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

MATINO BASEBALL vs PULIRAPIDFA PESARO (02-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
MATINO BASEBALL at PULIRAPIDFA PESARO - Composite Box Score
02-06-2012 at Pesaro (Comunale)

MATINO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PANTALEO L rf 
DE CESARIO S ss 
GUILLERMO 3b 
PERDICCHIA c 
DE CESARIO R cf 
MOLLE lf 
CASTRI' dh/p 
CALZOLARO 1b 
DELLE CESTEL 2b 
FALZETTI p 
Totals   35  10  25  12 

PULIRAPIDFA PESARO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DOMENICONI 2b 
VICHI cf 
CUELLO SENA ss 
RIDOLFI R 3b 
KAJMAKU pr 
CRINELLI CR c/p  10 
RUSPINI 1b/p 
CIUCCOLI dh/1b 
ALBERTONI lf 
VANNINI rf 
ZONZINI p 
AGOSTINELLI c 
IACOMUCCI p 
Totals   40  17  27  10 

MATINO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FALZETTI Paolo   6.0  11  28  29  10 
CASTRI' Claudio L  2.1  12  14 
 
PULIRAPIDFA PESARO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
IACOMUCCI Thomas   7.0  28  31 
RUSPINI Mirko   1.2  10 
ZONZINI Luca   0.0 
CRINELLI Cristiano W  0.1 

Umpires - HP: MACCHIONE Domenico 1B: MAIORANO Giancarlo
Start: 15:30 Time: 3:10 Attendance: 40
Game notes: Classificatore : GIORDANO Luigi HT : CIUCCOLI Andrea - VT : MERENDA Gianluca
ZONZINI faced 1 batter in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
MATINO BASEBALL at PULIRAPIDFA PESARO
02-06-2012 at Pesaro (Comunale)

MATINO BASEBALL starters: 22/rf PANTALEO L; 26/ss DE CESARIO S; 42/3b GUILLERMO; 37/c PERDICCHIA; 28/cf DE CESARIO R; 39/lf MOLLE; 35/dh CASTRI'; 27/1b CALZOLARO; 36/2b DELLE CESTEL; 33/p FALZETTI;

PULIRAPIDFA PESARO starters: 4/2b DOMENICONI; 33/cf VICHI; 6/ss CUELLO SENA; 16/3b RIDOLFI R; 24/c CRINELLI CR; 30/1b RUSPINI; 5/dh CIUCCOLI; 21/lf ALBERTONI; 9/rf VANNINI; 13/p IACOMUCCI;

MATINO BASEBALL 1st - PANTALEO L struck out swinging. DE CESARIO S grounded out to 2b. GUILLERMO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 1st - DOMENICONI flied out to cf. VICHI grounded out to ss. CUELLO SENA lined out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 2nd - PERDICCHIA singled to shortstop. DE CESARIO R grounded out to p; PERDICCHIA advanced to second. PERDICCHIA advanced to third on a passed ball. MOLLE flied out to cf, SF, RBI; PERDICCHIA scored, unearned. CASTRI' struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 2nd - RIDOLFI R singled through the left side. CRINELLI CR singled to second base; RIDOLFI R advanced to second. RUSPINI reached on a fielder's choice, bunt; CRINELLI CR advanced to second on a fielder's choice; RIDOLFI R out at third p to 3b. CIUCCOLI flied into double play rf to 1b; RUSPINI out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 3rd - CALZOLARO out at first 1b to 2b, bunt. DELLE CESTEL singled to right field. DELLE CESTEL stole second. PANTALEO L grounded out to 1b unassisted; DELLE CESTEL advanced to third. DE CESARIO S struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 3rd - ALBERTONI singled to third base, bunt. ALBERTONI stole second. VANNINI grounded out to p, SAC; ALBERTONI advanced to third. DOMENICONI singled to shortstop, RBI; ALBERTONI scored. VICHI singled to second base; DOMENICONI advanced to third. CUELLO SENA flied out to 2b. VICHI stole second. RIDOLFI R flied out to lf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 4th - GUILLERMO grounded out to ss. PERDICCHIA singled to shortstop. DE CESARIO R grounded out to 2b; PERDICCHIA advanced to second. MOLLE flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 4th - CRINELLI CR flied out to 3b. RUSPINI grounded out to 2b. CIUCCOLI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 5th - CASTRI' walked. CALZOLARO struck out swinging. DELLE CESTEL struck out swinging. CASTRI' stole second. CASTRI' stole third. PANTALEO L walked. PANTALEO L stole second. DE CESARIO S reached on a throwing error by p, advanced to second on the error; PANTALEO L scored, unearned; CASTRI' scored, unearned. GUILLERMO struck out swinging. 2 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 5th - ALBERTONI struck out swinging. VANNINI singled through the right side. VANNINI stole second. DOMENICONI fouled out to c. VICHI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 6th - PERDICCHIA struck out swinging. DE CESARIO R singled to shortstop. DE CESARIO R stole second. MOLLE struck out swinging. CASTRI' grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 6th - CUELLO SENA singled to left field. CUELLO SENA stole second. RIDOLFI R singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; CUELLO SENA scored. CRINELLI CR singled to left field; RIDOLFI R advanced to third. RUSPINI doubled to right field, out at third rf to 2b to 3b, 2 RBI; CRINELLI CR scored; RIDOLFI R scored. CIUCCOLI flied out to cf. ALBERTONI reached on a throwing error by 1b. VANNINI reached on an error by 2b; ALBERTONI advanced to third. VANNINI stole second. DOMENICONI singled to third base, RBI; VANNINI advanced to third; ALBERTONI scored, unearned. DOMENICONI stole second. VICHI flied out to cf. 4 runs, 5 hits, 3 errors, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 7th - CALZOLARO flied out to 1b. DELLE CESTEL singled to second base. DELLE CESTEL advanced to second on a passed ball. PANTALEO L singled to second base. PANTALEO L stole second; DELLE CESTEL stole third. DE CESARIO S flied out to lf. GUILLERMO doubled to left field, 2 RBI; PANTALEO L scored; DELLE CESTEL scored. PERDICCHIA grounded out to 3b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 7th - CASTRI' to p. / for FALZETTI. CUELLO SENA hit by pitch. RIDOLFI R grounded into double play 3b to 2b to 1b; CUELLO SENA out on the play. CRINELLI CR singled through the left side. RUSPINI singled to second base; CRINELLI CR advanced to second. CIUCCOLI struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 8th - RUSPINI to p. CIUCCOLI to 1b. / for IACOMUCCI. DE CESARIO R grounded out to 2b. MOLLE walked. MOLLE stole second. CASTRI' struck out swinging. CALZOLARO walked. DELLE CESTEL grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 8th - ALBERTONI walked. VANNINI flied into double play cf to 2b to 1b; ALBERTONI out on the play. DOMENICONI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. VICHI fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 9th - PANTALEO L flied out to 3b. DE CESARIO S struck out swinging. GUILLERMO walked. PERDICCHIA doubled to center field; GUILLERMO advanced to third. DE CESARIO R intentionally walked. RUSPINI to rf. ZONZINI to p for VANNINI. MOLLE walked, RBI; DE CESARIO R advanced to second; PERDICCHIA advanced to third; GUILLERMO scored. CRINELLI CR to p. AGOSTINELLI to c for ZONZINI. CASTRI' reached on a fielder's choice, RBI; MOLLE advanced to second on a fielder's choice; DE CESARIO R advanced to third, out at third 3b unassisted, caught stealing; PERDICCHIA scored. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 9th - CUELLO SENA doubled to center field. RIDOLFI R doubled to right field, RBI; CUELLO SENA scored. KAJMAKU pinch ran for RIDOLFI R. CRINELLI CR doubled to left field, RBI; KAJMAKU scored. RUSPINI grounded out to 2b; CRINELLI CR advanced to third. CIUCCOLI singled to right field, RBI; CRINELLI CR scored. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


PULIRAPIDFA PESARO 8, MATINO BASEBALL 7 (02-06-2012 at Pesaro)
----------------------------------------------------------------------
MATINO BASEBALL..... 010 020 202  -  7  8  4
PULIRAPIDFA PESARO.. 001 004 003  -  8 17  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: MATINO BASEBALL - FALZETTI Paolo; CASTRI' Claudio(7) and PERDICCHIA Danilo.
PULIRAPIDFA PESARO - IACOMUCCI Thomas; RUSPINI Mirko(8); ZONZINI Luca(9); CRINELLI Cristiano(9)
and CRINELLI Cristiano; AGOSTINELLI Andrea.
Win-CRINELLI Cristiano  Loss-CASTRI' Claudio  T-3:10  A-40
Game notes:
Classificatore : GIORDANO Luigi
HT : CIUCCOLI Andrea - VT : MERENDA Gianluca

ZONZINI faced 1 batter in the 9th.
Comitato Nazionale Classificatori