Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BC FOGGIA vs JOLLY ROGER BC (02-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC FOGGIA at JOLLY ROGER BC - Composite Box Score
02-06-2012 at Castiglione dPescaia (Casa Mora)

ASD BC FOGGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMATO cf 
C.VENTURA 3b 
LOPEZ ph 
CORBO 2b 
CONFLENTI rf 
IACOVELLI V 1b 
STRIPPOLI A lf/p 
POMPILIO ss 
BOVE c 
ARCANO dh 
MASSARO F lf 
ROMANI p 
CARBONE p 
MAGNONI p 
Totals   33  24  10 

JOLLY ROGER BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CIANI lf 
CAPPUCCINI cf 
TONIAZZI 1b 
CASELLI ph/2b 
DEL MECIO rf 
MONTANELLI 2b/1b 
ATTRITI c  12 
VALERI dh 
DEL CARLO ss 
AREZZINI 3b 
LENZI p 
BOCCIA p 
FUNZIONE p 
Totals   33  11  27 

ASD BC FOGGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAGNONI Claudio L  3.1  12  16 
STRIPPOLI Alfredo   0.2 
ROMANI Lorenzo   3.2  15  20 
CARBONE Alessio   0.1 
 
JOLLY ROGER BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LENZI Massimiliano   3.1  14  16 
BOCCIA Gianluca W  3.2  13  15 
FUNZIONE Dario   2.0 

Umpires - HP: FERRI Roberto 1B: MALENTACCHI Mauro
Start: 20:30 Time: 2:40 Attendance: 35
Game notes: Classificatori : DEL BOTTEGONE Anna - RAFFAELLI Marta HT : RULLO Paolo - VT : STRIPPOLI Salvatore
STRIPPOLI A faced 1 batter in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC FOGGIA at JOLLY ROGER BC
02-06-2012 at Castiglione dPescaia (Casa Mora)

ASD BC FOGGIA starters: 7/cf D'AMATO; 40/3b C.VENTURA; 12/2b CORBO; 21/rf CONFLENTI; 11/1b IACOVELLI V; 65/lf STRIPPOLI A; 2/ss POMPILIO; 4/c BOVE; 77/dh ARCANO; 23/p MAGNONI;

JOLLY ROGER BC starters: 8/lf CIANI; 26/cf CAPPUCCINI; 10/1b TONIAZZI; 99/rf DEL MECIO; 38/2b MONTANELLI; 29/c ATTRITI; 12/dh VALERI; 30/ss DEL CARLO; 41/3b AREZZINI; 21/p LENZI;

ASD BC FOGGIA 1st - D'AMATO struck out swinging. C.VENTURA struck out swinging. CORBO lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 1st - CIANI walked. CAPPUCCINI doubled to center field, RBI; CIANI scored. TONIAZZI singled to center field, RBI; CAPPUCCINI scored. DEL MECIO grounded into double play 3b to 2b to 1b; TONIAZZI out on the play. MONTANELLI flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 2nd - CONFLENTI homered to left field, RBI. IACOVELLI V flied out to 2b. STRIPPOLI A fouled out to c. POMPILIO flied out to lf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 2nd - ATTRITI grounded out to p. VALERI grounded out to c. DEL CARLO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 3rd - BOVE singled to third base. ARCANO reached on a fielder's choice; BOVE out at second ss to 2b. D'AMATO grounded out to p, bunt; ARCANO advanced to second. C.VENTURA grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 3rd - AREZZINI struck out swinging, out at first c to 1b. CIANI grounded out to 2b. CAPPUCCINI walked. TONIAZZI singled to right center; CAPPUCCINI advanced to third. DEL MECIO flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 4th - CORBO reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error. CONFLENTI doubled to center field, RBI; CORBO scored, unearned. IACOVELLI V hit by pitch. STRIPPOLI A grounded out to 1b unassisted, SAC; IACOVELLI V advanced to second; CONFLENTI advanced to third. POMPILIO singled to left field, RBI; IACOVELLI V advanced to third; CONFLENTI scored. BOCCIA to p for LENZI. BOVE lined out to 3b. ARCANO flied out to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 4th - MONTANELLI walked. ATTRITI struck out swinging. VALERI walked; MONTANELLI advanced to second. STRIPPOLI A to p. MASSARO F to lf for ARCANO. / for MAGNONI. VALERI advanced to second on a wild pitch; MONTANELLI advanced to third on a wild pitch. DEL CARLO reached on an error by ss. AREZZINI reached on a fielder's choice; DEL CARLO advanced to second on a fielder's choice; VALERI scored, unearned; MONTANELLI scored on a throwing error by 3b, unearned. CIANI struck out swinging; AREZZINI advanced to second; DEL CARLO advanced to third. CAPPUCCINI singled to left field, advanced to second on an error by lf, 2 RBI; AREZZINI scored, unearned; DEL CARLO scored, unearned. TONIAZZI flied out to lf. 4 runs, 1 hit, 3 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 5th - D'AMATO struck out looking. C.VENTURA flied out to cf. CORBO singled to pitcher. CONFLENTI reached on a fielder's choice; CORBO out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 5th - DEL MECIO walked. STRIPPOLI A to lf. ROMANI to p for MASSARO F. MONTANELLI fouled out to 3b. ATTRITI struck out swinging. VALERI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 6th - IACOVELLI V reached on a throwing error by 3b. IACOVELLI V advanced to second on a wild pitch. STRIPPOLI A walked. STRIPPOLI A stole second; IACOVELLI V stole third. POMPILIO popped up to c. BOVE flied into double play lf to c; IACOVELLI V out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 6th - DEL CARLO flied out to rf. AREZZINI grounded out to p. CIANI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 7th - ROMANI struck out swinging to catcher. D'AMATO walked. D'AMATO advanced to second on a wild pitch. C.VENTURA struck out looking. CORBO doubled to right center, RBI; D'AMATO scored. CONFLENTI struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 7th - CAPPUCCINI popped up to 3b. TONIAZZI singled through the left side. DEL MECIO singled to left field; TONIAZZI advanced to second. MONTANELLI doubled to center field, RBI; DEL MECIO advanced to third; TONIAZZI scored. ATTRITI hit by pitch. VALERI singled to right center, RBI; ATTRITI advanced to second; MONTANELLI advanced to third; DEL MECIO scored. DEL CARLO flied out to cf, SF, RBI; MONTANELLI scored. AREZZINI struck out swinging. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 8th - FUNZIONE to p for BOCCIA. IACOVELLI V fouled out to 1b. STRIPPOLI A struck out swinging. POMPILIO walked. BOVE flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 8th - CIANI walked. CIANI advanced to second on a wild pitch. CAPPUCCINI struck out swinging, out at first c to 1b. CASELLI pinch hit for TONIAZZI. CASELLI flied out to 2b. DEL MECIO singled to third base; CIANI advanced to third. DEL MECIO advanced to second on a wild pitch; CIANI scored on a wild pitch. MONTANELLI walked. ATTRITI walked; MONTANELLI advanced to second; DEL MECIO advanced to third. CARBONE to p for ROMANI. ATTRITI advanced to second on a wild pitch; MONTANELLI advanced to third on a wild pitch; DEL MECIO scored on a wild pitch. VALERI walked. DEL CARLO reached on a fielder's choice; VALERI out at second ss to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ASD BC FOGGIA 9th - CASELLI to 2b. MONTANELLI to 1b. CARBONE struck out swinging. D'AMATO hit by pitch. LOPEZ pinch hit for C.VENTURA. LOPEZ struck out swinging. CORBO reached on a fielder's choice; D'AMATO out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


JOLLY ROGER BC 11, ASD BC FOGGIA 4 (02-06-2012 at Castiglione dPescaia)
----------------------------------------------------------------------
ASD BC FOGGIA....... 010 200 100  -  4  6  3
JOLLY ROGER BC...... 200 400 32X  - 11  9  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD BC FOGGIA - MAGNONI Claudio; STRIPPOLI Alfredo(4); ROMANI Lorenzo(5);
CARBONE Alessio(8) and BOVE Ettore. JOLLY ROGER BC - LENZI Massimiliano; BOCCIA Gianluca(4);
FUNZIONE Dario(8) and ATTRITI Filippo.
Win-BOCCIA Gianluca  Loss-MAGNONI Claudio  T-2:40  A-35
HR FOG - CONFLENTI Corey.
Game notes:
Classificatori : DEL BOTTEGONE Anna - RAFFAELLI Marta
HT : RULLO Paolo - VT : STRIPPOLI Salvatore

STRIPPOLI A faced 1 batter in the 5th.
Comitato Nazionale Classificatori